Anasayfa
30 Eylül 2023, 11:57
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada cübbeli ahmet hocayı görmenin tabiri nedir?

Rüyada cübbeli Ahmet hocayı görmenin tabiri

Rüyada cübbeli ahmet hocayı görmek bir rüyamı yorumlatmak istiyordum ilgilenebilirseniz sevinirim. Allah razı olsun şimdiden. Geçen gün bir evliyayı görmek istedim namazdan sonrada kısaca duada ettim yatmadan önce bu konu hakkında. Dua ettiğim akşam bir rüya gördüm. Cübbeli Ahmet Hoca bulunduğum odaya geliyor. Büyük pencere olan bir odadayız konuşmuyoruz bir müddet sonra Ahmet hoca pencere kenarına geliyor bende perdenin beyazını görüyorum dışarısında da yanlış hatırlamıyosam deniz var pencere kapalı pencere mermerinin üstünde saksı var hiç olmadık bir şekilde Ahmet hoca o saksıya tükürüyor. Ben anlam veremiyorum başta sonrasında bir hikmet vardır diye düşünüp saksının içine bakıyorum saksıda toprak yok siyah şeklini çözemediğim bir şey var. Bir keramet var diye düşünüyorum saygı duyuyorum o sıra Ahmet hocaya sonrada zaten Ahmet hoca çıkıyor çıkarken konuşmuyor ama bir şeyler anlatmaya çalıştığını seziyorum ve bitiriyor rüyam. Yorumlayabilirseniz sevinirim.


Cevap: Rüyada cübbeli ahmet hocayı görmenin tabiri

Rüyada alım kimseleri görmek hayırla yorumlanır. Bu rüyanın evliya görmekle ilgisinin olup olmadığını ancak Allah bilir ama rüyanız güzel ve size bir uyarı taşımaktadır. Onun tükürmesinin manası ise, rüya sahibinin toplum insanı olmadığına, hareketlerinin yakışıksız, konuşmalarının da itici bulunduğuna bu nedenle de insanlar tarafından istenmediğine delalet eder. Elbette en doğrusunu ancak Allah bilir.


Cevap: Rüyada cübbeli ahmet hocayı görmenin tabiri nedir?

Kayıtsız Üye
bende rüyamda çibbeli ahmet hocayı gördüm açık havada sohbet veriyodu.milyonlarca insan vardı sohbet dinliyolardı.sonra insanlar şu gibi hepsi bir anda aktti kayboldular. 6 kişi kaldık.sonra cübbeli hocayla göz göze geldik.ben dedim gitmem.24 saat dinlerim sohbetini dedim.bana oğlumun okulu sordu iyimi okulu dedi


Cevap: Rüyada cübbeli ahmet hocayı görmenin tabiri nedir?

arifselim
Selamün aleyküm kardeşim. Rüyan hayırlı bir rüyadır. Mutluluk verici gelişmeleri yaşayacağına ve güzel haberler alacağına işaret eder. Özellikle İslami açıdan ele alınması gereken rüya, kişiye tüm hayatını etkileyecek denli önemli bilgiler veren, yaşamına yön vermesi için kılavuzluk eden ulema biriyle tanışacağının alametidir. En doğrusunu sadece Allah bilir.


Nakşibendi
Selamün aleyküm,
Dün bir sınıfta 2 kişi Soru çözülüyordu benim bende onları izliyordum.
Fakat bende test çözdüğümü şanar iken benim test kağıdımın olmadığını fark ettim Cübbeli Ahmet Hoca vardı sınıf içinde bana test kağıdı birde cetvel ? geometri için cetveller verildi.
Geometri çizeceksin denildi…
Öyle hatırlıyorum galiba.

Hayır olsun inşaAllah.
Yorumlar bekliyorum.

Saygılarımla.


arifselim
Aleyküm selam kardeşim. Rüyan hayırlıdır güzeldir Allah mübarek eylesin. Rüyasında alım gören kimse toplum içerisinde hayırlı ve salih bir insan olarak tanınmaya ve sevilmeye yorumlanır. Herkesin elde edemeyeceği başarılar elde etmeye de işaret eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
bende rüyamda cübbeli ahmet hocamızı gördüm çok güzeldi çok mülayim sakin mizaç li bir insanmış ona hizmet ediyodum hizmetimde kendimi kusurlu hissettim ama ahmet hocamız hiç şikayet etmedi birşeyler yiyordu sanırım meyveydi kabukları için tabak veriyorum ama bıraktığım anda tabain üzerinde kırıntılar görüyorum ama cübbeli Ahmet hocamız hani tabağımızda kalan son lokmaları ekmek yardımıyla temizler yeriz ya cübbeli hocamızda tabaktaki kırıntıları elindeki peçeteyle bir kenarına topluyordu bunu gördüm davranışı çok beğendim hemde ona güzel hizmet edemediğimi düşündüm o daha iyilerini hak ediyo diyerek hemen temiz bir tabakla değiştirdim hayranlığım arttı kendisine hayr olsun inşaAllah


arifselim
Selamün aleyküm kardeşim Rüyada alım insan görmek toplum içerisinde saygınlığa ve şerefe işarettir. Bazen de bu rüyalar asgari bir geçimle geçinmeye ve maddi olarak zengin olmamaya ama manevi açıdan berekete ve takvaya yorumlanmıştır. Hiç şüphesiz en doğrusunu biz değil ancak Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada civciv görmek

Kayıtsız Üye
Hyirli günler.rüyamda ramazan bayramıydı cübbeli ahmet hocanın bize geleceğini bir sonraki kurani sizde okuyacağını üstüne basa basa söyledi .elini verdim öptüm.


arifselim
Hayırlı günler kardeşim. Bu rüyanın tabiri, rüyada alım görmek olarak tabir edilebilir. Toplum içerisinde şerefli olmaya, salih amel işlemeye ve bazende az bir kazançla geçinmeye işarettir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Hayırlı günler bende cübbeli hocamızı gördüm bana 200tl kağıt para veriyordu her ay gel vericem sana dedi iki ay o verdi bir ayda eşinin elinden aldım parayı benimde çok ihtiyacım varmış rüyamda çok dua ediyordum kendisine selam ve dua ile kalın


arifselim
Hayırlı günler kardeşim. Rüyanız hem bir alımı görmek hemde para almak açısından hayırlı olarak yorumlanır. Bu rüya uğur anlamına geldiği gibi, güzel bir geleceğin de habercisidir. Elbette en doğrusunu Allah bilir.


