Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:57
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada dua okumak görmek

Rüyada dua okumak görmek

Kayıtsız Üye
Rüyada dua okumak ne demek Bir kişinin rüyasında dua okuması ne anlama gelmektedir ?

Selamun aleykum,benim telefonumda nübüvvet duası yazılı,rüyamda ise babaannemin yüzü simsiyah idi babaanneme telefonumdan nübüvvet duası okuyordum ,yorumunuz için teşekkür ederim.


Yorum: Rüyada dua okumak görmek

arifselim
Aleykum selam. Duayı okumak ile yüz görmek hayırlıdır. Ancak siyah bir yüz görmek olumsuz, sıkıntı ve üzücü şeyler manasında kabul edilir. Bu rüya bazen dualar etmeye ve kabul edilmesine alamet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Ruyada el acip dua etmek

aysenasya
Merhaba sayin admin.Sitenizde yeniyim ve sitenizi çok begendim.Emeyi gecen her kesden Allah razı olsun.Sabaha karsi gorduyum ruyayi sizinle paylasmak istedim.Simdi ben rüyamda disarda oturub ellerimi acip dua ediyordum.Sonra bir siyah giysili tesetturlu kadin gördüm tam karsimda.Once korkup bagirdim sonra icimden bir rahatlik geldi takma ibadetini et die.Sonra uyandim.Yorumlarsaniz sevinirim.Tesekkurler

Okudunuz mu?  Rüyada düğün hazırlığı yapılması

Merhabalar.Ben rüyamda dışarıda oturup ellerimi açarak dua ediyordum.Sonra karşımda siyah giysili tesettürlü bir kadın gördüm ve korkdum kadından.Lakin sonra kadın gülümsedi ve bana bir ferahlık geldi duama devam ettim.Yanıtlarsanız sevinirim ☺ Allah razı olsun


Yorum: Rüyada dua okumak görmek

arifselim
Merhaba. Bu hayırlı ve güzel rüyalardan kabul edilir. Gerçek hayatta tüm sıkıntı, zorluk ve dertlerinden arınması ve kurtulmasına işaret olarak yorumlanır. Tesettürlü kadın görmek de hayatında dinine daha çok yer ayıracağın manasında yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm ben 4 ay önce sevgilimi kaybettim. Rüyamda çöl gibi biyerdeyim kumun üzerine oturmuşum çok çaresiz bir şekilde ne yapcağımı şaşırmışım elime kumları alıp döküyorum ama içim o kadar kederli ki sonra dua ediyorum ağlayarak yalvara yakara okunan ezanların hatrına Allahım nolur yalvarıyorum bizi kavuştur sevdiğimle diyorum ve daha bir çok şey söylüyorum bunun gibi ama duaları ederken resmen kıvranıyorum toprakların içinde ve sürekli yalvarıyorum bu şekilde Allaha. Öğlen uyuyodum bu rüyayı cuma vaktinde gördüm. Ben her gün bizi ahirette kavuşturması için dua ediyorum ama bu kelimeyi hiç kullanmamıştım okunan ezanların hatrına diye buna benzer başka kelimelerde söyledim rüyamda ama hatırlamıyorum. Ne anlama geliyor acaba yorumlarsanız şimdiden teşekkürler Allah’a emanet olun.

Okudunuz mu?  Rüyada Dişlerin Düşmesi görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Allah rahmet eylesin. Bu gördüğün rüyan iki şekilde kabul edilir. Birincisi yaşadıklarının etkisinde kalarak bunları bilinçaltı olarak görmenden dolayıdır. Bir diğer açıklaması ise duaların ve dileklerin kabulüne işarettir denilebilir. Sende sabırlı ol ve Allah’tan ancak hayırlı olanı iste. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Dergah görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamunaleykum bu rüyayı sıklıkla görüyorum rüyamda evin odalarını gezip dua okup ufluyorum kötü varlıklar uzaklassin diye 2.ruyam rüyamda aşırı derece sigara içme isteğim vardı yorumlarsaniz çok sevinirim


