Anasayfa
5 Mart 2022, 13:02
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Birinin Tesbih Vermesi Nedir?

Rüyada Birinin Tesbih Vermesi Nedir?

Kayıtsız Üye
Rüyada tanımadığım bir erkek siyah tesbih verdi bu ne demektir ne anlama gelmektedir açıklar mısınız ?


Cevap: Rüyada Birinin Tesbih Vermesi Nedir?

Fetva Meclisi
Rüyada Tesbih görmek
Dindar kadına, helal kazanca, Tesbih çekmek faydalı Asker ve yardımcılara, Farz namazdan sonra tehbih çektiğini görmek borçtan ve üzüntüden kurtulmaya; Tehbih delen kimseyi görmek zor işlerin kolaylaşmasına, evlenmeye delalet eder.
Rüyada tesbih görülmesi; rüyasının çok hayırlı olduğuna, tesbihin kopması veya tanelerinin dağılması rüya sahibi için bir üzüntüye sebep olacak demektir.
Rüyada tespih görülmek çok güzel haberler alınacağına işarettir. Tespihin kopması veya tanelerinin dağılması üzüntü verecek haberler alınacağına yorumlanır. En doğrusunu Yüca Allah (cc) bilir.


Yorum: Rüyada Birinin Tesbih Vermesi Nedir?

Kayıtsız Üye
Rüyada gözlerim az görüyor ve o sırada kaynanam önüme tesbih sepeti getiriyor. Bende bir avuç alıp göğsüme saklıyorum

Okudunuz mu?  Rüyada küs olduğu eşiyle barıştığını görmenin yorumu nedir?

Yorum: Rüyada Birinin Tesbih Vermesi Nedir?

arifselim
Gerçek ve hakikatleri görmek için daha dikkatli olmak gerektiğine tabir edilir. Allah yolunda hayırlı işler yapmaya ve çevresindekilerine iyiliğinin dokunmasına alamet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda hiç tanımadığım kumral orta yaşlarda bir adamın yanına gidiyorum. Bu adam tahta tesbih ve düpme yapıyor onu izliyorum sonra bana biraz düğme ve tesbih veriyor. Uyanıyorum anlamı nedir acaba sıkıntı içindeyim hayra yormalımıyım


arifselim
Bu hayırlı olarak kabul edilir ve Allah’ın izniyle güzel, mutluluk verici gelişmelerin ve rüya sahibi için hayırlı olacak olayların yaşanmasına delalet eder. Daima rüyaların hayrını dilemek en doğrusudur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada erkek arkadaş ve babayı görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda bir erkeğin bana su renginde çok güzel süslü bir tesbih hediye ettiğini gördüm. Bu erkek 3 sene önce görüştüğüm ama ailesi beni istemediği evlenmemize izin vermediği için bıraktı. Ne anlama geliyor


arifselim
Rüyada tesbih hediye almak çok hayırlıdır. Hediyeyi alan kişinin kendisini iyiliklere, hayırlara ve Allah’ın razı olacağı ibadetlere vereceğine bir alamet olarak kabul edilir. Genel olarak insanlar tarafından çok sevilmek olarak da tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selam aleykum.Rüyamda 6 yıla yakın beraber kaldıktan sonra türlü sebeplerden başkası ile nişanlanan sevdiğim kızla beraber en yakın arkadaşlarımdan birinden uzun tesbihlerden hediye olarak aldık.renkleri de çok güzeldi. Sonra uyandım.

