Anasayfa
11 Ocak 2022, 19:01
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada anne baba görmek ne anlama gelir

Rüyada anne baba görmek ne anlama gelir

Kayıtsız Üye
Rüyada anne baba görmek ne anlama gelir Bir kişinin rüyasında anne ve babasını görmesi ne anlama gelmektedir rüya tabirini yapar mısınız ?


Cevap: Rüyada anne baba görmek ne anlama gelir

Fetva Meclisi
Rüyada Anne görmek

Rüyada bir kişinin annesini görmesi, iyi ve kazançlı Günleri belirtir. Annesini ölü görmesi iyi bir haber veya olaya işarettir. Annesi ile dargınlık ve kavga ise, başarısızlık ve maddi kaybı işaret eder.
Rüyada bir kişinin annesini görmesi, iyi ve kazançlı günleri belirtir. Annesini ölü görmesi iyi bir haber veya olaya işarettir. Anne ile darılmak ve kavga etmek ise, başarısızlık ve maddi kayba işarettir.
Sevdiğiniz kişiyle bir araya geleceksiniz.
Anne olduğunu gören bir kadın büyük bir sıkıntıdan kurtulur. Annesini öpen insan, ona hemen kavuşur. Anne hayatta değilse sevilen birinin geleceğine işarettir.

Annenizi rüyanizda görmek büyük bir müjde ile yorumlanir. Anneniz ölmüs ise onu rüyada görmeniz., kendisini daima hatirlamaniz ve ona karsi dini ödevlerinizi yapmaniz yani Fatiha ve Kuran i Kerim okumak gibi ruhunu sad edecek dualarda bulunmaniz için bir ihtar, bir hatirlatmadir.Bir annenin rüyada görülmesi daima hayirla tabir edilir. Abdülgani Nablus i hazretleri diyor ki: Rüyada anneyi kendine darilmis görmek, hayatta basarili olacaginiza isarettir. Aglar görmek sevince, güler görmek, sizin mutlu bir hayat süreceginize delildir. annenizi hasta görmek, üzücü bir haberle karsilasacaginiza, annenizi ölmüs görmek, Ömrünüzün uzunluguna delalet eder. Rüyanizda annenize çiçek verdiginizi görmek, ölmüs ise onu mezarinda ziyaret etmenizi bekledigini, sag ise onu kucaklayip hatirini sormaniz gerektigine yorumlanir. Annenizin sizi bir hususta azarladigini görmeniz, onu ihmal ettiginiz için size dargin oldugunu gösterir. Annenizden dayak yediginizi görmek, onun si zin iyiliginiz için duaci olduguna ve size karsi büyük bir sevgi ve sefkat besledigine delalet eder. Rüyanizda annenizin mezarinin çiçeklerle örtülü bir halde görmeniz, onun Allah in (C.C.) huzurunda pek hayirli bir yeri olduguna delildir. Annenizin cennette oldugunu görmek, eğer ölü ise hayra, sag ise annenizin sizden hosnut olduguna ve hakkinizda daima duaci bulunduguna isarettir. Bir baska rivayete görede: Bir kimsenin rüyasinda annesini görmesi sayet annesi sag ise, annesinin kalbini kazanip, gönlünü almasi gerektigine, eğer vefat etmis ise, ahiret hayati için evladindan hayir ve dua bekledigine isaret eder. Rüyada anneye bagirmak, kötü hareket etmek büyük günah isleyip onun bedduasini almaya ve bu yüzden de rüya sahibinin bütün islerinin ters gitmesine isaret eder. Rüyada annenin güler yüzlü görülmesi onun duSsini almaya ve ihtiyarlikta ona yardımcı olmaya isaret eder.
Sevdiğiniz bir kişiyle bir araya geleceksiniz.

Kendi annenizi görmek, hiç umulmadık bir mirasa konacağınıza, annenizin sizi doğurduğunu görmek, gören hasta ise Sağlıklı, fakir ise zengin olacağına, anneniz ile sohbet etmek, iyi haberler alınacağına, ölmüş olan annesini tekrar ölmüş görmek, huzura, anneyi hayatta iken ölmüş görmek, bir iş ile ilgili olarak büyük bir mutluluk duymaya, anneyi dövmek hastalanmaya, anneyi ağlarken görmek büyük bir mutsuzluğa işarettir. En doğrusunu yüce olan Allah (cc) bilir

Rüyada Baba görmek ne demektir?

Rüyasında babasını gören kimse güç bulur ve cesaretle olayların üstüne gidebilir. Böylece zorluklardan kurtulur. Rüyayı gören kişinin babası sağsa bir işbirliği sevinç verecektir. Babası ölmüşse, kısa bir süre sonra bir müjde ve sevilen biri gelecek

babanizi rüyada görmek, isteklerinizin gerceklesecegine, helal kazanca, rüyayi gören kisinin babasi vefat etmis ise ihtiyaci olanlara yardim etmesi gerektigine, hayatta olan babayi ölmüs görmek,unutulmus acilarin yenilenecegine, ailede herhangi biri ile babayi kavga ederken görmek, ayriliga, babayi hasta görmek, kazancin bos yere harcanacagina, babasini yeniden evlenmis görmek, kismete ve basarili bir hayata, anne ile babayi kavga ederken görmek, aileden ayriliga, babanizi, sizi oksarken görmek, bütün kötülüklerden uzak olarak hayatinizi sürdüreceginize, babanizi sikintili görmek, nasihatlerini dinlemediginiz için size kirilacagina isarettir.

Okudunuz mu?  Rüyada kız arkadaşını sakallı görmek

rüyasinda babasini gören kimse güc bulur ve cesaretle olaylarin üstüne gidebilir. böylece zorluklardan kurtulur. rüyayi gören kisinin babasi sagsa bir isbirligi sevinc verecektir. babasi ölmüsse, kisa bir süre sonra bir müjde ve sevilen biri gelecektir.
Rüyada baba görmek, muradının incis ini elde etmeye delalet eder. Anne, baba, dede ve akraba görmek, hayır ile tabir olunur. Bazı kere de baba görmek, umulmayan yerden gelecek rızka işarettir.

