Anasayfa
8 Mayıs 2021, 10:25
missa9
Abone

Bakire olmayan biriyle evlenmek

Bakire olmayan biriyle evlenmek

Kayıtsız Üye
ben üniv. yıllarımda çok büyük bir hataya düştüm hala kabullenemdğim nasıl yaptığım dedğiğim karşıma cıkan kişiyi sevmeme rağmen istememe rağmen ondan kurtulmak için oldu ve ondan kurtuldum ama bu kez de bu pislik kimle yaptıysam o temizlesin dedim yıllar sonra ona döndüm gene yapamadım onunla çünkü mecburiyetten sevmiyorum bu hale gelen beni bu duruma sebep olan o bu kadar ısrarıyla ve ben şu an benimle evlenmk isteyen birisini tanıdım ve melek gibi birinsan ben ona bunları anlatamm daha kendm kabul etmemişken yapapmm bunu.sizce ne yapmalıyım.ve o kışı daha bir kızı sadece yanagından öpmüş biri.bense….

Okudunuz mu?  Sübhanek-ellahümme ve bihamdike ve tebarekesmüke ve teala ceddüke vela ilahe gayruk

Cevap: Bakire olmayan biriyle evlenmek

Ercan
Allah(c.c) samimi şekilde yapılan tevbeleri kabul eder. Öncelikle yapmanız gereken bol bol tevbe etmek daha sonra evleneceğiniz kişiye olup biteni anlatmaktır. Aksi halde sadece kendinizi kandırmış olursunuz. Sakladığınız bu yanlış daha sonra ortaya çıkarsa telafisi mümkün olmayabilir. Rabbim bizleri yolunda ayırmasın, kendisinden başkasına muhtaç etmesin. Amin.

Okudunuz mu?  Sürekli gusül abdesti almak

bakire, bakire olmayan biriyle evlenmek, bakire olmayan

Bu kategoride yer alan Peygamberimizin Çocukları ve Torunları başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Bakire olmayan biriyle evlenmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.