Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:36
missa05
Abone

Ezberlemek için yemek duası

Ezberlemek için yemek duası

İKRA
ÖNCELİKLE SELAMIN ALEYKÜM
öğretmenimiz bize ödev olarak şu şekilde başlayan bir dua verdi ve ezberlememizi istedi: elhamdülillah elhamdilullah elhamdülilaHİZ ED AMENA VE SAGANA VECEL ALENA MÜSLİMİN. TAMAM BURAYI EZBERLEDİM.
AMA GERİ KALAN BİZİ NİMETLERİYLE DONATAN GÜZEL ALLAHIM BURAYA KADAR DA EZBERLEDİM GERİSİNİ EZBERLEYEMEDİM ONU YAZAN KAĞIT DA KAYBOLDU İNTERNETTE İSE FARKLILARI VAR. AMA BENİM BUNLA İLGİLİ BULMAM LAZIM. O YÜZDEN YARDIMINIZI BEKLİYORUM. LÜTFEN ARKADAŞLAR ÇOK ACİL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Okudunuz mu?  Büyük Abdestten Sonra Abdest Alma Hakkında

Cevap: Ezberlemek için yemek duası

Darusselam
Yemek Duası Arapça ve Türkçe

Ezberlemek için yemek duası


yemek duası elhamdülillah, yemek duası ezberle, yemek duası

Bu kategoride yer alan Beyaz yalan söylemek caiz midir ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Ezberlemek için yemek duası Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.