Rüyada baba tarafından sevildiğini ve okşandığını görmek, bütün bela ve musibetlerden uzak kalmaya, sevinç ve sürura delalet eder.
Hasta birinin rüyada babasını görmesi, hastalıktan şifa bulacağının işaretidir.
Rüyada babası kendisini bir bina içerisinde oturttuğunu ve kendisi de binanın çatısını yükselttiğini görmek, dünya ve din işlerinde babanın yolunu takip etmeye işarettir.

Hayattaki babasını ölmüş görmek, silinmiş acıların yeniden meydan bulacağına; babayı aileden biriyle kavga eder görmek de, ayrılığa delalet eder.
En doğrusunu yüce olan Allah (cc) bilir…


Cevap: Rüyada anne baba görmek ne anlama gelir

Kayıtsız Üye
rüyamda eşimin anne ve babasının farklı kişiler oldugunu gördüm fakat gördüğüm anne baba olan çift çok ak yüzlü ve beyaz sakallı birisiydi yorumlarsanız sevinirim


arifselim
Rüyanız her açıdan size uzanacak yardıma yorumlanır. Rahat ve feraha ulaşmaya ve eşinizin ailesi tarafından size dokunacak olan yardımlara işaret eder.


Kayıtsız Üye
1 – Anne ve babam öldü rüyamda onları ölmemiş babam ölüyor annemde babamı yıkıyor

2 – annem ve babam öldü rüyamda ölmemiş olarak görüyorum kucaklıyor beni biz ölmedik diyor


arifselim
1- Rüyanız onlara olan özlemin bir işaretidir. Onları bu şekilde görmeniz her açıdan hayırlıdır inşaAllah.

2- Bu tür rüyalar hayırla yorumlanır. Anne ve baba için dua etmeye bir vesile olmalıdır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
1 – Rüyada ölmüş anemi ve yasayan babamla arabaya binip alis verise gidiyoruz

2 – Rüyamda annemle babamla otubuste seyehat yapiyoduk


arifselim
Bu her iki rüyada hayırlıdır. Başarılara, eksik kalan işlerin tamamlanmasına ve bereketli bir kazanca yorumlanmıştır. Elbette en doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda olmuş annemi Babami gördüm Ne anlama geliyor biliyomusunuz

Rüyamda ölmüş anne babayi sağ göruyorum


arifselim
Bu tür rüyalar genellikle hayra yorumlanan güzel rüyalardır. Ölmüş babayı görmek başarılara yorumlanır. Ölmüş anne ise ona dua etmeye ve kabrini ziyaret etmeye yorumlanmıştır.


nazire
rüyamda rahmetli annemi acik biralanda küçük bir oturakta oturuyordu onunde bir legen içinde yikanmis kurutulmus temiz camasirlar vardi ve bunlari annem tek tek katliyordu ben biraz mesafeden ayakta durarak anneme bakiyordum hava guzeldi yerler ise toprakti hayirli yorumlarini zi bekliyorum Allah razı olsun


arifselim
Değerli kardeşim. Rüyanız güzel bir rüyadır zaten rüya hakkında insanın içine bir his gelir. Anneye olan özleme yorumlandığı gibi ona bol bol dua etmeye ve mezarını ziyaret etmeye işaret eder. En doğrusunu Allah bilir.


Yağmur
Rüyamda kıyamet koparken annemin kucağında ölmüştüm ve elimde kuran vardı ve babam telefonla konuşuyordu


arifselim
Selamun aleykum. Hayırlı ve uzun bir ömre yorumlanır. Ama bununla birlikte kıyamet bir ikazdır uyarıdır. Tövbe etmeye ve halinizi islah etmeniz gerektiğine yorumlanır.

Okudunuz mu?  Tövbe ettikten sonra görülen rüya

Kayıtsız Üye
iyi akşamlar , rüyada ölmüş olan anne babamın , beni duvara dayayarak ( çakılmış vaziyette ) bicakladiklarini gördüm. ikiside bicakliyordu. bunun yorumunu merak ettim. simdiden Teşekkürler.


arifselim
Hayırlı günler kardeşim. Bu rüya iki açıdan tabir edilir. Birincisi bazı korkularınızla yüzleşeceğinize işarettir. İkincisi ise sizi bıçaklayan kimselerden istifade etmeye veya yardım görmeye yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda ennemle babamla bir pazar yerinde geziyoduk bu ne anlama geliyor


arifselim
Rüyada anne ve babayı görmek hayırlıdır. Rüya sahibinin dileklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, hayatının daha kolay, güzel ve keyifli bir hale geleceğine yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba. Rüyamda annem ve babamın başka kişiler olduğunu gördüm. Ve ikisi de ayrıydı.


arifselim
Merhaba. Anne ve babanızın başkası olduğunu ve ayrıldıklarını görmek sizi dolaylı yoldan etkileyecek sıkıntıların habercisi olduğuna yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda, annemle (hayatta değil)evimizin önünde oturmuş muhabbet ediyorduk,o arada babam bir diyah arabayla geldi,annem için almıştı arabayı,sonra babam arabayı dışarı çıkarmak istedi ama arabanın yolunda kocaman bir ağaç devrilmişti


arifselim
Selamun aleykum. Vefat etmiş olan anneyi görmek, onu özlemeye ve kabrini ziyaret etmek gerektiğine işarettir. Eğer babanız hayattaysa oda anneniz için bol bol duada bulunmalıdır. Eğer ki hayatta değilse o zaman siz onların hayrına olmak üzere iyiliklerde bulunun.


