Anasayfa
19 Ocak 2022, 2:53
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada sevgilinin annesini görmek

Rüyada sevgilinin annesini görmek

Kayıtsız Üye
Rüyada sevgilinin annesini görmek ne demek anlamı hakkında bilgi verir misiniz Bir kişinin rüyasında sevdiğinin annesini görmesi ne anlama gelmektedir ?


Cevap: Rüyada sevgilinin annesini görmek

Hanzala
Aile fertlerini bir arada görmek varlığa ve huzurlu bir hayata delalet eder.Rüyasında ailesiyle birlikte oturduğunu gören kimse güçlü duruma gelir. Yani hemen her konuda kendini destekleyenler vardır.

Aile karanlık bir yerde oturuyorsa, iş ve parayla ilgili sorunların halledilmesi için zaman gerekir; Aile aydınlık ve ferah bir yerdeyse, güçlü bir destek, başarılı bir girişim için yeterli olacaktır demektir. Rüyasında ailesiyle birlikte oturduğunu gören kimse güçlü duruma gelir.

Yani hemen her konuda kendini destekleyenler vardır. Aile karanlık bir yerde oturuyorsa, iş ve parayla ilgili sorunların halledilmesi için zaman gerekir; Aile aydınlık ve ferah bir yerdeyse, güçlü bir destek, başarılı bir girişim için yeterli olacaktır demektir.

Rüyada mutlu bir aile görmek sağlıklı ve varlıklı bir yaşamın simgesidir. Eğer sorunlu bir aile gördüyseniz, hayal kırıklığına uğrayacağınızın işaretidir.

Rüyasında ailesiyle birlikte açıklık bir yerde oturan kimse güçlü bir destek, iyi bir atılımdır. Ailesi ile karanlık, loş bir yerde oturuyorsa iş ve para ile ilgili bir sorunun halledilmesi için zaman gerekmektedir.

Insanin kendi ailesine ait gördügü rüyalar, aynen görüldügü sekilde çikar. Bu rüyalardaki semboller biraz karisik olmakla beraber, bunlari çözmek pek de güç degildir.

Bu bakımdan aile rüyalarının tabirleri, kendi iç problemleri kendileri tarafından bilindiği için, genellikle aile reisinin yardımı ile çok sağlıklı bir biçimde ve en iyi şekilde yorumlanabilir.

Bir baska rivayete görede: Rüyada ev halkini görmek, rüya sahibi için zenginlige isaret eder. Rüyasında ailesiyle birlikte oturduğunu gören kimse güçlü duruma gelir. Yani hemen her konuda kendini destekleyenler vardır.

Aile karanlık ve loş bir yerde oturuyorsa, iş ve parayla ilgili sorunların halledilmesi için zaman gerekir. Aile aydınlık ve ferah bir yerdeyse, güçlü bir destek, başarılı bir atılım için yeterli olacaktır.Rüyasında ailesiyle birlikte oturduğunu gören kimse güçlü duruma gelir.

Yani hemen her konuda kendini destekleyenler vardır. Aile karanlık ve loş bir yerde oturuyorsa, iş ve parayla ilgili sorunların halledilmesi için zaman gerekir.


Cevap: Rüyada sevgilinin annesini görmek

Kayıtsız Üye
Bn rüyamda sevgilimi ve annesini gördüm sevgilim bni ne kdr sevdgndn bahsediyordu ve duygulanip aglamaya basladi annesi de agladi bnde duygusal olan bnm aslinda benim aglamam gerekiyo fln dedim aglayip aglamadgmi hatrlamiyorum yorumlayabilirsenz çok sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada sevdiğini başkasıyla görmek

arifselim
Bu rüya genel olarak hayırla tabir edilir. Sevgilinin annesini görmek söz vermekle açıklanır. Çekeceğiniz zorlu bir süreçten sonra feraha kavuşacağınıza yorumlanmıştır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda eski sevgilimin annesini ve kendi annemi konuşurlarken gördüm. Akşamdı, ne konuştuklarını duymadım sadece gördüm. Normalde hiç tanışmamışlardır. Sonra da eski sevgilimi gördüm. Ben bu rüyayı ilk Bayram gecesi gördüm. Lütfen yorumlarmısınız


arifselim
Rüyada annenin ve sevgilinizin annesini görmek hayırla yorumlanır. Bu verceğiniz sözlere ve bu sözleri yerine getirmeye yorumlanır. Genel olarak hayırla yorumlanmıştır.


