Anasayfa
8 Mayıs 2021, 12:20
missa3
Abone

Cinler Neye Benzer ?

Cinler Neye Benzer ?

Kayıtsız Üye
Cinler Neye Benzer ? Cinler Geniş bilgi verir misiniz. Cinler hakkında bir yazı yazar mısınız ?


Cevap: Cinler Neye Benzer ?

Darusselam
Cinler Neye Benzer ?

Kardeşlerim Bildiğimiz Gibi Cinler Dumansız Ateş Alevinden Yaratılmış Ruhanî Varlıklardır.

Yaşama Süreleri Yâni Ömürleri Hakikatta İnsanlarla Aynı Süre Olmasına Rağmen, Yapı Şartları ve Özellikleri Dolayısıyla, Bu Süre Bazen Bize Göre 700-1000 Yaşını Bile Bulmaktadır… Yâni Gerçekte, Kendi Öz Zamanlarına Göre 60-70 Senelik Ömürleri, Bizim Zaman Birimimize Kıyaslandığı Takdirde, Karşımıza 1000 Seneye Yakın Bir Ömür Süresi Çıkabilmektedir…

Cinlerde İnsanlar Gibi Evlenir , İnsanlar Gibi Dişileri Ve Erkekleri Vardır , Cinlerdende İman Eden Müslümanlar Var , Küfre Düşmüş Kafirleride Vardır.

Okudunuz mu?  FAllahu hayrun hafizen ve hüve erhamür rahimin duası ne demektir

Onlarda Farklı Taifelere Ayrılmışlardır. Hristiyanları , Yahudileri ,Puta Tapan Müşrikleri Vardır Kardeşlerim..Hatta Büyük Cin Padişahları Ve Her Birinin Kabileleri Vardır.

Cinler Kaç Sınıftır Onuda Açıklayalım :

Cinler Genel Olarak 3 Sınıftır : 1. Havada Uçabilen Cinler . 2. Kedi , Köpek Ve Yılan Şekline Girebilen Cinler . 3. Bir Sınıfı da Aynı İnsanlar Gibi Sorumlu Yaratıklardır.

Cinlerden Allah Ve Resulune İman Eden Salih Takva Ehli Müslüman Kardeşlerimiz Vardır . Onlarda Biz İnsanOğluna Yardım Ederler Ve Hayır Duada Bulunurlar.

Cinler İnsanlardan Zeki Midir?

Cinler, İlim ve Zekâ Olarak Sanıldığının Tersine İnsanlardan Geridedirler. İlmi Genellikle İnsanlardan Öğrenirler. Zekâ Seviyeleri 10–12 Yaşındaki Çocuğunki Kadardır.

Okudunuz mu?  Abdest aldıktan sonra Akıntı olması

Cinler Neden Gece Vakti Uyanıktırlar?

Cinler 4. Boyutta ,Bizler İse 3. Boyutta Olduğumuz İçin Yani Boyut Farkından Dolayı Onların Gecesi Bizim Gündüzümüz ,Bizim Gecelerimiz Onların Gündüzüdür.

Cinlerin Aslı Bedeni Şöyledir Kardeşlerim :

1. Cinler Çok Hızlı Hareket Etmektedirler. İnsanOğlunun 1 Günlük Yolunu Onlar 1 Saatte Varmaktadırlar. Bu Hızları Dolasıyla Bu Alemi İstedikleri Gibi Gezmektedirler.

2. Cinlerin Boyları 1 Metreyi Geçmez , Burda Yazılan Bilgiler Yeryüzünde Yaşayan Zahir Cinler İçin Geçerlidir. Cinler İnsanlardan Daha Kısa Boyludur.