Bayan
Cübbeli ahmet hocayı gördüm rüyamda benim balkonumda bir adamla sohbet ediyor balkonun kapısından odaya girerken yanına gidiyorum elini tutuyorum o anda bal sanki başka boyuta geçiyoruz amel defterim gelmiş gbi amel defteri bal peteğindn iki kat üç bine yakın sevap görünüyor ama ben günahlarım dahami fazla diye düşünüyorum menzil cematindenim dergaha gitme namazını kıl sadece namaz diyor mübarek bna uyanıyorum sabah namazı için çalar saat çalıyor ama ben namazimi kılan biriym ama kaza borçlarım var bu rüya neki


arifselim
Değerli kardeşim. Bu hayırlı ve manası açık bir rüyadır. Önceliğin namazların ve sözünde durmak olsun. Namazlarındaki eksiklikleri gider varsa kazalarını hemen kıl. Rüyada alım görmek aynı zamanda toplum içerisinde sevilmeye işaret eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Bende geçenlerde cübbeli Ahmet hocayı rüyamda gördüm. Evimize gelmiş mutfağımızda oturuyordu. Yüzüne baktığımda başı öne eğik gülümsüyordu. O sırada babam da yanında oturuyordu. Ve ben bu yıl kuran kursuna gidip hafızlık okumayı çok istiyordum maddi durumlardan dolayı şimdilik gidemedim. Rüyamda da babama söylüyorum ki benim kuran kursuna gitmek istediğimi şöyle belki bana yardım eder dedim. Sonrada rüyam burada bitti.


arifselim
Selamün aleyküm. Alım veya şeyh görmek genellikle isteklerinin gerçekleşmesine ve sıkıntılarının bitmesine delalet eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm , rüyamı tabir olursanız çok sevinirim… rüyamda toplu nikah gördüm, damatlar bir tarafta ve gelinler bir tarafta. Cübbeli Ahmet hoca damatların arasında bişeyler söylüyor ama ne söylediğini bilemedim. Fakat kendisi damatlar tarafından omuzlarda taşılıyordu.


arifselim
Aleyküm selam bu rüyan senin için nasibin ve rızkın açık olmasına bazende içerisinde bulunduğun zor durumlardan kurtulmak anlamına yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm ben bu rüyamı ramazanı şerifte gördüm İnşaAllah yorumlayabilirsiniz şimdiden Allah razı olsun .Bismillahirrahmanırrahim Rüyamda bir felaket bekliyoruz fırtına veya şiddetli yağmur gibi ,yüksek ve büyük bir binanın içindeyiz o sırada bir bakıyorum cübbeli ahmet hoca (Allah razı olsun sohbetlerini dinlemeye çalışırım çok şey öğrendim) şimdi korunma duası yapacağız diyor gözlerimizi kapatıyoruz ve dua ediyoruz gözlerimizi bir açıyoruz ki binanın sağlı sollu bir katında 2 tane olmak üzere baştan aşağı üniformalı askerler ellerinde silahlar ile binayı adeta korumak için gelmişler tabi biz askerlerden kaçıyoruz bize haram oldukları için balkon tarafından içeri girmeye çalışıyoruz bizi görmesinler diye .Yorumlayabilirseniz çok sevinirin hayırlı günler

Okudunuz mu?  Rüyada dayıyı oynarken görmek

arifselim
Aleyküm selam kardeşim. Rüyan çok hayırlı bir rüyadır. Şeyh ve salih kimseleri görmek Allah’ın izniyle dertlerinden kurtulmaya ve belalardan uzaklaşmaya işarettir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda cübbeli ahmet hocayı gördüm bana olmuş parçalanmış bir insan parçası veriyo bunu al ve at diyo bende çöpe atıyorum


arifselim
Hata günah ve çirkinliklere tövbe et ve rahat et manasına delalettir. En doğrusunu elbette ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda cübbeli ahmet hocayı gördüm,

Üzerinde siyah cübbesi vardı.ezan duası okudu,tam anlamıyla duyamadım.DAHA SONRA TEKRAR EZAN DUASI OKUDU,TAMAMINI DUYDUM,

RÜYAM NEYE İŞARETTİR,YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM


arifselim
Salih insanları veya bir şeyh görmek dert ve sıkıntıların geçmesi manasınadır ayrıca çok güzel ve temiz haberler almaya delalet eder.
En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba bende cübbeli hoca mızı gördüm bir sınıfta bizi sınav yapıyordu 12 veya 18 soru vardı rüyayı çoğunu unuttum ama aklımda birde 183 rakamı kaldı öyle bir şeydi saygılarımla şimdiden teşekkür ederim Allah’a emanet olun


arifselim
Merhaba kardeşim. İnşaAllah bu rüya senin için bazı dert veya sıkıntılarını aşman manasına işarettir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm şu an kadir gecesi ben her seferin de peygamberimizi görmeyi diledim görmek daha tam.nasip.olmadı.ama bu mübarek gecede çok tuhaf bir rüya gördüm peygamberimizi görmeyi diledim fakat cübbeli Ahmet hocayı gördüm. bu ikinci görüşüm birincisinde bana sürat yapıyordu. Konuşmak istemedi benimle bugünkü rüyamda ise onun dergahının içerisindeydim bana git ezan oku dedi vakit geldiğinde sonra yalnız kaldım ve içerisi karardı lambayı yakmak.istediğimdede her seferinde mekanın dışarısında lambalar yanıyordu. Kırmızı yeşil mavi ışıklar ve bunun hoş bise olmadığını hissediyordum.sonra bir zat geldi bana sınırlı bir şekilde ama.onu kulakla duymadım.sanki gönülden duydum gibi rüyada… doğru yapmazsam yaptığım şeyi içerinin ışığını asla yakamazsın dedi korkutucu bir sesle.. lütfen beni aydınlatın.. herşeyin doğrusunj.Allah bilir selamlar..


