Anasayfa
27 Eylül 2022, 20:33
missa03
Abone

Cinler en çok neyden korkar?

Cinler en çok neyden korkar?

Kayıtsız Üye
Arkadaşlar ateşten yaratılan cinler en çok neyden korkar konu hakkında bana yardımcı olur musunuz ?


Cevap: Cinler en çok neyden korkar?

Muhammed
CİNLER ALLAH’A İTAAT EDİP KORKANDAN KORKARLAR:

Aşağıdaki misaller cinlerin Allah’a itaat edip korkandan korktuklarına delildir:

Hz. Ömer (r.a.) Hz. Peygamberin (s.a.v.) yanına girmek için izin istemişti. Halbuki o anda Peygamberimizin yanında bir takım Kureyşli kadınlar vadi. Peygamber (s.a.v.) ile konuşuyorlardı ve seslerini O’nun sesinden fazla yükseltiyorlardı; Ömer’in (r.a.) girmek istediğini anlayınca kalkıp telaşlandılar; Ömer (r.a.) izin verilip içeri girdiğinde, Rasulullah (s.a.v.) gülüyordu. Ömer (r.a.) "Allah seni daima güler yüzlü kılsın ya RasulAllah" dedi. RasulAllah "Yanımdaki şu kadınlara şaştım, senin sesini işitince kaçmaya başladılar" buyurdu. Ömer (r.a.) Peygamber (s.a.v.)’e

"Sen korkulmaya benden daha layıksın ey Allah’ın Rasulü" dedi ve sonra kadınlara dönerek, "Ey kendi kendilerinin düşmanları, benden korkuyorsunuz da Rasulullah’dan nasıl korkmuyorsunuz?" diye çıkıştı. Onlar da "Evet, çünkü sen sert heybetli birisin" dediler. Rasulullah (s.a.v.), "Bırak ey Hattab’ın oğlu, ruhumu kabza-i kudretinde tutan Zat’a yemin ederim ki, şeytan bir yolda sana rastlasa mutlaka başka bir yola sapar buyurdu"(Buhari, Müslim)
Ahmet b. Hanbel zamanında Irak’da bir cariyenin içine cin girip onu rahatsız ediyormuş. Ahmet b. Hanbel’e dua etmesi için bir elçiyle haber göndermiş. Ahmet b. Hanbel nalinlerini çıkartıp haberciye verdikten sonra, "Bu nalinleri al, cariyenin başı ucunda otur ve orada çarpan cine hitaben de ki; Ahmet seni şu iki hususta muhayyer bıraktı: Ya bu cariyenin yakasını bırakıp gidersin, yahut yetmiş kerre şu nalinleri başına yersin." dedi. Adam Ahmet’in dediği gibi yaptı. Cin cariyenin dilinden "eğer Ahmet isterse ben İrak’ı da terk ederim, başüstüne" deyip çıkıp gitti. Sonra cariye evlendi ve çocuğu oldu. Ahmet b. Hanbel öldükten sonra cin tekrar cariyeye geldi ve rahatsız etti. Bu sefer halife Ebu Bekr el Murzi’ye haber gönderildi. O da nalinle cariyenin yanına gelerek, cariyeyi terk etmesini söyledi. Cin bu defa şöyle dedi: "Bu cariyeyi terk etmeyeceğim, teklifini asla kabul etmiyorum. Sen Ahmet b. Hanbel değilsin. O Allah’a itaat ederdi; biz de bu sebepten ona itaat ederdik."