kamil@aygul
Uykumda sevdiyim oglanin anasini gormuwem mene qirmizi don qirmizi werf geyindirib uzuyu barmagima taxib axirki siz bu sevgide qalib geldiz dedi helemde bu uykunun anlamini tapa bilmirem dor ildi sevgiliyik birge olmamiz biraz cetindi bu yuxun anlamin bilen biri varmi


arifselim
Rüyada sevgilinin annesi genellikle hayırla ve verile sözlerle yorumlanır. Bu verilen sözlerden dolayı sıkıntılar çekilse bile daha sonra mutlu olacağınıza yorumlamışlardır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Ben rüyamda eski sevgilisi ve ailesini gördüm ben onlarin evindeydim ben gidince evlerinden annesine beni sevdiğini falan söylüyormuş ama gerçek hayatta sevmiyor beni yorumlarsaniz sevinirim


arifselim
Rüyada eski sevgilinin annesini görmek hayırla yorumlanır. Bu bahtınızın açılacağına ve hayırlı nasiplerinizin olacağına işaret eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhabalar .bende rüyamda Sevgilimi ve annesini gördüm. Gerçek hayatta beni çok seviyorlar. Ama rüyamda istemiyorlardi beni .anlamı ne olabilir acaba


arifselim
Merhabalar kardeşim. Böyle bir rüya genellikle iyi tabir edilir ama verilen sözler yerine getirilirken bazı sorunlar yaşamaya ve daha sonra ise rahat etmeye yorumlanmıştır.


Kayıtsız Üye
Ben rüyamda eski Sevgilimi ve ailesini gördüm annesi babası kız kardeşi ve kendisi kız kardeşiyle beraber bizim odadaydik annesi babası ve kendisi salondaydı ve annesi koltukların orda sanki bişeyler arıyor gibiydi o da sürekli bana bakıyodu


arifselim
Bu rüya hayırlı ve güzel rüyalardandır. Çünkü rüya tabircileri bunu hayra, kısmete ve nasibin çıkmasına yorumlamışlardır. Ayrıca çektiğiniz sıkıntıların geride kalmasına da yorumlanmıştır.

Okudunuz mu?  Rüyada Şeytan Allahın kılığına girebilirmi?

Kayıtsız Üye
Rüyamda aram çok bozuk olan sevgilimin evindeyim uyuyorum kalkıyorum eski patronumuz geliyor ve bir çalışan bir kız … Sevgilim Kıza meraba diyip bana bakıyo uzaktan. Sonra mutfağa geçiyo annesinden nasihat istemiş herhalde ve annesi benim Hakkı’mda konuştu … Ama çok iyi değil… Biraz kötü gibi konuştu… “Ya konuşup anlaşacaksınız ve ömür boyu bunu çekersin” diyordu yada “tamamen vaz geçmen gerek yeterince acı verdin kıza…”
Gibi şeyler söyledi… Bende o ara kalktım bunun anlamı nedir acaba?


arifselim
Merhabalar. Rüyanız sevdiğiniz kimse ile direk ilgili değildir ama beklediğiniz ve gelmesini istediğiniz güzel ve müjdeli haberlerin gelmesine tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Yuxuda sevdiyum oglanin atasini gormuwem.giruremki gelir buze menen sohbet etmeye.deyirki sizde alinan sohbet deyil.ve deyirki menden cvb gozle


arifselim
Merhaba kardeşim. Bu rüya hayırlıdır ve güzeldir. Alacağınız ve çok beklediğiniz müjdeli bir haber geleceğine yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


hamsel
Rüyamda sevgilim ile annesini bir dugunde goruyodum yanlarina gidip konusuyodum sevgilimle zaman geciriyodum sonra kiz arkadaşim lavobaya gidiyodu anneside eline valiz alip kalkip gitmeye basladi bende kosarak kizini terkedip nereye gidiyosun dedim gitmem gerekiyo dedi bende ona tamam sen merak etme o bana emanet bir zarar gormiycek dedim guldu ve kiz arkadaşimi terketti.Ne anlama geliyor olabilir


