Anasayfa
18 Ocak 2024, 7:58
Rüya Yorumu
Yönetici

İstihare rüyasında deniz görmek

İstihare rüyasında deniz görmek

Kayıtsız Üye
istihare namazı ve rüyası
1 – istihare rüyasında deniz görmek ne anlama gelir
2 – İstiharede görülen rüya ile amel edilir mi?


arifselim
Selamun aleykum kardeşim.

1- İstihare rüyasında deniz görmek bir çok anlamlara gelir. Denizi nasıl ne şekilde gördüğünüz önemlidir. Deniz genel bir ifade ile hayırlı bir şekilde tabir edilir.

2- İstihare hayır dilemek manasına gelir. Şer ve günah olmayan meşru ve mübah bir konuda kararsız kalan bir kimsenin Allah’tan bir işaret almak istemesine denir. İstihare ile bu durumda eğer içiniz kesin emin olur ve rahat ederse zaten mübah olan o şey ile amel edilebilir. Ama istihare ile amel etmek ne farzdır nede vaciptir.


İstihare ruyasi

Kayıtsız Üye
Dün gece istihare namazını kildim duasını ettim yattım rüya gördüm ama hatırlayamıyorum tek hatırladığım birsuru karıncanın ağaçtan yukarı doğru çıktığı ne anlama geliyor . bu akşam ilk gece ben yinede 7 akşam yaticam ama ne demek oluyor bu acaba yorumlar mısınız


Cevap: İstihare namazı ve rüyası

arifselim
Merhaba kardeşim. Eğer net bir his içinize doğmamışsa ve rüyanızıda tam olarak hatırlayamıyorsanız o zaman istiharenizi tekrar edebilirsiniz.


Kayıtsız Üye
merhaba hocam istihare yaptm rüyamda ev gibi bir yerde silahlı çatısmadayım silah gormedim sadece silah sesleri vardı sonra sesler kesiliyo aşağı iniyorum derin dondurucda hamur var beyaz ama yannda bir tane daha dolap içinde ne oldunu hatrlamyorum siyah biseydi sonra bir rüyamda hava aydnlk günesli temizlik yapyoruz çok guzeldi beyaz oje gördüm hayrlımı ruyam değil mi


arifselim
Merhaba kardeşim. İstiharede her zaman ilk alınan işarete tabir edilir. İlk işaret diyorum çünkü rüya görme şartı yoktur. Allah o niyetinizle ilgili veya uyandığınızda o rüya hakkında içinize olumsuz veya olumlu olduğuna dair bir his verir. İşte bu his sizin için bir işarettir. İstihare yapmak, hiç yanılmamak anlamına da gelmez. Mutlaka istişarede yapılmalıdır.

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında yeşil ayakkabı görmek anlamı nedir?

Kayıtsız Üye
merhabalar istihare namazı kıldığım gece rüyamda komşunun kendi evinin bahçesine havuz yaptırdığını ve havuzun içinin su dolu olduğunu gördüm. sizce nasıl yorumlamalıyım


arifselim
Merhabalar. İstihare rüyası olarak bu hayırlı bir rüyadır ancak bu konuda önemli olan uyandıktan sonra o rüya hakkında içinize doğan his ve istektir. Bu istek sizin için bir işaret olur.


Kayıtsız Üye
lütfen cevaplar mısınız .. ben istihare yaptm. Sevdiğim kişiyi rüyamda gördüm ama önce kırmızı bir arabadaydık(gerçekte de arabası kırmızı) daha sonra beyaz bir otobüste oluyoruz otobüsü o kullanıyo. Problemleri halletmek için konuşuyoruz bana problem ne diye soruyo ben güven problemi derken öksürük krizine giriyorum o bana su uzattı sonra uyandım nasıl yorumlamalıyım?


arifselim
Merhabalar kardeşim. Bu istihare rüyasını tekrar sormuştunuz. Değerli kardeşim, istiharede önemli olan rüya değildir önemli olan sizin kalbinize o konuda gelen his ve istektir. Bu istek size bir işaret olur. Ayrıca önemli olan konularda sadece istihare ile mutlaka istişare de edilmelidir.


