Anasayfa
8 Mayıs 2021, 1:42
Sohbet
Yönetici

Hasta için şifa duası

Hasta için şifa duası

KorkumRabbim
Arkadaşlar dedem yani annemin babası rahatsız ve ağır bir rahatsızlık sizden dileğim dua edebilirmisiniz belki rabbim ömür verir veya çok çekdirmeden yanına alır die ve bana edebilecegim dua varsa yazarmısınız

Dua edenlerden Allah (c.c) razı olsun dedemin adı Muzaffer

Okudunuz mu?  Çocuklara Muhammed İsmi Vermek

Cevap: Hasta için şifa duası

Muhammed
Peygamber (sallAllahu aleyhi vesellem) aile ferdlerinden bazısı hastalandığında sağ eliyle hastayı sıvazlar ve şöyle buyururdu:Allahumme Rabbennasi, ezhibil be’se, işfi enteşşafi, La şifae illa şifauke, şifaen La Yuğadiru sekamen.

اللهم رب الناس , أذهب البأس , اشفي أنت الشافي , لا شفاء إلا شفاؤك , شفاءً لا يغادر سقماً "

Okudunuz mu?  Allah Kulunu Severse



Ey insanların Rabbi, acıyı gider, şifa ver, sen Şafisin. Senin şifandan başka şifa yoktur. Senden hiçbir hastalığı hariç tutmayan şifa istiyoruz. (Buhari, Merda 20, Müslim, Selam 46


Yorum: Hasta için şifa duası

imam
Bu şifa duası en etkili en sahih duadır
şifa niyetine kendinize ve sizden dua isteyen hastalara okuyunuz

Okudunuz mu?  Merhaba anlamı nedir?

Yorum: Hasta için şifa duası

Duru06
Nasıl okumalıyız. Her gün mü ve kaç kere? Yardımcı olabilir misiniz?


arifselim
Hadisi şerifte yukarıda yazıldığı gibi ve bir kere okunur. Ancak dileyen dilediği kadar okuyabilir. Bir sayı ile sınırlanmamıştır. Ne zaman isterse duayı okuyabilir.

Okudunuz mu?  Umre hatıralarım

Allahümme rabbennasi, şifa için çekilmesi gereken tesbih, ağır hasta için okunacak dua

Bu kategoride yer alan Cennet ve Cehennemin ebediliği - Cennet ve cehennem sonsuzdur başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Hasta için şifa duası Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.