Cinlerin Allah’a itaat edene itaat ettiklerini Abdülkadir Geylani’nin (k.s.) kıssası daha güzel teyidediyor: Bir gün Abdülkadir Geylani Hazretlerine Bağdat’tan adamın birisi gelip bakire kızını evin avlusundan cinlerin çalıp götürdüğünü haber verir, üzüntüsünü arz eder. Hz. Şeyh ona, "Bu gece falan tepeye git, besmele ile bir daire çiz, yatsı olunca cinler bölük bölük gelir. Onları görünce korkma. Seher vatinde bir kafileyle padişahları gelir. Arzun nedir diye sana sorar, beni sana Abdülkadir gönderdi diye kızının halini anlatırsın" dedi.
Kızı kaçırılan zat hadiseyi şöyle anlatıyor: "Hz. Şeyhin dediği gibi yaptım. Önce korkunç görünüşlü bazı cinler geldiler ve daireden içeriye giremeyip gittiler. Nihayet padişahları geldi. Kendisi at üzerinde idi. Yanında birçok cin vardı. Dairenin karşısında durarak bana, arzun ne? diye sordu. Ben cevap vererek beni Abdülkadir gönderdi dedim. Padişah şeyhin ismi geçince hemen saygılı bir şekilde atından indi ve oturdu. Yanındakilere de oturmalarını emretti. Bana dönerek, tekrar anlat dedi. Başımdan geçenleri tekrarladım. Etrafına dönerek, çocuğu kaçıranı çabuk bulup getirin diye emir verdi, inatçı olduğu belli olan bir cin getirdiler. Kızım da yanında idi. Bu cin diyarındaki genç cinlerinden biriydi." Padişah kızı kaçırana hitaben onu niçin kaçırdığını sordu. O da, aşık oldum diye cevap vedi. Padişah derhal o cinnin başını vurdurdu ve kızımı bana teslim etti."


Cevap: Cinler en çok neyden korkar?

Kayıtsız Üye
cinlerin demirden korktuğu söylenir ama doğru mu bilmiyorum .

Okudunuz mu?  İki kişi mukabele yaparak bir hatim bitirse, ortaya iki hatim mi çıkmaktadır? Okuyan hep aynı olsa, takip eden de yine b

Cevap: Cinler en çok neyden korkar?

Şii
Mevlana:"Allah’tan çekinenden bütün cinler ve insanlar korkar."
Cinlerin korktuğu bir şey de Kuran okunması, Allah’ın isimlerinin zikredilmesidir.


Kayıtsız Üye
Bende duymuştum demırden korkarlar dıye ama dogrumu bılmıyorum


Kayıtsız Üye
Cinler insanın içine girginde etrafındakileri tanıyabilir mi..?

Okudunuz mu?  Nakşibendi tarikatı nedir?

Kayıtsız Üye
Ayette (Kulları üzerinde hükümran olan sadece Allah’tır,diyor.Başka bir ayette şeytan (Benim zorla bir şey yaptırmaya gücüm yoktu.Ben sadece vesvese verdim,siz de ona uydunuz,)diyor.Ama kimi siteler de yazılarda sanki şeytan ve bu türden cinler insana zorla bir şey yaptırabillirmiş ya da cin tuttu denen kişilerde belli bir hükümranlığı varmış gibi ya da Allah’a ve dostlarına kalpte yalancı muhabbet uyandırabilirlermiş gibi şeyler yazıyor.Yani mesela Mevlana Hz.bahsedilirken kişinin kalbinde ona karşı sevgi ve muhabbet hali uyansa,kişi,bu belki şeytandandır mı diyecek?Ya da gizli bir kuvvet zorla semazenler gibi döndürse şeytan mı döndürdü diyecek?Çok yalan,dolan karıştırıyorlar!Mesela kişinin Allah’a sevgisi ve muhabbetinden ağlaması şeytandan olamaz,ancak sanki o yüzden ağlıyor gibi yapması şeytandan olabilir!


Misafir Üye
Cinlerin insana üzüntü,stress,sinirlenme,büyü vb.hallerle musallat olabildiği yazıyor.Mesela bir insana aile veya yakın çevresinden üzüntüye,depresyona düşürecek davranışlar olursa veya büyü yapıldıysa ve cin tutmasına sebep olduysa günah onun mu?Çünkü gördüğüm ve bildiğim kadarıyla bir çok kimseden daha imanlı,daha ihlaslı ve günahtan çekinen,iyiliksever,bir çok kimseden daha çok merhamet sahibi kişlerde bile bu tür durumlar olabiliyor.Demek ki bu bir imtihan sebebi!Kişinin iyi ya da kötü kul olmasıyla alakalı değil!Çünkü yazıldığına göre Peygamber Efendimize bile belli bir süre cin musallatından bahsediliyor.