Kayıtsız Üye
Babam 23 sene önce öldü. Annem hayatta. Ruyamda onlari ayni evde gördüm. Ama annem baska odada idi. Yanina geldigimde yuzu agizi sismis morarmisti. Babam onu dovmus. Babam da icki icmis eski ve siyah giyisiler giymis yaslanmis diğer odada geziyordu. Annem için çok korkuyorum. Acaba bu rüya neye isaret? Trsekkur ederim


arifselim
Allah rahmet eylesin. Bu rüya tam tersi tabir edilir. Hem baban hemde annen için hayırla tabir edilir. Başarılara ve isteklerin gerçekleşmesine işarettir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
rüyamda annem babam ve komşumuzu gördüm.Bizim bu komşu ile babam arasında bişeyler vardı.ve rüyada babam komşumuza bişeyler söylüyor bişeyler istiyor ve komşumuz bunlara tebessüm ederek karşılık veriyor.tabi annemde bu sırada sinirleniyor ve babama alttan alttan laf söylüyordu.ne anlama gelyor acaba?? hayırlı yorumlarınızı bekliyorum Allah razı olsun. ^_^


arifselim
Merhaba. Bu rüya anne ve babanız için haksız suçlamalara uğramaya işarettir. Ama sizin için insanlara her zaman iyilik yapan, haksızlığa uğrayana destek veren ve muhtaç insanların ihtiyaçlarını gideren kimse olmaya delalettir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Allah razı olsun.Annem ve babam için üzüldüm.Ama benim için gerekten çok mutlu olduğum bir yorum oldu.Şükürler olsun ki normalde de böyle birisiyim.Allah tekrardan razı olsun. ^_^

Rüyamda babamın annemi öldürdüğünü ve benide öldürmek istediğini gördüm yorumu nedir acaba..


arifselim
Bu rüya tersi ile tabir edilir. Babanın sizi sevdiğine ve size çok iyiliği dokunmasına işarettir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
1-2 ay içerisinde ilk önce annemi rüyamda ölü olarak gördüm sonra ise babamı ölü olarak gördüm babamın ölümü bir patlama sonucu gerçekleşiyodu eğer cevaplarsanız sevinirim Allah razı olsun.


arifselim
Yaşayan kimseleri ölü olarak görmek hayırlıdır. Hayırlı ve uzun bir ömür manasına yorumlanır. En doğrusunu elbette ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda anne ve babamı bir konuda yüksek sesle tartışırken gördüm(babam arabanın içinde oturuyor, annem arabanın dışarısındaydı) ve bende yanlarına giderek yapmayın diyerek ağlamaya başladım. Bu ne anlama gelir şimdiden teşekkürler..

Okudunuz mu?  Rüyada siyah elbiseli kadın görmek

arifselim
Etrafın olmasını dilediğin güzel şeylerin gerçekleşmesine ve bundan dolayı mutlu olmana işarettir. Tartışmak genellikle tersi şeklinde yorumlanır. Annen ve baban içinde bu hayırlıdır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda annem ile babamı gördüm. Rüyamda ben uyuyorum annem ve babam yanıma geldi ikiside elleriyle başıma bir kere vurdu ve yeter artık mustafa dedi ve uyandım.


arifselim
Deneyimli ve başarılı kimseden öğüt almana ve bu öğütleri dinlemen gerektiğine tabir edilir. Bazende işlenen hatalardan dönmeye veya günahlardan pişmanlığa da işaret edebilmektedir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda rahmetli annemi ve hayatta olan babamı ve ablamı gördüm ama denizin içinde annem gelinlikle babam damatlıkla ablamda küçücük çocuk olarak gördüm..denizin içinde annemle babam ve de ablam el ele tutuşmuşlar çok gülümsüyorlardı…hem genç hallerini görmek hemde gelinlikle damatlıkla denizde suyun içinde görmek neye yorumlanır…şimdiden teşekkür ederim Allah razı olsun…


arifselim
Bu rüya hayırlıdır. Sevince ve mutluluğa alamet eder. Vefat etmiş olan annen için bol bol dua edin ve kabrini ziyaret edin. Bu rüya ayrıca annenizi özlediğinize alamet eder. En doğrusunu Allah bilir.


mine benli
Annem bir yil önce öldü rüyamda annem ve babamin ev için tartisliklarimi gördüm babam hayatta


arifselim
Allah annene rahmet eylesin kardeşim. Bu rüya annenin özlenmesi ve unutulmadığı manasındadır. Eğer yapmanızı istediği bir vasiyeti varsa yapın. Ayrıca kabrini ziyaret ederek ona bol bol dua edin. En doğrusunu elbette Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum hocam.Ruyamda yemek yiyoz ben annem ve babam.Annem diyorki yemekten sonra disari cik ve biraz dolas bende olmaz diyom.Ne anlama gelir?


arifselim
Aleykum selam. Böyle rüya görenlerin aile ve akraba ilişkilerindeki pürüzlerin ortadan kalkmasına işarettir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum çok kotu bir rüya gördüm hocam.Babam banyoda annem mutfakta yaklasiyom falan anneme diyom yatakta beraber olak filan diyom memelerini ac aciyor goruyom falan hocam.Cok kotu bir ruyaydi ne anlama gelir?


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya tersi ile yorumlanır ve rüyayı gören kişi için haya duygularının gelişmiş olacağına, adet ve geleneklere saygı duyulacağına ve aile bireylerine karşı büyük sevgi duyulacağına tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Ruyamda koyde oldugumu gördüm sonra babamda geldi koyun kenarinda çok gzl gol kanari oturma yerleri yapilmisti azcik daha yürüdük sonra annem ve babam el ele tutustu deniz kenarında kumsalda uzerlerine deniz suyu sicrayarak kostular birazcık islandilar ama çok mutlulardi ne demek olur acaba


arifselim
Bu rüya annen ve baban için şöyle tabir edilir; tüm kötü elektriğinden ve enerjisinden kurtulacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına ve rahat edeceğine işaret eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm ben son zamanlarda sürekli rüyamda babamı görüyorum. Çok şükür babam hayatta ben bekar bir bayanım hiç evlenmedim 27 yaşındayım
1. rüyamda babamla annem koluma girmiş bir caddede mahallede yürüyoruz ben hem şaşkın hem korkmuş bir haldeyim ama nedenini bilmiyorum. Babam bana bakıp gülümseyerek kızım korkma kurtulacaksın diyor.
2. rüyamda babam benden tost istiyor yine babamla yürüyoruz mutfağa doğru ama ev çok büyük iki üç katlı. Soğanlı kavurmalı tost istiyorum diyor merdivenlerde dikilip bende karşısında durup dinliyorum malzemeler gösteriyordum
3. rüyamda babam sadece duruyor bana bakıyordu
Yorumlarsanız sevinirim


arifselim
Aleykum selam hanım kardeşim. Rüyalarını yorumlamaya çalışalım.

Okudunuz mu?  Rüyada köpek ve domuz görmek

1- Bu rüyadaki korkun tam tersi olarak yorumlanır. Bu rüya senin güven emniyet ve huzur manasındadır.

