Anasayfa
7 Mayıs 2021, 14:17
Oruc
Yönetici

Oruçluyken öpüşmek günah mı

Oruçluyken öpüşmek günah mı

Kayıtsız Üye
Telefonla konuşurken erkek arkadaşım, öpmeye başladı ve benden yoğun bir şekilde akıntı geldi ve benim de çok hoşuma gittiği için ben de onu öpmeye başladım telefondan beri. Onun da zevk suyu akmış benim de akıntı mi zevk suyum sanırım , akmış . Orucumuz bozuldu mu ve keffaret orucu gerektirir mi yoksa bir gün kaza mi gerektirir ?

Okudunuz mu?  Orucluyken Her Tarafı Açık Olan Bir Resime Baktıktan Sonra Meni Gelmesi Orucu Bozarmı?

Yorum: Oruçluyken öpüşmek günah mı

arifselim
Bu yaptığınız haramdır tövbe edin ve bir daha yapmayın. Ayrıca bu orucu bozmaz ama orucunuzun sevabını yok eder. Meni gelmedikçe meziden dolayı kişi cünüp olmaz ve orucu da bozulmaz.


ramazan ayinda opusmek gunahmi, opusmek gunahmi, ramazanda opusmek gunahmi

Bu kategoride yer alan Ramazan orucunu niyetlenip, sonrada kasden bozmanın cezası 61 oruç tutmak mıdır ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Oruçluyken öpüşmek günah mı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.