Anasayfa
12 Haziran 2022, 12:16
sizden9
Abone

Üç harfliler eşya çalar mı?

Üç harfliler eşya çalar mı?

sblsnp
bugün günlüğüm yerinden kayboldu.birisinin almış olma ihtimali yok.yastığımın altındaydı.en son 1 hafta önce kardeşim bazanın içersine düşerken görmüş. her yeri didik didik aradım bir türlü yok. bulamıyorum. aklıma bu durum takıldı acaba almış olma ihtimalleri var mı üç harflilerin?

Okudunuz mu?  Sevilmek için ne yapmalıyım

Cevap: Üç harfliler eşya çalar mı?

imam
Cinler paramı çalıyor, ne tavsiye edersiniz?

Eğer cin tipi insanlar çalmıyorlarsa, faturasını cinlere çıkarmaktan başka çaremiz yok demektir. Çünkü melekler bu işe tenezzül etmezler. Aslında cinlerin de paraya pek ihtiyaçları yoktur.

Bunu göz önünde bulundurduğunuz zaman, her şeyden önce dahilî ve haricî cin tipi insanlara dikkat etmekte fayda vardır.

Okudunuz mu?  İdrarla birlikte şehvetsiz meziye benzer bir sıvı

Şayet mutlaka bu işin faturasını cinlere keseceksek, parayı/ilgili elbiseyi koyduğumuz yere "Euzu Besmele ile yedi defa Ayetel-Kürsi" okuyalım. İnşAllah bir daha gelmezler.
Selam ve dua ile…Sorularla İslamiyet


üç harfliler, Üç harfliler eşya çalar mı, üç harfliler evden eşya çalar mı

Bu kategoride yer alan Dinime ısınmaya başladım ama sevdigimdende ayrılmak istemiyorum:( başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Üç harfliler eşya çalar mı? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.