Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:06
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Hırka-i Şerif Görmek Yorumu Nedir?

Rüyada Hırka-i Şerif Görmek Yorumu Nedir?

oyunncu003
Arkadaşlar öncelikler herkese Selamün Aleyküm. Ben dün gece bir rüya gördüm.

Rüyamda bizim kasabada olan bir camiinin (şehitlik camii) hemen üst yolunda (bayır bir yol) normalde evler filan vardır. ama rüyamda evler yok ve dağ olarak gördüm. Neyse biz annemle oraya gittik. Camiiden 30-40 metre yukarıya kadar yürüdük. Karşıma taştan yapılmış merdivenler çıktı. yaklaşık 12-15 civarındaydı. Neyse anneme ne var burda dedim. Annem Peygamberimizin Hırka-i Şerif’i dedi. Ben bana göstermezlerki dedim. O sen bir çık bak dedi. Ben merdivenleri tek tek çıktım. Tam son merdivene geldiğimde karşımda kocaman taştan yapılmış bir sandık. Sandığın önündede ( yani tam kilit mekanizmasının içinde) bir demir anahtar. Kilit açılmış bir vaziyette öylece duruyor. Neyse ben kaldırdım sandığın içinde değişik o hani ziraaçılar yemleri filan besi yemlerini filan rutubetten zarar görmesin diye hani altlarına tahta seriyorlarya adını bilmiyorum. onlardan gördüm ama benim gördüklerim naylondu. Neyse 2 taneydi onlardan. Ortasındada Hırka-i Şerif… Ama bir gariplik daha vardı Hırka-i Şerif’i ben yeşil olarak gördüm.

Okudunuz mu?  Rüyada hasta olan anneyi görmek

Arkadaşlar bu rüyamı Allah rızası için bir yorumlarmısınız çok önemli aklımdan hiç çıkmıyor hayır mı şermi bilmiyorum… Şimdiden teşekkürler…


Yorum: Rüyada Hırka-i Şerif Görmek Yorumu Nedir?

arifselim
Aleykum selam kardeşim. Bu rüyan hayırlı ve güzel şeylere işarettir. Senin bu rüya işlerin kolayca hallolmasına, daima yolunda gitmesine ve her geçen günde daha kolay hale gelmesine tabir edilir. Ayrıca peygamber aleyhisselamın sünnetine uymana delalettir. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada hamile olacağının söylenmesi

Yorum: Rüyada Hırka-i Şerif Görmek Yorumu Nedir?

Kayıtsız Üye
esselamunaleyküm.rüyamda bulunduğum şehirden farklı bir şehirdeyim kendimi Allah dostu bir zatın kütüphanesinde görüyorum kapıda bekliyorum o zatın ihvanlarından bir görevli var içeri bizi almıyordu ama kapının yanında cam bir sandığın içinde peygamber efendimizin hırkaı şerifi vardı uzaktan ona bakıyordum sonra o semtin sokağında yokuş yukarı çıkıyorum bir arayış içerisindeyim kendimi o zatın medreselerinden birinde erkek talebelerin olduğu sınıfta buluyorum [bir bayanım bu arada] ders bitiyor dışarı çıkıyorum dışarı bahçe çok güzel bir yer sanırım cami bahçesiydi orası..sonra yokuşu çıktığım sokağa geliyorum market görevlisi kız bana `<aradığnı buldun mu diye soruyor bende buldum diyorum sonra bir fırına giriyorum simit mi poğaça mı ne alıyordum uyanıyordum..o kadar tanıdıktı ki oralar hiç yabancı değildim avucumun içi gibi biliyordum. içime bir aydınlanma gelmişti aradığım şeyin o zatta olduğuna dair yorumunuz için Allah razı olsun şimdiden.

Okudunuz mu?  Rüyada güneşin yandığını ve düştüğünü görmek

Yorum: Rüyada Hırka-i Şerif Görmek Yorumu Nedir?

Tohat
Hayırlara vesile olacak gelişmelere gebe bir dönem içinde olduğunuza delalet eder. Güzel olan farklı olayların herhangi birinin gerçekleşeceğine işaret eder. Haca gitmeye, hastalık söz konusuysa sağlığınıza kavuşacağınıza, dert veya sıkıntı içindeyseniz bunun önüne geçeceğinize şeklinde tabir edilmektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır.

Bu kategoride yer alan Rüyada geminin ters döndüğünü görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Hırka-i Şerif Görmek Yorumu Nedir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.