Anasayfa
9 Ağustos 2021, 3:11
Siyer
Yönetici

Müslümanların ilk kıblesi olan Mescid-i Aksa hangi şehirdedir?

Müslümanların ilk kıblesi olan Mescid-i Aksa hangi şehirdedir?

Hoca
Peygamberimizin Medine’ye hicretinden on sekiz ay sonra inen ayetle müslümanlar Kâbe’ye yönelerek namaz kılmaya başlamışlardır. Bu tarihten önce müslümanların ilk kıblesi olan Mescid-i Aksa hangi şehirdedir?
Cevap: Kudüs


Cevap: Müslümanların ilk kıblesi olan Mescid-i Aksa hangi şehirdedir?

AYSEN
müslümanların ilk kıblesi olan mescidi aksa kudüste bulunmaktadır kudüz orta doğuda bulunan dünyanın en eski şehirlerinden biridir müslümanlar için önemli biryerdir

Okudunuz mu?  Kalp kırmak kul hakkına girer mi

Yorum: Müslümanların ilk kıblesi olan Mescid-i Aksa hangi şehirdedir?

lalisa
Filistinin Kudüs şehrinde bulunan mescidimiz Mescidi Aksadır


müslümanların ilk kıblesi neresidir, ilk kıblemiz neresidir, ilk kıble neresi

Bu kategoride yer alan Kur'an'da Hangi peygamberin kaç defa ismi geçiyor ! başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Müslümanların ilk kıblesi olan Mescid-i Aksa hangi şehirdedir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.