Anasayfa
16 Nisan 2023, 9:19
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada kanser hastası görmek

Rüyada kanser hastası görmek

Kayıtsız Üye
—–BIRINCI RUYA—-

rüyamda knser hastaligindan olmus bir sevdigimi diri gördüm,hasta yataginda yatiyordu,yine kanserdi, onu ziyarete gittim,beni sevip sardi,onun gogsune sarilip sevdigim için ve olecegini bildigim için agladim….yorum bekliyorum lutfen….

IKINCI RUYA—-

yine ayni kisiyi bir evde beni ziyarete geldi,sevip optu ve elime poset dolusu yiyecek verip gonderdi yorum lütfen


arifselim
Birinci rüyanızın tabiri:

Rüyada kanser hastası görmek iyi olarak yorumlanmaz. Üzücü haberler almaya ve sıkıntılara tabir edilir. Sevdiğiniz kimseyi bu şekilde görmeniz ona olan sevginizi ve özleminize tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.

İkinci rüyanızın tabiri:

Kanser hastalığından ölmüş olan birisini bu şekilde görmek de ona olan sevginizden özleminizden olduğuna tabir edilmiştir.


Cevap: Rüyada kanser hastası görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda nişanlimi kanser olarak gördüm nişanlimi hastaneye yatirmisiz ben hastanede olunla hep kalıyorum doktorlar ölümü bekleyin diyor rüyamda agliyodum sürekli


arifselim
Bu rüya gördüğünüz kimse ile ilgili değildir sizinle ilgilidir. Üzülmeye, hastalanmaya ve hoş olmayan haberler alacağınıza işaret eder. En doğrusunu elbette sadece Allah bilir.


rosi aslan
Selemalaykum Allahin selami ve rahmeti uzerinizde olsun ben bir rüya. Gördüm. Benim sevdigim biri var ama hasta ve onun bana sarildigini gördüm. Onu öpüyor. Ve onunla bir evdeydik o kaciyordu ben onu ariyodum çok aradim. Sonra yine buldum ve tekrar sarildim tatlilar vardi.oda doluydu ben yiyordum onada yemesini istedim yemedi. Ve sesler geliyodu kulagima sen onun yaninda. Olsan ilesir ve gitme diyordu ruyam da o hep hastaydi ama onun elini tutup operken oda simsiki sarilmisti yorumlarsiniz sevinirim hayirlisi olsun. Şimdiden teşekkür Ederim

Okudunuz mu?  Rüyada kadın kılığında şeytan görmek

arifselim
Aleykum selam kardeşim. Rüyanız hayırlıdır. Çünkü hastalıklar genellikle sağlığa ve mutluluğa tabir edilir. İçerisinde bulunduğunuz zor ve sıkıntılı durumların geçeceğine ve huzur bulacağınıza yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selam aleykum bnm lise arkadaşımın babası normal hayatta kanser. Rüyamda Bana ağlayarak ya babanın ya da amcanın diyor hatırlamıyor tanidigi 32 yaşında biri ölmüs biliyormusun diyerek babasını kastediyor . Ama babası 50 yasin baya üstünde belki 60 üstündedir. Bende orda babasindan söz ettiğini biliyorum sonra babası kanseri atlatmış deniyor yorumlar mısınız


arifselim
Aleykum selam kardeşim. Bu rüyan etkisinde kaldığından dolayı görülmüş olabilir. Özel bir manası olmaz. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda kanser olduğumu öğrendim az bir zamanım kalmişti çok ağliyordum yanımda Eniştem vardı oda ağlıyordu ailemde bu duruma çok üzülüyordu bide ben şöyle söyleniyordu korkum ölüm değil korkum günahların diyordum lütfen beni aydınların şimdiden teşekkürler


arifselim
Rüya kanser olmakla ilgili değildir. Rüya sahibinin çektiği vicdan azabına işaret eder. Kişi, kötü duygu ve düşünceler içindedir, karamsardır, umutsuz ve mutsuzdur diye tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Ben berbere traşa gittim kalabalıktı bende bir makas aldım yardıma başladım adamı teaş ederken saçları hep dökülmeye başladı makineyle alayım mı dedim kanser hastasıyım zaten al dedi teaş etmeye çalıştım duygulu bir şekilde. Teşekkür ederim


arifselim
Rüyan hayırlıdır, Bu rüya dert sıkıntı ve kötü durumlardan kurtulmaya işaret eder. Aslında tıraş rüyası çok geniş anlamlarda ama hayırlı olarak yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyada hastanede kanser tedavisi gören bir yakinimin iyileşip eve geldigini gormek

