Anasayfa
2 Eylül 2022, 16:54
sizden9
Abone

Kul Hakkı – Vebal yüklemek

Kul Hakkı – Vebal yüklemek

Losof
arkadaşlar geçen gün din öğretmeni bizim ingilizce öğretmeninin okuldan atılabileceğini söyledi ve bizimde bunda payımız var din öğretmeni dediki bunun vebalini size yüklüyorum eğer ingilizce öğretmeni okuldan atılırsa ve helallik isterseniz ve ederse bende derimki niye ediyorsun ya ben olsam etmem diye söylerim dedi din öğretmeni .Vebali yüklemek nedir ve ne yapmam lazım?

Okudunuz mu?  Birinden alınan selamı iletmemek kul hakkı mı ?

Cevap: Kul Hakkı Vebal

hatalar
vebali din hocası değil ingilizce öğretmeni söyleyebilir benim bildiğim … hocanızdan helallik isteyin ve atılmaması için elinizden geleni yapın çünkü sizin yüzünüzden atılıyorsa bu büyük bİ suç olur yetkililere olayda sizin parmağınızın olduğunu anlatın vs.. .
BENCE YANİ TABİ MUMSEMA DAHA DETAYLI BİLGİ YAPAR HERALDE..

Okudunuz mu?  Esrar tohumu satmak

Cevap: Kul Hakkı Vebal

Hoca
< Vebali yüklemek nedir ve ne yapmam lazım? >
"Günahı boynunuza" demek istemiş.
Yazdığından anlaşılan, ingilizce hocası sizin yüzünüzden okuldan atılacak.
Bu durum doğru ve hoca da hak etmemişse, günaha girdiniz/kul hakkı işlediniz demektir.


Losof
Peki diyelim ben o okuldan mezun oldum veya gittim ciktim ondan sonra tekrar atilirsa benle ilgisi olurmu sonucta oncedende benim bir payim var helallesmek gerekirmi tekrar

Okudunuz mu?  Şirkli müziğe eşlik etmek

arkadaşlar cevap verirmisiniz lütfen

arkadaşlar üstte dediğim durumda ne yapmam lazım bakarmısınız


Şema
Sebep olanlar sorumludur.

Flood yapnayalim. Forum kurallarına uyalim

Bu kategoride yer alan Salavat okunurken neden elleri göğüslere surerler? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kul Hakkı – Vebal yüklemek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.