3. Cinleri Başları İnsanların Başından Büyüktür. Ulvi Cinlerin Çok Hoş Ve Güzel Görüntüsü Vardır ,Bilmenizi İsterim ..

4. Cinlerin Gözleri Öne Doğru Çıkıktır. Bazı Cinlerin Gözleri İse Japonların ve Çinlilerin Gözleri Gibi Çekiktir ve Uzundur Şu da Var ki İnsanların Gözleri Gibi Dar Değildir, Aksine Geniştir Tıpkı Ceylan ve Ahu Gözleri Gibidir Normal de Cinlerin Gözü Büyük ve Geniştir , Fakat Biraz Uzunluk Arz Eder .

Okudunuz mu?  Ameliyattan önce hastaya okunacak dua

Göz Renkleri Tıpkı Beşeri Değişik Renktedir ve Gözleri Sadece Kırmızı değildir, Bazı Cinlerin Göz Rengi Siyah , Bazı Cinlerin Göz Rengi Mavi , Bazı Cinlerin Göz Rengi Bal Rengindedir Gözleri Göz Bebekleri İnsanların Göz Bebeği Gibi Yuvarlak Değildir , Elipis Şeklinde Ve Kavislidir.

5. Cinlerin Kulakları At , Kedi Ve Aslan Kulaklarını Benziyor. Müslüman Olanlar Cinler Sakal Bırakırlar, Sakal Bırakmayan Azgın Ve Sapmış Cinler Sakal Bırakmazlar Ve Sakallı Olanlarla Karşılaştıkları Zaman Sakallı Cinlere Harap Olmuş Bir Surat Tabirin de Bulunurlar .

Okudunuz mu?  Cennet ve Cehennem süre olarak sonsuz mudur ?

6. Cinlerin Saçları Oldukça Sıktır Ve Bazı Erkek Cinlerin Saçları Seyrektir,Tıpkı İnsan Saçı Gibi Çok İleri Yaşlarda Cinler Yaşlandıkça Onların Saçları da Dökülmektedir. Hanım Cinlerin Saçları Uzun ve Çoktur. Saç Uzunluğu Bir Şeref , Onur Ve Gurur Simgesidir. Hanım Cinler Arasında , Bazılarının Saçları Yere Değer.

7. Cinlerin Elleri İnsanların Elinden Uzundur Ve Diz Kapaklarına Kadar Uzundur , Ayakları Gayet Geniştir Ve Kıllarla Kaplıdır.

8. Ulvi Cinlerin Başında İki Boynuz Vardır, Ama Bunlar Çok Küçük, Narin Ve Şeffaftır.Asla Uzun Değildir. Ama İblis Soyundan Gelen Cinlerin Boynuzları Hayli Uzun ve Kalındır.

Okudunuz mu?  Kadıların 3 te 2 si cehennemliktir

9. Cinlerin Ten Rengi Esmer Olup Hafifçe Tüylerle Kaplıdır. Bazılarının Teni Kırmızı, Bazılarının Mavidir.

10. Elbise Giyme Alışkanlıkları Vardır. Genelde Siyah Rengi Seçerler Ve Severler. Bazıları da Beyaz Ve Maviyi Severler. Ayakkabıda Giyerler, Ama Bir Farkla ; Şeytan Soyu Olan Cinler Sol Ayağına Bir Ayakkabı Giyer, Sağa Bir Şey Giymez. Ama Müslüman Cinler İki Ayağına da Giyer. Ayakkabı İmaları da Papirüs Ve Hasır Otundan İmal Edip Giymektedirler.

11. Cinlerinde Et Ve Kemikten Dokuları Vardır. Ama Hayal Edemeyeceğiniz Bir Yapı Ve Yumuşaklıktadır. Diğer Organları Çok Küçüktür. Sindirim Organları Yediklerini Hazmeder Ve İnsanlar Gibi Anüsten Dışarı Atar. Fakat Cinlerin Dışkıları İnsanların ki Gibi Olmayıp Sert Bir Buhar Gibidir. Küçük Abdestleri İse Şiddetli Bir Buhar Gibidir. Ancak Kolayca Akar.