Kayıtsız üye
Merhaba
Istiareye yattim ve karmasik birseyler gördüm fakat hatirladigim rüyamda cantama su dokuluyordu ve para gördüm nasıl yorumlamaliyim? Tskler


arifselim
Merhaba. İstihare rüyasında bu anlattıklarınız olumlu manaya tabir edilir. Ancak önemli olan sizin içinize gelen olumlu veya olumsuz olan istektir. Eğer içiniz rahat etmediyse o zaman istihareyi tekrar edebilirsiniz.


Kayıtsız Üye
Istihare duadini yapip uyudum ve rüyamda çok berrak bir akarsuyada gördüm kendimi yanimda ailemden annem ve dayimda vardi bikac kisi daha vardi ama net hatrlamiyrm


arifselim
İstihare için berrak su, akarsu ve deniz gibi şeyler görmek o niyetiniz için olumlu manaya işarettir demektir. Ancak asıl önemli olan rüya değil sizin kalbinize o konuda gelen istek ve arzudur. Bu his sizin için bir işaret olur.


Kayıtsız Üye
Merhaba istihare ruyasinda çok yuksek bir deniz gördüm içinde bir suru balik gördüm yuzme bilmeme ragmen gecebildim acaba ne anlama gelir simdiden teşekkürler

İstihare ruyasinda çok derin bir deniz gördüm içinde çok balik vardi yuzme bilmeme ragmen gectim acaba ne anlama gelir teşekkürker simdiden

Okudunuz mu?  İstiharede bebek görmek

arifselim
Merhaba kardeşim. İstihare için bu rüyan çok hayırlı ve bereketli manasına delalettir. Ayrıca istiharede içinize de bir huzur hissi gelmesi gerekir. Bu size bir işaret olur.


hatice..
Ben istihareye yattım ve rüyamda mavi deniz vardi içinde yüzüyordum.
Ama sonrasında denizden cıkınca 2 tane degişik yaratık vardı sizce ne anlama gelmektedir.
Daha önce de 3 defa daha yatmıştım beyaz renk görmüştüm.
Sizce hayırlı mı değil mi?

Ben istihareye yattım ve rüyamda kapı vardı o kapidan geçtim mavi deniz vardı içine girdim ve yüzüyordum. Sonra denizden cikinca 2 tane yaratıga benzeyen bir şey vardi.
Daha öncede 3 defa daha yatmıştım beyaz renkler görmüstüm .
Sizce benim niyetimdeki şey hayirli mi değil mi


arifselim
İstiharede kapıdan geçmek ve mazi deniz görmek hayırlı manaya delalettir. Eğer için gördüğün yaratıklardan dolayı rahat etmemişse istihareni tekrar edebilirsin.


Kayıtsız Üye
Istihare sahurdan sonra yapılsa yinede olur mu ? Birde uyanip kibleden basimizi çevirip yüzümüzü dönüp yatsakta gördüğümüz rüya sayilir mi? Ben rüyamda evi yagmur suyunun bastigini gördüm ama temiz suydu.teşekkür ederim


arifselim
İstihare sahurdan sonra da yapılabilir. Uyuduktan sonra artık başını yüzünü hangi tarafa çevirmenin bir önemi yoktur. Gördüğün rüya ise hayırlı ve olumlu manaya işaret eder.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben rüyamda su gördüm su havada duruyordu.Sanki birşeyler duymaya çalışıyorumdum.Sonradan ses belirginleşti bu su birikintisinden damlama sesi geldi.Ama su temiz ve berraktı.


arifselim
Merhaba kardeşim. Bu rüya manevi ihtiyaçları simgeler. Manevi boşlukların doldurulması gerektiğine yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm, ben istiharede üçüncü gece de kendimin ve ailemin denize gittiğini gördüm. İlk başta çok güzel berrak ferah dalgalı bir denizdi. Daha sonra fark ettim ki içinde ölü ve ölmekte olan fareler var iri iri. Babamın bu farelerden birini taşla öldürmeye çalıştığını gördüm. Bende farelere basmamak için atlaya atlaya denizden çıktım. Hocam işim Hayır gibi görünüp sonu şer olacak bir şey miymiş? Benim için çok önemli. Cevap alabilirsem çok sevinirim. Teşekkürler.

