Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:49
missa03
Abone

Cinler para çalar mı?

Cinler para çalar mı?

Kayıtsız Üye
Merhaba forum sakinleri acaba cinler para çalar mı bilgi verir misiniz


Cevap: Cinler para çalar mı?

Muhammed
Hayır cinler para çalmaz. Paranız kaybolduysa bunu insanlar yapmıştır veya hatırlamadığınız bir yerdedir.


Cinler kumbaradan para çalar mı?

Kayıtsız Üye
Selamn aleyküm.. Sormak istediğim bir soru var yardımcı olursanız sevinirim .. Annem umre için para biriktiriyordu kumbara almıştık ve kumbaraya atıyorduk baya bir zaman oldu içine baya para attık bir süre sonra da mecburen açmak zorunda kaldık içinden aldığımız parayı tekrar yerine daha sonra atacaktık sonuçta umre niyetiyle atılmıştı o paralar kumbarayı açınca baya şaşırdık çünkü çok az bir miktar para çıktı içerisinde 2 yüzlük 4 5 tane 20 lik olması gerekiyordu 500 600 e yakın para çıkar diye bekledik ama çıkmadı sadece bozuk paralar vardı şaşırdık kumbaranın açılmasının imkanı yok çünkü kırılarak açılan kumbaralardandı içinden 300 lira anca çekti paraları besmele çekerek atmıştık hatta ama böyle olunca şaşırdık .. Neden böyle olmuş olabilir yardımcı olur musunuz lütfen .. 3 harfliler le alakalı bir durum olabilir mi ve yahut umre niyetiyle atmıştık sonra mecburen açtık bu sebeple olabilir mi ? Teşekkür ederim şimdiden .. Hayırlı günler ALLAH a emanet olun

Okudunuz mu?  Makattan gelen sıcaklık abdesti bozar mı ?

Cevap: Cinler kumbaradan para çalar mı?

Darusselam
direk cinlere bağlamak doğru değildir bu kadar abartmaya gerek yok paraları insandan başka kimse alamaz bunda bir yanlışlık olmalıdır.


cinler para çalarmı, cinler para getirir mi, cinler eşya çalar mı

Bu kategoride yer alan Kızım için edanur ismine uygun bir isim aryorum başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Cinler para çalar mı? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.