2- Bu rüya isabetli kararlar almaya ve sana faydası olacak işlere girişmeye işarettir.

3- İçinde ukde kalan bir şeyin gerçekleşeceği anlamındadır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Ruyamda babamin annemi yanagindan bicakladigimi gördüm ve kavga ettiklerini anlami nedir ?


arifselim
Bıçaklayan kişinin bıçakladığı kişiye karşı bir hatası olacağı anlamında yorumlanır. Yinede her zaman Allah’tan hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla biz değil , ancak ve ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba.Ben defalarca ayni ruyayi goruyorum.Annem babam yokken beni dovuyor ve ben saklaniyorum.Babam eve gelice ona kosup yardim diliyorum ve beni dovdugunu soyluyorum.Lutfen yardim edin


arifselim
Merhaba bu rüya seninle annen arasında sorun olmayacağına ve aranızda yardımlaşma olacağına işarettir. Başarılarını destekleyecek, dar günlerini atlatmasına vesile olacak, her konuda önünü açacak, onun için iyi dileklerini ve dualarını eksik etmeyecek bir insanın varlığına tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


kübra yiğit
rüyamda annem babam bir arabanın içinde geliklik ve damatlık giymiş oturuyorlardı. tam o sırada karsımda bir dağ dağda ise inekler vardı. ineğin biri dağa yukarı çıkmaya çalısırken inek düşüp nehire düüşüp ölüyor. böyle uyandım..


arifselim
Bu rüya büyük bir kısmet elde etmek ve bu kısmet sayesinde bolluğa kavuşmak şeklinde tabir edilir. Sevinçli haberlere, güzel ve olumlu gelişmelere, yeniliklere, hedeflerin gerçekleşmesine, projelerin kabul görmesine delalet eder. İneğin düşüp ölmesi ise önüne çıkacak olan engeller olarak yorumlanır. En doğrusunu elbette sadece Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda olmuş olan annem babamla ve yeni vefat eden kızkardeşinin otopsi sonucuna bakiyoduk ama sonuç farklı çıkmıştı çok üzüldüm ben


arifselim
Bu rüya ölmüşlerini unutmamaya, onları hayırla anlamaya ve onlara mutlaka bol bol dualardan bulunmaya alamet eder. Aileden ölmüş fertlerin görülmesi çok olumlu hayırlı ve güzel olarak yorumlanmıştır. İmkanın varsa kabirlerini ziyaret etmeli ve ruhları için sadakalarda bulunmalısın.


Aysegül aa
Rüyamda kendimi; annemi ve babamı öldürmüş parçalara ayırmış halde buldum. Ama hiç kan izi yoktu. Cesetleri yok etmek için iki ablam bana yardım ediyordu. Çok korkunç bir rüyaydı. Ailemden kimseyle sorunum yok. Rüyam ne anlama geliyor?


arifselim
Bu rüya bir şeyden çekinmeye, tedirgin olmaya ve bazı günahlar işleyerek haddi aşmaya alamet eder. Elbette bu rüyayı bir ikaz bir uyarı gibi kabul etmelisin. Öldürmek genellikle çekinmeden işlenen suçlar anlamındadır. Elbette herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba,
Rüyamda annemin evinde kanepeye yüz üstü uzanıyorum, beyaz temiz bir yastığa, odanın kapısı açık karşımda kanepeye oturan kadın hoca var ( kuran okuyan hoca), annemle konuştular, sonra biz annemle annemin odasına gittik elimde yastıklar var, yastıklara kılıf takıyorum, yorgan katlanmış, annemin yatağının üzerinde hepsini toparlıyoruz, sonra birden biz annemle camın önünden sokağa bakarken buluyorum kendimizi, kadın hoca sokağın ortasında ütü masasını ütüyü almış ceket ( ceketler koyu renkli ) ütülüyor, hatta birisi bitmiş asmış ikinciye geçmiş, herkes te ona bakıyor, bizde annemle konuşuyoruz. (Evli, çocuklu, kadın)


arifselim
Merhaba bu rüya ev halkı efradının kalben de fikren de son derece iyi niyetli olup, hak yolunda hayırlı olan ve sevap sayılan amelleri işlemekten geri kalmaz ve bunları ihlal etmez manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda ölmüş annemi babam dövmüş gördüm babam sağdır ellerin kírılsın diye bağırarak uyanıyorum


arifselim
Rüyada dövmek tam tersi olarak çok hayırlıdır. Sevgiye, saygıya ve iyiliğinin dokunması anlamındadır. Bu rüya babandan annene dua ve sevapların gönderilmesi gibi hayırlı ve güzel manaları vardır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  İstediğini Rüyada Görmek için Okunacak Dualar

Kayıtsız Üye
Ruyamda annem babam abim ve ben atlet kilot gece yuruyorduk sonra arabaya binip eve geldik

Ruyamda Annem babam abim ve ben gece atlet kilot disarda yuruyoruz ve daha sonra arabamiza binip eve gidiyoruz ne anlama geliyor


arifselim
Rüyasında bu şekilde olduğunu görmek çok farklı yorumları olsa da en açık yorumu, sıkıntılarını, sorunlarını ve benzeri ne derdi varsa geride bırakacağına alamet eden bir rüyadır. Allah’a havale et ve hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
rüyamda esli eşim, annem , babam ve ben birlikteydik. ben eski eşimle ve annemle bavul topluyodum. eski eşimle barışmışız bir yere gidiyormuşuz. ama herşeyi toparlıyoruz. bir daha gelmemek üzere gitmek gibi. o sırada babam siz boşanmadınız değil mi diye soruyor. eşim aniden hayır boşanmadık diyor. aynı anda annemde yok barıştılar diyor. sonra tekrar kıyafet toplamaya devam ediyoruz. arkasından elimizdeki bavulla bir asansörün önünde görüyorum eski eşimi ve kendimi. orda bitti rüyam..