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında balık görmek

arifselim
Aleykum selam. İstihareden uyanınca görülen rüya hakkında hayır mı şer mi olduğu hissi zaten insanın içine doğar. Sende yorumunu yapmışsın ve en doğru yorumda budur.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben birini sevdim sanırım o da beni seviyor ama beni reddediyor bazı durumlardan dolayı 4 yıldir onu bekliyorum 2 yıl önce onun karakteri kotu oldugu için istihereye yatmıştım kesin hayirsiz cikar demstm o kadar imkansizdi ama sevdigimden önce rabbime çok yalvarmistim nolur karsima hayirli birini cikar ve onu nasbmde kil diye hatim duasında bile dua ettim sonra aşik oldum sanirim o da … ben onun için istihareye yattim ilk gun yemsilliklerin ortasnda bembeyaz bir okul beyaz unf li ogrenciler beyaz sira ve beyaz kagitta sinav oluyorum sonra uyandgmda icime oyle bir his geldi ki sanki o bnm nasibim olacakmiş hissi tabiki gelecegi bilemeyz Allah bilir ama onu hissettim o an daha sonra sevdgmn duzelmesi için iyi biri olmasi için çok dua ettim Allahim hidayete erdir diye bir gece rüyamda onun çok degistgni gördüm arkadsm da sasirmisti onun degstgne sonra size yemin ediyorum aynisi gerceklesti su an hala onu seviyorum biz hiç bir araya gelemedik o yuzden ondan biraz umudumu kestim beni bekleyen biri var evlenme teklifi etti bnde istihareye yattim mavi renk girdum ama onu sevemiyorum Allah a çok dua ettim bni nasbmdekine sevdir nasibmde olmayani değil ama kimseyi sevemiyorum çok aci çekiyorum sevdigim adami unutamiyorum:(

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında lezzetli yemekler görmek

arifselim
Merhaba. Görmüş olduğun bu rüyalar olumlu ve güzel olabilir. Ancak her ne olursa olsun bunlar sonuçta bir rüyadır ve ununla amel etmek farz değildir. KEsin çıkacak diye de bir garantisi yoktur. Şimdi senin yapman gereken şey istişare etmektir. Yani çok güvendiğin ve bilgili olan büyüklerine danışmalısın ve ona göre bir karar vermelisin. Ayrıca evlilik teklifine evet demek zorunda da değilsin. Gönlünün ısınmadığı biri ile evlenmen doğru olmaz.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm.. Ben sevdiğim inşama bir aydır konuşmuyorum. Geri gelecek mi eşim olacak mı diye istihareye yattım. Rüyamda da denizin içinde yüzerken bir tehlike hissettim o an büyük bir balık gelip beni ağzının içine alarak uzaklara götürdü ve o tehlikeden kurtuldum sizce manası nedir işin içinden çıkamadım yardımcı olursanız sevinirim…


arifselim
Aleykum selam kardeşim. Rüyan çok hayırlı ve güzeldir. Ancak maalesef böyle bir şey için istihare olmaz. Şu iş olacak mı veya ayrıldığım kişiyle barışacak mıyım gibi durumlar karşısında istihare yapılmaz. Ayrıca istihareden önce istişare edilmelidir.


Kayıtsız Üye
Aleyküm selam hocam dün akşam istihare yaptım rüyamda masmavi, berrak, okyanus kadar büyük deniz gördüm. Fakat rüyamda yanımda olan eski erkek arkadaşım vardı. Burayı nasıl yorumlamalayım. yardımcı olurmusunuz.


arifselim
Bu rüya tek başına net biri işaret sayılmaz. Bu rüyanın en doğru ve en açık yorumu senin içine gelen ferahlık ve huzur hissidir. Bu his sana daha doğru bir işaret olur. Eğer için tam rahat etmediyse o zaman istihareyi tekrar edebilirsin.