arifselim
Aleyküm selam. Allah sana peygamberi hem rüyanda hemde cennette görmeyi nasip etsin. Kendine helal ve haramlar açısından çeki düzen vermen gerektiğine, tövbe etmeye ve salih amelleri ihlas ile işlemek gerektiğine yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm kız kardeşim rüyasında beni görmüş bana okunsana demiş bende okunmam lazım demişim cübbeli ahmet hocayı dinliyorsun ona okunsana demiş hocaya biz ulaşmaya çalışınca uyanmış


arifselim
Aleyküm selam. Güzel ve hayırlı bir rüyadır inşaAllah salih insanların dualarını almak manasına işaret eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm. Cübbeli ahmet hocayı abdest alırken sonrada cemaatle yanyana namaz kılarken gördüm manası nedir acaba


arifselim
Aleyküm selam kardeşim. Bu rüya hayırlıdır. İbadet etmeye, sözünde sadık olmaya ve dünyevi sıkıntılarında geçmesine işaret eder. Elbette en doğrusunu ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda cübbeli Ahmet hocayla bana gelip 14.cüzü okumamı istedi manası nedir


arifselim
Faydalı ve güzel öğütleri dinleyerek durumunu ıslah etmene ve dertlerinden kurtulmaya tabir edilmiştir. Şeyh veya alım görmek rahata ermek manasına gelir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda cübbeli Ahmet hoca darbe girişiminden sonra halka yüksek Biyerden sesleniyor.yüksek bir platformdan sesleniyor.ben de sahnenin kenarından onu dinliyorum.hatırladığım kadarıyla “onlar cinlerini yolladıysa bizim de var falan gibi şeyler söylüyor ” sonra darbe girişiminde bulunanlara beddua ederken birden ellerini arkasından öne ve yukarı doğru açıyor ve bir çin Ordu’şu çıkıyor.bir anda ortalık kararıyor bir at silüeti gibi bişey beliriyor gözümün önümde.ortam bulanık görüntüleri ayırt edemiyorum sesleri duyuyorum.rüzgar sesi de var.kendimi çok güçlü hissediyorumbir anda sanki boyut değiştiriyorum onların alemine geçiyorum .ben o çin ordusuna namaz kıldırıyorum.fatihadan sonra fecr süresini bildiğim yerine kadar okuyorum.okurken hiç korkmuyorum.onların komutanı gibi hissediyorum.ve okurken ben okuyorum ama ses benim değil kabe İmanı Mahir in sesi gibi çıkıyor. fecr süresinin bildiğim yerine kadar okuyorum.ve rüyadan uyanıyorum.İnşAllah iyi bir tabiri vardır.teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada Ceset Görmek

arifselim
Rüyan büyük ihtimalle bilinçaltına yerleşen düşüncelerden görülmüştür. Güncel ve gündemdeki olayları görmek genelde buna işaret eder. Bir şehy görmek hayırlıdır ve sıkıntılardan kurtuluşa vesiledir. Namaz kıldırmak da öyledir velev ki bu cinlere kıldırılmış olsun hayırla tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
S.a suan 1 evladım var rüyamda şimdiki evladım büyümüş 2.evladım olmuş tatile gidiyoruz tatile gidicekken ben birşeyden rahatsız oluyorum eşimle tartışıyorum arabaya zorla biniyorum evlatlarım var diye biraz ilerledikten sonra rüyamda işidliler var diyorum kadın erkek insanları ayırmışlar açık olan kadınlara zulüm ediyorlar rüyamda yanımada ıyıkı yazma almışım diyorum (normalde kapalı biri değilim ) ama korkuyorumda sonra bir evde buluyorum kendimi tanıdık tanımadık insanlar var evde sığınmışız eve balkondan bakıyoruz erkeklerin tek tek başı kesiliyor yan balkondan ses duyuorum Cübbeli Ahmet hoca yüzünün yarısını görüyorum ama ne söyledi suan hatırlamıyorum herhangi bir şeyhede bağlı değilim ama Cübbeli hocayı dinlerim öğlen uykumda gördüm yazmak istedim


arifselim
Aleyküm selam kardeşim. Rüyada terörist görmek, saldırıya uğramak ve erkeklerin öldürüldüğünü görmek, bazı belalı ve zor şeylerin içerisine girmek anlamında yorumlanır. Şeyh görmek ise inşaAllah bu sıkıntıların biteceğine ve huzura kavuşacağınıza delalet eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamin birinde küçük bir odada mahmut efendi hazretleri elinde elektrik süpürgesi ile odayı süpürüyordu ben de verin ben süpüreyim dedim oda bana etraftaki kırıntıları temizleyelim dedi çok merak ediyorum lütfen cevap yaparmısınız


arifselim
Bu tür rüyalar yani alım veya şeyhlerin görüldüğü rüyalar kişi için dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağı anlamında yorumlanır. Allah’ın izniyle feraha kavuşacağına ve zor günleri ardında bırakacağı manasındadır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm. Rüyamda cübbeli ahmet hocayı gördüm bana cemaate dönüp bu kardeşimiz 10 günde 15 günde üzerindeki pası silip attı inşaAllah daha iyi de olacak dedi.sonra bana dönüp haydi ezanı şerifi oku dedi bende heyecanlanırım falan dedim içerde seni kimse görmez rahat ol dedi ben ezan okunacak yere girdim biraz heyecandan birazda cihazı alamadığından diğer camilerin ezan sesini cemaat duyunca kalkıp namaza durdular bu sırada bende cihazı açtım tam okuyacakken cemaatten birisi kapıya vurup cemaat namaza durdu ezan o okumama gerek kalmadı dedi.çok üzüldüm uyanınca .ben bir hafızım diplomamda var ama hafızlıktan eser yok yaşantımda anlamı ne olabilir aceba.


arifselim
Aleyküm selam kardeşim. Aslında rüyan o kadar açık ki sana bunu tabir etmeye ihtiyaç yoktur. Sana bu Allah tarafından bir uyarıdır. Hatalarına ve günahlarına tövbe ile huzur bulacağına işarettir. En doğrusunu ancak Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada cam kırılması

