Anasayfa
7 Mayıs 2021, 5:44
Siyer
Yönetici

Müşriklerin Müslümanlara uyguladığı ambargo kaç yıl sürmüştür?

Müşriklerin Müslümanlara uyguladığı ambargo kaç yıl sürmüştür?

Hoca
Müşrikler, Hz. Peygamberi davetinden vazgeçirmek amacıyla müslümanlara boykot uygulamışlardır. Bu amaçla; Haşimoğulları ve Muttaliboğullarıyla konuşmama, kız alıp vermeme, ticaret yapmama kararı almışlardır. Müslümanlar bu dönemde Ebu Talib mahallesinde sıkışıp kalmışlar, büyük bir kıtlık ve acı çekmişler, çocuklarını kaybetmişlerdir. Müslümanlara uygulanan bu ambargo kaç yıl sürmüştür?
Cevap: 3 yıl


Cevap: Müşriklerin Müslümanlara uyguladığı ambargo kaç yıl sürmüştür?

Kayıtsız Üye
Ambargo Hangi Yıllarda olmuştur

Okudunuz mu?  Peygamberİmİzİn AİŞe Valİdemİze Nasİhatlerİ...( Herkes Okumalı )

Cevap: Müşriklerin Müslümanlara uyguladığı ambargo kaç yıl sürmüştür?

Şema
Mekke de müslümanlara yapılan ambargo tarihi miladi 618-621


mekkeli müşriklerin müslümanlara uyguladığı boykot kaç yıl sürdü, müslümanlara uygulanan boykot kaç yıl sürmüştür, müslümanlara boykot kaç yıl sürdü

Bu kategoride yer alan Hz Muhammedin doğumu ile ilgili sorular ve cevapları başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Müşriklerin Müslümanlara uyguladığı ambargo kaç yıl sürmüştür? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.