Anasayfa
23 Ocak 2023, 5:28
Namaz
Abone

Namazda yaşadığım garip bir olay

Namazda yaşadığım garip bir olay

Kayıtsız Üye
s.a. arkadaşlar en son memleketimdeyken camiye gitmiştim. Yatsı namazı kılacaktım ve ilk 4 rekatını kıldıktan sonra seccademde bir çeşit insan figürü gördüm o an pek önemsemedim abraham lincolnün yandna profiline benziodu sonra yatsı namazının farzı için safları sıklaştırdığımızda oradaki seccadede de aynı yüz belirdi. O an bir kuşkuya düşdüm ne olabilir acaba diye ama üzerinden zmaan geçince pekde takmadım. Antalyaya geri döndüğümde ilk 2 hafta cuma namazını kaçırdım bugün gittiğimde ise gene aynı silüeti gördüm seccademde resimde çektim bir tane resim aşağıdadır. Farkedebilir misiniz bilmiyorum aşağıda keçi sakalı olan kafası biraz sol tarafa dönmüş bir resim önceki gördüklerime de çok benzio ve bana daha çok abraham lincolnün yüzünü hatırlatıyor. sizce bunlar bir tesadüf mü yoksa ben kuruntu mu yapıyorum. Belki kuruntu yapıyorum ama 3dür aynı yüz yada ona benzer yada benim benzettiğim diyelim karşıma çıkınca biraz şüphelendim açıkçası. Ne şekilde olursa olsun bir fikrinizi almak istedim şimdiden teşekkür ederim.

Okudunuz mu?  Cemaatle kılınması zorunlu olan namazlar

Cevap: Namazda yaşadığım garip bir olay

Galus
kardeş bu bazen bizde de oluyor
Namaz kılarken yada namaz dışında sanki resim olmadığı halde resim görür gibi oluyoruz.
kesinlikle şekil falan yoktur sadece hayalden ibarettir.


Cevap: Namazda yaşadığım garip bir olay

islamyolu
İlginç resmi fark ettim. arkada bir resim daha var. kafasının üst tarafında benim başıma gelmedi hiç. yorum yapamayacam.

Okudunuz mu?  Allahümmahşurna fi zümretissalihin anlamı nedir

Cevap: Namazda yaşadığım garip bir olay

karadamlalar
kardeş muhtemelen senin bilinçaltına işlendiğindendir, veya bir süre öncesinde abraham lincoln hakkında bir şeyler okuyup izlediysen de olabilir.


islamyolu
< kardeş muhtemelen senin bilinçaltına işlendiğindendir, veya bir süre öncesinde abraham lincoln hakkında bir şeyler okuyup izlediysen de olabilir. >
bende görüyorum ama resme bakınca 🙂

Okudunuz mu?  Namaz surelerini bilmiyorum sureleri öğrenmeden namaz kılabilir miyim?

tekturk
Ne kadar dikkatlice baktiysamda bir surat felan göremedim, bilinc alti bir şey , beyninde neye yorumlarsan onu görürsün, üzerinde durmamak gerek..


namaz kılarken yüz görmek, seccadedeki suretler, namaz kılarken seccadede yüzler görmek

Bu kategoride yer alan Akşam namazının fazileti hakkında hadisler başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Namazda yaşadığım garip bir olay Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.