Yorumlarsanız çok sevinirim..:))


arifselim
Bu rüya özellikle manevi anlamda hayırlıdır. Hayatı olumsuz yönde etkileyen bazı sıkıntılardan kurtulmak ve manevi açıdan kişinin kendi halini ıslah ederek ferahlamasına alamet eder. Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyada annem babam ve aileden kişilerle sofrada oturmuş yemek yerken babama anneme niye söylüyorsun oglularinin çalışmadığını annem anasının evinden getirmedi ya diyorum onun olduğu kadar seninde çocuğun diyorum al karşına konus oglularinla diye konusuyoruz


arifselim
Bu rüya gören kimse için rüyaya benzeri şekilde yorumlanır. İlgilendiği veya düşündüğü konularda çözüm bulmak için emek harcaması anlamındadır. Başkasına ve özellikle de yakınlarına nasihat etmesi hayırlara tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Annem ve babam Vefaat etti ben ikisinide rüyamda gördüm yüzleri guluyordu ne anlama geliyor her akşam kuran okuyorum onlara

Ruyamda annem babamı gördüm ikiside Vefaat etti bana gulumsuyorlardi ne anlama geliyor her akşam kuran okuyorum ne anlama geliyor yorumlarmisiniz iyi akşamlar


arifselim
Allah rahmet eylesin. Bu rüya onları çok özlediğine ve onları unutmadığına işaret eder. İnşaAllah bu rüya ettiğin duaların onlara ulaştığına yorumlanır. Onlara dua etmeye devam et.


Kayıtsız Üye
İyi günler
Rüyamda annem bana sinirlenip kötü davranıyordu. Ağzıma bir şey sokup bastırıyordu dişlerim kırılcak ve boğulcak gibi hissediyordum. Rüyamı tabir edebilir misiniz


arifselim
İyi günler. Bu rüya bir ikaz gibi kabul edilebilir. Genellikle gören kimse için burnunun dikine gitmeyi seven, söz dinlemeyen kimse olmaya ve bu huyundan dolayı şiddetli bir şekilde eleştiri alacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Dincer
Rüyamda anne babam ve dedim bir havuzdaydık su durgundu bir adam gelip düğmeye bastı ve su dalgalanıp bulanmaya başladı her birimiz bir yerlere tutunmaya çalışıyorduk.


arifselim
Aile büyüklerinle havuzda olmak çok hayırlıdır ve ilim irfan sahibi olmaya alamettir. Ancak suyun bulanıklaşması sana bir uyarıdır ve hakikate uymak için dikkat etmene tabi edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda annem babam vefat etmiş 1 amcam 1 kaç köyümüzün büyüğü ile vedalaşarak evden ayrılıyorum ayrılırken şapur şupur öpüyor annem babam beni evden çıkıp bir pikap araca biniyom yağmur yağıyor aracın tavanından açıklık var saçlarım ıslanıyor tavanı yapıyorum bu sefer aracın sol kapı camından içeri yağmur yağıyor bir konfeksiyon önüne geliyorum aracı park edip içeri giriyom hem elbise dikiliyor hem inşaat tadilatı yapılıyor uzun süredir görmediğim bikaç arkadaşım içerde çalışıyor.

Okudunuz mu?  Rüyada bıçaklandığını görmek

arifselim
Rüyan hayırlıdır denilebilir ama bu şekilde görülen rüyaları biz karmaşık rüya olarak değerlendiririz ve özel bir mana ile yorumlamayız. Böyle rüyaları Allah’a havale etmek ve hayırlısını dilemek en doğrusu olur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda anne ve babamın birbirleriyle şakalaştığını ve annemin de güldüğünü gördüm. Ben de onları izleyerek mutlu oluyordum. Şimdiden teşekkürler.


arifselim
Çok hoş ve güzel bir rüyadır. Aynı şekilde mutlu olmaya ve sevinmeye delalet eder. İnsan gece boyunca bir çok rüyalar görebilir ve her rüyanın anlamı olması gerekmez. Allah’a havale etmek en doğru olanıdır.


Kayıtsız Üye
Ruyamda konusmadigim görüşmediğim anne babamı ve teyzemin oğlunu gördüm evime geldiler ben hiç bir şey yapmadım 21 aylık bir kız çocuğum var ve ikincisine hamileyim(ikinci çocuğuma hamile olduğumu bilmiyorlar ) babam ve teyzemin oğlu bakıyor annem benimle konuşmaya çalışıyor ağlıyor kızım ise annemi istemiyor gitsin diyor.

Annem ağlayarak bana kızımın ne dediğini soruyor bende söylüyorum istemiyor seni diye sonrasında annem gidiyor babamda gitmeden önce benimle kısa da olsa konuşuyor.kafam çok karıştı lütfen beni bilgilendirir misiniz? (Aileden ablam ile de konuşmuyorum sebebi evimde muska buldum onların yaptığından şüpheleniyorum ama elimde kanitim yok tabii kendi gözlerimle de bişey görmedim gittiğim kişilerin söyledikleri )


arifselim
Gerçek hayatta yaşadıklarının, düşündüklerinin veya bilinçaltına yerleşen bazı şeylerin rüyana bir şekilde yansımasından başka bir şey değildir. Buna maalesef özel bir yorum yapamayız. Muska konusu ise, sana şu veya bu kişi muska yapmıştır diyenlere sakın inanma. Elinde bir delilin olmadan söylemek iftira atmak olur ki bundan sakın ve Allah’a havale et.


Kayıtsız Üye
Ölmüş annemin bana kat kat kıymali pide yaptığını ve pogaca ikram ettiğini göl kenarında gezdiğimi sonra küçük içki şişesi gördüm onlara haram diye kizdim


arifselim
Rüyanı ancak çok genel ifadeler yorumlayabiliriz. Bu rüya kısmet, bereket ve isteklere nail olmak olarak yorumlanır. İçki şişesi de görmek hayırlı manadadır. Elbette bu sonuçta bir rüyadır ve hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Mafi Kabak
Rüyamda anne ve babamı pazardan ellerinde poşet olduğu gördüm . Ben ve erkek yeğenim hemen onları gördüğümüz gibi onlardan poşeti alıp yardım ediyorduk ve annem bana Allah senden razı olsun dedi .


