Anasayfa
8 Mayıs 2021, 1:16
Makale
Yönetici

Uçurumdan Dönüş Kitabının Özeti

Uçurumdan Dönüş Kitabının Özeti

Muhasibi
Bu kitap, yaşanmış olaylardan, gerçek hayat hikâyelerinden ve duygu yüklü gerçeklerden oluşmaktadır. Burada anlatılan çarpıcı ve dram dolu hayat öyküleri, insanların çelişkileriyle, psikolojik problemleriyle, çıkmazlarıyla ve sonuçta çözüm yollarıyla doludur.
Bu eserde, akla takılan sorular, dökülen gözyaşları, heyecan veren gelişmeler ve tümünün sonunda yaşanan hayret verici dönüşler yer almaktadır.
Yaşayışınızı yeniden değerlendirmek, düzenlemek ve hayatınızı gözden geçirmek için kendinizi bu yaşanmış hikâyelerin kucağına atın.
İçinizdeki gerçek dönüşü ve huzuru yakalayacaksınız.
Deneyin…

Okudunuz mu?  Fal baktırmanın zararları

Cevap: Uçurumdan Dönüş Kitabının Özeti

AYSEN
hayatını bir uçurum önüne taşımış ve neyapacağını bilemeyen türlü sıkıntılarla boğuşup yenilgiyi kabul eden kişiler için bir kurtuluş değerinde kitap gerçekten okumak gerekir


Yorum: Uçurumdan Dönüş Kitabının Özeti

Furkan Ali
Kitap super bence her kez oluşun
Uçurumdan dönmek istemiyorsanız sizde kitaptakileri önceden yapin

Okudunuz mu?  Mehmet Emin Ay - İlahi sözleri

çin işkencesi kitabı özeti

Bu kategoride yer alan Gül gül dedi bülbül güle; gül gülmedi gitti. Bülbül güle gül bülbüle yar olmadı gitti başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Uçurumdan Dönüş Kitabının Özeti Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.