Okudunuz mu?  Rüyada anneanne görmek

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya ilk olarak psikolojik olması mümkündür ve tabir edilmez. Diğer manası ise senin tarafından o kişiye iyiliklerde bulunduğuna ve senden ona bir kötülük dokunmayacağına işaret olarak tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ruyamda kendimi caminin içinde görüyorum ve hoca gelip bana tesbih veriyor ve şadırvanda 3 yıllık hiç akmayan cesmeden benim acmamla su geliyor hocada buna sevinip.bana tesbih veriyor anlami nedir acaba


arifselim
Rüyanda gördüğün tüm şeyler uyum içindedir ve hayırlıdır. Ağız tadı ile mutlu olmaya, ferahlamaya, sıkıntılardan kurtulmaya ve dileklerine kavuşmaya işaret olarak tabir edilir. Sende Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda eskiden milletvekili olan ve milletvekili olduğu sırada hacda vefat eden bir akrabamı gördüm bir odaya girecektik beraber odanın kapısının önünde elindeki tesbihi bana verip sen girme ben hallederim o işi dedi bu ne anlama geliyor

Okudunuz mu?  Rüyada Karabiber görmek (İmam Nablusi)

Tohat
İki farklı anlam içeren bu rüyanızda Allah’ın sevdiği birinden el alıp iç alemde güzel bir noktaya gelmek için çabalayacağınıza ya da duyacağınız bir sözden dolayı bunu içerleyip üzüleceğiniz anlamına gelir yine de hakkıyla bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda beni oğluna isteyen komşu teyze bana oğlunun yaptığı uzerinde isimimin yazılı olduğu boncuk işi bir anahtarlık hediye etti. Anahtarlık yeşil ve beyazdı. Daha sonra o anahtarlığı almaya gittiğimde anahtarlık tesbih oldu. Tesbih açık ağaç renkli tahtaydı. Üzerinde her bir boncuğunda bir harf olacak şekilde ismim ve soy ismim yazıyordu. En sondaki boncukta da mühur gibi bir yazı vardı. Öteki yüzünde de selamun aleykum yazıyordu. Yani tesbihin bir yüzunde adım, öteki yüzünde selamunaleykum yazıyordu. Daha sonra o çocuktan üzerinde anne ve baba tarafımdan büyük büyük dedemlerin isimleriyle yazılı,onların torunu olduğumu belirten ve yine ismimin yazılı olduğu bir güllü yasin hediye geldi. Bunun anlamı ne olabilir? En iyisini Allah bilir. Selam ve dua ile…

Okudunuz mu?  Kevser suresini 100 defa, Maun suresini de 41 defa okuyan Peygamber Efendimizi (sav) rüyasında görür mü ?

Tohat
İnsanların nazarında saygın bir kişi olarak değer görecek, sevilecek ve sayılacaksınız. Bunu ahlaklı yapınız sayesinde gerçekleştirecek yakınlarınıza, ve akrabalarınıza gösterdiğiniz itimat ve değer size de gösterilecek. Bekar bir kişi olarak ise kısmetinizin açılacağı ve size görücü geleceğine delalet eder. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır tabiki.


Kayıtsız Üye
Merhaba öncelikle benim annem babam ayri ben annemle yasıyorum ve babamdan maddi manevi birçok zarar gördüm bütün gelirimi kesti egitimim herseyim yarım kaldi ve daha birsuru şey…
Ben buna rağmen ona ulaşmaya çalışıyorum ama o cevap vermiyor
Babam evli ve eşinin teyzesi benim annemin çok iyi eski bir arkadaşı.
Ruyamda babamin eşinin teyzesi bana bir mektup yollamış mektubu acıyorum zarfin içinde bir sürü küçük kağıtlara sarılı 99lu tesbih çıkıyor küçücük zarfdan sayısını hatirlamadigim değişik renklerde tesbih çıkıyor ve sarılı oldugu kağıtlarda hatirlayamadigim notlar,yazılar yazıyor herkese gösteriyorum
Bu rüyadan çok etkilendim lütfen yorumlayabilirmisiniz bekliyorum
Şimdiden Allah razı olsun

