Anasayfa
8 Mayıs 2021, 5:19
dualar
Yönetici

Her şeyden Sıkılan Bir İnsan Nasıl Dua Etmelidir?

Her şeyden Sıkılan Bir İnsan Nasıl Dua Etmelidir?

BeyazGuvercin
SA arkadaşlar. Bu aralar kendimi umutsuz hissediyorum. İş arama aşamasındayım. Bu durum beni biraz bunaltıyor. Hayattan zevk alamıyorum, ümitsizliğe kapılıyorum. Bu durumda hangi duaları okumam gerekiyor?


Cevap: Her şeyden Sıkılan Bir İnsan Nasıl Dua Etmelidir?

nurya
ahhh ahhh sen o sıkılma işini birde bana sor nette sıkıldım dedim bunaldım kurtar ALLAH,ım dedim internetim çöktü modem bozuldu bilgisayar çöktü bu da bana ders oldu isyanımı içimden yapmışdım ama çokça tövbe ettim neyi yaşamamız gerekiyorsa onu yaşamalıyız isyan asla etmemeliyiz sonra istemediğimiz şeyleri arar oluruz herşey dozunda kararında olursa güzel beni bu soğuk havalar mahvetti o yüzden isyan ettim evin içinde bunaldım yoksa internetsiz bir hayat olmaz hele ki bu zamanda benim dünya ile bağlantım yoksa evin içinde eski internetsiz günler gibi herşeyden habersiz olmuyor zaman değişti

Okudunuz mu?  Mecnunun Kabede Duası

Cevap: Her şeyden Sıkılan Bir İnsan Nasıl Dua Etmelidir?

Ravza Sevdam
İnşirah suresini okumanı tavsiye ederim peygamber efendimiz s.a.v. sıkıntı bastığında daraldığında hep inşirah suresini okurmuş.


Cevap: Her şeyden Sıkılan Bir İnsan Nasıl Dua Etmelidir?

BeyazGuvercin
@Nurya Kardeşim ben isyan etmedim, içinde olduğum durumu izah ederek buradaki arkadaşlardan dua önerisi istedim. Allah’ın verdiği beyni güzelce kullanarak yazılanları okursan yanlış anlamalara meyil vermezsin.

Okudunuz mu?  Kur'anda Dua Örnekleri

BeyazGuvercin
@Ravza Sevdam Önerin için teşekkür ederim güzel kardeşim. Allah razı olsun.


Ravza Sevdam
< Ravza Sevdam Önerin için teşekkür ederim güzel kardeşim. Allah razı olsun. >

aminnn Rabbim cümlemizden razı olsun güzel kardeşim.İnşAllah yardımcı olmuşumdur 🙂


sıkıldım dua

Bu kategoride yer alan Ölüler için okunacak dua başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Her şeyden Sıkılan Bir İnsan Nasıl Dua Etmelidir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.