Anasayfa
7 Mayıs 2021, 14:00
Sozler
Yönetici

En çok beğenilen cuma mesajları

En çok beğenilen cuma mesajları

Kayıtsız Üye
En çok beğenilen cuma mesajlarına örnekler paylaşabilir misiniz ? Bana herkesin beğendiği cuma tebrik mesajları yayımlar mısınız ?


Cevap: en çok beğenilen cuma mesajları

Muhammed
Canın Kıymeti

Canın Kıymeti ”öLüMDE” Gözyaşının Sırrı ”TEBESSüMDE” Sözün Güzeli ”YüREKTE” CUMANIN Tadı ”HATIRLAMAKTA’ ‘ Saklıdır.CUMANI Z mübarek olsun … Hayırlı cumalar…

Ne yaprağınız kurusun

Ne yaprağınız kurusun ne gönlünüz solsun her tuttuğunuz altın olsun avuçlarınız semada dudaklarınız duada olsun hher an ve her günki dualarınız kabul olsun CUMANIZ MÜBAREK OLSUN.

Okudunuz mu?  Hz Ali cesaret sözleri

Kuyuların ortasında yanlızım
Kuyuların ortasında yanlızım YUSUF gibi ateşe atılmayı beklıyorum HZ.İBRAHİM (a.s) gibi susuzum kerbelada HZ.HÜSEYİN gibi .Kayaların altındayım BİLAL-İ HABEŞİ gibi .Fakir hatta ölünce kefensizim Uhud dağında MUSAB BIN UMERYR gıbı çaresizim filistınde MESCİD-İ AKSA gibi. Ama ALLAH C.C rahmeti aklıma düşünce çok mutluyum MEDINELI ENSAR gibi .CUMAMIZ MUBAREK OLSUN DUA İLE

Okudunuz mu?  Kerbela ilahisi sözleri

Makbul, dua ve

Makbul, dua ve tövbelerimizi kabul, sağlığımızı daim, kazancımızı bereketli, kalplerimizi ve evlerimizi huzurla doldursun İnşAllah. Hayırlı cumalar dilerim.

Çıkarsa kalbinde yara,

Çıkarsa kalbinde yara, Yaradan dönüştürür bunu bir gün hayra, sen sabretmesini bilirsen; Yaradan düşürmez seni dara. Kaldır başını semaya, aç ellerini mevlaya. Sen istemesini bilirsen, mevla cevap verir duaya. Cuma günümüz mübarek olsun.

Allah’ım! Dillere destan,

Allah’ım! Dillere destan, yüreklere ferahlık olan merhametin ile günahlarımızı affeyle. Amin tüm müslümanların cuması mübarek olsun. Hayırlı, bereketli, huzurlu ve sağlık dolu günler dilerim.

Okudunuz mu?  Peygamberimizin çevre beden ve elbise temizliği ile ilgili sözleri

ey nefsim! Şeytana

ey nefsim! Şeytana yem olmak mı yoksa cennette gül olmak mı niyetin? Bırak yakamı secde edeyim. Sen huzura er, ben imanla öleyim. Rabbim hepimizi imanla ölen kullarından eylesin. Amin. Hayırlı nurlu cumalar.

Uzaklardan bir yele

Uzaklardan bir yele ser süslü bir sonbahar akşamında. Gönüller bir olsun mekanlar kimin umrunda. Kardeşlik sevgi hissetmektir arada, yollar ve zaman olsada. Hayırlı cumalar dilerim.

Okudunuz mu?  Alışkanlık ile ilgili atasözleri ve deyimler

Ettiğin her dua derdine deva, sağlığına şifa, gözüne nur, gönlüne huzur, ailene ve sevdiklerine huzur getirsin. Hayırlı cumalar dilerim.
Dua çiçeğini bilir

Dua çiçeğini bilir misin, yeryüzünde sulanır, gökyüzünde açarmış. Melekler kulunuzdan deyip Rabbimize sunarmış. Dualarda buluşmak dileğiyle Hayırlı Cumalar.
Anlatmaya dilde lisan

Anlatmaya dilde lisan yetmiyor, utancından durdu kalem gitmiyor, ne yapsak da bizde kusur bitmiyor; olmuşuz bir kere isyana tabi, kurtar bizi Yarabbi… Cumanız hayırlı ve mübarek olsun…

Okudunuz mu?  Peygamber Efendimiz'in doğa ile ilgili sözleri ?

her cüma günü

her cüma günü geldiğinde ALLAH hepimize hayırlı kapılar açsın amin cumanız mubarek olsun

söyleki Allah tek

söyleki Allah tek Allah yüce o dur tüm ihtiyaçları veren o doğmaz doğrulmaz kimse ona denk olmaz hayırlı cumalar.