Kayıtsız Üye
Selamünn aleyküm ben rüyamda cübbeli Ahmet hocayı gördüm böyle yüksek bir binanın merdivenlerinden aşağıya iniyoruz inerken yanımızda birkaç kişi var ve kaside ı burde okuyarak aşağıya kadar indik sonra sabah namazını kılıcaktık ama cübbeli Ahmet hoca namazdan önce sohbet veriyordu tam orada uyandım bu rüyanın tabiri nedir acaba vesselam….


arifselim
Aleyküm selam. Merdivenlerden inmek, pişmanlığa itecek hatalar yapacağına ve sonradan da çok üzüleceğine rivayet edilir. Bir alimle birlikte ve sohbetini görmek ise senin için atacağın adımlara dikkat etmen gerektiğine işarettir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm rüyayı yorumlarsanız sevinirim ben bir dostumu benim adıma ve eski nişanlım adına istihareye yatmasını rica ettim Allah razı olsun oda yattı rüyasında cübbeli ahmet hocayı görmüş bende ordaymışım bir topluluk varmış sohbet için toplanmışlar sonra ahmet hoca gelmiş başında büyük beyaz bir sarık gibi bişey varmış açıklarmısınız şimdiden Allah razı olsun…


arifselim
Aleyküm selam kardeşim. Rüya olarak çok hayırlıdır. Umduğuna kavuşmak ve sıkıntılarından kurtulmak manasında yorumlanır. Ancak istiharede herkesin kendi meselesi için yatması sünnettir. Size tavsiyem kendiniz istihareyi yapın.


Kayıtsız Üye
Rüyamda Cübbeli Ahmet Hoca bana imam nikahı kıydı ve yanımda yatarken gördüm afedersiniz ama çok merak ettim anlamını teşekkür ederim.


arifselim
Selamün aleyküm. Bu rüya dinde güzel duygulara ve güzel amellere sahip olmaya yorulur. Sıkıntıların geçmesi ve huzurlu olması ile yaşadıkça hak yolunda olmaktan ve bu yolda hayırlı işler yapmaktan vazgeçmeyeceğine işarettir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Eski eşimle camiye giriyorum cemaatler namaz kılıyorum ve cübbeli ahmet hoca yanıma gelip bişey söyledi ben yeniyim dedim ve sonra terlik ayakkabı giydirdimi gördüm yorumlarmısınız


arifselim
Hem bir şeyh görmek hemde terlik ve ayakkabı görülmesi içerisinde bulunduğun sıkıntıların kurtulacağına ve bunların artık geçmişte kalacağına alamet eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm ben kendim yatmıştım rüyamda mutfak masası almışız ikıtane sandalye vardı çok güzel beyaz sonra birtanesi açık kahverengi oluyo onada babam oturuyo cevaplarsanız sevinirim…
Şimdiden Allah razı olsun….


arifselim
Aleyküm selam. Yemek masası görmek genellikle çok kısa bir sürede maddi sıkıntılarından kurtulmak ve rahata kavuşmak anlamında yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Ramazan55
Selamünaleyküm. Rüyamda yaptığım iş karşılığında bir hediye alıyorum buda kol saati ve üzerinde kuran yazısı var. Takıyorum ve kuran yazısını okumaya çalışıyorum


arifselim
Aleyküm selam. Bu rüya hiç beklenmedik hayırlı haberler almaya işarettir. Ayrıca önünüze birtakım fırsatların çıkmasına ve bu fırsatları iyi değerlendirirseniz her zaman ferah ve güzel bir hayat sürmeye yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selâm ben rüyamda Ahmet hocayı gördüm bana otobüs bileti verdi ve ben ondan hediye istedim bana Allah lafzi ve bir kaç tane çerçeve içerisinde yazılar verdi ve bana kzim bir tane evladın olacak bu aylar içerisinde dedi bana d ua okudu ve ben uyudum baş üçümda tesbih çekiyordu çok etkilendim


arifselim
Aleyküm selam. Bu rüyayı gören kişinin hayatında maddi ve manevi anlamda kazanacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine tabir edilir. En doğrusunu ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm geçen teheccute kalkıp sabah namazını kıldıktan sonra servis gelene kadar yattım gece rüyamda cübbeli ahmet hocayı gördüm yanımda eşimle kaynanamda vardı onlar görüşmedi ben cübbeli görünce elini öptüm sonra kafama takılan bir kaç soruyu ona gidip sormak istiyodum bizim cemaat hakkındakileri ancak rüyamda sordum ve bana dediki bunlar şeytanın vesvesidir dedi gerisini hatırlamıyorum cvplarmısınız

Okudunuz mu?  Rüyada cüce görmek

arifselim
Aleyküm selam kardeşim. Bu rüyaların en açık ve güzel yorumu, şu an içerisinde bulunduğun dertlerinden, sıkıntılarından ve problemlerinden kurtulman anlamında yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda Cübbeli Ahmet Hocayı gördüm.Özellikle bir harfi tecvıtlı söylemeye çalışıyorum.Sonra ona Amenerresulü okuyacağımı onun yanlış varmı yokmu diye dinlemesini istiyorum.Okuyup bitirdim o sessizce dinledi.Birşey söylemedi.


arifselim
Bu rüyan hayırlı ve güzeldir. Hem ilim dua edip ilim öğrenmeye hemde içinde bulunduğun dert ve sıkıntıların varsa bunlardan kurtulmana yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm rüyamda ayrıldığım nişanlımı gördüm hala nişanlıymışız eve geliyor ellerini yıkarken saçına dokunuyorum saçı jöle sürülmüş gibiydi saçına ne oldu diyorum bilmiyorum dedi sonra başka odaya geçtik annem geldi yanımızda düğün meyvesi gibi kuruyemişler var bazılarıda renkli annem bunlar kimin diyor bizde bilmiyoruz kimin olduklarını öylece onlara bakıyoruz yorumlarsanız sevinirim şimdiden Allah razı olsun…..


arifselim
Aleyküm selam. Rüyada nişanlı olmak, nişanla ilgili bir şey görmek çoğunlukla olumlu manalara yorumlanmaz. Eski nişanlıyı bu şekilde görmek Bekar kimseler için bitmiş olan ilişkilere yeniden başlamak manasındadır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamü aleyküm bende rüyamda cübbeli Ahmet hocayı gördüm ve yemek demiştik ve bana güldü ama bu rüyayı girmeden önce ona benim evimde iftira atıyorlardı ve ben buna müsaade etmedim kızdım ve bu rüyayı gördüm ne anlama geliyor acaba

