Anasayfa
8 Mayıs 2021, 5:33
dinisorular
Yönetici

Temize çıkmak için Dua istiyorum

Temize çıkmak için Dua istiyorum

sesin
haksız yere işten çıkarıldım geri dönüşüm olsun diye işe dönüş davası açtım ama bu arada benide mahkemeye verdler bir an önce temize çıkmak istiyorum hangi dua veya sureleri okumalıyım??


Cevap: Temize çıkmak için Dua istiyorum

Muhasibi
Allah yar ve yardımcın olsun.Sen dua et ve Allah’a tevekkül et..

Okudunuz mu?  Dövme gusle mani midir ?

Cevap: Temize çıkmak için Dua istiyorum

Hoca
وَمَنْ يَتَّقِ اللّٰهَ يَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاًۙ
﴿٢﴾

وَيَرْزُقْهُ مِنْ حَيْثُ لَا يَحْتَسِبُۜ وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللّٰهِ فَهُوَ حَسْبُهُۜ اِنَّ اللّٰهَ بَالِغُ اَمْرِه۪ۜ قَدْ جَعَلَ اللّٰهُ لِكُلِّ شَيْءٍ قَدْراً

Kim Allah’a karşı gelmekten sakınırsa Allah ona bir çıkış yolu açar.
﴾2﴿

Okudunuz mu?  Hayızım çok Uzun Sürüyor Ve Bitip Bitmediğini Anlayamıyorum. Bittiğinden Nasıl Emin Olabilirim, Ne Y

Onu beklemediği yerden rızıklandırır. Kim Allah’a tevekkül ederse, O kendisine yeter. Şüphesiz Allah emrini yerine getirendir. Allah her şeye bir ölçü koymuştur.

Talak süresi

Bu kategoride yer alan Fare, Akrep, Karga, Çaylak Ve Yırtıcı Köpek hakkında hadis başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Temize çıkmak için Dua istiyorum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.