Okudunuz mu?  Rüyalar yorumlandığı gibi mi çıkar mı

Kayıtsız Üye
müslim ve buhari büyük hadis alimleridir


Sixeli
Bence cinler daha çok iyneden ve it havlamasindan korkar


Kayıtsız Üye
malesef demirden ve zikirden kuran okumayla da deyişen bişe olmuyor çünkü onlarda alahı zikreder kuran okular şu an iki yeyenimin içinde cin var detaylı yardımcı olacak arkadaş varsa arasın bilgiye ihtiyacım var.


Kayıtsız Üye
cinler Allahtan korkan Allah’a itaat eden kullardan korkarlar


Kayıtsız Üye
Benim yakin akrabam var ondada 3 tane var cin ve bende de sekiz tane oldugunu soyledi onun gozunde perde olmadigi için her seyi gore biliyor ve duya biliyor. Ve ben onlardan biriyle iltibata gecmek istiyorum ama korkuyorum kendime guvenmiyorum korkarim kafayi yerim diye cesaret edemiyorum onlarla iltibata gecmek istememin sebebi benimle dalga gecen insanlara gununu gostermek .


Kayıtsız Üye
Sen onlarla irtibata geçme dikkatli ol hz.süleymanla yapılan anlaşma ile onlar bizim aleme bizde onların alemine geçmemek için irtibat kurmamak için söz verdik ancak insan oğlu bu anlaşmayı bozdu ve cinler kesinlikle tehlikeli varlıklar fazla şansını zorlamamalısın varlar bizim gibi yaşamaktalar ilgilenmeyin sonra öyle bir hale düşersiniz hayatınız alt üst olur


Kayıtsız Üye
kardsm youtubede sayik mustafa abimiz var onu ara corumda evel ALLAH RABBIMIN izlniyle yegeninde insALLAH sap saglam olur tavsiyem sana


Kayıtsız Üye
Bu işlerin cözümü güzel bir tövbe etmekte olabilir nasuh tovbesi. geçmiş günahlara. şeytanın cismini tovbe eritir.Sayık Erol tangut hocaya gittim Allah razı olsun tövbe etmemi istedi.Tövbe ettgim zamanlar istifra ediyorum mesela.:)

Okudunuz mu?  Cennet cehennem ve meleklerle ilgili fıkralar caiz mi

SerapGrkm
Okutturmayı denediniz mi? Yada bu konuyla ilgilenen hocalar var. Onlara söyleyin büyüyu kaldırmayı denesinler. Allah yardımcınız olsun


Kayıtsız Üye
Ben instagramda bir sayfada görmüşdüm. Yazdığına görə cinler kedilerden korkuyomuş. Nedeni kedilerin cin geldiği zaman onlardan gözlerini almaması ve cini def etmesidir.


Mobiloo
Cinlerden korkmayin Yalnizca Allahtan korkun. Cin suresini mealini okuyun. Bakin cinler Allah hakkinda ne diyorlar ve onlarla irtibat kuranlar için ne diyorlar.

Cinler ile değil Allah celle ve ala ile irtibata gecmeye calisin. Namazi kilin, orucunuzu tutun, namahreme bakmayin, edebli olur. Islami yasayin kisaca. Bedeninde cin olanlar rukye osun ve rukye yapsinlar kendileri. Rukye kur’an ile tedavidir kendi kendine okumaktir. Bakara suresini okuyun evinizde seytan giremez eve, bedeninzide titremeler, kasilmalar olur okundugunda. O zaman cin var demektir, ruyanizda kedi köpek hayvanlar saldirir. Bunlar hep cinlerdendir.
Sabah ve aksam zikirlerinizi yapin buyuk korumadir insAllah.

