Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:57
sizden5
Abone

Annenin bedduası kabul olur mu?

Annenin bedduası kabul olur mu?

Gizlixxxxx
Annemin bedduası kabul olur mu sizce ?

MERHABA. Ben anneme biraz bagırdım istemediğim bişeyi yaptığından dolayı. Sonra annem dediki kalbimi kırdın dedi bende kırılsın dedim. ve oda seninde kalbini kıran cıksın inşAllah dedi. ben sonra çok üzüldüm. hem bagırdıgım için hem beddua ıcın. sizce annemın bedduası kabul olurmu. sonucta annem haklıydı o konuda bende ona bagırdım ve beddua etti işte yardım edin lutfen… Allah Razı Olsun…

Okudunuz mu?  Elimde olmadan istemeden böle bısı yaptım ne yapmam gerekır sizce ?

Yorum: Annenin bedduası kabul olur mu?

imam
Annenin bedduası asla şaşmaz şüphen olmasın
Hemen annenden özür dile ve bedduasından vaz geçsin yoksa halin perişan olur
Abid barsisa hikayesini oku bak anne bedduası neler yapar


Annenin oğluna ettiği dua kabul olur mu gerçekten?

asdfmyfriend
Ben çok aşık oldum.Birisine Allahtan fazla aşık oldum.Ve çok üzgünüm bu yüzden pişmanım da özür de diledim Allahtan.Bugün
başıma kötü bişey geldi yine haksızlığa uğradım ve belki de aklımın ucundan dahi geçmeyecek bişey oldu bir şekilde anneme ulaştı konu ve konuştuk.Hiç aklıma gelmezdi bu ama ondan bana dua etmesini istedim intikamımı Allahın alması için dua etmesini istedim.Ben ettim hiç kabul olmadı veya sabredemedim belki kabul oldu ama hep vazgeçtim.Ben hiç sabredemedim hep hemen olsun istedim.Ama bilmiyorum işte şimdi gerçekten vazgeçtim annem aklına geldikçe bana bu şekilde dua edicek gerçekten kabul olur mu?

Okudunuz mu?  İlahi indirmek günah mı?

Yorum: Annenin bedduası kabul olur mu?

Çaylak2017
Annenin her bedduası kabul olur mu? Sonuçta bazen haksız yere, bazen de çok aşırı tepki göstererek veya sonunu düşünmeyerek beddua ediyor. Yani bir insan evladına doğrudan "Allah(cc) belanı versin!" der mi? Derse tutar mı?

Okudunuz mu?  İçinde Allah'in 99 isminden biri geçen eski isimlerle dalga geçmek

Tevbe
Annenin evladı üzerindeki hakkı çok büyüktür. Elbette her sinir anında söylenen ağız alışkanlığı olan beddua tutmaz ve çok günahtır. Ancak anneye karşı yapılan haksızlık, onun gönlünü kırma, yüzünü düşürme, onu çaresiz bırakma gibi durumlarda beddua etsin veya etmesin allah-ü Teala karşılığını evladına verir. Annelerimize kesinlikle ne olursa olsun saygıda kusur etmememizi emrediyor dinimiz.

Okudunuz mu?  Lanet okumak nedir, neden günah?

annenin bedduası kabul olur mu, bedduanın tutması, anne bedduası kabul olur mu

Bu kategoride yer alan İçimden dua etmek gelmiyor başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Annenin bedduası kabul olur mu? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.