Rüyamda Ahmet hocayı gördüm yemek yedik ve güldü hocam ne yorumlanır


arifselim
Aleyküm selam kardeşim. Güzel ve hayırlı bir rüyadır. Yaşadıklarının etkisiyle de görülmüş olabilir. Ama rüyada alım ve şeyh görmenin en açık yorumu sıkıntı, dert, taşa ve üzüntülerinin bitmesine yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm iki gün önce rüyam çarşıya iniyordum deniz yolu ile zaten yaşadığım yerde rize normalde daha sonra merkeze indim bir kermez gibi yerdi sadece bayanlar vardı caiz değildiye. Çeşitli eşyalar sstiliyordu hayır için sonra bu kermesin başında cübbeli ahmet hicayı gördüm baktık ama adapsızlık olmasın diye kafmai indiridm sonra görevli kadın hanımlar cübbeli hicamız burada rahatsız iluyor hızlı geçelim diye haram diye hızlı geçmeleri için diğer hanımları uyardı bende ahmet hocamız rahstsiz olmasın diye hızlı geçtim kermesin içinden geçirerek başka yere gittim. Rüyamin tabiri nedir. Alalh razı olsun şimdiden


arifselim
Aleyküm selam. Helal ve harama dikkat etmesi manasındadır. Ayrıca bu rüya iş hayatında yaşadığı sıkıntılardan ötürü karşılaştığı, çok büyük üzüntü duyduğu ve endişe ettiği durumlardan kurtulacağına alamet eden hayırlı bir rüyaya işarettir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Şuanda benim eşim hapiste suçsuz yere yatıyor. Rüyamda eşimi gördüm.Vefat etmiş,eşimle bir kişi daha vefat etmiş. ben çok ağlıyorum ve cübbeli hoca geliyor.Diğer ölen kişininde bir kadın olduğunu görüyorum.Cübbeli hoca ölen kadını kefenleyene kızıyor.Nasıl kefenlemişler diye.Sonra eşimle kadını gömüyoruz.Ben ağlıyorum.Gömülen yere ışık doğuyor.Tam mezarlıktan çıkarken ben ağlıyorum ve Cübbeli hoca bana ağlama,esin için ağlama o çok iyi diyor.Sonra mezara dönüp baktığımda basında sarıklı beyaz giyimli birinin mezarın üstüne geldiğini eşimle bayanı eliyle mezardan kaldırıyor.Ve anında onlar yok oluyor.Bayan kayınvalidemdi galiba ama emin değilim.Rüyamdan uyandım televizyonu açtığımda televizyonda Beyaz Tv de Canlı yanında Cübbeli Hocayı gördüm.Rüyamı pek anlatamadım ama inşAllah hayırlara vesile olur.Yorumlayabilirmisiniz?

Okudunuz mu?  Rüyada cübbeli ve siyah sakallı adamlar görmek

arifselim
Bu rüyan aynen gerçek hayatta olan çok önemli olan sıkıntılarının geçeceğine ve eşinin de hayırlı ve uzun ömürlü olmasına alamet eden çok hayırlı ve çok güzel bir rüyadır. Elbette herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm Hayırlı günler.Rüyamda saksının dibinde bir yüzük buluyorum.Yeni paketi açılmamış.Üzerinde El-Gafur yazılı bir yüzük.Kimin hediye ettiğini biliyor ve düşünüyorum.Aynı kişi evimize şu hortumu almış çok kaliteli ve farklı annemin elinde etrafı suluyor bende elinden alıp balkonu yıkamaya çalışıyorum.Yine aynı kişinin beni rahmetli babamı ailemi arabayla gezdirdiğini görüyorum ama rüyada gerçektekinden farklı daha genç ve güzel bir insan olarak.Allah razı olsun.


arifselim
Aleyküm selam. Bu rüya Allah’ın izniyle yakın zamanda hayırlı bir dost ya da arkadaş edineceğinize bu arkadaşlığın ya da dostluğun sizin için faydalı olacağına işaret eder. Bazı yorumculara göre ise bir arzunuzun gerçekleşeceğine de işaret etmektedir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda cübbeli ahmet hocayı gördüm beni teeccud namazına kaldıyordu önce üstümü örtü ve sonra bni kaldrdi kalk hadi teeccud namazı kılmaya diye kaldrdi beni ve kestane getrdi onu yemeye başladk çok merk ediyom ne anlama geldiğini şmdiden ck tskkürler


arifselim
Rüyada bir şeyh veya alım görmek ile kestane yemenin yorumu burda aynı olarak tabir edilir. Bu rüya Allah’ın izniyle, kişinin geçirdiği zor dönemlerin son bulacağına ve maddi sorunlarından da kurtulacağına alamet eden güzel bir rüyadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kanada
Selamün aleyküm bir gün sabah cübbeli hocanın sohbetini dinlerken uyaya Malmaison rüyamda cübbeli ahmet hocamızı biri at getiriyor ata bindiliyor ve sohbetini atın üzerinde gezerek geliyor bu rüyanın hikmeti nedir acaba..


arifselim
Aleyküm selam. Bu rüya nasihat dinlemek ile Allah’ın izniyle insanın içerisinde bulunduğu maddi ve manevi sıkıntılarının son bulacağına tabir edilir. Şeyh ve alım dinlemek ders almak ile sorunların son bulacağı manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayırlı günler rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim şimdi den Allah razı olsun
Rüyamda fatih Camii nin orda cübbeli ahmet hocayı görüyorum ve dua ediyor bir kaç insanla ben de dua ya katılıyorum ne derse tekrar etmeye çalışıyorum sonra ufacık deliğine orda toplanıyorlar ve yüksek sesle dua ediyorlar bende aynısını yapıyorum sonra delikten beyaz zayıf bir yılan çıkıyor ben çok şaşırıyorum ve bir süre sonra bu yılan ayak bileğinden ısırıyor beni az kanıyor sonra cübbeli ahmet hoca dahil herkes demek hain düşman sensin gibi şeyler söylüyorlar ben de ben değilim Allah rızası için benj kurtarın diyorum ahmet hoca kurtarıyor beni bende kendimi anlatıyorum hocam ben sizin sayenizde tesettüré girdim hep sohbetlerinizi dinliyorum ben din düşmanı değilim diye kendimi anlatıyorum cübbeli ahmet hoca da bana o zaman neden sana geldi bu yılan dedi yorumlarsanız sevinirim Allah razı olsun


arifselim
Hayırlı günler. Bu hayırlara işaret eden bir rüyadır. İyiliğe ulaşmaya ve dertlerinden sıyrılmaya alamet eder. Nasihat dinleyerek ve ilim öğrenerek kendini haramlardan koruyacağın manasındadır. Yılan ise günah anlamındadır. Kendini yani amellerini gözden geçirebilirsin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Cüzdan görmek (İmam Nablusi)