Okudunuz mu?  Sübhane rabbiyel aliyyil alel vehhab arapça

12. Rabbimiz Ben Cinleri Ve İnsanları Yalnız Bana Kulluk Ve İbadet Etsinler Diye Yarattım Buyuruyor.( Zariyat – 56) Allah’ın Selamı Ve Rahmeti Ulvi (Rahmani) Cinlerin Ve İslam Ehli Müslümanların Üzerine Olsun İnşaAllah ..


Cevap: Cinler Neye Benzer ?

Kayıtsız Üye
Teşekrüler konuda oldukca bilgilendim 🙂 emeğinize saglık


Cevap: Cinler Neye Benzer ?

Kayıtsız Üye
çok korkunç


Kayıtsız Üye
hiçde bilee bilmediğimiz şeylerde bilgilendiriyorzzz

Okudunuz mu?  Allah'ım bütün Müslümanların günahlarını affet

Kayıtsız Üye
Bunları görüntü ve hallerini anlatan nereden biliyor.


Şafii
Cinler neye benzer bilemeyiz çünkü görünmezler


Kayıtsız Üye
Hepsi çok güzel yazılmış.Peki bunların küçük güzel haberleşme için, hareketli boynuzları olsun güzel görünmekte.Ancak giydikleri elbiselerinin arka sırt kısmına artı işareti yerleştirirsek,evet hemen anlayacağınız üzere farklı ülkelerde farklı işlerde uğraştıkları aklınıza gelebilir.İyi olarak düşünürseniz yazılanların hepsi güzel.:)


Kayıtsız Üye
cinler insan kılığında görünür sevdiklerimizin kılığına girer konuş mazlar ama girdiği kılığa bı farklılık vardır ya ayak şekli ters yada yüz şekli değişiktir sadece gece leri göre bilirsiniz dokunamaz sınız dokunma dokuna bilme kabiliyetleri yoktur çok fazla insana görünmezler örnek gece yarısı bı kedi gördün dans eden keçi tek ayak üstünde gidip gelmesi ve sevdiğin bir insanın yüzü kapalı evin içinde dolaşması gibi o zaman anlarsın ki bu farklı bişey not zararsızdır lar

Okudunuz mu?  Karadut şurubu nasıl yapılır?

CanSinAnkara
Bazı konuş maların ve tariflerin doğru ama geneli yanlış Yanlış olan ları söyleyim ( göz. Göz renkleri. Organları.) bunlar . Bide cin 460 küsür bizim deyimmizle kılığa gire bilir ve insan hep şunu yanlış anlamıştır korkutma. Yada kötülük için sanar o şekillere girmesinin sebebi bizler ve doğa için bir yardımları olmuş olmaları ve şunu unutmayalımki cinlerden asla korkmayın zararsızlardır onları bize kötü görülmelerin sebebi biz insanlardan bazılarının büyü yani muska yazarak onları bizim lehimize kullanarak bizleri korkutmalarıdır . Büyü yapan kişi hemen hemen ne derse cinlerin yaparlar gene insan insanı korkutuyor cin cinleri kullanarak Unutmayın ( hava mevsim iletişim enerji ve daha bir çok şeyde bizlere yardım etmekle zorunludurlar. Biz insanlar işe gideriz dünyaya yeni teknolojiler getirmek için çalışırız Ha onlarda bizlerin olduğu gibi birtakım bizlere görün meden iş yaparlar Allah insanıda cinleride bir görev üzerine inşa etmiş(yaratmış). Bunları nerden biliyor diyorsanız bana tüm büyü çeşitlerini yaptılar bakın gebede ayaktayım bu sayedede tecrübe sahibi oldum. Yazması pek zor oluyo tam anlatamıyorum o yüzden Büyü denilen şeylerden (Korkmayın yapmayın)

Okudunuz mu?  Abdest Duası Eşhedü en la ilahe illAllahü vahdehü la şerikeleh ve eşhedü enne Muhammeden abdühü ve Rasuluh

cinler neye benzer, cin neye benzer, şeytan neye benzer

Bu kategoride yer alan Üst üste cünüp olmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Cinler Neye Benzer ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.