arifselim
Selamun aleykum kardeşim. Bu rüya karşı taraftaki aile ile ilgili aranızda yaşanacak bazı hoş olmayan sözlere ve konuşmalara işaret eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
rüyamda Hayır olsun insAllah eski sevgilimin annesinin evine annemle giyimi gördüm kucağıma bir gelinlik tasiyorum annelerinin tanıtılan gerçek hayatta tanusmiyorlar sevdiğim adamın annesi bana kızgın bir şekilde bakıyordu ve biz sevdim birlikte aynı tabaktan yemek yiyordun bir de sevdiğim adamla çık mutluyum evlerinde de bir gardolap dolaş nisan elbisesi gördüm lütfen rüyam yorumlarmisiniz son olarak şu an 1 haftadır barışiz gorusuyoruz


arifselim
Amin Allah hayırlara vesile kılsın. Bu rüya her ne kadar siz ve sevdiğiniz için hayırlı olsa bile sevdiğiniz kimsenin ailesinden üzücü sözler işitmenize tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
selamünaleyküm.dün gece bir rüya gördüm.sevdiğim insanla 1yılönce ayrıldık ve o istedi bu ayrılığı.üstünden 2 ay geçmeden de biriyle görüştüğünü öğrendim.ve 1 ay önce sözlendi kendisi.dün gece rüyamda onun evindeydim.onla konuşmayı denedim tersledi.sonra arkadaşları ve annesi geldi eve.arkadaşları kim bu neden söylemedin çıkıp gitsin dediklerinde tam çıkmaya hazırlanıyordum ki annesi şöyle bir laf etti bana “ben damadımı dinlemek isterim” dedi yüzüme bakarak.kalkıp elini öptüm.sonrasını hatırlamıyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada sevdiğimle beni ayırmaya çalışıyorlardı

arifselim
Aleykum selam kardeşim. Bu hayırlı bir rüya olarak yorumlanmaz. Bİr çok şeyi kafanız taktığınıza ve üzüldüğünüze işarettir. Eğer bu dönemi atlatırsanız sizin için çok yeni hayırlı bir dönem başlayacağına tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
evet hocam hayırlı bir rüya değilmiş dediğiniz üzere 🙁 o rüyayı cuma gecesi gördüm pazar günü de büyük nişanı yapılmış hiç haberim yoktu.uzaktan bir arkadaşım pazar gecesi söyledi bu durumu:( yoksa ondan hiç haberim yoktu.herşeyde vardır bir hayır ya nasip ya kısmet diyerek hayat gailesine devam edicem mecbur.Allah razı olsun sizden.selametle inşAllah.
—-
Selam,ben rüyamda sevgilimi ve anne babasını gördüm,biz sevgilimle gezirik anne babasıda karwımızda gidiyolar,anne babası gerçek hayatta istemiyorlar beni ama rüyada istiyolar,güzel kzmş diyolar


arifselim
Selamun aleykum. Rüyada sevdiği kişinin anne ve babasını görmenin tabiri genelde onlar tarafından işitilecek üzücü konuşmalara işaret eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Ruyamda sevgilimi ve ailesini gördüm. Sevgilime ben hamileyim dedimisim ama hamile deilmisim oda annesine soyledi hamile oldugumu. Ailesi bize geldi beni istemeye ve en kısa zamanda nikah yapıcaz diye anlastılar sonra bende onlarla birlikte onların evine gitmek için yola cıktık babası yolda arabayla kaza yaptı indik arabadan sonra kızkardesini gördüm babasına bu kim dedi babasıda hani resimlerde gördüğümuz abinin sevgilisi varya o dedi. Kızda ben ondan daha guzelim dedi. Sonra bende kendi evime geldim. Yorumiarsanız sevinirim Allah razı olsun


arifselim
Selamun aleykum. Bu rüyan sevgilinin ailesi ile bazı sorunlar yaşamana işarettir. Bazı üzücü sözler işitmeye tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
rüyamda eski sevgilimin annesi ve kiz kardesi bize geliyodu ama beni istemiyolardi beni yanlis anladiklarini soyluyodum ben de.Daha önce tanismamistik


arifselim
Rüyan senin için yeni kısmet ve nasiplere, yeni başlangıçlara ve mutluluğa delalettir. En doğrusunu elbette ancak Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada şeytanın namaz kıldığını görmek