Okudunuz mu?  Rüyada kıyamet koptuğunu görmek ne anlama gelir

arifselim
Bu iyiliklere ve hayırlara delalet eder. İnşaAllah güzel haberler almak anlamında tabir edilmiştir. Allah’tan hayırlısını dilemek gerekir en doğrusunu da ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben rüyamda bir akrabamın kanser olup öldüğünü gördüm.. Uyandığımda çok korktum ve etkilendim anlamı nedir acaba


arifselim
Merhaba. Bu rüya genellikle üzücü haberler almaya, kederlenmeye ve hastalanmaya delalet eder. Rüya sahibi bir takım sağlık sorunları yaşayacağı manasında yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda kanser bir arkadaşım bize gelmişti oturuyoruz konusuyorduk sonra dedi ki seni son bır kez öpeyim diyordu ben opturmek istemiyordum hastalığı bana bulaşır diye ama ona o üzülür diye öyle söylemiyorum diyorum ki sen hastasın benden enfeksiyon kaparsin diyorum o da yok illa opucem diyor bende öp hadi diyorum öpüyor ben hemen yüzümü siliyorum o da evine gidiyor


arifselim
Bu rüya çevrede olan fesat ve laf getirip götüren kimselere işaret eder. Bir diğer yorumu ise insanın ufak bir hastalık geçirmesi manasında yorumlanmıştır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Hayirli günler. Ruyamda karın altında ölüme terk edilmiş iki bebek gördüm. Erkek olanı arkadaşım kız olanı ise ben buluyordum. Neredeyse ölmek uzereydiler. Kız çocuğunu kardan çıkarır çıkarmaz bana bir gülüşü vardı ki anlatamam. Allahım a şükredip ağlamaya başladım.


arifselim
Hayırlı günler kardeşim. Bu rüya görülen en güzel rüyalardandır. Rüyayı görenin durumuna bağlı olarak içinde bulunduğu sıkıntılarını aşmasına, borçlarını ödemesine ve kısacası dertlerinden kurtulmasına alamet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba amcam kanser rüyamda da onu iki kez gördüm bikeresinde ölmüştü bu gördüğümde de bizim evde yatıyordu çökmüştü ölecekti ikidir bunu görüyorum biraz da tedirginim amcama bir şey olmasından

Okudunuz mu?  Hamile kadın rüyada gördüğü ismi çoçuğa koymak zorunda mı?

arifselim
Merhaba kardeşim. Allah şifalar ihsan eylesin. Hasta olmayan kimse için bu rüyalar hayırla yorumlanır. Hasta olan kimse içinse senin bu konuyu düşündüğüne, üzüldüğüne ve kafana taktığına yorumlanır. Allah’a havale ederek hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda kemik kanser hastası olan 14 yaşındaki kız kardeşimi gördüm. Doktor tümörün iyi huylu olduğunu söylemişti tedavi sürecinde. Ama rüyamda onun vefatını gördüm. Uykudan uyandığımda bu dünya bana bir an boş geldi ve sadece ahiretim için çalışma duygusuna kapıldım, herşeye iyi gözle bakmaya başladım, dünya zaten fani diye düşünmeye başladım. Bu ne anlama gelir yardımcı olursanız çok sevinirim.