Kayıtsız Üye
Merhaba istihare namazı kıldım dua mi okuyup yattım ilk rüyamda merdivenden inmeye korkuyordum ikinci rüyamda ise o dilegimde olan kişiyi gördüm ondan sonra berrak bir deniz gördüm açık mavi turkuaz tonundaydi rengi istihareden sonra ilk rüyada mi görülmesi gerekiyor.


arifselim
Merhaba kardeşim. İstiharede ilk rüyada bir işaret alma şartı yoktur. Sadece ilk alınan açık anlamı olan işaret yeterli olur ve devam edilmez. Birinci rüyanın yorumu açık değildir ama diğer gördüklerin olumlu ve güzeldir. Eğer içine de ferahlık hissi doğmuşsa bu olumlu bir işaret olarak kabul edilir.

Okudunuz mu?  İstihare namazı nasıl kılınır ve duası

Kayıtsız Üye
Merhaba ben istihare ye yatıyorum bugün beş oldu. Her seferinde namaz kılıp dua edip yatıyorum ama bu iki gündür resmen üç saat yatakta dönüp duruyorum. Değişik bir huzursuzluk var anlamadığım. Boğuluyo gibiyim ve korku başladı biraz. Bugün gördüğüm rüyada normal bir arkadaşımla taksideyiz ve uçurumdan denize düşüyoruz birileri bizi çıkarıyor. Sonra başka bir yerde başka birileri var yanımda denizin kenarndayım çok yakınım. Rengi güzel ama denizden hoşlanmıyorum beni rahatsız edeb bir dalgası ve görünüşü vardı ama rengi güzeldi. Nedir acaba yardım edermisiniz.


arifselim
Merhaba. İstihareyi bir farz, bir vacip yada kesin doğru ve yanılmaz bir işaret verir gibi düşünmek yanlıştır. Her ne olursa olsun istihare sonuçta bir rüya yada bir histir ve garantisi yoktur. İstihare esnasında veya uyanınca içine gelen huzur yada huzursuzluk hissi sana bir işaret olarak kabul edilir. Bunu daha fazla zorlamaya da gerek yoktur.


Kayıtsız Üye
Merhaba bende istihare kılıp yattım rüyamda ilk gece doğum yapan bir kadın ikinci gece düğün alışverişine çıktığımı birkaç gece sonra da denizin kenarında yürüdüğümü gördüm. Acaba nedir bunların tabiri ?


arifselim
Merhaba. İstihare demek ancak hayırlı bir işaret dilemek demektir. Görmüş olduğun her 3 rüyada hayırlı olarak yorumlanır. Ama en önemlisi senin içinin huzurla dolmasıdır. Eğer bunu hissetmişsen bu en açık işaret olur.


Kayıtsız Üye
merhaba hocam istiareye yattım berrak ,temiz su gördüm ama çok fazla değil ayak bileğine kadar bir su suyun içinde yeşil yosunlar vardı hayırlı mı sizce?


arifselim
Merhaba kardeşim. Bu rüya istihare için hayırlı ve olumludur ancak asıl sana işaret olacak olan şey kalbinin neye meylettiğidir. Eğer için ferahlamışsa bu olumlu bir işaret olarak kabul edilir.