Kayıtsız Üye
merhabalar.Rüyamda eski erkek arkadaşımın annesi bize gelmişti ve beni istemediğini söyledi.Oturup konuştuk kendimi anlattım beni yanlış anladığını ve bir şans vereceğini söyledi.Yorumlarsanız sevinirim 🙂


arifselim
Merhabalar kardeşim. Bu rüyan eski erkek arkadaşınla ilgili değildir. Senin için bu rüya nasip ve kısmetin açık olmasına ve sevineceğin güzel haberlere delalettir. En doğrusunu ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
S.a. ben rüyamda sevgilimin evine gitmişim. Annesiyle babasının elini öpüyorum. Annesi cüzdanını eline alıp benim elime iki yüz lira sıkıştırıyor. Adettendir diye. Ben yok olmaz falan diyorum ama zorla veriyor. Bana şaka yapıyor. Ben utanıyorum. Gülüyoruz. Sonra sevgilimle kapıdan dışarı çıkıyoruz konuşarak. Yorumlarsanız çok sevinirim. Hayırlı geceler.

S.a. rüyamda sevgilimin evine gitmiştik. Annesive babası vardı. Ellerini öptüm. Benden öncede abisinin nişanlısı ellerini öpüyor ve o annesine babasına para veriyor. O öptükten sonra sıra bana geliyor ben ellerini öpüyorum. Annesi cüzdanını alıp elime 200 lira sıkıştırdı adettendir diye ben olmaz falan dedim annesi şaka yaparak gülümsedi ben utanıyorum. Sonrasevgilimle kapıdan çıkıyoruz konuşarak ve ben olmadı falan böyle diyorum o da gülümsüyor. Yorumlarsanız çok sevinirim. Gerçek hayatta beni biliyolar ama tanışmadık. Nişan arifesindeyken abisi nişanlandığı için sıra bekliyoruz. Ve bu yüzden biraz aramız bozuk.


arifselim
Aleykum selam. Bu rüyan o aile tarafından işiteceğin ve hoşuna gitmeyecek şeylere yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
hocam rüyamda sevdiğim kızı bir başkasıyla öpüşürken gördüm
bundan öncede sevdiğim bana sarılmış güzel şeyler söylüyordu
ve şimdi bugünde bana sözleniyorum dedi yüzük fotoğrafı çekip attı bir siteden kesip sizce ben ne yapmalıyım
yorumlarsanız sevinirim hocam


arifselim
Gördüğün bu rüya aranızda birbirinizden gizlediğiniz bazı şeylere delalettir. Hakkında hayırlı olan olması için dua et. En doğrusunu Allah bilir.


vuqar
Ruyada sevgilim annesi gördüm ve benim anneme diyoduki benim kizimi sevmesin boyle seyler soyledi bu ne anlama geliyor


arifselim
Bu rüya senin sevgilinin ailesi tarafından üzücü şeyler işiteceğine ve moralinin bozulacağına tabir edilir. Bazende bazı belirsizliklere ve maddi sıkıntılar yaşamaya yorumlanmıştır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben rüyamda sevgilimin annesinin bize geldigini gördüm annemle konusuyolardi bende hepsiyle hosgeldin dedim oda anneme dedi bu benim gelinim

Okudunuz mu?  Rüyada şeyh görmek

arifselim
Merhaba. Bu tür rüyalar genellikle özel hayatta gerçekleşecek olan yeniliklere işarettir. Bu tanışmaların ve kişinin sosyal çevresinde olacak değişikliklerin de habercisidir. Bazen karşı taraftan üzücü şeyler işitmeye de yorumlanmıştır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba lütfen bana da cevap yazın.ben sevgilimi,ailesini ve kendimi ve kendi ailemi gördüm.hepimiz sevgilimlerde toplaşmışdık.bu neye yorumlanır

