Anasayfa
8 Mayıs 2021, 5:33
dinisorular
Yönetici

Dağıtılan Kur’anı Kerim cüzünü okumak

Dağıtılan Kur’anı Kerim cüzünü okumak

Kayıtsız Üye
selamün aleyküm gittiğimiz sohbetlerde okumak isteyenlere cüz dağıtılıyor. mesela ben 6. cüzü aldım daha sonra bir arkadaşta bir cüz okumamı istedi aynı cüzü yani 6. cüzü iki kişininde niyetine bir defa okuyabilirmyim? Ya da bir tane Yasini şerifi sıkıntısı olan iki kişi niyetine okuyabilirmiyim? yani iki kişiye ayrı ayrı okumak değilde iki kişi için bir yasin okumak? İnşaAllah antabilmişimdir. Hayırlı günler

Okudunuz mu?  İnsanı Dinden Çıkaran Sebepler

Cevap: Dağıtılan Kur’anı Kerim cüzünü okumak

Muhasibi
Her Cüzü Ayrı Ayrı Okuman Lazım Kardeş…

Bu kategoride yer alan Hayızım çok Uzun Sürüyor Ve Bitip Bitmediğini Anlayamıyorum. Bittiğinden Nasıl Emin Olabilirim, Ne Y başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Dağıtılan Kur’anı Kerim cüzünü okumak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.