Anasayfa
19 Ekim 2022, 20:39
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada ceset torbası taşımak görmek

Rüyada ceset torbası taşımak görmek

beyza
rüyada ceset torbası taşıyordum ama içini hiç görmüyorum sadece içinde annem abim ve vefat etmiş babamın cesetleri varmış.yorumlarsanız çok memnun olurum


Cevap: rüyada ceset torbası taşıyordum ama içini hiç görmüyorum

Fetva Meclisi
Rüyada Ceset torbası görmek ne demek?


Unutmayınız ki rüya ile amel edilmez. Rüyada Ceset Torbası Görmek ile ilgili rüya tabirlerini İmam Nablusi ve diğer alimlerin rüya yorumlarını harmanlayarak oluşturduk. Rüyanız hayırlı olsun.

Yakınlarınızdan birinin ölümüne işaret olarak yorum getirilir.

Uzaktan kötü bir haber alacaksınız. Bir tabut içinde ölü gördüyseniz, birtakım sorunlarla karşılaşacağınız anlamına gelir.

Rüyada görülen pis, kokmuş ceset büyük sıkıntıdır. Cesedi gömmek belli bir soruna çare bulmaktır. Yolda görülen ceset ise gelecek bir konuk, bir yolcudur.

Okudunuz mu?  Rüyada dayı ve yengeyi görmek

Rüyada ceset Görmek islerinin bozulacagina isa rettir. Rüyada birinin cesedi basinda oldugunu Görmek, korkunç bir olayla karsilasacagina; cesedin birden bire dirildigini Görmek, hayatinin tehlike içinde olduguna işaret olarak yorumlanabilir. Diğer rivayette de: Rüyada ceset Görmek sikinti içinde bulunan bir yakininizin yaniniza gelecegine işaret olarak yorumlanabilir. Bazan ceset Görmek islerinizin bozulacagina da işaret ettiği şeklinde yorumlanır.


Yorum: Rüyada ceset torbası taşıyordum ama içini hiç görmüyorum

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum yeni kaybettigimiz yengemi cuvala koymusuz onun ölüsünü gormuyorum yani cesedini görmüyorum ama cuvala koymuşuz ve uzerine ellerimizle bastiriyorum iyice girsin diye yorumlarsaniz çok memnun olurum kaç gundur bunun etkisindeyim Allah razı olsun


Yorum: Rüyada ceset torbası taşıyordum ama içini hiç görmüyorum

arifselim
Aleykum selam. Allah rahmet eylesin. Genellikle etkisinde kalınan durumlardan dolayı görülebilir. Ayrıca rüya sahibi ciddi işler yaptığı için çok dikkatli ve özenli olmak zorunda olmasına yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Çağırma görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
İyi günler rüyamda 2 kişi ölmüş bize getirmişler annem onları parça parça edip torbalamış bana torbaları bahçede kavak ağaçlarının dibine koymamı istedi birinci torbayı aldım ağaçların dibine koydum ikinci torbayı götürürken birden elektrik kesintisi oldu evin önünde bıraktım diğer torbanın yanına götürmeye korktum eve geldim ve anneme ; anne ölülerin ailelerine haber gönderelim köpekler o cesetleri orda yer günah dedim annem cevap vermeye kalmadı torbaları çıkardığım odayla dıger odanın lambaları birden yandı koştum bu ne diye kesin onların ruhu diyordum söndürdüm annemin yanına gidiyordum tekrar yandı lambalar tekrar söndürdüm odanın birisinin lambasını cesetleri çıkardığım odanın kapısı zor açılıyordu arkasında ruhlar itiyor zannettim iyice yüklendim kapıya açtığımda bişey yoktu yorumlarsanız çok sevinirim kahhar tek bir Allahın adıyla teşekkürler…

