Anasayfa
16 Ağustos 2022, 8:32
missa04
Abone

Yoldan çıkan koca için dua

Yoldan çıkan koca için dua

kad
Yoldan çıkan koca için dua istiyorum bana yoldan çıkan eşim için dua verir misiniz ?


Cevap: yoldan çıkan koca için dua

Darusselam
Kötü huylu kimse için, her gün gücün yettiği kadar 3844 kere Ya Hamid, celle celaühü diye okunup dua edilirse,en kısa zamada ahlakı düzelir.Övülen bir ahlaka kavuşur.

Öncelikle dua etmeden önce güzel bir abdest alnıp,seccadeye oturup,besmele çekilir ve niyet edilir.Arkasından zikir

Okudunuz mu?  Kuru yer kaldımı diye gusülde şüpheye düşmek

Kötü huylarının farkında olan ve düzeltmek isteyen kişi yada kötü huylu yakını için aşağıdaki dua okunursa inşAllah en kısa zamanda ahlakı düzelir.Kötü huylarından uzaklaşır.

Allah’ın, El-Hamid ismi ; Anlam itibariyle ,övülmüş ve her senaya layık olan,ancak kendisine hamd edilen ve sena olunan,bütün varlıkların diliyle övülen yegane Zat; Allahü Teala’dır.

okunur,Daha sora eller dua için kaldırılır.Ve içtenlikle ve samimiyetle dua edilir.Arkasından tekara niyet ve istek söylenir.Aminnn diye sonlandırılır.Birde tavsiyem duadan sonra 55 defa Ya mücib celle celalühü okunur.Arkasından da Evvel celle celaühü okunur.

Okudunuz mu?  Cami Görevlileri Kimlerdir?

Allah’ın Mücib ismi duaları kabul eden anlamındadır.Allah’ın Evvel ismi ise dualarının bir an evvel kabul görmesi için okunur.

Allah cümlemizin hakkımızda hayırlı olan dualarımızı kabul etsin inşAllah….


Yorum: Yoldan çıkan koca için dua

Kayıtsız Üye
Biliyorum her şey Allah tan ama benim eşim evine bağlıdeğil hemde anneme ölmüş babama küfür yağdırıyor Allah rızası için dua istiyorum.

Okudunuz mu?  Namazda selam verip vermediğini şaşırmak

Yorum: Yoldan çıkan koca için dua

bbgbbg
Ey iman edenler! Sabrederek ve namaz kılarak Allah’tan yardım dileyin. Şüphe yok ki, Allah sabredenlerle beraberdir. (Bakara-153)

Allah yardımcınız olsun,Allah (c.c) kocanıza ve bizlere,tüm müslümanlara hidayet versin.


Kayıtsız Üye
Eşin doğru yolu bulup pisman olması için dua var mi veyahut zikir cekenler deneyip mucizesini yasayanlar cevap verebilir mi fikri olmayanlar dahil olmasın lütfen

Okudunuz mu?  11 yaşındaki bir çocuğa günah yazılır mı?

Kayıtsız Üye
Benim eşimde aynısı her duayı okudum nerdeyse çareyi bulamadım Allah bizim gibi olanlara yardim etsin


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum. Bir buçuk yıllık evliyim dört aylık dünya tatlısı bir oğlum var kayinvalidem eltimle bir yaşıyorum kayinvalidem beni sürekli aşağılıyor kayinbabam eşim aileme küfür atıyor kalplerinde Allah korkusu yok eşim küfür atıp duruyor derdimi kimseye anlatamyorum gurbete gelin geldim biraksam olmuyor çocuğum var kalsam olmuyor dengem alt üst oldu Allah rızası için eşimin hidayet bulması için dua edin bildiğiniz duayı benle paylaşın kuranda okumadigim dua ayet kalmadı ne yapabilirim bilmiyorum abdest aldığım yere isiyor yaapma etme demekten usandm çocuğum ona bakarak onun ailesinin kötü ahlakını almasından çok korkuyorum ne yapayım bana fikir verin

Okudunuz mu?  Kuranda cennette kadınlara ne vaad ediliyor ?

Kayıtsız Üye
Allah istemediği sürece bir yaprak bile ağçatan düşemez bundada bir hayır vardır belki buda bir imtihandır diye düşünüp sabır etmeliyiz her insanın yanlışı vardır bunun düzelmesi için elle müdahale etmek lazım anlamıyorsada Allah’a dua edip sığınmak lazım başka çare yok Allah ol der oluverir sabır edin değerli mümine kardeşlerim :))

Okudunuz mu?  Bir insan ibadetten feyz alamıyorsa, bunun sebebi nedir, ne yapması gerekir?

Kayıtsız Üye
Allah rızası için bana dua edin eşim bizi bıraktı iki çocuğumla başka bir kadınla yaşıyor çok zor durumdayım


Kayıtsız Üye
Slm alykm kardeşim. Benimde zamanında çok sıkıntılarım oldu ,bana bir arkadaşım tavsiye etti şu ayeti okudum euzü besmeleden sonra hergün 21’defa (elgaytü aleyke mehabbetehü minni vele tüsnea ala ayni ). Taha suresinde ama hangi ayet olduğunu hatırlamıyorum şuan. Ben çok faydasını gördüm yüzde yüz.

Okudunuz mu?  McDonalds', Burger King gibi yerlerden yememizde bir problem var mıdır?

Kayıtsız Üye
Sizi anlıyorum. benzer durumdayım. o kadar bıktım ki. Allah şubhesiz onu cezalandıracak yakında.


Kayıtsız Üye
Ablacığım Allah yardımcın olsun sen dua okumayı bırakma.. Allah sabredenlerle beraberdir unutma çok üzüldüm İnan ki benim de başımda farklı olaylar var 21 yaşındayım böyle okuyunca da içim parçalanıyor imtihan…

Okudunuz mu?  Müezzinin okuduğu dua nedir?

Kayıtsız Üye
Rabbim bütün kadınların yardımcısı olsun kardeşim. Rabbim in sınavından geçiyoruz. Acıyan kalbe rahmet yağarmış. Sen kardeşim rabbimden ve dualardan vazgeçme. Rabbim çocuklarımızı peygamber ahlakıyla ahlaklandırsın.


Kayıtsız Üye
Var denedimde olduda ama sabırla abdest alıp ya vedud zikir Çek tam 400 defa ozaman mucizeyi gör inşAllah kalbine göre olur hayırlısı olsun🙏

Okudunuz mu?  Mitoloji okumak günah mı?

kocanın güzel ahlaklı olması için dua, kotu ahlak için dua, kotu kocaya okunacak dua

Bu kategoride yer alan İlk müslümanlar kimlerdir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Yoldan çıkan koca için dua Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.