Anasayfa
2 Ekim 2021, 14:15
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada anahtar görmek

Rüyada anahtar görmek

cihan demir
Allah’a dua ettim dünyalık dua , ve duayı ettikçe işlerimi çok boş vermeye başladım , sonra bir sabah namazında Allah’a dua ettim.
"duam kabul olacak mı ?, şimdi hayatta ne yapmam gerekir iş konusunda ve her konuda " diye aynı gün rüyamda ;
biri beni kovalıyor ben de dükkanıma kaçmak istiyorum dükkanın anahtarını çıkarıyorum , sonra adam beni yakalayacak gibi oluyor ben düşüyorum o anahtarımı çalmasın diye anahtarı kanalizasyona atmak istiyorum anahtar da kanalizasyona girmiyor adamın önüne geliyor adam anahtara bakıyor bana bakıyor ve anahtarı almıyor tam orada uyanıyorum.
kafam çok karışık tabirlere bakınca anahtar duanın kabul olması diyor bir yerde çalınması işlerinizi boş vermenizden dolayı zor durumlara düşeceksiniz diyor. ama anahtarla kapıyı açınca dua kabul olacak yazıyor ben açamadım dükkanın kapısını bu kabul olmayacak anlamı geliyor ? lütfen yardımcı olun.

Okudunuz mu?  Regl halindeki kadının rüya görmesi

Cevap: Rüyada anahtar görmek

NuN
Rüyada Anahtar Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada anahtar görmek tek bir şekilde yorumlanmaz. Rüya sahibi elindeki anahtarla eğer bir yeri açabiliyorsa bu iyiye kapatıyorsa bu da kötüye işaret eder. Rüyada görülen anahtar bir dileğin ya da rüya sahibinin olmasını çok istediği bir şey için Allah’a yakarışın işareti olarak kabul edilir. Rüyada salt bir anahtar görmek dini vecibeleri yerine getirmeye işaret eder. Anahtarın elden düşürülmesi, dini vecibeleri tamamen bırakıldığı anlamına gelmez ama rüya sahibinin dini görevlerini yaparken isteyerek yapılmadığı anlamına gelir. Anahtar tek başına görüldüğünde çok hayırlı şeylere işaret eder. Sağlığa, huzura, müjdeli haberlere, hayırlı çocuklara, kazanca, helal rızka gibi, bir kimse rüyasında anahtar aldığını görürse bu onun büyük bir varlığa ve zenginliğe kavuşacağı anlamına gelir. Rüyada birden fazla anahtar görülmesi tek bir anahtar görülmesinden kat be kat daha iyidir. Birden fazla anahtar gören kişinin büyük bir servete sahip olacağı anlamına gelir.

Okudunuz mu?  Rüyada birinin bana küfür etmesi

Yorum: Rüyada anahtar görmek

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm..gerçekte iş yerimle ilğili bir sıkıntım var.halletmek için amirlerime gidiyorum sürekli.halledemiyorum.çok dua ediyorum.rüyamda binanın içinde amirlerimden kaçtığımı gördüm.eve giriyorum.evin iki kilidi var.anahtarlarla kilitlemeye çalışıyorum.olmuyo.onlar yetişmeden üst kata çıkıyorum bir kapıyı çalıyorum.bi kadın kapıyı açıyo.ve sorgusuz sualsiz beni içeri alıyo.evde toplam 2 kadın ve 4 çocuk var.hepsi hasta ateşli.onlarla ilğileniyorum ve hepsi sabaha iyileşmiş oluyor.lütfen yorumlarmısınız

Okudunuz mu?  Rüyada kız çocuğu sevmek ne anlama gelir

Yorum: Rüyada anahtar görmek

arifselim
Aleykum selam. En makbul olan açıklamaya göre bu rüya Allah’ın izniyle isteğinin olmasına ve sorunun çözülmesine yorumlanır. Bu rüya ayrıca bilinçaltı bir rüya olması da mümkündür. Sen yinede Allah’tan hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Sibellammm
Hayırlı günler dilerim. Rüyamda bir yerdeyim arkadaş ya da akrabalarım var yanımda, sonra biriyle asansöre binip yukarı çıkıyoruz sonra bu kişi bana bir anahtar veriyor ve çıkıyoruz asansörden. Bır sıra gıbı bır sey var otryrm ben yanımda da bır bey var yuzunu göremiyorum beyaz tenli sanki uzaktan tanıdıkmışız da bızı tanıstrıyrlar gibiydi.. Rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim Tesekkrler….

