Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:14
missa03
Abone

Uyuyunca abdest gider mi?

Uyuyunca abdest gider mi?

Kayıtsız Üye
İnternette abdest için: Oturağını yere iyice yerleştirmiş iken uykuya dalıp devrilmeyeceği derecede hafif uyumak da bozmaz. Yazıyordu. Bu doğrumu? Yani uyuyunca abdest bozulmuyormu????

Ve buda yazıyordu (abdest için): Ağlayıp gözden gelen yaş. Bu yaşlar bir hastalıktan olmazsa abdesti bozmaz, mevcut bir mikrobun meydana getirdiği hastalıktan dolayı gelirse abdesti bozar.

Okudunuz mu?  İmam nikahı için şahitlerden birinin kadın birinin erkek olması yeterli midir

Mikrob mu değilmi nerden anlarız?? Ve doğrumu?


Yorum: Uyuyunca abdest gider mi?

arifselim
Oturulduğunda sert ve düz bir şekilde oturağın üzerinde oturarak uyuduğunda abdest bozulmaz. Ağlamak ise abdesti bozmaz. Söz konusu edilen konu çok daha farklı bir konudur. Normal ağlamakla abdestin bozulması söz konusu değildir.

Bu kategoride yer alan Vakıflara zekat verilir mi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Uyuyunca abdest gider mi? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.