Ve vedalaştığımızda sevgilimin yanında Bi kız vardı ve o kızı tanıyorum sevgilimin koluna girmişti ve o da ailenin Bi üzvüymüşgibi benimle vedalaştı güleryüzle.yani hiçbişey anlıyamadım:(


arifselim
Merhaba. Güzel gelişmeler olacağına, müjdeli haberler alacağına ve evlilik için gelişmeler yaşanacağına işaret eder. O kızı görmenin işareti ise sevgilini kıskanman anlamındadır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda normal bir erkek arkadaşımın annesiyle telefonda mesajlaştım ve bana oğlunun beni sevdiğini yani hayranlık duyduğunu söyledi daha sonra o erkek arkadaşımı gördüm


arifselim
Bu rüyayı gören kişi için hayatında önemli değişikliklere gideceğine işaret eder. ayrıca sevineceği haberler almaya ve hayatında meydana gelecek sevinçli gelişmelerin yaşanmasına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar öncelikle.. Ben daha önce bir kaç kez rüyamda sevdiğim adamin annesini görüyordum bana görücüye geliyorlardı ama istemeyerek oluyordu bu gün ise sevdigimin annesini yine bize gelmiş içerde oturuyor bende ona bakarak yine beni zoraki mi isteyecek diye düşünürken annesi bana hafif gülümseyerek seni artık kabullendik we bu sefer gerçekten istiyoruz seni diyordu icim böyle ferahliyordu bu şekilde hatta mutlu uyandım uyanirken çok şükür dedigimi hatırlıyorum Allahım hayra yorsun anlamı iyi mi şimdiden tsk ederim..


arifselim
Merhabalar. Bu anlamı hayırlı olan güzel bir rüyadır. Bu rüya bekar kimseleri için kısa bir sürede evlenmelerine işarettir. Dileklerinin kabulüne veya olmasını çok arzu ettikleri bir şeyin gerçek olması manasında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ya ben rüyamda sevgilim anesini goruyorum bizim sinifa gelmis ama bilmiyirum neden hemen yanina gidiyorum neden gelmis diye bu arada onunla konusuyorum gulerek beni sevdyini soyledi ne anlama gelir


arifselim
Bu rüya karşı bir taraftan işiteceğin üzücü bazı sözlerin bir işaretidir. Bu atılacak adımları atarken daha dikkatli atmak gerektiğine ve kendisini sonradan pişman olacak şeylerden uzak tutması gerektiğine alamet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada sela okumak

Kayıtsız Üye
Merhaba bn rüyamda sevdiğim kişinin evine gitmişim neden orda olduğumu bilmiyorum ama annesi benimle konuşuyor ama sanki beni o kadar sevmiyor evleri dağınık falan rüyada bn evlerini topluyorum temizliyorum ve sonra evleri birden kalabalıklaşıyor millet geliyor bn odaya giderken babasıyla göz göze glmemek için cekiniyorum kardeşleri var beni seviyorlar gülümsüyorlar annemde orda ama annem niye gelmiş bilmiyorum sevdiğim kişinin annesini babasını kardeşlerini bide kendi annemi yengesini onların evinde gördüm ve bn onların evini temizliyorum nedir acaba yorumlar mısınız iki seferdir onların evinde kndimi görüyorum nedir acaba ama sanki rüyada anne babası beni sevmiyor bide yerde ekmek kırıntıları var bn hepsini topluyorum temizliyorum sonra büyük bir kalabalık onların evine geliyor


arifselim
Merhabalar. Bu rüya gerçekleşecek bazı olaylara işaret eder. Bazen bu işiteceğiniz ve üzüleceğiniz bazı laflar olarak veya verilecek maddi bir söz ile zor durumda kalmak manasında yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda sevgilimin evine gitmişim ve annesi bana 3 tane büyük balık verdi ve ben istemiyorum diye geri çevirdim.
Anlamı ne olabilir ki çok merak ediyorum lütfen yorumlayın.