arifselim
Allah acil şifalar ihsan eylesin. Bu rüya esasen hayırlıdır çünkü hasta birinin öldüğünü görmek ömrün uzun olmasına alamettir. Lakin bazı alimleri hastanın ömrünün uzun olacağını fakat hastalığının uzun sürme ihtimalinin de olduğunu söylemişlerdir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm. Ben rüyamda babamın kanser olduğunu ve hastalığından dolayı en fazla altı ay yaşayabileceğini öğrendim. O kadar kötüydüm ki. Hem babamı en azından bu yaşımıza kadar bizimle olmasını nasip ettiği için Rabbime şükrediyordum hem de bu hastalığın elemi yüzünden acı çekip bizden ayrılacağı korkusuyla ağlıyordum. Acaba bu rüyamin anlamı nedir?


arifselim
Aleykum selam. Böyle görülen bir rüya gören kimse için sağlığının değerini bilmesi gerektiğine ve bu nimetinden dolayı Allah’a şükretmesi gerektiğine yorumlanır. Allah’a havale ederek ondan hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada gelecekten haber almak

Kayıtsız Üye
Rüyamda kanser hastası bir kız gördüm kızı tanımıyorum tam hatırlamıyorum ama biraz zaman geçtikten sonra kızın durumu kotulesiyor iyice hasta oluyor en son kızın zayifladigini yüzünün gözünün sarardıgini kızın zayifladigini hatirliyorum bu rüyayı yorumlar misiniz rica etsem


arifselim
Rüyasında tanımadığı birisinin kanser olduğunu gören kişi bazı ufak sağlık sorunları yaşamaya, kederlenmeye ve üzülmeye işaret eder. Kanser hastasının genel bir yorumu, üzüntü anlamındadır. Elbette herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda sevdipim kişiyi ve ailesini görüyorum sanki babası kanser olmuş ve durumu ağır zayıf uzun boylu bir adamdı sevdiğim kişi ve annesi başucunda oturuyor ve üzginler esrvdiğim kişinin eşide onların tam karşısında böyle kral koltuğu gibi bir koltukta oturuyor onlardan ayrı yerde. Sonra annemle ben giriyoruz odaya annesi annemi görünce ağlayarak sarılıyor noldul biz diye sevdiğçm kişide benimle konuşuyor sevdiğim kişinin eşide gayet kendinden emin duruşuyla hala orada oturmaktaydı bu arada sevdiğim insan gerçektede evli yorum yapılırsa sevinirim


arifselim
Rüyada birini bu şekilde görmenin en makbul yorumu bazı sağlık sorunları yaşamaya veya üzücü şeylerin karşına çıkarak kederlenmeye alamet eder. Eğer gerçek hayatta da benzeri şeyler yaşanıyorsa o zaman bu rüyaya yansıyan ve yorumu da olmayan bir rüyadır denilebilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Salemün aleyküm. Ben rüyamda erkek arkadaşımın abisi ve yengesini kanser olarak gördüm. Bi bebekleri vardi onu bize emanet ediyorlardı bende bebekten kanser buluşabilme ihtimalini düşünerek hassas davranıyordum bu duruma yine de kucağıma alıyordum..


arifselim
Aleykum selam. Yakınlarından veya çevrenden gelecek olan üzücü şeylere yorumlanır. Bu rüya şu veya bu hastalığa işarettir şeklinde yorumlanmaz ama sıkıntı ve üzüntü şeklinde tabir edilmiştir. Siz yinede Allah’tan hayırlısını dileyin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada hayvan beslemek

Kayıtsız Üye
Rüyamda dr arkadaşımın babası kanser olmuş hastanede yatıyor ziyaretine gidiyoruz ancak durumunun iyi olduğunu ve başlangıç aşamasında olduğunu iyileşeceğini öğreniyoruz Babasi ve annesinden


arifselim
Rüyada kanser hastası görmek genellikle gören kişinin canını sıkacak bazı haberler alması manasındadır. Üzücü haberler almaya, kederlenmeye ve hastalanmaya da delalet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm ben rüyamda küçük bir kız çocuğunun kadın yollarından kanser olduğunu ve ölümü beklediğini gördüm sonrada kendim yüksek bir yerdeydim