Acize
Esselamünaleyküm ve rahmetullahi ve berakatüh

Rüyamda çardak gibi bir yerde tanımadığım yanlış hatırlamıyorsam iki adam teyzem annem ve anneannem ve ben oturuyoruz arkadan bir kadının söylediği şarkı sesi geliyor gece vakti birden çardağın yanında cübbeli ahmet hoca beliriyor Allah sizi ıslah etsin yatsı namazına gidiyordum sizi böyle buldum tarzı söylemlerde bulunuyor hatırladığım kadarıyla benimde eteğim yırtılmış basım eğik eteğimi kapatmaya çalışarak amin diye diye gidiyorum sonra yolda anneannemle yan yana gidiyoruz at kadar boya sahip kurda benzeyen kahverengili beyaz renge sahipler sürü halinde geliyorlar birz önümüzde de cübbeli ahmet hoca o köpeklerle konuşuyor bunu gördüm rüyanın Allahtan hayrını dileyip şerrinin gitmesini yorumunu da sizden beklerim

Selam ve dua ile…


arifselim
Ve aleykümüşselam ve rahmetullahi ve berakatüh.

İl olarak bu rüya hata ve günahlar manasındadır. Özellikle de kişinin çevresinde bulunan haramlardan sakınıp kurtulacağına ve selamete ereceğine yorumlanır. Kurda benzeyen hayvanlar ise yine günahlar veya zarar vermek kimseler olarak yorumlanır. Bir şeyhin veya alimin görülmesi de güzel ve hayırlı kurtuluşlara alamettir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ben rüyamda cüppeli Ahmet Hoca ile telefonda uzun bir konuşma yaptım ama sadece iyi bir konuşma olduğunu hatırlıyorum başka bir şey hatırlamıyorum.


kerimkurt
Arifselimin cevabı:
Rüyayı tabir edebilmek için yeteri kadar açıklayıcı olması gerekir. Yoksa doğru bir yorum yapmayız. Bu rüyan için ancak hayırlı bir rüyadır diyebiliriz. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Kerimkurtun yorumu
Yukarda bahsedilmiştir büyük ihtimalle.

Rüyaların bir kısmı Rüya yı sadika denen bir anlamı olan genelde günlük hayattan bağımsız konuları olan gerçek rüyalardır.
Bir kısmı günlük hayatta iştigal ettiği bir konu hakkında çok kafa yoran onunla ilgili rüya görebilir.

Muhtemel Cübbeli Ahmet hocayı görmek ona olan fazla sevginin neticesidir.


Kayıtsız Üye
S.a. ben 24 yasında bir bayanım.ben bir rüya gördüm. Rüyamda Cübbeli Ahmet hoca arkamda sandalyede oturuyordu. Ben ona sırtım dönük dolap gibi bir yerden kova alıyordum. Bana sana bizim ihvandan birini bulalım evlen diyordu. Ben ise gönülsüz bir şekilde gülüyordum. Rüyamı yorumlarsanız sevinirim.


arifselim
Aleyküm selam. Rüyalarda görülen şeyh ve alimler, özel olarak kendi şahıslarından ziyade bir alım ve bir şeyh görmek olarak yorumlanır. Bu rüyanda gerçeğe yakın bir şekilde eğer bekar isen nasip ve kısmete, evli isen sıkıntılarının, dertlerinin geçmesine tabir edilmiştir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda ahmet hocayı olmuş olduğunu duydum daha sonra cenazesi geldi odaya simsiyah çarşafta sonra yüzü açıldı ahmet hoca 5 dk sonra kibrdiyip canlandı ve ben olduğunu duyduğumda iyi karşılanır iyi di hocaydı sonuçta die düşünüyordum


arifselim
Çok zor ve sıkıntılı bir dönemden sonra ulaşılacak ferah ve rahat bir döneme alamet eder. Alım bir zati böyle görmek ise daha çok hayırlı yorumlanır ve makbul bir rüya olarak kabul edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
İyi günler ben rüyamda bir minibüse biniyordum minibuscu garip şeyler yapıyordu sofor koltuğunda biraz kaza yapacağız diye korkuyordum. Bi şekilde nasıl olduğunu hatırlamıyorum kendimi dışarda buldum sonra o minibuscunun yerde insanlarla kavgada olduğunu gördüm daha sonra içlerinde cübbeli Ahmet hocanın gördüm sonra ben telefonumla kameraya çekiyordum cübbeli Ahmet Hoca’dan beni fark etti ve yanlış hatırlamıyorsam sonra oda beni kamerayla çekmeye başladı daha sonra kavga bitmiş ve o topluluk benim karşımda en önde cübbeli Ahmet hoca hala beni kamerayla çekiyordu. Sonrasını hatırlayamıyorum

Okudunuz mu?  Rüyada Cin Hissetmek ve Dua Okumak

arifselim
Hayırlı günler. Başa gelmesi muhtemel olan tatsız olaylara karşı hazırlıklı olmak gerektiğine veya böyle olayları göreceği anlamında yorumlanır. Daha isabetli yorum ise ancak kişiye özel bir yorum yapılması ile mümkün olabilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Kocaman bir dergahı ev mi anlayamadım cüppeli ahmet hoca gel iyi içeri ben diyon a cüppeli ahmet hoca bu arkasından erkekler kadınlar gir iyi içeri şaşkın gözlerle bakınırım sonra bir gurup bayanlar gir iyi hepsinin yüzü gözü görükmüya ben onlara bakıyım dayanamayıp soru yom niye yüzünüzde kapalı onlardan biri Allah aşkından diyo ve susuyom sonra uyandım ne anlama geliyor şimdiden teşekkür


arifselim
Kusura bakma ama yazın tam olarak anlaşılmıyor. Eğer bir yorum istiyorsan lütfen açık ve anlaşılır bir biçimde yazarsanız ancak o zaman belki tabir edebiliriz.