Efendimiz(sav); ‘Altın tasla

Efendimiz(sav); ‘Altın tasla Kevser suyunun başında ümmetimi bekleyeceğim, oraya gelenlere ikram edeceğim’ buyurur. Ahirzaman gençlerini görünce elindeki tası bırakır. Bunu görenler; Ya Resulullah onlara vermeyecek misin deyince, Resulullah;’ahirzamanda alnını secdeye koyan gençlerle arama altın tası koymak istemiyorum, onlara elimle ikram edeceğim.’ der. O gençlerden olmamız duasıyla.. HAYIRLI CUMALAR..

Okudunuz mu?  Çalışmanın önemi ile ilgili atasözleri

Ne yapraginiz kurusun

Ne yapraginiz kurusun ne gülünüz solsun her tuttugunuz altin olsun avuçlariniz semada dudaklariniz duada olsun her an ve her günki dualarınız kabul olsun CUMANIZ MÜBAREK OLSUN !

Allahim, Sen, benim

Allahim, Sen, benim Rabbimsin; Senden baska ilâh yoktur. Beni Sen yarattin; ben, Senin kulunum ve gücüm yettigince Sana olan ahdime ve vaadime bagliyim. Islediklerimin (kötülüklerin) serrinden Sana siginirim. Üzerimdeki nimetlerini itiraf eder; günahlarimi da ikrar ederim. Beni bagisla. Zira günahlari bagislayan ancak sensin. Cuma’miz Mübarek olsun Hayirli nurlu cumalar.

Okudunuz mu?  Peygamber efendimizin güzel ahlakı ile ilgili sözler

Allah hikmetiyle bir

Allah hikmetiyle bir kapiyi kapatirsa rahmetiyle digerini açar. Ya Rabbi bu mübarek cuma günü hürmetine bizlere hayirli kapilar aç. Amin. Hayirli Nurlu Cumalar.

Mübarek Cuma günü

Mübarek Cuma günü fazilet ve üstünlügün ümmette ki kokusudur. Müminlerin eza, hasret ve keder dolu cumalarinda, varliklarin özü, sevdalarin en yücesi olan Sevgili Paygamberimiz Muhammed’imizi (s.a.v) maneviyatta cumalayanlardan olabilmemiz duasıyla. Hayirli Nurlu Cumalar. Cumamiz mübarek olsun.

Okudunuz mu?  Peygamberimiz Hz. Muhammedin söylemiş olduğu; güneşi sağ elime ayı da sol elime verseniz vAllahi ben davamdan vazgeçmem

Ya Rabbi! Gönlümün

Ya Rabbi! Gönlümün tesbihine umut boncuklari dizdim tane tane. Her bir çekiste ‘AF’ diyerek sigindim rahmetine. Hayirli Cumalar.

Melekler daima duaciniz

Melekler daima duaciniz olsun. Yüreginiz ferah, ilhaminiz bol olsun. Sevgili peygamberimiz, sefaatçimiz olsun. Cumamiz mübarek olsun.

Okudunuz mu?  Hurma hakkında sözler

Ya Rabbi! Sesimizi

Ya Rabbi! Sesimizi duyansin, hallerimizi bilensin. Açtik gönlümüzü sana, sen imdat eyle, sen affeyle, sen yollarimizi hayir eyle.

Ey Rabbimiz! Bu

Ey Rabbimiz! Bu gün edecegimiz dualarımizi kabul et ve bizi Makam-i Mahmud’a komsu olmaya mazhar olanlardan eyle. Hayirli Cumalar.


Yorum: En çok beğenilen cuma mesajları

Şem’a
Beğenilen seçme cuma günü mesajı

Okudunuz mu?  İçinde Allah Sözcüğü Geçen Güzel Sözler

Cennet bahçelerinin gülleri yüzüne, bülbüllerin nağmeleri diline, Allah sevgisi gönlüne, bu güzel günün bereketi üzerine olsun. Hayırlı nurlu Cumalar…


en çok beğenilen cuma mesajları, soz yusuf gibi cuma msjlari, hz yusuf ile ilgili cuma mesajları

Bu kategoride yer alan Allaha şükür sözleri başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

En çok beğenilen cuma mesajları Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.