arifselim
Rüyada görülen balık kısmet, bereket ve bol rızık gibi güzel anlamları vardır. Bu rüya ise eline geçen imkanı veya fırsatı tepmek istememek manasında tabir edilir. Elbette bu sonuçta bir rüyadır ve hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Royamda seggilimin annesinin bize geldiyini gördüm o an evde qonaqlarda vardi annesinin menden hoslandigini gördüm sevgilimin ablasina bir hediyye gonderdiyimi gördüm


arifselim
Bu şekilde görülen rüya çok hayırlıdır. Bekar ve gönül ilişkisi olanlar için sevineceği gelişmeler yaşamaya ve evlilikle ilgili olarak bazı şeylerin meydana gelmesine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda sevgilim evine gitmisiz ailemle. Herkesin elini öptüm annesi arkamdan biraz acik giyiniyor dedi. Ama rüyamda acik bile giyinmemistim siyah br elbise vardi üstümde. Daha sonra annem geldi dedi ki, kaynanan gicik birine benziyor kizim dedi,bende biliyom anne dedim. Kadin bir yandan sogukbir yandan gülümsemeye calisiyordu. Hatta kilo bir Kadin Rüyamda zayif birisi olarak cikmis. Daha sonra bir odaya girdim baktim sevgilimin anneside girmis oraya bir kadinla ne konusuyor diye ses kayidi yapmak istedim… kardesimden istedim yapti.. hemen üstüne sevgilimiardim kiz cikti aldatiyor sandim ama acikladi yokmus öyle durum inandim sonra beyaz kedi beyaz ayakkabi giydim ve pempe ayakkabi…. bu aile hakkimda hayirlisi dehil mi ?

Okudunuz mu?  Rüyada sevgilinin kol saati hediye etmesi

arifselim
Rüyada sevgilinin ailesini ve annesini bu şekilde görmenin yorumu, gerçek hayatta bazı istemediğin ve hoşuna gitmeyen şeylerin işitilmesine tabir edilir. Allah’a havale ederek hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben rüyamda sevdiğimin anneannesini dedesini gördüm birde eski eşini gördüm normalde hiç yüz yüze gelmedik, annem ablam ben onlara gitmişiz ben sevdiğimin eski eşi ile tartışıyorum sevdiğimde eski eşine benimle işi olmadığını tanımadığını söyledi


arifselim
Merhaba. Kötü ve olumsuz bir rüya olmasa da bu tür dönemlerde benzeri rüyaların görülmesi normaldir ve tabiri de olmaz. İnsanın bilinçaltına yerleşen düşünceler bir şekilde rüyaya yansıyabilir. Sen Allah’tan hayırlısını dile bu yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Normalde sevgilim beni ailesine söylemedi bizde durumlar biraz karışık aile tepkisinden falan çekiniyor istemezler beni diye
Ama rüyamda sevgişimin evindeydim ve bir anda habersiz annesi ve kardeşi geliyordu annesine ilk önce kendimi arkadaşı diye tanıtıyordum ödev için falan diye geldiğimi sonra annesi beni çok sevmeye başladı maşAllah ne güzel kızsın falan filan sonra dışarıya çıktık hepberaber ve benim ailemle karsılastık birbirlerini tanıdılar çok sevdiler ve sonunda sevgili olduğumuzu anladılar ama hiç bir sorun cıkmadı herkes çok mutluydu.Acaba bu rüyanın anlamı ne olabilir ?


arifselim
Bu rüya ancak bilinçaltı bir rüya olabilir. İnsan yaşadığı şeylerin etkisinde kalarak bir şekilde rüyasında görmesi normaldir. Böyle rüyaları tabir etmenin anlamı olmaz. Eğer sadece bir yorum olarak açıklansa, sürpriz gelişmeler yaşamaya tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Sibel2018
Selamünaleyküm ben rüyamda eski sevgilimin annesinin dükkanına gitmişim oda bana oğlunun benden ayrılmasının sebeplerini söylüyordu işte aslında öyle değil böyle tarzında ama ben inanmadım dedim oğlun benim en güzel zamanlarını çaldı benden diye tepki verdim ama gerçekte eski sevgilimin annesi tesettür lü ama rüyamda küt sarı saçlı idi rüyamı yorumlarsanız sevinirim yüce Allah’a emanet olun