Kayıtsız Üye
Hayırlı günler rüyamda camide cübbeli Ahmet Hoca yı gördüm kalabalık cemaat oturuyordu biz caminin ortasında ayaktayız. yüzünde nur vardı çok sakin mizaçlıydı. Efendim elinizi öpeyim dedim. Gerek yok evladım dedi. Ben aldım elini öptüm bana gülümsedi. Ben namazı kıldırmaya gidiyorum dedi. Ben de peki efendim dedim.


arifselim
Hayırlı günler. Güzel ve hayırla tabir edilir. Rüyayı gören kişinin maddi ve manevi olan sorunlarına çare bulmasına, dertlerinden kurtulmasına ve borçlu ise bunları ödemesine işarettir denilmiştir. Rüyada şeyh veya alım görmek daima hayırla yorumlanmıştır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayırlı günler. Rüyamda cübbeli ahmet hocayı gördüm. Hasta gibiydi, yorgundu. Üzernde güzel bir takım elbise vardı. Ben onun koluna girdim rahat yürüyebilmesi için. Biz yürürken hava bir anda aydınlanarak hafiften yağmur çiselemeye başladı. O an havada çok güzeldi. Tebessüm ettim ve huzurluydum. Rica etsem yorumlar mısınız? Selametle..


arifselim
Hayırlı günler. Rüyada bu şekilde görmek hayırla yorumlanır. Maddi açıdan rahatlamaya, borçlar varsa ödenmesine ve manevi olarak da huzur bulmasına alamet olarak tabir edilir. En doğrusu ise daima Allah’tan hayırlısını dilemek olur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Elif Bağlı
Selamün aleyküm.Rüyam da birkaçtane sarıklı cübbeli hoca efendiler ve aralarında da cübbeli Ahmet hoca bulunuyordu.Birlikte yürüyorduk tahta bir köprü üzerinde konuşmaları anımsamıyorum ve ramazan ayı olduğunu oruçlu olduğumuzu gördüm.Sonra kendimi evde olduğumu ve gazlı meşrubat şişesini açmaya çalıştığımı görüyorum çok zorladım açmaya ay hali olmuşum orucum bozulmuş içecekmişim ama içemedim uyandığımda sabah ezanı vaktiydi.Allah hayır etsin inşAllah yorumunuzu bekliyorum.Allah razı olsun…


arifselim
Aleyküm selam. Sarıklı ve cübbeli kimseler ile bir şeyhi görmek iyi, hayırlı ve sorunlarından kurtulmayı işaret eder. Ancak diğer kısım ise ancak kişinin durumu göz önünde bulundurularak yorumlanmalıdır. Bu son kısım hem olumlu hemde olumsuz manalarda yorumlanabilir. En doğrusu Allah’tan hayırlısını dilemektir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selam aleyküm Ben ruamda cebbeli ahmet hocamızı gördüm çalıştığım iş yerine geliyor ben forklift oparatoruyum forklift ile yüksek bir yere çıkarıyorum hocamızı Sonra iş arkadaşıma haber verdim ahmet hoca geldi diye baktık yerinde yoktu sonra arkamızı döndük büyük bir kalabalık cübbeli hocamıza dokunmaya çalışıyorlar bende girdim aralarına gittim yanına dokundum ama izdihamdan baygınlık geçirdi yanında genç bir koruma vardı biliyordum böle olacağını die masayı yumruklamaya başladı uyandım

Okudunuz mu?  Rüyada Cin ve Şeytan Görmek

arifselim
Aleyküm selam. Böyle rüyalar görülen şeyh ile ilgili değil, rüyayı gören kişi ile ilgili olarak yorumlanır. Ya bilinçaltı rüyadır yada rüyayı gören kişinin kurtulmak istediği çok önemli sıkıntılarından kurtulacağına alamet olarak yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda Cübbeli Ahmet hocamızın olduğunu gördüm ama çok üzüldüm cenazesi ne katılmak istedim çok ağladım yerine kim geçecek ihsan Şenocak hocamız geçer heralde diyorum uyandım oh rüya imiş dedim sabaha kadar aynı rüya yî tekrar tekrar gördüm


arifselim
Eğer sevdiğin ve takip ettiğin birisi ise bu rüya ancak bilinçaltı bir düşünceden dolayı görülmüş olabilir. Bunun dışında ise, üzücü bir haber alarak moralin bozulması manasında tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamınaleyküm. Rüyamda Cübbeli Ahmet Hocamla birlikte Kıbrısta savaş alanındayız, bana benimle gel hocam bir başka çok güzel bir kokusu var. Kıbrısta birlikte cepheleri geziyoruz çoğunlukla düşman hattındayız. Beraberce ilerlediğimizde bizi tanıyıp sevmeyenlerden sıyrılıp bir bir 5 veya 6 ülkenin düşman hatlarını geçiyoruz fakat takip ediyorlar Cübbeli Ahmet hocam bana sakin korkma bu kafirlerden Allah bizimle diyerekten ferrahlatıyor. En son Türk donanmasını gördük 4, 5 tane tank var fakat 1 tanesi çalışıyor diğerleri ters devrilmiş. Cübbeli Ahmet Hocam Bizim Türk askerinin yanına çıkıyor kolaylıkla bana sesleniyor sende takip et diye ancak çok zor şartlarda çıkıyorum yanına bakıyorum bir sürü Allah dostu… Rüyamı yorumlarsanız sevinirim