arifselim
Bu rüya çok hayırlıdır. Allah’ın izniyle çok güzel ve hayırlı günlerin habercisidir. Rüya sahibinin hedeflerine ve isteklerini ulaşacağına ve muradına ereceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda ölen babamı gördüm ve ayriyetten annemide gördüm ama babam bana sarıldı ama annem için sanki endişeli gibiydi. Çünkü rüyamda annem beni korumak için farklı kişilerin yanındaydı ve gitti onlarla babam da annemin peşinden gitti bana sarılarak..


arifselim
Allah rahmet eylesin. Rüyan sana karmaşık yada bir şeyler işaret ediyor gibi gelebilir ancak bu tür rüyalar ancak o gördüklerin için hayır dualarda bulunmak ve onları çok özlediğine işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kaytsiz
Ruyamda beni evlatlik alan babami ve annemi gördüm babam benim odama bir yabanci erkek sokuyordu bağırarak babamın yanına gitdigimde babamı belden asagi çıplak gördüm odama biri girdi dedim oda biliyorum ben aldim iceri dedi o sırada annem geldi yanımıza durumu anlatdim bağirmaya başladı babami göstererek cinsellik istiyorsan iste sana g…..t gel buyur diyerek babami gosterdim adamda arkadan babama sarildi bu rüya ne anlama gelir açıklarsanız sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada kömür yığını görmenin yorumu nedir?

arifselim
Bu rüya oldukça rahatsız edici rüyalardandır. Rüyada görüldüğü gibi tabir edilmez. Ancak kişinin üzücü sözler işiteceğine ve bazen iftiraya uğrayarak canının sıkılacağına işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ruyamda sağ fakat hasta olan annem 16 yıl önce ölen babamla beraber geziyorlar kafalarını yüzlerini bir ince bezle örtmusler sur atlatiriz neden saklıyoruz diye kizdim çıkarın o bezi kafalarına yüzünü görünsün dedim amma cikarmadilar


arifselim
Allah şifalar versin ve babana rahmet eylesin. Baban için ona dua etmeye ve annen için ise ona üzüldüğüne işaret eder. Bu hayırlı rüyalardan olup genellikle de insanın etkilendiği şeylerin bir şekilde rüyasına yansımasından ibarettir denilebilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba, rüyamda arabada babamın yanına annem kılığında birinin bindiğini gördüm. annemle caddede bekliyorduk. annemle konuştum ardından araba geldi, ve arabaya annem kılıklı başka biri bindi, Arabanın arkasında amcam ve yengem de vardı. Dönüşte kadının asıl tipiyle arabada alıkonduğunu gördük amcam tarafından. Bu ne anlama gelir


arifselim
Merhaba. Maalesef bu karmaşık bir rüyadır. En azından bizim tabir edemeyeceğimiz bir rüyadır bu. Eğer imkan olursa kişiye özel yorumlanabilirse bu yorumlanması mümkün olabilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hocam ben dün gece sabaha kadar defalarca ailemi gördüm uyudum gördüm uyandım yine gördüm 4-5 kere gördüm önce kardeşimle babam sonra annemle babam sonra dedemi gördüm babamla beraber akan bir dereden geçtik bu rüyaları yorumlarsaniz sevinirim


arifselim
Bu şekilde kısa kısa açıklamalarla bir rüyayı tabir edemeyiz. Edersek bile eksik veya yanlış olur. Sadece genel bir ifade ile bu şekilde ailesini görmek çok hayırlıdır. Sende Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Slm ben rüyamda ölmüs babami gördüm.sanki gelmis annemi de almis yanina.sonra o aciyi hissettim ve annemde göçmüş öbür dunyaya.erkek kardesimle dertlesiyoz o arada da ben pogacalar yapiyorum.ve çok aci hissettim olum acisi anneminde artik olmamasi ve agladim icten.
Ve ben 1 gun oncede gene ölmus babami araba ici de ydik annem le gördüm.iki gundur boyle goruyorum.annem hayatta.tsk yorumlarsaniz


arifselim
Aleykum selam. Allah rahmet eylesin. Kötü bir anlamı yoktur. Ancak bu rüya babaya bol bol dua edilmesi gerektiği anlamındadır. Ayrıca annen için uzun bir ömrün işareti olarak kabul edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Annemle babam öldü çocukluğumun geçti evde ben bahçeyi supuruyorum kapıdan annemle babam geliyor kendi kendime diyorum annemi acaba yakasına anne diye sesleniyorum arkasında babam baba diye eline sarılıyor öpüyorum eyilip yüzme bakıyor babam ikiside sonra bahçeden eve doğru yuruyorkar bende arkalarında gidiyorum rüyayı gündüz gördüm kısa bir zaman uyuklamisim rüyanın etkisiyle uyandım hayırlara vesile olur inşAllah


arifselim
Allah rahmet eylesin. Bu rüyanın en açık yorumu geçmişi unutamamak, özlemek ve sürekli hatırlamak anlamında kabul edilir. Annen ve baban için ise bol bol dua et ve kabirlerini de ziyaret etmelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Yasatan
Rüyamda kahvehane gibi bir yerde idik . Bir masa da annem ve ben oturup çay içiyorduk (ben de bayanım ) . Sonra yan tarafa üç tane gazinolarda masalara oturan tarz da kötü ahlaklı kadın geldi ve oturdu . Sonra masaya babam geldi ve oturdu . Biz kızdık ama annem pasif biri olup bizi de öyle yetistirdiginden bir şey demedik annemle. Sonra onlar içki içip gülüşmeye başladılar . Ben daha fazla dayanamayıp dışarı çıktım. İçeri tekrar girdiğimde babamın yanında oturan kadın bana çok lakayt bir şekilde laf attı ve içki içiyorlarDi. O kadar sinirlendim ki sabrım taştı ve önce o kadını sonra diğerlerini yerden yere vurdum.öldüresiye dövdüm . Bu hal üzere uyandım. Tabirlere baktım ama bütünü ile anlayamadım. Acaba kendime ne ablam çıkarmam gerekiyor ? Yardımcı olursanız sevinirim

Okudunuz mu?  Başkasının bizi rüyasında öldüğünü görmesi

arifselim
Senin açından kötü ve olumsuz bir yorumu yoktur. Ancak psikolojik açıdan içine attıklarının ancak bir yansıması olarak kabul edilir. Ayrıca bu rüya genellikle haram mala veya kişiye sıkıntı veren şeylere yorumlanmaktadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ben,annem,babam ve eşimi camiye ziyaret ettigimizi görüyordum.bi ara onları kayıp edıodum kısa bır süre aonrsonra a buluyordum. Hz.yusuf veya. Yunus bılmıyorum net ama camı kapısında hayatı asılmıs bızde okuyorduk.