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında yazılı beyaz kağıt görmek

Kayıtsız Üye
Ben istihare ye yattım ama rüyamçok karışıktı eskilerle arkadaşımızeski sevgilisiylekonuşuyordum telefonunda onun ismiyazıyordu . Sonra bir su vardı karşıya geçip balonları patlatmam gerekiyormuş geçtimoatlattım. Anlamarmış teyzem sokakta toprağın üzerinde uyuyorlarmış benonları çağırdım


arifselim
İstihare işareti için bu yeteri kadar açık bir işaret sayılmaz. İstiharede en önemli işaret kalbinin bir yöne meyletmesi ve bir şeye ısınmasıdır. Eğer bu his gelmişse bu en doğru işaret olarak kabul edilir.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm. Benim istihareye yatış amacım problemler yaşadığım artık görüşmedigim bir insanın benim için hayırlı olup olmadığını anlayabilmekti. İstişare yapınca bu konu olumsuz oluyor ama ben Allah dan bir işaret diye yatıyorum istihareye. Rüyamda durgun masmavi iki farkli deniz gördüm.biri normal, biri daha derindi ama guzeldi.hava da çok guzeldi.Geminin üzerinde de sırf yeşil giyen bir.asker vardı ama yüzü görünmüyordu.ilk istiharemde de kendi beyaz atletimi yıkayıp kurutmak için tele asmistim. Telden alırken atlet takılıyordu ve ben çeke çeke yırtarak alıyordum atleti. Bu iki rüya bana o insan için bir mesaj olabilir mı? Teşekkür ediyorum


arifselim
Aleykum selam. İstişarelerde olumsuz görüşe varan artık istihare yapmamalıdır. Bu gördüğün rüyan ise net ve tek bir işaret içermiyor. En doğrusu ise kalbinin neye meylettiğine bakmaktır. Çünkü rüya ile yanılmak daha fazla mümkündür. Bu şekilde hareket edebilirsin.


Kayıtsız Üye
Merhaba istihareye yattim 2 rüya gördüm ilkinde gece kabus gibiydi ruyam oglumun isi ile ilgili yatmıştım yuksek bir binanin kenarinda yuruyor ve ben hep korkuyordum duseceksin dikkat et diye bagiriyordum.2. Ruyamda bir havuza gitmisiz masmavi oglumun terliklerini havuzun dibinden alip cikariyordum suyun içinde yemyesil kaplumbag yavru surusu su kaplumbaglari doluydu hangisini yorumlamaliyim sizce

Okudunuz mu?  İstiharede rüya mı his mi önemli?

arifselim
Merhaba. İstihare herkes kendi işi için yapması gerekir, sünnet böyledir. Hatta başka kimse için yapmak mekruh bile kabul edilir. İstihare yaparken o konuda ilk kalbe gelen his yani kalbin yöneldiği şey daha açık bir işaret olur. Bu anlattığın şekilde iki rüyayla bir mana çıkarılamaz.


Kayıtsız Üye
Merhaba benim sorum şu yatsı namazından sonra istiare namazını kılıp yatıyorum ve sabah namazına kalkıyorum hep ancak o aralıkta hiç bir şekilde rüya görmüyorum ya da görüyorsamda hatırlamıyorum sonrasında kalkıp sabah namazını kılıyorum kuranımı okuyorum ve tekrar istiare namazımı kılıp yatıyorum o zaman rüya görüyorum Yani hocam bir günde 2 kez istiare yapıyorum ve sabah namazından sonra ki rüyayı hatırlıyorum,bu yaptığım yanlış mı bir günde iki kere istiareye yatmak?


arifselim
Merhaba. Bu yaptığın yanlış değildir ama iki kez istihare namazını kılmana gerek yoktur. Gece istihare yapıp uyumak yeterlidir. Sabah namazından sonrada görülen rüya eğer açık ve berrak ise tabir edilebilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamunaleykum , ben 5 gundur isthareye yatiyorum sevdigim kişiyle evlenirsem hayirli mi degilmi diye 1. Gun mandallar gördüm her renk vardi sari kirmizi pembe 2. Gun deniz gördüm aksama dogruydu çok güzel bir manzarasi vardi 3. Gun savas gördüm bizim koyluleri olduruyolardi silahla bombayla 4.motor suruyodum goremedim 5. Gun tekrar deniz gördüm kaf karıştı yardımcı olurmusunuz ?


arifselim
Aleykum selam. Rüya olarak eğer açık bir işaret içerirse ilk rüyaya itibar edilir. Mandal görmen ise olumlu manaya yorumlanır. En açık işaret ise, senin kalbinin neye meylettiğidir. Olumlu yada olumsuz olarak kalbe gelen his işaret olarak kabul edilir.