arifselim
Aleykum selam. Sigara içme hissi olan rüyanı tabir edemeyiz. Ancak ilk rüyan hayırlı ve güzeldir. Dileklerinin ve dualarının gerçekleşeceğine tabir edilir. Dua ettiğini görmek en makbul olan değerli rüyalardan kabul edilmiştir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız üye
Hayırlı günler
Eşimle birlikte otobüse biniyoruz eşyalarımızla birlikte. Ben koltukta eşyalarla oturuyorum eşimde arka koltukta oturuyor. Biriyle telefonda konuşuyor ve bir bayanla konuştuğunu anlıyorum. Bir ara bir Şarkının Dağlarda bulurum seni, takvimlerden çalarım seni, dans ederim hayalinle, yine de bulurum seni bölümünü okuyor. Bu arada cüzdanım da elimde. Sonra iniyoruz eşyalarımızla, evlenmeden önce yaşadığım memleketime gelmişiz. Bir genç erkek bizi karşılıyor. Benim de tanıdığım biri. Bavulumuzu alıyor yardım için. İlerliyoruz. Benim akrabalarından yaşlı bir bayan geliyor karşıdan. Eşim onu görüp koşarak yanına gidiyor elini öpmek için ama o hiç ilgilenmiyor ve düğüne geç kaldım deyip bir kaç adım gidiyor sonra geri geliyor. Kusura bakmayın geç kanlıcam diye bakamadım size diyor ve ben de kızıyorum. Sonra biz eşimle ilerliyoruz.

Okudunuz mu?  Rüyada Dolu görmek (İmam Nablusi)

Sonra ben cüzdanımın olmadığını fark ediyorum nasıl olur elimdeydi diyorum. Çantaları arıyorum ve buluyorum cüzdanı. İçine bakıyorum eksik var mı diye. Başta eksik olduğunu düşündüğüm ve gördüğüm paralar (bir kaç parça) kartlar, nüfüs cüzdanı ve herşey yerinde. Cüzdanımın içinde bir erkek cüzdanı varmış ve kaybolmuş çünkü yeri boş kalmış. Ama onun içinde de birşeyler varmış ama çok da önemli değil. Yalnız yine de çok üzülüyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada Dişi Arslan görmek (İmam Nablusi)

Sonra karakol gibi bir yere gidiyoruz ama polis yok herkes sivil. Ben şikayetimi bildiriyorum ve ağlamaya başlıyorum. Hem ağlıyor gem de dua ediyorum. Allahım kim aldıysa geri getirsin, vicdanı rahat etmesin diye dua ediyordum. Bunları duyan memur bana ibrahim peygamberin yüzü suyu hürmetine bulunsun de demedi bana. Ben de hz. İbrahim mi dedim, hayır ibrahim peygamber dedi. Ben de onun dediğini tekrarladım ve ibrahim peygamberin yüzü suyu hürmetine rabbim nolur bulunsun geri getirsinler dedim. Sonra eşimin yanına gitmek için kalktım ve karakolun içinde bakınıyordum.

İlerde eşimi gördüm oturuyordu elinde bir kitapçık vardı sonra kalktı ben yanına vardım ve yaşlıca bir bayan onu çağırdı bir şey soruyordu. O da cevaplıyordu ki uyandım. Hayır olsun inşAllah.
Şimdiden teşekkürler….

Okudunuz mu?  Rüyada desenli altın bilezik görmek

arifselim
Hayırlı günler. Bu rüyanı sadece çok genel bir ifade ile yorumlayabiliriz. Rüya sahibinin maddi açıdan çok büyük zararlar yaşayacağı bir dönem yaşayacağına ama Allah’ın izniyle bunun sonunda geçerek bol kazançlı ve bereketli bir zamana ulaşacağına tabir edilir. Sende rüyanın hayrını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda abimle abimi arıyordum bir eve giriyor ve ev bizim evimiz gibi . mutfakga geçip sandalyeye oturuyorum ve çaprazımdaki sandalyeyede abim otuyor sonra önümüzde kagıtlar falan vardı sanırım o kısmı net hatırlamıyorum sonra ben abime diyorumki abim içerde diyorum. Yanımdaki kişi abim degilmiş megerse. Daha sonra onun yüz ifadesi korkutucu hale geliyor ama ondan fazla korkmuyorum oturmaya devam ediyorum. Evde yalnız olmadıgımızı anlayınca dua okumaya başlıyorum ve yanımdaki kişi bunu yapmamı istemiyor. Ben duayı okurken zıngır zıngır titriyorum istemsizce aşırı şekilde sarsılıyorum ve yanımdaki kişiye bak diyorum dua okumaya devam ettikçe daha da fazla titriyorum sonra bir anda gözlerimi açmak geliyor aklıma ve açıyorum. Uyanıyorum. Uyandıgımda vücudum titreme sonrasında oluşan sarsıntı sızı olmuş oluyor ve uyandıgımda erkekler namazda ellerini aşagıda baglayıp ayakları acık dururlar ya o şekilde duruyordum. Uyanır uyanmaz nas felak ayetel kürsi okudum. Hayız durumundayım. Ve normalde namazımıda kılıyorum.Genelde de bu tür rüyalarımda abim oluyor. Bana bunu acıklayabilir misiniz neye işarettir.