arifselim
Bütün bu gördüklerin iyi ve güzeldir. Gören kişinin helal ve harama dikkat edeceğine, faydalı işlerle meşgul olacağına ve eline, diline ve beline hakim olmaya tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


samet_006
Mumsema, Hayırlı günler hocam,

Hocam sabah ezanı vaktinde sağ yanıma dönüm olarak uyandım, rüyamda babamı ve ablamın çocuklarını yani biri erkek biri kız iki küçük yeğenimi gördüm babam onları park gibi bir yerde gezdiriyordu, yanlarında bir de erkek kuzenim vardı ikisi beraber çocuklara şeker çikolata sakız falan alıyorlardı, kuzenim çocuklara alınan şeylerin parasını amcam verdi ben vermek istedim o verdi diye anlatıyordu.
Bu şekilde gördüm hocam yorumlayabilirseniz sevinirim.


arifselim
Hayırlı günler kardeşim. Gayet güzel ve hoş bir rüya görmüşsün ancak bu rüyada tabir edilecek özel bir şeyde yoktur. İnsanın gördüğü rüyaların çoğu günlük hayattan bir şeylerden etkilenerek görür ki bunlar yorumlanmaz.


Kayıtsız Üye
Hayirli günler. Rüyamda babam bir şeye üzüldü ve sessiz bir sekilde ağladı. Gozlerinden çokça yaş geliyordu ama aglamasi sessizdi. yanina gittim sarildik yuzunu yuzume yaslayip gozyaslarini gözlerime yüzüme sanki bilerek akittigini gördüm.


arifselim
Hayırlı günler. Rüyada üzülmek, ağlamak ve gözyaşı dökmek iyidir. Çünkü bu rüya tersi olarak yani sevinç, mutluluk ve güzel şeylerle karşılaşacağı manasında tabir edilir. Elbette bu sonuçta sadece bir rüyadır ve hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda anne ve babamı şu anki yaşlarında ve nur topu gibi tontoş bir kız evlat edindiklerini gördüm.Yaşınız biraz geç değil mi dediğimde onlar bu durumdan çok mutlu olduklarını , isteyerek evlat edindiklerini söylediler.Yorumlayabilir misiniz.
Şimdiden teşekkürler.


arifselim
Bu rüya annen ve baban için çok hayırlıdır. Çok sevindirici olaylarla karşılaşacaklarına, sevineceklerine ve hiç tanımadıkları birinden yardım ve destek göreceklerine işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda annem ve babam Allah seni çağırıyor diyerek arkamda bekliyorlar ve beni gitmem için teşvik ediyorlar. Sizde gelin diyorum biz gelemeyiz diyorlar. Biraz gittikten sonra az yüksek bir yere çıkıp sonunu göremediğim çok yüksek bir bina ile karşılaşıyorum ve ona bakarken uyanıyorum.


arifselim
Böyle bir rüya için ancak hayırlıdır diyebiliriz. İnsanı rabbinin rızasına daha çok yaklaştıracak amellerde bulunması gerektiğine tabir edilir. Bundan başkada özel bir şekilde yorum yapamayız. Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda babam eşim ve iki çocuğum isteyerek olume gidiyoruz nasılsa öleceğiz hemem şimdi gidelim diyoruz ve sorgu yerine doğru gidiyoruz ve yolda eşim bizden ayrılığı ve babam ve ikimiz yürümeye kabire doğru ilerliyoruz bn geri dönmek istiyorum ama 2 kişi gelecek artik dönüş yapamıyorum ve çok korkarak uyandim

Okudunuz mu?  Gördüğüm rüya ve kelime i şehadet getirmek

arifselim
Böyle bir rüya çok hayırlı ve güzel yorumlanır. Rüya sahibinin mutluluğunun ve keyfinin yerinde olacağına, sorunlarını çözeceğine ve işlerinin rast gideceğine tabir edilir. ayrıca şans ve uğur olarak kabul edilir. Rüyanın hayrını dilemek en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda babam anneme hediye olarak pardesü alıyordu. Annem o sırada yanımızda değildi. Ben de babama diyordum ki baba aynı pardesüden annemin var başka bir model alalım
Rüyam bu şekilde, yorumlarsanız sevinirim


arifselim
Rüyada pardesü alan kişin bir araya gelerek bir iş yapmak istemesine veya planları ve teklifleri olmasına işaret olarak tabir edilir. Bir diğer görüle göre de aradaki muhabbeti işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben babamı 13 yıl oldu kaybettim. Bugün rüyamda ölmüş babam sağ annemi çağırıyordu. Anneme gel diyordu ama ben annemi bizden alma annemden başka kimsemiz yok diyordum izin vermiyordum. Rabbim hayırlara vesile etsin ama ben çok etkilendim birazda korktum annem için. Lütfen yorumuma cevap yazarsanız çok mutlu olurum.


arifselim
Merhaba. Allah rahmet eylesin. Bu rüya görüldüğü şekilde yorumlanmaz. Tam aksine hayırlıdır ve uzun zamandan beri görmediğiniz birini görmeye ve güzel bir haber almaya tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


