Anasayfa
30 Ekim 2023, 8:38
Siyer
Yönetici

İslamın ilk müezzini kimdir?

İslam’ın ilk müezzini kimdir?

Hoca
Mekke’de işkencelere maruz kalırken Allah birdir diyen, Medine’ye hicretten sonra Allah en büyüktür diyerek ezan okumakla şereflenen İslam’ın ilk müezzini kimdir?
Cevap: Hz. Bilal b. Rebah


Cevap: İslam’ın ilk müezzini kimdir?

AYSEN
hz bilal b rebah müslüman olduktan sonra çok zulum ve işkenceler görmüş fakat Allah demekten peygamber demekten asla vazgeçmemiştir ve ilk ezanı okumakta ona nasip olmuştur

Okudunuz mu?  Hz. Peygamber kaç yaşında ve kiminle evlenmiştir?

ilk müezzin kimdir, peygamberimizin ilk müezzini kimdir, ilk müezzin

Bu kategoride yer alan Ezan sözlerini rüyasında gören sahabinin adı nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İslamın ilk müezzini kimdir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.