Okudunuz mu?  Rüyada Dalak balı görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Rüyanın karşılığı hayırlıdır. Korkularından emin olmak anlamına gelen rüyanın tabirine göre tüm olumsuzluklardan, kötülüklerden, hatalardan, zararlardan ve özellikle günahlardan uzak durmaya çalışarak dünya ve ahiretini buna göre tesis etmeye özen göstermeye delalet etmektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada diş kırılması kopması düşmesi

Kayıtsız Üye
Selamüm aleyküm. Çok kısa ama ne olduğunu merak ettiğim bir rüya gördüm. Rüyamda yattığım yerden doğrulup üç ihlas ve bir fatiha süresi okuyup tekrar yatağıma uzandım.. Dua okurken odamın şeklini aynen gerçekte olduğu gibi gördüm. Duaya kalkarken aynen uyuduğum vaziyetten doğruldum. Duayı bitirip tekrar yatağıma uzanır uzanmaz da uyandım ve hala ilk uykuya daldığım şekilde duruyordum. Hepsi gerçek gibiydi sanki bir varlık benim bedenime girmiş benim ağzımla dua okuyordu. Rüyada o kadar düzgün dua okunabildiğini bile bilmiyordum. Tüm rüya boyuncada hiçbir zaman bedenimin kontrolü bende değildi kurulmuş saat gibi hareket ediyordum

Selamün aleyküm. Bu konuyu rüya tabirinde açacaktım ama tam oraya uyduğunu düşünmüyorum. Gördüğüm rüyaların yüzde doksanında zihnim açık oluyor. Yani rüyada olduğumun farkına varıyorum ve ona göre hareket ediyorum. İstediğim yerlere gidiyor, ölen akrabalrımızı geri getirip onlrala konuşabiliyorum. Böyle olunca arada bir deneylerde yapmaya karar verdim. Bir ara rüyada dua okumanın ilginç olacağına karar verdim. Ben de dua okuyup salavat getirmeye başladım. Rüyada olsa bilincim açık olduğu için hani uyuduğum yerden sevap kazanırım dedim. Yalnız belli bir süre sonra dua okurken rüyamda gördüğüm insanlar benden kaçmaya hatta benden korkmaya başladılar. Başlarda bunu oyun olarak görüp insanları dua okuya okuya kovalamaya başladım, bir nevi bana eğlence olmuştu. Belli bir süre sonra tabi düşünmeye başladım bunlar niye korkup kaçıyor diye. Dediğim gibi bunların gerçek insanlar olmadığını da bildiğimden insanın aklına sadece bir olasılık geliyor. Bende rüyamda dua okumayı bıraktım. Rüyama bilincimde açık olduğundan böyle şeytani varlıkların girmesi mümkün mü acaba

Okudunuz mu?  Rüyada Dayak görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Böyle bir şeyin mümkün olması pek görülen bir durum değildir. Ancak kişinin hal durumu göz önüne alınarak açıklanabilir. Rüya sahibi stresli, üzüntülü, kafasını karıştıran ve süregelen düşünceli halle açıklanabilir. Fakat emin olmak adına yüz yüze soracağın bir hocanın da görüşünün alabilirsin tabi. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada doğalgaz görmek

rüyada amenerrasulu okumak, rüyada dua okumak, rüya tabiri dua okumak

Bu kategoride yer alan Rüyada domuz yağı görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada dua okumak görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.