Okudunuz mu?  Rüyada Sansar Görmek (imam nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya genellikle insanın yaşadığı ilişkilerindeki sıkıntıların işaretidir. Kişinin durumuna bağlı olarak bazen bir sevinçli haber alınacağına ve bazende çok üzüntü duyacağı bir pişmanlığı yaşayacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
merhaba bundan iki yıl önce nişanlımdan ayrıldım ailesiyle anlaşamadığım için. bu gece rüyamda eski nişanlımın annesi bize geldi annem ve ablam evdeydi. bizimkilere ziyarete geldiğini söyledi annemle sohbet ederken ben de daha önce yaşananların hesabını sordum kendisine dinledi bu rüya ne anlama geliyor acıklarsanız sevinirim


arifselim
Merhaba. Böyle bir rüya geçmişten kalan ve hala unutulmayan olayların rüyaya bir şekilde yansımasından ibarettir. Yani insanın etkilendiği bazı şeyler çok zaman geçse bile rüyasına yansıyabilir ve özel bir yorumu olmaz. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda eski sevgilimin annesi ölmüştü. Yeni bir mezardı mezar taşı henüz tahtadandı. Eski sevgilimde mezarın başında tahtasına sarılmış ağlıyordu. Ondan önce yaptığı bir haksızlıktan dolayı baya ağır konuşmuştum ona sonrasında beddua falan etmiyorum diyip geri aldım sözlerimi, acı çekmesinden korkup. Anlamını araştırıyorum araştırıyorum bulamıyorum nedir sizce hocam?


arifselim
Böyle bir rüya yaşadığın eski olayların hala etkisinde kaldığından ve hassas bir yapıya sahip olduğundan dolayı görmüş olabilirsin. Çünkü bundan başka özel bir şekilde bir tabiri olmadığını biliyoruz. Allah’tan hayırlısını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar hocam.Ben rüyamda Allah hayir eylesin gördümki sevgilimin annesiyle benim annem taniwiyolar bir kafede oturuyoruz amma tartisiyorlardi.Ama halbuki gercek hayatta bir birilerini tanimiyorlar ve taniwicaklardi fakat sevdiyimle aramiz bu aralar limoni.Taniwip taniwmayacaklari keskinliyini bir az kaybetti gibi.Her neyse au ruyanin anlami ne ola bilir?


arifselim
Merhaba. Öncelikle böyle rüyaların bilinçaltı olması çok kuvvetlidir ve bu durumda hiç bir yorumu olmaz. Bir diğer görüşe göre ise üzüleceğin ve hoşuna gitmeyeceği şeylerle karşılaşacağına ve işiteceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayırlı ramazanlar öncelikle Kadir gecesi gördüğüm rüya şöyle hocam.. Rüyamda nişanlı bir kız arkadaşım bana fındık ikram ediyor kendisinden biraz sonra benim de okuldan çıkabileceğimi söylüyor ben de tamam dedim hazırlandım rüyanın devamında erkek arkadaşım ve annesi yanımda oluyorlar oturuyoruz sakince ben kafamı sevgilimin dizine koyuyorum öyle vakit geçiriyoruz annesi de yanımızda hayır olsun inşAllah

Okudunuz mu?  Rüyada silah görmek

arifselim
Hayırlı ramazanlar. Fındık ikram edilmesi mutluluk ve sevinç anlamına gelir. Rüyanın diğer bölümü ise yine sevineceğin gelişmelere ve güzel haberler almaya tabir edilir. Sende Allah’tan rüyanın hayrını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ruyamda sevdigimle gizli sakli evlerinde bulustugumuzu ve sonra okul ogretmenimle annesine yakalandigimizi gördüm.Ama onlarin evi aslinda ora değil sadece rüyada sanki oraymis gibi gördüm.Sonra annesini aglayarak yuzume bakib bu evden çok sogudun sen biz seni istiyoruz falan dedi.Bende dedimki bu evden değil sizden sogudum ben cunki kalbimi kirdiniz falan.(Aslimda sevgilimle hayatda bir iki tartisma yasamisdik ve annelerimiz bunu anlamisdi onun için ikimizide çok cok azarlamisdilar.Yani onun etkiside rüyamda vardi onun için ogle gördüğüme inaniyorum) Cevaplarsaniz çok sevinirem.Ellerinizi saglik yinede teşekkür ediriz bu bilgiler için.