Kayıtsız Üye
Meraba hocam , istihareye yattigimda bir camiydi galiba hatirlamiyorum pek sadece gördüğüm yesil renk aklimda kaldi caminin demirleri yesildi sadece orasi aklimda kaldi .evlilik için yatmıştım sizce ne anlama geliyor

Okudunuz mu?  İstiharede sanatçı görmek

arifselim
Merhaba. Bu anlattığın rüyada olumsuz bir şey yoktur. Ama sana çok açık bir işarettir diyemeyiz. Çünkü esas olan senin kalbinin ferahlayıp ferahlamadığıdır. Ancak rüya çok berrak ise o zaman bir işaret vardır diyebiliriz.


Kayıtsız Üye
Merhaba. Ben iki aksamdır sevdiğim adam için istihareye yatiyorum. Aramız pek iyi değil. Nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum ona karşı. Ilk rüyamda kendimi yaylada yeşil bahçede gördüm. Rüyadan uyanmadan öncede ben bordo bir elbise gymisim nisanım var sanki. Sevgilm gbi uzun boylu bir adam yanıma geldi ve dans ettik. Aslnda yüzü bana dönük ama ben arkadan görüyorum rüyamda uzun boylu olduğunu. Ikinci rüyamda ise. Kendimi deniz altında görüyorum. Tomurcuklar çıkartıp eğleniyorum ve yine uyanmadan önce. Bir masada renkli tişörtler var önce beyaz ve yeşil tsort katlayıp yrrlrstryodum. Sabah uyandgmda garip bir his vardi . Ondan ayrlmycam diye sanki inatlasr gbi yine onu kazanmaya devam ettim düzelecek diye umuyorum


arifselim
Merhaba. Sevdiğin kişi için istihare yapmak yeterli değildir. Mutlaka evlilik için olursa yapılabilir. Yani evlenmek istemene rağmen ve onu araştırmana rağmen uygun olup olmadığına karar veremezsen işte o zaman istihare yapabilirsin. Bu rüyaların sana açık bir işaret olmaz. İstiharede önemli olan kalbine doğan hissindir.


Kayıtsız Üye
Ben aklimda olan bir iş için istihareye yattim son 5 gundur, ilk yattigim gunu o isi deniz manzaralari bir sekilde gördüm çok kisa .. fakat icimde bir his olusturmadi cunki çok kisaydi. Hergun yatmaya devam ettim ama bisey goremedim ama dun gece benim icimde kotu his olusturan bir takim rüyalar gördüm. Ruyayi anlatmadan önce sunu soylemeliyim, henuz ortada belirlenmis bir yer yok, sadece Istanbulda yapmak istedigim bir iş için niyet ettim ve gunlerdir yer arastiriyorum ama dün kafama uyan bir yer buldum ve bu ruyayi o gece gördüm (benim niyet yine genel anlamda o iş içindi, bu yer için degildi). Gordugum rüya nin kisaltilmis hali ise su:
Bahsettigim kafama uyan yerdeymisim ve bir takim sorular soruyormusum ogrenmek için sonra 5/6 tane buyuk polis arabalari arkalari tutukladigi insanlarla dolu (benim tanidiklarimda var) sonra gelip benide tutuklayip arabaya koyuyorlar ve bir kampa goturuyorlar, kamptan kacmaya calisiyorum ama tekrar bulup goturuyorlar kampa.

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında tatlı yemek

Tabikide icimde kotu hiç olusturdu ama ilk gun güzel gördüm sonra boyle bisey. Acaba bu ruyayi dun kafama yatan yer içinmi gördüm yoksa niyet ettigim gibi genel is olarakmi gördüm bilemedim.