arifselim
Aleykum selam. Bu rüyada diğer yorumlarda olduğu gibi gören kimse için kederlenmeye ve hastalanmaya delalet eder. Rüya sahibi bir takım sağlık sorunları yaşayacak ve bazı işleri sarpa sarması anlamında yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Rüya sahibi
Öncelikle merhaba rüyamda ormanlık bir arazide kocaman bir çiftlik gibi bir yerde yaşıyor oluyorduk. Kuzenlerim bizi ziyarete geliyordu yanlarında da tanımadığım genç bir çocuk ile geliyorlardı çocuğun ailesi de yanındaydı yeşillik bir yerde yemek masası hazırlarken annem eve gitmemi söyledi eve doğru gittim ev ağaçtan bir evdi. Evde bir sürü çocuk vardı aralarında birisi hastaydı böyle pamuk gibi 8-9 yaşlarında bir kız çocuğu sanırım kanser hastasıydı benimle oynamıyorlar diye ağlamaya başladı saçları dökülmüş bir şekilde serumlarla ve burnunda nir tüple yere doğru yatmış şekilde ağlıyordu çok güzel bir kızdı onu kucağıma alıyordum kucağımda ağlayarak uyuyordu bir battaniyeye sarmıştım onu sabah uyandığında hala kucagımdaydı beni öptü ve uzun zaman sonra çok rahat uyuduğunu söyledi bana teşekkür etti baya ağladım. Sonra o tanımadığım genç adam o çocuğun abisi çıktı bana teşekkür etmek isterken rüya bitti

Okudunuz mu?  Gavs-ı Sani hz. rüyada görmek

arifselim
Merhaba. Hem bedeni hemde manevi açıdan Allah’ın sana ihsan ettiği güzelliklerin ve nimetlerin kıymetini bilmek gerektiğine işaret eder. İnsanın huzur bulacağı güzel gelişmelerin yaşanacağı manasında da tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda köhne bı hastanede Dr la görüşüyor dün muayene oluyordum ve bana lenf kanseri olmuşsun diyordu çok üzülüyorum ama ben üzülmeyecem bu hastalığı yenecegim diyordum yanımda bı komşum vardı o da aynı hastalıktan olmuş yorumlarda iz sevinirim


arifselim
Bu rüya kanser olmakla yorumlanmaz ama üzücü haberler almaya ve sıkıntıya gireceği bir döneme girmesine işaret olarak tabir edilir. Ayrıca rüya sahibinin bazı ciddi ve eski sorunlarının varlığına ve bu durumun kendisini çok yorduğuna ve yıprattığına yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Eski kayınvalidem kanser hastası , rüyamda bana cilt kanseri olduğunu söylüyordu. Yüzündeki lekeler ben öptüğümde geçiyordu. Onu yanımda hissettim . Birbirimizi çok seviyorduk acaba o beni mi özledi?


arifselim
Allah şifalar ve sabırlar versin. Bu rüya bir bilinçaltı olması muhtemeldir. Yinede hissettiğin şekilde de olması mümkündür. Eğer imkanın varsa ona ziyarette bulun ve onu sevindir bu insani bir görevdir. Rüyaların gerçek anlamını bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm Annem rüyasında beraber benim için hastaneye gittiğimizi yaşlı bir doktorun bana ‘Akciğer bitmiş, kansersin. Aynı benim gibi bitmişsin" dediğini sonra eve dönerken başımın açık olup bağırarak şarkı söylediğimi, bazı makyajlı biraz da süslü kadınların benden kaçtığını görmüş. Yorumlarsanız sevinirim. Şimdiden Allah razı olsun