Doğrusu Rabbimizin şanı çok yücedir; ne bir eş edinmiştir, ne de bir çocuk. ﴾3﴿Demek bizim beyinsiz olanımız Allah hakkında doğruluktan uzak sözler söylüyormuş. ﴾4﴿ Şüphesiz biz, insanların ve cinlerin Allah hakkında asla yalan söylemeyeceklerini sanıyorduk. ﴾5﴿ Doğrusu insanlardan bazı kimseler, cinlerden bazılarına sığınırlardı da, cinler onların taşkınlıklarını artırırlardı. Cin suresi 2-5 ayet


Kayıtsız Üye
Benim bildigim bisminlahirahmanirahim deyince kacar


seven542
var kardesinin içinden cin cikaracak biri basina gelmeyen bilmez derdini


Kayıtsız Üye
Arkadaş sen onlarla itibata gecersen ömür boyu kurtulamazsnn onlardan ceyneme muyur atarsnn ömür boyu ceynmmde kalirsinn

Okudunuz mu?  Karrat ayni bike ya RasulAllah'in manası ve hayye ale'ssalah ve hayye ale'l felah anlamları nedir?

Kayıtsız Üye
Merhaba arkadaşlar daha önce bana cin musallat oldu ve evliliğimin ilk haftasında oldu domuz yağı büyüsü yapıp üzerimede gayrimüslim bir cini bana ve eşime zarar vermesi için gönermişler daha sonra bir hoca sayesinde çok şükür kırtuldum daha sonra panik atak oluştu ve korktuğumda tekrar geldi ve ondanda kırtuldum şimdi ise bana bir şey tağööıyor falat evin içinde çok değişik olaylar oluyor özellikle mutfakta yaşıyorum bu olayları cinşer evin içinde yaşıyor olabilir mi ve bunlar mutfakta bulunurlar mı çünkü mıtfakta çeşitli tehlikeler atlatıyorum imkansız şeyler yaşıyorum psikolojim altüst olmaya başladı


Kayıtsız Üye
Cinler, günahtan dolayi Insanda olusan negatif enerjiden beslenirler.
Cinlerin en fazla sakindiklari sey günahsiz bir insana bulasmaktir.

Büyü haric bütün musallatlar, enerji düsüklügünden kaynaklanir.

Büyü,musallatlara ve cinlere karsi en iyi formül, günahlardan arinmaktir.
Bundan dolayi hergün en az salih bir niyetle 1000 istigfar cekmek gerekir.


Diener
Korku ve üzüntü vücuttaki koruma kalkanini tahrib eder.

Bu varliktan kurtulduguna delilin nedir? Gittigin Hoca Ehli Sünnet vel cemaat akidesine uygun islem yapiyor muydu?
Büyü ile gelen varlik hakkinda ic musallat veya dis musallat teshisi konuldu mu?

Anlattigin sikayetlere göre Büyü yolu ile gelen varlik Hoca tarafindan uzaklastirilmis, ama büyü cözülmedigi için tekrar gelmis olabilir.
Anlattigin sikayetlere göre Büyü yolu ile gelen varlik Hoca tarafindan hiç uzaklastirilmamis ve varlik senin psikolojine kisa bir süreligine rahatlik vermis olabilir.
Anlattigin sikayetlere göre tedavi için gittigin Hoca, kendine muhtac hale düsürüp para kazanmak için sana bir varlik görevlendirmis olabilir.
Anlattigin sikayetlere göre Büyü Hoca tarafindan etkisiz hale getirilmis olabilir, fakat büyüden dolayi koruma kalkanin zayifladigi için varliklar seninle ugrasiyor olabilir.

Okudunuz mu?  İnsanlarla küs olmak bazı kişilerle zaruret dışında konuşmamak günah mıdır?