arifselim
Aleyküm selam. Rüyayı gören kişinin sorunlarına ve dertlerine çözümlere bularak önündeki tüm engelleri Allah’ın izniyle aşacağına işaret eder. Çok zor ve aşılamaz zannettiği şeylerin dahi üstesinden gelmek olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm rüyamda cübbeli ahmet hocaya eşimin rahatsızlığı için dua istemeye gitmişiz.evinin balkonunda bizle görüşüyor diyor ki hanıma kızım şifayı,derdi verenden şifaistedin mi ,derdini ona söyledinmi hanım biraz lakayıtçe hayır diyor o sırada hanımın babası ve abisi balkona giriyor hoca efendi ile tanışıyorlar sonra hoca eşime dönerek alnına yaklaşıyor birşeyler okuyup dışarı çıkıyor vahdettin adında birine sesleniyor başka odaya geçiyor.koridorda kaynanam ve bir kız elinde çay bardağı içerisindeki siyah suya bakıp şu çok işindi der demez içerideki diğer odada kızımı sandalyeye bağlamışlar kıZıma çin musallat olmuş ve bizle konuşuyor.Hocamızın bayan yardımcısı bize eşlik ediyor onunla konuşabilirsiniz vb şeyler diyor bene ezberimde olan kısmına kadar yaşın süresini okuyorum.uyanüp tekrar uyudum ve birde cep telefonu numarası gördüm bu numaradan cübbeli hoca ile görüşebilirmişim.Yorumunuz için teşekkürler şimdiden


arifselim
Aleyküm selam. Gerçekte var olan maddi manevi sıkıntılarınıza çözüm bulmanıza, hasta var ise şifa bulmaya ve umduklarınıza Allah’ın izniyle ulaşmaya işaret olarak tabir edilir. Ayrıca yardım ve destek göreceğiniz anlamına da gelir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayırlı günler. Ben rüyamda cübbeli Ahmet hocayı gördüm. Yanımda 4-5 kişi var tam hatırlamıyorum ama hocaya önceden rüyamda gördüğüm şeylerin yorumunu istiyordum. Hoca da hepsine cevap verdi. Hocayı çok mutlu ve güleç yüzlü olarak gördüm


arifselim
Hayırlı günler. Bu rüya her açıdan maddi gelirini arttırmaya, zenginleşmeye ve her türlü maddi sıkıntılarının üstesinden gelerek ferahlamaya alamet olarak yorumlanır. Allah’tan sende hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selam rüyamda cübbeli Ahmet hocayı gördüm birlikte oturmuşdük oda gibi yerdi konuşmuyordu sonra namaza başladık önce benim yanımda kıldı daha sonra arkayadoğru geçti benim sanki görmemem için arkada kıldı diye düşündüm bende namazı hasta gibi kılıyordum secdeyi yapamıyordum rüku yapamıyordum birde ahmet hocanın önde namaz kılması gerektiğini düşündüm çünki bayanım

Okudunuz mu?  Rüyada Ciğerci görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleyküm selam. Rüya sahibinin sıkıntıları olduğu anlamındadır. Bu sıkıntılar hem maddi hemde manevi açıdan yorumlanır. Bir şeyhi veya bir alımı bu şekilde görmek rahata ereceğine ve tüm dertlerinden kurtulacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm. Rüyamda balkondayım elimde romanlar vardı ve onları mermerin kenarına diziyordum. O sırada aşağıda Cübbeli Ahmet Hoca beni gördü ve yukarı yanıma çıktı bana büyük, ciltli dini bir kitap verdi bunu oku dedi. Sonra gitti kitabı almak için bir süre sonra geri döndü ama ben kitabı okumamıştım.


Tohat
Ve aleyküm selam. Bu tür olaylar kişi üzerinden tabir edilmez. Din alimi olan kimsenin görülmesi şeklinde bakılır. Buna göre sizin hak yolunda ilim yolunda olduğunuzu ve dünyada da ahirete de yükseleceğinize delalet eder. hakkıyla bilen bir tek Allahtir elbette.


Kayıtsız Üye
Mevlid Kandılı gecesi Cübbeli Ahmet Hocamızın programını dinleyip uyudum. Rüyamda bir binanın üst katlarında oturuyoruz. Kapı çalıyor gece saatlerinde, eşimle açıyoruz. Hocamız ve ailesi misafir gelmiş bize. Hocamız hemen salona geçip mevlid okumaya başladı. Bende heyecanla hizmet ediyorum. Hocama bir kase beyaz renkli çorba ikram ettim. Rüyamı yorumlarsanız sevinirim.


Tohat
Hayırlı günler. Hayatını ahıretini düşünerek tesisi etmeye, Allah’ın hoşnut olacağı, kulluk vazifesini layığıyla yerine getirecek amellerde bulunmak, insanlara yararlı olmaya çalışmak ve hayır duası alarak kurtuluşa ermek manasına gelmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


Kayıtsız Üye
Eş selamünaleyküm ben rüyamda cübbeli Ahmet hocamı gördüm evimize geliyor kuran öğretmeye ama ev tozlu imiş sanki inşaat gibi elime çalı süpürgesi aldım ve temizliyorum oda içeride komşumun kızına kuran okutuyor küçük kızıma da okutacakmış hazırlanmasını söylüyorum bir taraftan da mahçubum kirli eve geldi diyorum sonra çatı gibi bir yere çıkıyor bana bir şey söylemek istiyor ellerini arkasına bağlamış teras gibi yerden uzaklara bakıyor sonra gidiyor elinde saksı çiçek açmış bir bitki ile geliyor buna iyi bak tamam mı diyor ama yaprakları dökülüyor birkaç tane elimi dokunuyorum sanki yapma çiçek gibi diyorum ama değilmiş Rahmetli annem orada bana diyor ki ne güzel bir çiçek bu böyle orada bulunanlarda çok beğeniyorlar alıyorum ona bakmak için içeri koyuyorum sonra uyandım


Tohat
Ve aleyküm selam. Çok güzel rüyalardan biri olarak kabul edilen bu rüya mütevazı fakat bir çok insan imrendiği ve arzu ettiği hayata nail olmak demektir. Hayırlı işlerde bulunmak, herkesin takdirini toplayacak işler yapmak, yuvanın içinde huzurun tesis olması, maddi ve manevi rahatlamak manasındadır. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada cübbeli Ahmet hocayı görmek, rüyada cübbeli hoca görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada cin görüp dua okumak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada cübbeli ahmet hocayı görmenin tabiri nedir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.