elfahrr
rüyamda, 2 3 erkek ve 4 5 kadindan oluşan bir grupla babamın evinin bahćesinde uģrasıyorum(erkek ve bekarım) anlıyourmki niyetleri kötü gitmelerini uzaklasmalarini soylememe raģmen uzaklasmiyorlar, mazot ve paraların nerede olduģunu soruyorlar, elime tüfek geciyor bir kaç el havaya ateş ediyorum yine gitmiyorlar, sonra birini bacaģindan vuruyorum, erkekler gidiyor kadinlar oturmuşlar konusuyorlar, onlara derdimi anlatmaya gitmelerini uzaklasmalarini istemeye çalışıyorum sesim kisılıyor.sonra erkekler ler geri geliyor,o ara annem evden disari cikiyor, elimde tufek olunca uzaktan bana keskin bir sekilde bakiyor, sonra erkeklerden birini kafasindan vurmaya calismama ragmen vuramiyorum, sacmalar yön degistirerek basini iskaliyor, sonra diğer erkeği bacagindan vuruyorum hepsi gidiyorlar.tufegi alip eve koyuyorum, sabah oluyor, camdan bakinca kadinlari evi gozetlerken goruyorum, tufegi ariyorum annem baska yere saklamis aliyorum, o ara babam ve 6 7 arakadasi geliyor evde kalcaklar belli ki, durumu kimseye anlatmadan disari tufekle cikiyorum, daha fazla ve başka kadinlar oyunlar yaparak uzerime geliyorar gozlerinden tufekten korktuklarini anliyorum, bağırıyorum hepsi kaciyorlar, baska iki erkek geliyor, birinin elinde 6 patlar var, benim tufekte 2 mermi var o bir el ben 2 el ates ediyorum, onun ve benim sacmalar havada gidip gelirken görüyorum. ne ona bisi oluyo nede bana. sonra beni yakaliyorlar benden kan cekiyorlar ki heo benden çekiyorsun diyip uyanıyorum… yorumlarsaniz çok sevinirim genelde rüyalarim karmaşik olur.


Tohat
Rüya sahibinin geri dönüşü olmayacak sözler sarf edecek ve bu durum onun başına iş açacak demektir. Bu sarf edeceği ağır sözler veya yalan sözler akrabalarıyla olan ilişkilerini bozacak.


Kayıtsız Üye
Rüyamda çok güzel kız gördüm sonra kız delirmeye başladı baba baba diye kollarımı sıktı bagirdi bana bakarak yüzü gözü değişti büküldü elleri ses geldi birden artık hep bunu soyliycek diye babamda 1ay önce vefat etti .


Tohat
Şu an yaşadığın veya yaşamıyorsun yaşayacağın sıkıntılı bir dönemde yakın çevrende birilerinden ya da birinden yardım isteyerek bu dönemi atlatacaksın.


Kayıtsız Üye
Rüyada anne babamı hastaneye götürdüm abimle. Orda sıra verecek olan kadınla tartıştım. Sonra lavaboya gittim. Döndüğümde amcamla karşılaştım annemin 4 saatlik komaya girdiğini söyledi.


Tohat
Çok yakınınız olan birinin dindeki eksikliğine işaret edildiği gibi sizin iyi niyetinizin suistimal edilmesine ve hayatınızı değiştirip üzülmenize neden olacak gelişmeler yaşamanıza delalet eder. en doğrusunu bilen Allahtır elbette.

Okudunuz mu?  Evlilik istiharesinde çıplak kadın ve arı görmek

Kayıtsız Üye
Benim sevdiğim biri var ve aynı mahalledeyiz ama ailem bunu bilmiyo ve bu konuyu aileme söylemekle tehdit eden biri var. Rüyamda kendi evimizdeyiz ve evde savaş var o sırada bizi tehdit eden kişi bana mesaj atıyo ama açamıyorum bı turlu savaşta babam şehit oluyo annem yaralanıyodu ve ben mesajı görmek için uğraşıyodum anlamı nedir yorumlarsanız sevinirim


Tohat
Tedirginlik yaşadığınız ve iç aleminizin bu tür düşüncelerle dolu olmasından dolayı kafanızın karışık olmasından dolayı rüyanıza yansımıştır. Bazı rüyaların bir ehemmiyeti olmaz. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır.


Kayıtsız Üye
Merhaba, rüyamda annem babam abim ve ablam ile yemek yiyorduk. Fakat garip bir rüyaydı. Herşeyi ben hazırlamıştım kahvaltı gibiydi, içimdeki ses neden bana kimse yardım etmedi hissiyatındaydı. Tuzlu kek, taze soğan ve çay çok net hatırladıklarımdan. Herkes çok memnundu, bu kahvaltı tam istenilen şeymiş. Annem abime elindekinden bize de verir misin dedi, babam da o hiç paylaşır mı bak burada ne var dedi, ben elimdekileri onların tabağına parçalayarak koydum. Ablam ve abim birbirleri ile sohbet edip birlerine birer lokma verdiler, sana için ısındı şeklinde sözler söylediler.


Tohat
Merhaba. Hem maddi hem de manevi anlamda iyi yorulan güzel bir rüyadır. Kazancını artıracak işlerde bulunacağına rızkın bollaşacağına ve aile ile yakın çevrendeki ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına tabir edilir. Doğrusunu bilen Allahtır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda ölen babamın yaşan annemi görüm kardeşimle beraber değişik bir köydeyiz sonra bişey oluyor kardeşimle beraber koşuyoruz bir annemi yerde evin önünde toprakta yatıyor sonra babamda ayakta yanında soruyorum ne oldu anneme dedim sorun yok 5 10 dakika içinde uyanır babamı hiç görmedim rüyamda sağ tarafımdaydı


Tohat
Babanın ona fayda verecek şekilde hatırlanmak istediğine, dualar etmeniz dışında onun adına yapıp göndermeniz için sadakada bulunmak, fakir doyurmak gibi sevaplar işlemeniz gerektiği yönünde tabir edilir. Doğrusunu en iyi bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum,

anne ve babamı iki rüyada gördüm bir kaç gün aralıkla >

1. Ilık, huzurlu bir günde, anne ve babamla, denizden ve kumsaldan deniz kabukları topluyordum. Etrafı deniz kabuğu doluydu. Deniz berraktı ve rengi mordu.

2. Rüyada deprem gördüm, ama ne binalara ne de bana ve aileme zarar Verdi. Anne ve babamı da gördüm, ve sonra bir sadaka kutusuna para attım, sadaka verdim.

Yorum yapabilir misiniz? Allah razı olsun


arifselim
Aleykum selam. Gördüğün her iki rüyanda hayırlıdır. Denizi ve aileni bu şekilde görmen aile içinde olacak ola huzura ve sorunların bitmesine işaret olarak tabir edilir. Diğer rüyan ise meydana gelecek olan yeniliklere veya köklü değişiklikler manasında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allahtır.


rüyada anne baba görmek, rüyada anne ve baba görmek, rüyada anne baba gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada kuran okumak ne demek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada anne baba görmek ne anlama gelir Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.