Okudunuz mu?  Rüyada biri tarafından gıdıklanmak

arifselim
Aleykum selam. Rüyayı gören kimse için moralinin bozulacağı bir şeyi işiteceğine işaret eder. Bu rüyanın genel bir anlamıdır ve bu şekilde mana yorumlanır. Bazende çözülmesi çok zor olan ve uzun süre onlarla uğraşmak zorunda kaldığı sorunlarının olmasına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum ben rüyamda tanımadığım birinin kanser olduğunu gördüm ama onunla sohbette ettik beni yakalamasın diye kolonu bağladım attım gibi bir cümle kullandı benim halamda kolon kanseri acaba ne anlama geliyor bu rüya


arifselim
Aleykum selam. Allah halana şifalar versin. Büyük ihtimal bu hastalığın etkisinde kalarak bu rüyayı görmüş olabilirsin ve bir yorumu da olmaz. Bir diğer görüşe göre ise bir kanser hastası görmek dertlenmeye ve kederlenerek moralinin bozulacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba benim üç aylık erkek bebeğim var teyzemin kızı bebeğimin büyüdüğünü 5-6 yaşlarına geldiğini görmüş daha sonra mide kanserine yakalaniyormus ama çareside yokmuş ne anlama geliyor ?


arifselim
Merhaba. Allah bağışlasın. Bu rüya sahibi için yorumlanabilir. Rüya sahibinin bir kimsenin yardım talebine karşılıkta bulunacağına, destek vereceğine ve Allah katında büyük sevaba kavuşacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


seyma5634
Selmunaleyküm hepinize abilerim ,ablalarim.Ben 12 yasindayim
Bugün rüyamda uzun zamandir görmedigim komsumu gördüm.kanserdi zaten gerçek hayattada kanser .Beni güler yüzle öpüyor du. Nolursunuz cevaplayin.Allaha Emanet Olun.


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya o gördüğün kişi ile ilgilidir ve senin onu unutmadığına ve durumuna üzüldüğüne işaret olarak yorumlanır. Ona dua et ve şifa dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada arkadaşın sizi satması, ekmesi

Kayıtsız Üye
Merhabalar rüyamda ablam ve cocugumla parkta oyun oynuyoduk yanimiza iki tane yabanci cocuk geldi biri erkek biride kiz kizin yuzu sapsariydi sonrada eve donuyorduk ve o cocuklarda bizimle beraber gelmek istediler ablam olsun gelsinler dedi fakat bn kiza sen kansermisin diye sordugumda evet dedi bende olmaz eve gitmeniz gerekiyo sizin dedim ve bizimle gelmelerini istemedim lütfen yorumlarmisiniz


arifselim
Merhaba. Rüya sahibinin kederlenmesine, canının sıkılacağına ve sağlık sorunları yaşayacağına işaret eder. İşlerinin sarpa sarmasına ve hoşuna gitmeyecek gelişmelerin meydana geleceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm rüyamda arkadaşım beni arıyor sevdiğim kişinin kanser olduğunu haber veriyor ben şaşırıyorum ve üzülüyorum.. sevdiğim kişi bunu sosyal medyada sayfasına yazarak duyurmuş ve sayfasındaki kişilerde bu duruma yorum yapmışlar.. yorumlarsanız sevinirim..


arifselim
Aleykum selam. Rüya sahibinin gerçek hayatta da üzücü bir haber almasına ve moralinin bozulmasına tabir edilir. Kanser hastası görmek veya haberini almak genellikle üzülmek olarak açıklanmıştır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba öncelikle daha önce bir rüyama yaptığınız yorumun doğru olduğunu bildirip beni aydınlattığınız için çok teşekkür ederim. Şimdi anlatacağım rüyama yardımcı olursanız da çok mutlu olurum çünkü beni derinden etkiledi. Ben hemşireyim normal hayata rüyamda köyümüze gitmişiz. Babaannemin evinin bahçesinde on onbeş kadar hasta çocuk görüyorum çocuklar oraya tedavi olmaya gelmiş orası sanki bir sağlık kuruluşu gibi hizmet veriyor. Ve çocuklardan bile çok kötü görünümde yaklaşık 5-6 yaşlarında. Çocuğun ağzından yüzünden kanlar gelmiş ,anladığım kadarıyla kanser hastası. Çocuk beni derinden etkiliyor Çocuğa ailen gelemez mi seni götürmeleri gerekli diyorum Çocuk gelemeyeceklerini ifade ediyor. Ben hemen koşup içeriden yardım istiyorum. İçeride de babaannem ve bir grup yaşta oturuyor ben çocuğun durumunun çok kritik olduğunu ve ailesinin gelmesinin gerektiğini Gelmeyeceklerse kendimin götüreceğini söylüyorum. babaannem ve diğer kadınlar benle dalga geçerek ,gülerek benim çocuğa yardım etmeye çalıştığımı konuşuyorlar. Rüyam bu kadardı fakat çocuğun durumu beni çok etkiledi uyandığımda çok Üzgün bir halin vardı. Çok fazla rüya görmeyen bir insan olarak bu rüyam çok merak ettim eğrt yorumlayabilirseniz çok mutlu olurum