Okudunuz mu?  Gördüğüm rüya ve kelime i şehadet getirmek

arifselim
Merhaba. Allah sıkıntılarınızı gidersin. Unutma, herkes farklı bir şekilde imtihan edilir. Bu gördüğün rüyan hem hayır işlemeye hemde başkasından yardım ve destek görmeye işaret olarak tabir edilir. Sende gördüğün rüyanın hayrını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamunaleyküm. Rüyamda toplu taşıma aracında otobüsün en arka kapısının önünde ayaktayım. Otobüs biraz kalabalık, kadın erkek karışık.Kapının arkasında en arka koltukta 3 kişi oturuyor, ortadaki başında kırmızı renkli sarı beyaz yeşil motifli tülbent olan bir abla. Ben farketmeden cebime kırmızı renk iri taşlı çok parlak güzel bir tesbihi sıkıştırıverdi, ben farkedince gözleriyle ses çıkarma der gibi işaret yaptı, bende ses etmedim. Az sonra da aynı tesbihte 1-2 kişiye daha aleni olarak verdi. Hatırladıklarım bu kadar. Bunun meali nedir acaba?

Okudunuz mu?  İstihareden sonra rüyada görülen krem rengi hayırlı mıdır ?

Tohat
Ve aleyküm selam. Senin için hayırlı olabilecek gelişmelerin, mutlulukların, huzur verecek olayların art arda sıralanarak hayatına dahil olup bunları yaşayacağına delalet ettiği gibi kadın için dinine önem verdiğine bir erkek içinse böyle bir kadının hayatında olduğuna veya olacağına delalettir. En doğrusunu bilen bir tek Allah bilebilir.

Okudunuz mu?  Rüyada kız kardeşimin içine cin girmesi

Kayıtsız Üye
Rüyamda biraz yaşlı bir adam bize dedemi görmeye geldi o sırada ev çok dağınıktı son anda biraz topladım.Dedemi gördükten sonra elini cebine attı bana ve kardeşlerime para verecekti.parası yoktu oda bize özel yapılmış tespih verecekti hatta tespitleri beraber ipe dizdik.Tesbihi verdi ve gitti.


Tohat
Hayırlı bir rüya olarak kabul edilen rüyanın tabirinde kendi emeğin ile kazancını, işlerini halledeceğine, şansının, kısmetinin açık ve bol olacağına, ardı ardına sıralanmış bir şekilde gelecek sevince ve bunları hak etmeni sağlayacak Allah yolundaki niyet ve davranışlarından ötürü gerçekleşebileceğine delalettir. Doğrusunu bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Kurtlanmış salatalık görmek anlamı ve tabiri nedir?

Kayıtsız Üye
Rüyamda birisi tam olarak kim olduğunu bilemediğim bir kadın bana bayağı kalabalık bir ortamda birçok insanın olduğu bir ortamda baska bir kadını işaret ederek git o kadının elinden hediyeni tesbihi al gibi bir şeyler söyledi ve gidip kadının elinden tesbih hediye aldım. Bana tesbih hediye etti. Tesbihin rengini hatırlamıyorum ama renkli bir tesbihti. Bu rüyayı yorumlayabilir misiniz?


Tohat
Hayırlı günler. Kültürümüzde tesbihin önemi dinimize yüklenen anlamından dolayı önemi vardır. Rüyada görülmesi de bundan dolayı hayırla yorumlanır. Nitekim hediye olarak alınan tesbihin Allah’ın rızasını kazanmak için hayatını idame ettirmeye özen göstermek ve bu yolda emek göstermek buna bağlı olarak insanların faydasına işlerde bulunmak, faydalı olmak ve iyiliklerde bulunmak, hayır hasenatları biriktirmek anlamı taşır. Allah en iyisini bilendir tabi.

Okudunuz mu?  Rüyada Allah tarafından mesaj almak

rüyada birinin tesbih vermesi, rüyada birinden tesbih almak, rüyada tesbih almak

Bu kategoride yer alan Rüyada karşılıksız sevdiğin kişiyi görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Birinin Tesbih Vermesi Nedir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.