Icinden gelen seslere ve korkulara itibar etmemen gerekir, cünkü korku ve ümitsizlik insanin koruma kalkanini zayiflatir. Zaten cinlerin en kuvvetli silahlari, beyine vesvese ve korku dalgalari göndererek insanin koruma kalkanini zayiflatmaktir. Minimuma düsen koruma kalkani is görmedigi zaman rahatca sana musallat olabilirler.

Bu ilim dali çok derin oldugundan, bu ilime sahip insanlar günümüzde yok denecek kadar azdir.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben de bu durumdan şüpheleniyorum kendimde değişiklikler seziyorum. Hatta kafama istemediğim düşünceler geliyor düşünmekten vazgeçmeye çabalıyorum en fazla iki dakika sonra gene aynı şeyi düşünüyorum… mutfakta arkamda biri var gibi oluyor dönüyorum kimse Yok … sürekli tanımadığım birini getiriyorlar aklıma o kişi de bu işlerle uğraşan biri medyum deniyor adına ben bir bakım yaptırmıştım bu adama isim soyismi ve Doğum tarihi verdim bir adet te fotoğraf vatsaptan sonra sürekli görmediğim o adamı düşünmeye başladım ve çare bulamıyorum benden etkilendi sanırım ve bişey yaptı


Ubeydullah
Cevşenül kebir okuyun 100 bab dan oluşuyor Ayetel kürsü gibi ihlas Felak nas sürelerini okuyun you tube ta sayık erol tangut diye biri var iletişimide youtube da var


Şem’a
Cinler demirden korkabilir ama zarar verici cinlerden korunmanın en etkili yolu evde düzenli olarak Kuran okumaktır


Kayıtsız Üye
Cinler hangi insanlardan korkar ve niye tipleri niye bukada korkunç


Kayıtsız Üye
Allah için sizi kurtaracak bir kişi tanırım. Musallat ve büyüden. izmirli serkan kiremit hoca. Paranız yoksa bile bakar durumunuzu söyleyin.Ben kurtuldum musallattan 14 yılın sonunda. Youtubede ki videoları izleyin ben yaşadım Allah şahit hepsi gerçektir. Sebep olursak Allah razı olsun deseniz yeter. Ben ankaradan gitmiştim. Durumum iyi değildi yardımcı oldu. Dünyada cin dili bilen 3 hocadan biridir. Diger hocaları geçin sil baştan çok şaşıracaksınız. Rahmanilerle kafiri vücudunuzdan alıyor. Tamamen Allah vergisi

Okudunuz mu?  Şafii mezhebine göre süt kardeşliği ve şartları nelerdir?

AYETEL KURSI
Tatlim yazdiğimi iyi oku medyumlar lanettir onlar kafir cinlerde çalişir onlardan uzak durmak lazim ve netten bakara suresini aç evin bütün kapilarini aç ve duvarlar sesi duysun onlar yaklaşamaz ve hergün dinle hiç korkma onlardan korkmaya gerek yok Allah seni korur…

Misafir her gün evinde bakara suresini netten aç ve dinle korkma tatlim


Kayıtsız Üye
cınlerden korkmuyorum ama tek basım akalınca sankı korkmus gıbı oluyorum en çok neyden korkarlar