Okudunuz mu?  Rüyada Ceset Görmek

arifselim
Hayırlı günler. Bu rüya olumlu değildir ve üzüntüler yaşamaya işarettir. ayrıca gerçeklerle yüzleşmekten çekinmeye, sırlarının olduğuna ve ortaya çıkmasından korktuğuna tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dileyin, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba, rüyamda yakin arkadaşimla buyuk bir otobusun içindeki bagajda bulunan ceset torbasina, zorla bizi canli olarak olmemiz için sokuyorlar. Biz ise el ele tutusup uykuya dalmaya calisiyormusuz. Öldügümüzü hissetmeyelim diye.


arifselim
Merhaba. Rüya sahibinin canının sıkıldığı, başının derde girdiği ve yardıma çok muhtaç olduğu bir anda birinden destek göreceğine işaret eder. Öldürülmeye çalışılmak iyilik ve hayır görmek manasında yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada et pişirmek

Kayıtsız Üye
Rüyada kuzenimin cesedini bir siyah poşte boylu boyunca konuluyor bende onu alıp başka bir yere götürüyorum normalda çok ağır olan kuzenim çok hafif geliyor giderken böyle etrafı bomboş her taraf çamur yollardan geçiyorum zorlanıyorum ama hala hafif geliyor ve devam ediyorum sonunda ailemin yanına geliyorum anneannem bişeyler diyo sanki kuzenimin öldüğünü yeni anlamiş gibi durmadan ağlıyorum onu tekrara geri götürmem gerek ama bu sefer ağır olmaya başlıyor kaldıramıyorum sizce bu rüya hayırlı mıdır


arifselim
Bu rüya sahibi için tabir edilir. Geçmişten kalan izleri silemediğine, sırtında adeta kambur gibi taşıdığına, kendini yenilemediğine ve bundan dolayı hafif olan sıkıntıları çokça büyüttüğüne yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Caminin Yıkıldığını Görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda kız arkadsimla beraber birini oldurmustuk yanlislikla kız arkadaşım hayatına devam ederken ben teslim olmak için cesedi posette bırakıp polise gidecektim fakat kız arkadaşım yakalanma korkusundan dolayi teslim olmamıza izin vermedi ama ben korkudan agliya agliya nefessiz kalmıştım sizce ne dir anlamı ?


arifselim
Böyle rüyalar hoş gibi gelmez ve insanı etkileyebilir. Ama yorum olarak güzel rüyalardandır. Rüya sahibinin çevresi ile iyi geçineceğine, uyumlu ve sevilen bir kimse olacağına tabir edilir. Öldürmek, kavga etmek gibi durumlar tamamen tersi olarak kabul edilerek yorumlanır. Sende hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada cennete gideceğinin söylenmesi

Kayıtsız Üye
Merhaba. Rüyamda babamın öldüğünü duydum cesedini böyle loş ışıklı gece vakti anneannemlerin evinin bulunduğu apartmanda siyah bir torbanın içine bırakmışlardı. Ben ve kardeşim birlikte gittik, o ağlıyordu ben gidip ceset torbasını aldım. Birkaç kişiye hesap sordum hatta babam ölmüş siz neden beni aramadınız bir telefon açıp başın sağolsun demek bu kadar zor mu diye, o kişiler hesap sorduğum yerden ayrıldı. Aynı şekilde bazı kişiler de ben babamın cesedinin yanına giderken kardeşimin söylemesine göre intihar etmiş, şişlenmişlerdi. Ben bunu görmedim. Babamın cesedini görmedim. Aynı şekilde babamın ölümünü de görmedim. Sadece cenazesini biliyordum. Bir akrabamız da babamın ve amcanın traktörle uçuruma uçtuğunu görmüş. Doktorlar iyi demişler sonra ancak bilinçleri kapalıymış.Babam yakın zamanda beyin kanaması geçirdi. Bunlar ne anlama geliyor olabilir acaba?

