Anasayfa
8 Ağustos 2021, 2:20
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada deniz içinde gemi görmek ne anlama gelir?

Rüyada deniz içinde gemi görmek ne anlama gelir?

Kayıtsız Üye
Assalamu Alaykum

Rüya da denizin kıyısında oturuyorum. Ağaça yaşlanmışım. Etrafımda ağaç var. Arkamda sanki bir orman. Sağ tarafımdan doğru denizi izliyorum. Deniz yine çok güzel ve ben manzaraya bakmayı doyamıyorum. Gerçek hayatımda düşündüklerimi ve en çok istediklerimi rüyamda da şifa istiyorum. Üzgün değilim sanki ama dalgınım. Düşünüyorum manzaranın güzelliğinde.
Sonra kıyıya çok yakın beyaz ve büyük bir gemi var. Galiba insanlar var içinde tam emin değilim. Ama etrafımda yüzlerini görmediğim insanlar var. Dikkatim zaten denizin ve geminin üstündeydi. Geminin gelişi ile denizin havası üstüme esti. Yine hafif soğuk bir rüzgar esintisi.
Bu esintiyi bir önceki rüyalarımdan hatırladım (O Rüyam burdan zaten yorumlandı).
O zaman ki rüyamda, odam gökyüzü üzerinde, odamın kapısı tamamen açık ve ben bulutları görüyorum. Üstüme hafif soğuk rüzgar esiyor ve ben o esintiden uyanmıştım. Sanki gerçekti, uyandığımda zaten o esintiyi tenimde hala hissediyordum. Yorumunuz için şimdiden teşekkür ederim.

Okudunuz mu?  Rüyada Ceviz görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada deniz ve gemi görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyanın her bir ayrıntısı ve gördüğün durumlar senin için müjdedir. Dua etmen gerçekte olmasını istediğin, dualarına kattığın tüm dileklerinin hayırlı bir şekilde meydana geleceğine, sıkıntılarını geride bırakacak işte, sağlıkta büyük bir yol katedeceğine, maddi anlamda yükseleceksin. Yenilenmeni sağlayacak, yeni kararlar verecek ve bu kararlar ile birlikte ferahlık ve esenlik bulacaksın. Hayatının bir dönüm noktasında olduğunu göstermektedir. En iyisini Allah bilebilir tabi.

Okudunuz mu?  Rüyada damatlığın bol gelmesi

Rüyada Iki Tane Gemi

Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda doğa ve denizin iç içe olduğu yerde bir gemi yelkenli sanırım demirlemiş beklerken ikinci bir gemi suyun altından çıkmaya çalışıyor sahile sanki nefes almak ister gibi ama diğer demirlemiş olan geminin tam altından yüzeye çıkmaya çalıştığı için tam çıkamıyor burnu çıkıyor sular üstünden süzülüyor böyle bir rüya nasıl tabir edilir

Okudunuz mu?  Rüyada Cebrail a.s Görmek

Yorum: Rüyada deniz içinde gemi görmek ne anlama gelir?

Tohat
Merhaba. Senin sahip olacağın şans ve hizmete işarettir. Hem aile hem çevre hem iş ortamında sandın ve bununla birlikte mutluluğunun peş peşe geleceğine fırsatları degerlendirmenle birlikte önünün açık olacağına ve ferahlık göreceğine delalet eder. Allah doğrusunu bilendir tâbi.

Okudunuz mu?  Rüyada deccalin ordusuyla savaşmak

rüyada denizde gemiyi kurtarmak, rüyada denizde gemi gormek yabanc, rüyada gemi

Bu kategoride yer alan Rüyada Cebrail a.s Görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada deniz içinde gemi görmek ne anlama gelir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.