Iki gunum kaldi, devam edicem ama nasıl yorumlasam bilemedim. Yardimci olursaniz sevinirim.


arifselim
Özellikle de buna benzer konularda istihare yapmaktan ziyade işin ehli olan güvenilir kimselerle istişare etmek en doğrusudur. Bu gördüklerinin hiç birisi sana bir işaret olmaz. Net bir şeyde hissetmemişsin. Sana tavsiyemiz istişare ederek hareket et.


Kayıtsız Üye
İstihareye yattım .Bir denize doğru eğildim .elimi daldırdım ve çıkardım baş parmağımdan damlalar aktı bu yetmez deyip kalktım. Bu istihareye yatma sebebim arsa düşünülüyodu hayırlı mı hayırsız mı diye .Cevaplarsanız sevinirim .ALLAH RAZI OLSUN

İstiharede bir denize elimi daldırıp çıkardığımda parmağımdan akan damlalara bu yetmez dedim .istihare sebebi : Bir arsa alım düşünülüyordu hayırlı mı hayırsız mı diye


arifselim
Gördüğün rüyan hayırlıdır. Ancak istiharedeki işaret kalbine gelen o konuya karşı ısınma veya soğuma hissi ile anlaşılır. Önemli olan istiharede rüya görmek değildir. Eğer için rahat etmemişse istihareni 7 defaya kadar tekrar edebilirsin.


töb11
merhaba
evlenmek istediğim bir erkek arkadaşım var ve ben bunun için dün gece istihare namazı kılıp sevdiğim adamın hayırlı olup olmadığını öğrenmek için dua edip uyudum ve rüyamda masmavi durgun bir deniz gördüm ve yeşil renk gördüm ama şeklini hatırlamıyorum lütfen bunu bana yorumlar mısınız?

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında tarla görmek

Merhaba
benim bir erkek arkadaşım var ve biz onunla evlenmek istiyoruz bende hayırlı mı değil mi diye kararsız olduğum için istihareye yattım istihare namazını kılıp ve duasını da edip kimseyle göz göze dahi gelmeden kıbleye dönük bir şekilde sağ tarafıma doğru uyudum ve gece rüyamda mavi durgun bir deniz gördüm ve yeşil bir cisim gördüm şeklini hatırlamıyorum ama deniz gördüğüme çok eminim daha sonra uyandım ve kalbimde güzel bir hisle uyandım tekrar uyuduğumda ise bu sefer dayım ile yengemin tekrar evlendiklerini gördüm bunu bana açıklayabilir misiniz?
şimdiden teşekkürler..


Tohat
Merhaba. Eğer rüyadan uyandıktan sonra huzur gibi mutluluk veren bir his ile uyanmışsan bu hakkında olumluya işaret olup hayırlı olduğunu gösterecektir. En doğrusunu bilen Allah’tır.


Go93nul
Arkadaşım ıstihare yattı. Rüyasında sağında kuraklık solunda deniz görmüş. Ikisinin ortasında yuruyormus. Sonra başka bir rüya görmüş. Akrabasiyla beraber pişmiş tavuk eti yediğini görmüş.Rabbim razı olsun inşAllah çok güzel tabirler yapıyorsunuz.


Tohat
Hayırlı günler. Görülen her iki rüyanın tabirine göre yorumlandığı zaman hayırlı olmadığını söyleyebiliriz. Ilk rüya sıkıntı ve ferahlık arasında kalmanın ikisini de tam olarak yaşamayıp seçimlere bağlı olarak birine daha yakın olmaya başlama anlamı taşır ikincisi de diline hakim olmak ve gıybetten uzak durmak yapanları kendinden uzak tutmak manası içerir. Istihare olduğundan görmüşse renk ve hisseddilmişse hisse göre hareket edilmelidir. Allah en iyisini bilendir.


istiharede deniz görmek, istiharede su görmek, istihare rüyasında deniz görmek

Bu kategoride yer alan İstihare rüyasında yazılı beyaz kağıt görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstihare rüyasında deniz görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.