Anasayfa
7 Ekim 2021, 17:29
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada eski okul arkadaşlarını görmek

Rüyada eski okul arkadaşlarını görmek

ahmetkc
Benim sık gördüğüm rüyayı anlatmak istiyorum. Rüyamda devamlı eski okul arkadaşlarımı görürüm bazen ilkokul arkadaşlarını bazen lisedeki arkadaşları. bu arkadaşlarla normal ders yapıyoruz. bu rüyanın anlamı ne olabilir.


Cevap: Rüyada eski okul arkadaşlarını görmek

NuN
Rüyada Eski Arkadaş Görmek

Rüyada eski arkadaş, pek çok şekilde tabir edilebilmektedir. Rüya sahibinin eski arkadaşını rüyasında hayır, rahat ve huzur içinde görmesi kendisi için de hayırlara alamet eder. İşlerin hafifleyeceği, hayatın kolaylaşacağı, kötü günlerin biteceği, sıkıntı ve zorlukların geçmişte kalacağı şeklinde tabir edilirken, rüya sahibinin eski arkadaşını sıkıntı içinde görmesi iyi kabul edilmez ve kişinin zorluğa düşeceği şeklinde yorumlanır.

Okudunuz mu?  Rüyada eski sevgiliyi sürekli görmek

Rüyamı Yorumlarmısınız Lütfen

Kayıtsız Üye
Bugün Gün Ortasında Muhabbet Kız Arkadaştan Açılmıştı Ve Benim Hüç Olmamıştı.Gece Rüyamda bir kız gördüm.Önce kendimi yanlış tanıtıyordum sonra sokağa çıkıp tanışıyordum.Birlikte yemek yerken ben seni çocukken hatırlıyorum felan dedi.Okudüı okuluda söyledi ve bu okul gerçektende mevcut.Baya Samimiydik.Ben Bu Rüyanın Etkisinde Kaldım Hele Okul Kısmında.Acaba Nedir Bu Neyin Habercisidir?


Yorum: Rüyada eski okul arkadaşlarını görmek

arifselim
Gerçek hayatta insanın konuştuğu veya düşünerek etkilendiği şeyler rüyasına yansıyabilir. Bu çok normal bir durumdur ve rüyaların çoğu da bu yüzden görülür. Mana olarak olumsuz bir yönü olmamakla birlikte bizim bildiğimiz özel bir yorumu da yoktur. Allah’tan hayırlısını dilemelisin.

Okudunuz mu?  Rüyada fındık yemek

Kayıtsız Üye
Merhaba hocam.Ben okulu 5 sene önce bitirdim.Ruyamda okul arkadaşlarımla oturmusuz.Benim sinifta hoslanmdigim kiz var onunla birlikteyim.Kafa kafaya vermis sohbet ediyoruz.Birde sevdigim cocukta orda.Oda benim sinif arkadaşim.Ben iki hoslanmadigim kizin arasinda oturmusum.Sevdigim cocukta o kizlardan birinin yaninda.Hocam sevdigim cocugu rüyamda caresiz,bitkin,yorgun gördüm.Anlami varmi?teşekkürlee


arifselim
Merhaba rüyada sevdiğini bu şekilde görmek o kişinin çok mutlu ve huzurlu olduğuna ve gayet iyi bir halde olduğuna işaret edilir. Diğer bir anlamı ise uzun sürecek olan dostluk ve arkadaşlara tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada evi su basması ne anlama gelir

Komando
Rüyamda eski ilkokulume veya arkadşlarımı yaada lise arkadaşlarımı görüyorum sürekli eski okulumu görüyorum.veya öğrenci olarak görüyorum kendimi. Birde evimde hırsız yakalıyorum dövüyrum ama genel olarak bu rüyayı hep karanlık temada örüyorum mesela evimin ışıkları kesilmiş bir şekilde görüyorum


arifselim
Rüyada eski okul arkadaşlarını görmek uzun sürecek dostluklar kurmak manasındadır. Hırsız yakalamak ve dövmek ise, rüyayı gören kişinin azimli birisi olduğuna ve isteklerini elde etmek için mücadeleci olmasına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Elmas görmek (İmam Nablusi)

sultan_147
Selam olsun. Ben bugün rüyamda liseden arkadaşlarımı ve üniversiteden arkadaşlarımı bir arada gördüm. Üniversitenin sınıfında beraber ders işliyorduk. Çok değerli bir öğretmenimizi gördüm. Ders anlatıyordu. Bu rüya yorumu nedir?


arifselim
Aleykum selam. Bu rüyanın yorumu eski okul arkadaşları ile ilgili olarak görülen tüm rüyalarla aynıdır. Rüyayı gören kişinin uzun sürecek dostluk ve arkadaşlıklar kurmasına alamet olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Ettehiyyatü Suresini Okumak

Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm Hocam şu anda öğrenciyim rüyam da 8 9 sene okuduğum ortaokuldaydık arkadaşlarımla(10 senedir tanıyorum çoğunu) beraber İstiklal Marşı için ya da sınıflara dağılmak için sıra olmuştuk müdür kürsü de konuşma yapıyordu içeri girerken biz girmedik hocam biz Lise deyiz dedik sonra hoca şaşırdı güldü büyümüşsünüz dedi ve okulun dışına çıktığımız da anında bir taksi geldi içinde 4 senedir tanıdığım arkadaş vardı hadi yine Şanslısınız dedi bize umarım akıcı olmuştur. Allah Razı Olsun @arifselim Hocam


arifselim
Aleykum selam. Güzel bir rüyadır. Bunun en makbul olan yorumu çok uzun yıllar sürecek olan iyi dostlara ve arkadaşlara sahip olmak anlamında tabir edilir. Ayrıca bu rüya sakin ve rahat bir döneme gireceğine ve işlerinin de yoluna geçeceğine yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada ezan duası yapmak ve okumak

Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm Hocam rüyamda sanırsam bir avm deyiz yanımda ki kızda döner kapıdan geçiyor açık bir alana geçiyorhz orda oturan çocuklar o kıza kötü şeyler diyor beyler ayıp oluyor ben onu 11 senedir tanıyorum diyorum sonra kızı kastederek nerde o diye soruyorum sonra bir bakıyorum ki bir erkekle beraberler bende yanlarına gitmiyorum rüyam burda bitiyor.
Hocam birde rüyam da yakın arkadaşlarımla beraber çok afedersiniz esrar ot ya da sigara içtiğimi görüyorum tam olarak hatırlamıyorum ama
2 3 kez çekiyorum
bu rüyaların tabiri nedir ilk rüyama bende anlam veremedim o kız benim 1.Sınıf arkadaşımdı ilkokuldan yani .herhangi bir muhabbettim de yok şu an.
Sizden isteğim 2 rüyayı birden yorumlamanız.
Her şey gönlünüzce olsun.
Allah Razı Olsun

Okudunuz mu?  Rüyada etek giymek

Tohat
Ve aleyküm selam. Birinci rüyanın tabirinde senin hayata karşı duruşun ve bakış açısının bir simgesidir. Yani etrafındaki olaylara uzaktan ve objektif bakabilmeyi kendine prensip edip olaylara pek dahil olmamaya çalışmanla ilgilidir.
İkinci rüyanın tabirinde ise, etrafındaki kişilerin niyeti ile ilgili olup hakkında kötü niyet beslediklerine, seni çekememe gibi bir duruma sahip olduklarına ve işlerini bozma gibi düşünceler barındırdıklarına delalet etmektedir. Allah en iyisini bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada eski eşini görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda ihtiyacım olduğunu görüyorum ve diyorum ki salavat okursam bana efendimiz yol gösterir diyorum. Sonra kısa bir salavat getiriyorum. Sonra diyorum ki böyle olmadı başında istiğfar etmeliyim deyip tövbe çekiyorum sonra eskiden okuduğum salavat vardı salavatul fatih onu okuyorum. Sonra eski ilkokul arkadaşlarımı gördüm kendim bayanım ama erkek arkadaşlarımdı bana sarıldılar çok özledik seni diye. Şaşkın bakıyorum neden sarılıyorlar diye. Sonra içinden doktor olan arkadaşımın yüzünü siyahlamış görüyorum birini de kambur. Sonra eşimle arabanıza biniyorum arkadan da onlara bakıyorum. Doktor olan arkadaşım duvara tarih yazıyor kıyamet tarihi başlangıç ve bitiş tarihi gün ay yıl şeklinde yıl ve ayları çok net gördüm ama günler 20-28 arasında değişiyordu

Okudunuz mu?  Rüyada Eşi ile Sevişmek

Tohat
Hayırlı günler. Allah’tan bugüne kadar dilediğin ve hakkında hayırlı olan her türlü duanın kabul olacağına, bekar kimseler için evlenmeye, takdir edilecek vasıflara nail olmak, sevilmek ve sayılmak, karşılaştığın her türlü sorununda en büyük destekçin ve yardımcının Allah olduğunu bilerek ondan medet umman gerektiğine delalet etmektedir. Allah en iyisini bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada Ekin görmek (İmam Nablusi)

rüyada eski okul arkadaşları görmek, rüyada eski okul arkadaşlarını görmek, rüyada eski okul arkadaşını görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada fal baktırmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada eski okul arkadaşlarını görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.