Kayıtsız Üye
Sen sadece söyleyeceklerimi yap ve korkma netteki hocalara gitme sahtekar onlar ben onları çok iyi biliyorum neden korkarlar diye soruyor işte yazdım ya BAKARA SURESİ NDEN VE AYETEL KURSİ DEN HİÇ KORKUN OLMAZSIN ONLARI DİNLE YALNIZ KALINCA NETTEN (KABE İMAMİ MAHİR BAKARA SURESİ YAZ VE BİLGİSAYARIN SESİNİ AYNI ŞEKİLDE ONDAN SONRA BİRAZ ARA VER YİNE KABE İMAMİ MAHİR 170 AYETEL KURSİ YAZ ONU DİNLEYECEĞİM EVİN BUTÜN KAPILARINI AÇ VE DUVARLAR O SESI DUYSUN KOMŞULAR RAHATSİZ OLMAYACAK ŞEKİLDE BU SÜRELER EJDERHA GİBİ SEN BİLE TOPARLANACAKSİN ANLAYACAKSIN…BAKARA SURESİ OKUNAN EVE BUYU VE SEYTAN GİREMEZ FAZİLETİ BU SÜRENİN…AYETEL KURSI YERYÜZÜNE 70 BİN MELEKLE İNDİRİLDİ VE BU AYET İNDİĞİNDE BÜTÜN SEYTAN VE CİNLER İBLİSİN YANINA KOYMUŞLAR ALAMETİ BÜYÜK…YALNIZ DİNLEDİĞİNDE TELEVİZYONU KAPATIP HİÇ BİR ŞEYLE İLGİLENME SADECE AYETLERİ DİNLE ÇOK İYİ OLACAK YAPILACAK DİĞER ŞEYLERİ FACEDEN YAZMAMAYA GEREK AMA BUNLARI MUTLAKA DİNLE BUNLARI KORKULARINI ALIYOR HERGÜN DİNLE…

Okudunuz mu?  Köpek elbiseye deyince namaza ve abdeste engelmidir,necismidir?

Kayıtsız Üye
Kedilerden korktuklarını sanıyorum.. ispat olarak ise;Hani 3.gözü olan insanlar vardır cinlerle konuşanlar vs. bu insandan bizim burda vardı dabbe 5 teki gibi musallat olunan bir kardeşimiz vardı onu kurtarmak için kimler olduğunu söylemesi için çağırmıştık ve odadaki kediyi çıkartın yoksa hiç bir şekilde bizimle konuşamıycağını söylemişti.. Ufacık hayvan sana ne zararı var diye sorduğumuzda ise cevap vermemiş 4. ye 5.ye sorduğumuzda onun varlığından rahatsız olduğunu söylemişti


Kayıtsız Üye
ALLAH’tan korkuyoan başka kimseden korkmamalısın cinler ve iblisler ALLAH dostlarından ve oa itat eden onun rızası kazanmak isteyenlerden korkar ve senin niyetin temiz değil niyetin temiz olsadı ondan çekinmez ve korkmazdın sen belkide cinlerden korktuğun kada ALLAH’tan korksaydın onlarda senden korkardı sen amacın seninle dalga geçenlere zarar vermek ama şunu unutma bu dünya haram yiyen zina yapan kul hakkına giren ALLAH’a ve cennet cehennem inanmayan insanlar için bu dünya cennet gibi gelir onlara ama ALLAH’a inanan onun rızası kazanmaya çaılışan ve ondan korkan insanlar içinde öbür dünya cennet ve sakın ALLAH’tan başkasından korma …


Kayıtsız Üye
Bol bol kur an okuyun dinleyin kendinize etrafiniza ufleyin cin mektubu var onu uzerinizde taşiyin evinizdede bulundurun her cinin turu gucu farklidir demirden de korkani var gümüşten korkanida var peygamberimizin mührü şerifini n gümüşten olanini alin sag serce parmaginiza takin suyunuza cayiniza okuyup ufleyip oyle için sofraya besmelesiz oturmayin hergun uyumadan önce nas felak ihlas kevser surelerini 3 kez okuyun ayetel kursuyude okuyun uyanincada aynisini yapain şunu unutmayin bir insana bir cin değil binlerce cin musallat olur bu yuzden hemen kurtulunmaz zaman alir hergun bir suru cin gelir musalat olur bu dediklerimi yaparsaniz musallat olan cinlerin cogu ölür

Okudunuz mu?  Birine duygular beslemek aldatma mıdır

Kayıtsız Üye
Cinler okumayla gider ama aklın fikrin başka yerde okursan gitmez ve niyet etmek önemli.
Ayrıca savaş aletlerinden korkarlar.

Bıçak, harbi gibi seyler.

isterseniz okurken kendinizi yaralamadan bıçağı da vucudunuz a yakın gezdirin cin tayfasından gelen bir sıkıntı ise gittiğini göreceksiniz.