Okudunuz mu?  Rüyada Cebrail a.s Görmek

arifselim
Merhaba. Gerçekte babanın ölmesi ne kadar üzücü ve korkunçsa tam tersi olarak bu rüya o kadar büyük sevinç ve mutluluk yaşamak manasındadır. Bazı şeyleri doya doya yaşamaya ve güzel gelişmelere şahit olmaya tabir edilir. ayrıca baba yaşıyorsa uzun bir ömre sahip olmasına da tabir edilmiştir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda kapı çalınıyor ve 20-25 yaşlarında genç birisi eşimin öldüğünü söylüyor içim çok kötü oluyor aşağı inip bakmak istiyorum çocuklarım var yanımda inemiyorum. Camdan bakıyorum ambulans gelmiş ambulansa koymuşlar sanırım bir adamın elinde siyah ceset torbası var. Yanımda kayın validem var onada söyleyemiyorum öldüğünü sonra uyanmışım


arifselim
Bu rüyanın iki yorumu vardır. Birincisi eşinle ilgilidir ve eşinin ağız tadıyla, huzurlu mutlu ve güzel bir hayat süreceğine tabir edilir. Diğer yorumu ise seninle ilgilidir ve kendini yalnız, çaresiz ve üzüntülü hissettiğinin işareti olarak yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada cünüp olduğunu görmek

Kayıtsız ÜyeZ
Merhaba. Ben rüyamda halam ile babannemi motorsikletten düşüp yaralandıklarını gördüm. Sonra ise ben hastanenin asansöründe halamında siyah ceset torbasının içinde olduğunu gördüm. Fakat ölmemişti. Yaşıyordu ama ceset torbasının içindeydi. Sonra da bir anda halamın sedyede yattığını ve iyi olduğunu gördüm. Yorumlar mısınız.


Tohat
Merhaba. Talihsiz olayların yaşanacağına delalet eder. Bir ayrılığı söz konusu olabileceğine, meslekten olacağına, başka bir yere taşınacağına, kısaca istemediğin bir durum olacağına işarettir. Doğrusunu bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm rüyamda kuzenim çok uzak yerden ceset getirir kimin olduğunu bilmem çuvalın içinde bunu göm diye bana verir başta gömerim sonra babam çıkarttırır aynı torba seklinde resmî dairenin içinde gezerim yakalanmadan dışarı çıkarım sonrada uyandım lütfen yorumlar mısınız

Okudunuz mu?  Rüyada çoban olmak

Tohat
Ve aleyküm selam. Bazı konularda kendinden bile sakladığın ve itiraf edemediğin durumların olduğuna ve bunlardan kaçınarak sır gibi içinde tuttuğuna, iş konularında hata yapmamak ve buna bağlı olarak sorumluluğunu artırmamak adına dikkatli olman gerektiğini gösterir. Doğrusunu en iyi bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Parçalanmış şehit naaşı tabut ile geldi nedense mezara indirmek bana ve tanımadığım birilerine düştü mezar içi büyüktü mezarın içinden bir kat daha merdiven ile iniliyordu mezarıniçinde tabutu açtık beyaz kare kutu çıktı parçalanmış şehit maaşını mezarın içindeki merdivenden indireceğiz kutunun içindeki naaşı aşağı indirmek için tanımadığım kışı şehid naaşını kaldırdı yarısını indirdi yarışı naaşın yanımda kaldı kafası ikiye bölünmüştü ama kirli değil seçile biliyordų yüzü

Okudunuz mu?  Rüyada çıplak görmek

Tohat
Ahiretteki dereceni yükseltmek için gireceğin çabaya, sevap işlemeye, ahlakını daha iyi hale getireceğine, yardımlarda bulunacağına, maneviyatını geliştireceğine dair güzel ve hayırlı bir rüya olduğu kabul edilmektedir.


rüyada ceset torbası görmek, rüyada ceset taşımak, rüyada cesed taşımak

Bu kategoride yer alan Rüyada çürümemiş ölü görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada ceset torbası taşımak görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.