Tohat
Dediğiniz gibi bu rüyanın bilinçaltı yansıması olması muhtemeldir. Yaşadığınız olaylardan etkilenmiş ve etkisinde kalmış olabilirsiniz. Yine de bir işaret olarak görüp olacaklardan önce dikkat etmeniz gerektiğini düşünebilirsiniz. yine de Allah daha iyisini bilir.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum ben rüyamda bedenen ayrı oldugum fakat gönül bagımı hala korudugum sevdigim kisinin annesini ve kiz kardesini gördüm. Bizdelerdi. Bi sure bizde oturdular sonra bir kitap sordu annemin kutuphanesi genistir gercekten. “… ablada vardır o kitap” dedi arayacakken kitabi bir sekilde uyandım.


Tohat
Ve aleyküm selam. Kısmetinizin açılacağı ve evlilik yoluna gireceğiniz şeklinde yorumlanan bir rüyadır. Müjdeli bir haber alarak yeni bir yola gireceksiniz. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır elbette.


Kayıtsız Üye
Ben sevgilimden ailevi sorunlar yüzündün ayrıldım . Annesi beni istemiyodu. Bu gece rüyamda annesinin bize geldiyini ve benimle yemek yaptığını gördüm. Benim yaptıklarımı beyenmiyor ve beni yarqılıyordu. Bense ona doğruları anlatınca susuyordu. Ve böyle bir yer nasıl geldiyinden şikayetleniyordu. Rüyam da eski sevgilimin annesi ben ve babam vardı . En çok annesi ile ben konuşuyoduk.


Tohat
Bu rüya gerçekte de istenmediğinizi, kabul edilmediğinizin bir göstergesidir. Buna bağlı olarak hak etmediğiniz, tanınmadan eleştirilere neden olduğunuzu ve size karşı olan haksız düşüncelere maruz kaldığınıza işaret eder. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada sevmediğin biriyle evlenmek

Kayıtsız Üye
selamun aleyküm rüyamda eski sevgilim yanıma gelmiş barışmışız sonra o bir kaç araca bakıp mavi bir araba satın aldı ve el ele yürüyerek ailesinin evine gittik onların ellerini öpüp hal hatırlarını sordum ve rüyamda onlara anne baba diye hitap ettim. gerçek hayatta onun ne durumda olduğunu bilmiyorum ve tamamen onu hayatımdan çıkarmıştım. bu rüyam bir mesaj içeriyor mudur bilinç altı olabilir mi yorumlar mısınız hocam.


Tohat
Ve aleyküm selam. Eski sevdiğinize karşı ya da hayatınızla alakalı olarak dışa vurmak isteyip vuramadığınız, ifade etmek isteyip ifade etmekten çekindiğiniz bazı durum ve sözlerin var olduğunu gösterir. Yaşayamadığınız veya söyleyemediğiniz sözlerin içinizde kalışıdır. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır elbette.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm. Rüyamda daha önce hiç görmediğim sevgilim ve annesini gördüm farklı şehirlerde yaşıyoruz ilk önce annesi ve bir kaç tanıdığı bizim evimize geliyor orda tanışıyoruz tam olarak ama bizim evimize geldiğinde sevgilim yok sonra ben onların kaldığı yere gidiyorum kasaba tarzı küçük bir yerdi annesiyle evlerinin merdivenine oturup gelecek evlilik hakkında sohbet ediyoruz çok olumlu şeyler konuştuk sonra kalkıp yürümeye başladık evlerin içinden o sırada yanımıza sevgilim geldi sonra hemen geri gitti biz hayla annesiyle konuşmaya devam ediyoruz oraya bir düğüne katılmak için gitmişim o şekilde gördüm sevgilimle daha önce hiç görüşmedim ne olabilir acaba.


Tohat
Ve aleyküm selam. Sevgilin ile mutlu olacağın birlikteliğe işarettir. Bunu güzelleştirecek durum sevgilinin senin hoşuna gidecek sürprizlerde bulunması, güzel davranması gibi etkenler olabilir. Uzun bir birlikteliğe işaret olan bu rüyanın evlilik ile de taçlanması anlamına gelmektedir. Doğrusunu en iyi bilen bir tek Allah’tır.


rüyada sevgilinin annesini görmek, yuxuda sevdiyinin anasini gormek , yuxuda sevdiyin oglanin anasini gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada şimşek çaktığını görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada sevgilinin annesini görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.