Anasayfa
8 Mayıs 2021, 5:31
dinisorular
Yönetici

Yüzünde ve başında egzama olan ve abdest alırken su zarar veriyorsa ne yapmak gerekir?

Yüzünde ve başında egzama olan ve abdest alırken su zarar veriyorsa ne yapmak gerekir?

Kullanıcı98
Selamün aleyküm benim kollarımda iç kısımlarında egzama var ve su sürmemem gerekiyor.Nasıl abdest almam gerekiyor mesh etmem gerekiyorsa nasıl edebilirim mesh ederken su değmesi mi gerekiyor ? Allah razı olsun

Okudunuz mu?  Çocuklara Sorular ve komik cevapları :)

Yorum: Yüzünde ve başında egzama olan ve abdest alırken su zarar veriyorsa ne yapmak gerekir?

arifselim
Aleykum selam. Yıkamak zararlı ise o uzvu sadece mesh etmek yeterlidir. Mesh için el ıslatılır, su dökülsün diye el sallanır ve kalan nemli el ile o yer hafifçe mesh edilir. Şayet mesh etmek de zararlı olduğunu doktorun söylerse o zaman mesh etmeyi de terk edebilirsin.

Okudunuz mu?  Gelen sıvıdan nasıl emin olabilirim?

Egzama

Bu kategoride yer alan Bir Müslümanın dik yürümesi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Yüzünde ve başında egzama olan ve abdest alırken su zarar veriyorsa ne yapmak gerekir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.