Her şifa Allah tandır. Allahtan istemesini bilin yeter.


Kayıtsız Üye
Size kesin bir çözüm. Cinleri evinizden uzaklaştırmak için evinize meleklerin gelmesini sağlayın. Bunun şartıda baştan aşağı evinizde ve sizde yanlış olan şeyleri değiştirmek. Öyle yanlışlar yapıyruzki melekleri evimize gelme, seytana ise gel biz le yaşa diyoruz. Sonra sanki arkamdan biri bana bakıyor zannediyoruz. Büyük ihtimalle bakıyodur herhalde.


Ferhat Atar
Bismillahirrahmanirrahim. İlk önce Rabbimiz Allahü zulcelal hazretlerinden uzerinize Allahin selamini müslüman türk kardeşlerime iletmek isterim. Evet o arkadaş epey bir korkmuş.tavsiye ediyor siz uzak durun. Cesaretli bir arkadaş.ol arkadaş la ye-cuc – me-cuc un bulunduğu o çin seddi ne gidip. Allahin izni ile ellerimizde ayetel- kürsü ile okunmuş "keskin demirden balta ile "her birine yatsi namazından sonra vuruyoruz.bunlara birde oruç tutarken bunlar karşimiza çikarsa eğer nas süresi ile tüm müslümanlarla kiyamete yakin üzerlerine yurudugümüzü 27 nisan 2018 tarihinde hem görüyoruz. Hem müjdeliyoruz.hep birlikteşekkür. Defineleri de ortadoğuda yikilan dini yerlerimizi onarmak için camii ve medrese yaptiriyoruz. Sevabinida hz.Muhammed (sav) efendimizin mübarek ruhlarina hediye ediyoruz. Ve Allahin izniyle ortadoğu nun duzeldiğini görüyoruz inşaAllah.

Okudunuz mu?  Kur-anda adı geçen peygamberlerin şema içinde gösterimi

Kayıtsız Üye
Cinler sirkeden nefret eder tabiki içinde deyilse


Kayıtsız Üye
Evi teniz tutun evin girisine kapinin etrafini sirkeyle silin


Kayıtsız Üye
Arkadaşlar öncelikle çok bahsetmemeyi ve dusunmemeyi deneyin. eviniz tertemiz olmaliki kırıntılara flan gelmesin. yattığınız yerde cop olmasin,olsa bile sac kil dudağınız kanar flan peceteyi cope atmayin. evinize girerken mutlaka BESMELE CEKIN. ÇIKARDIGINIZ AYAKKABIYA BILE DIKKAT EDI BÜYÜKLER DER YA GIYERKEN SAG AYAK CIKARIRKEN SOL AYAKTAN BASLA. MUTLAKA HER HAFTA EVDE YASIN OKUNMALI. SADECE 15 DK NIZI ALIYOR. #TEMIZLIK COK ONEMLI VE IMANIN YARISI ZATEN. DIGER AGIR KONULARDA PEK FIKRIM YOK. Allah dusmaninin basina bile vermesin.. amin


Kayıtsız Üye
Doğru annem her yere bu biryere girip çıkan anahtarlığa benziyen iğneler Sapladı


Kayıtsız Üye
Cinler temizlikten
Çamaşır suyundan
Işıktan
İbadet edenlerden
Sure okuyanlardan
Kuran sesinden
Korkarlar


Kayıtsız Üye
Gerçek birer Cevşen alıp boynunuza takın, hiç çıkarmayın. Sadece duşta çıkarıp kapı arkasına asın. Kurulanınca yine hemen takın. Bizzat denedim faydasını gördüm, artık hiç çıkarmıyorum boynumdan. Allah herkesi kurtarsın ve hepimizi büyülerden, büyücülerden, yapanların, yaptıranların şerrinden korusun. Amin.


cinler neden korkar, cinler neden demirden korkar, cinler nelerden korkar

Bu kategoride yer alan Burs parası ile telefon almak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Cinler en çok neyden korkar? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.