Okudunuz mu?  Rüyada kulaklık takmak

arifselim
Hayırlı günler. Güzel bir rüyadır ama bunun tabiri kişiye özel olursa ancak yorumlanabilir. Bu şekilde bizim bunu isabetli yorumlamamız maalesef mümkün değildir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Fatoş Güloğlu
Selamün aleyküm.Rüyamda cebimde biraz bozuk para ve birçok anahtar vardı XR cihazı olan kapıdan geçmek isterken güvenlikçi anahtarı cihaza bırakmamı istedi.İcerden Cumhurbaşkanı selenerek anahtarı alıp öylece geçmemi söyledi.Ben kapıdan geçip içeriye doğru girdim ve Cumhurbaşkanı bana sarılarak bağrına bastı.Ve o esnada içimi bir huzur kapladı.Ancak telefon ile resim çekmek istiyorum ama bir türlü olmuyor

Okudunuz mu?  Rüyada kazak görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Hayattaki tüm işlerinin yoluna girmesi, maddi sıkıntıların hallolması, üzüntülerin geride kalması, gibi olumsuzlukların son bulup bugününe nazaran daha iyi bir hayatın seni beklediğine işarettir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


Ferit ali
Hayırlı ramazanlar hocam ben sizin ile bir rüyamı paylaşmak istiyorum sabah rüyamda bir evde temizlik yapıyorum koltuğun altında anahtar bulup sahibine veriyorum sonra 2 adet yine anahtar buluyorum evde bir kadın birde kısa boylu beyaz gömlekli genç biri var sonra assağıdan oğlum bağırıyo balkondan ona geliyorum deyip yanına iniyorum kapının önünde meyve dolu kasalar var kasanın içinden mandalınami portakalmı bir meyve aldım birde şeftali mandalınanın çürük tarafını ayırıp sağlam tarafını oğluma verdim bir elma ağacı altına girdim ağaç çiçek açmıştı annemde çamaşır aşıyordu balkona sonra asker olan eşimin yanına geldim birsuru çevresinde şakalaşan asker vardı eşim askerlere nöbet tutmuyorlar diye kızıyordu eşim o arada bir kağıda bir şey yazarken bayan astsubay eşime samimi yaklaşmaya çalışınca eşim bana dönüp bu benim karım buda çocuğum dedi sonra bayan astsubay kızıp gitti birden yağmur başladı üstümde çatı vardı ama yağmur damlaları ılık ılık üzerime damlıyordu bikaç damla şeklinde sonra bir markete girdim poacalar simitler bisküviler kekler ne ararsan vardı br poşet aldım içini bir açtım içinde taze yeşil soğan vardı bir evin balkonuna çıkıp yeşil renkli evleri gösteriyordum oğluma. Rüyamı yorarsanız çok sevinirim Allah razı olsun sizden

Okudunuz mu?  Rüyada Arapça Harf Görmek

Tohat
Hayırlı ramazanlar. Genel itibari ile rüyanın hayırlı olduğunu söyleyebiliriz. Geleceğinin umutla dolu güzel günler ile geçeceğini müjdeler. Maddi anlamda daha iyi bir duruma gelmeye maneviyatının güçlenmesine ve aile ilişkilerinin sıkı sıkıya bağlı olarak sürmesine işarettir. Meydana gelebilecek tatsızlıklara takılmadan hayatındaki düzeni sağlamaya çalışarak bozulmaması için elinden geleni yapacağına işaret etmektedir. Doğrusunu bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Yalan Rüya Anlatanın Günahı

Kayıtsız Üye
Merhaba, iki rüya gördüm öncelikle sevgilimden bir anahtar alıyordum sevgilimin üzerinde beyaz bir gömlek vardı uyanınca kendimi çok huzurlu hissettim. Daha sonraki gün de önümde 3 beyaz tabak vardı tabakların birinde 5 anahtar vardı tabakların önünde de beyaz giyimli biri vardı tam göremedim onu sonra anahtar olan tabağı seçiyordum yine mutlu uyandım acaba bu rüyalarımın anlamı nedir?

Okudunuz mu?  Rüyada amenerrasulü okumak

Tohat
Merhaba. Gördüklerin istihareyse güzel uyanmış olman nedeniyle hayırlı olduğu görülmektedir. Fakat devam etmen gerekmektedir. Eğer istihare değilse önündeki kısmetlerin açık olup seni beklediğine, hayırlı yollarda hayırlı kazançlar elde ederek madden güçlenerek etrafını da görebileceğine, ikinci rüyanın tabiri de benzer olup kısmetlerin sayıca çok olup bir çok yoldan hem gelir, hem manevi feraha erişeceğin güzelliklere nail olacağına işaret etmektedir. Allah en iyisini bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada kırmızı elma görmek

sibellam
Hayırlı cumalar dilerim,rüyamda eve karanlıkta geç geliyorum gizlice girmem gerek ve anahtar arıyorum,anahtarın bende olmadığını görüyorum,sonra erkek kardeşimin bir arkadaşındaymış ona mesaj atıp istiyorum bir yerlere köy ben alayım diye ,sonra kardeşim getiriyor eve girdikten sonra anahtarı,bir şekilde girmişim eve direk girmiş halde bir odada bekliyor halde buldum kendimi,ortam karanlık anahtara bakıyorum böyle parlak işlemeli ,tarihi detaylar var üzerinde ,birden fazla anahtar bu şekildeydi yorumlarsanız çok sevinirim ….

Okudunuz mu?  Rüyada süt görmek

Tohat
Hayırlı günler. Rüya sahibinin hayatını değiştirecek güzel bir değişimin ardından hayatında var olan veya umduğu ve olması istediği bazı şeylerin olmasına zemin hazırlayarak sorunlar yerine ferahlık maddi zorluk yerine rahatlık görmeye işaret etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada anahtar görmek imam nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada köpek görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada anahtar görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.