Okudunuz mu?  Rüyada Hz. Ali'yi görmek

Tohat
Merhaba. Gerçekte meydana gelebilecek olumsuzlukları işaret ettiğini söyleyebiliriz. Çevrenizde sizi sarsacak gelişmeler meydana gelebilir. Bu hastalık da olabilir sizi derinden etkileyecek bir olay da. Yine de en iyisini Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyada benim yaşlarımda yani 14 yaşında bir erkek gördüm tamamen siyah giymişti ve benle hiç konuşmuyordu saçı da yoktu sanırım kanserdi ve ayakta dolanıyordu uyandım ve o esnada sabah ezanı okunuyordu


Tohat
Sağlığınız ile alakalı bazı problemler yaşama ihtimalinize işaret eder. Bu sağlık sorunları önünüze ve işlerinize engel olabilir. Bazı şeyleri bu nedenle aksatabilirsiniz. Fakat yine de en doğrusunu bir tek Allah bilebilir.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum benide derinden etkileyen ve uzen bir ruyam oldu.Ruyada evimdeyim ve gorunmez birseyin tuvalete girdigini goruyorum.O sirada buyuk abim tuvalet ihtiyaci için kapida beklerken diğer abimin çıktığını goruyoruz.tuvaletin içinde bir kaç poset var ve ciplak goruyoruz abimi.kendine su tutup yikiyor tuvaletin dibinde.Biz ailece saskin oluyoruz ve kendisi bize kanser oldugunu soyluyor.O sirada ailece yikiliyoruz.Ev birden huzune burunuyor babam annemlerle feryat figan içinde agliyoruz.Aile yakinlari geliyir bize destek vermeye calisiyorlar.IsAllah hayirdir bu ruyam.Bide hocam basimi yastiga koyar koymaz çok rüya goruyorum basim ağrıyor gormekten.Bide bu ruyam da gece namazını kıldıktan hemen sonra gördüm.

Okudunuz mu?  Rüyada elinden ağaç çıkması

Tohat
Ve aleyküm selam. Kavuştuğunuz rahatlık ve güzelliklere bir ara vermek zorunda kalacağınız döneme girecek aile içinde bazı sorunlara kapı aralayacaksınız. Elinizde olmadan yaşayacağınız sıkıntılara işaret etmektedir. En doğrusunu bilen bir tek Allahtır elbette.


Kayıtsız Üye
Rüyamda kanser olan bir akrabamız ile ilgili hemşire ile tartışıyorum. Hemşire rüyamda tümör alırsak yine gelir diyor bende olsun o zaman yine alırsınız diyorum, sonra yine gelir diyor bende gelirse yine alırsınız yine gelirse yine alırsınız diyorum öyle hemşire ile tartışırken uyanmışım!

Bu arada bir tanıdığımız yani uzaktan akrabamız gerçekten yeni kansere yakalandı ve tümör alınabilinecek mi diye görüşmeler oluyor ve daha belli değil Akciğer kanseri ve ciğerde büyük ur var


Tohat
Üzücü bir haber alacağınıza, hastalık duymaya veya yaşamaya, yakın bir tanıdığının sağlık sorunu yaşamaya işaret eder. Bazen olacak durumlar önceden kişiye ilham olabiliyor. Hakkıyla bilen bir tek Allah bilir.


rüyada kanser hastası görmek, rüyada kanser olan birini görmek, rüyada kanser hastası birini görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada kemal kılıçdaroğlu'nu görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada kanser hastası görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.