Anasayfa
30 Ocak 2024, 5:32
sizden09
Abone

Kısa kollu abdest alınır mı?

Kısa kollu abdest alınır mı?

kul93
Selam,
Kısa kollu abdest alınır mı?

soru yukarda Allah razı olsun.


Cevap: Kisa kollu abdest alinir mi?

nurya
erkek yada bayan fark etmez zaten namaz veye kuran okumak için abdest almaya niyetlenip lavabonun önüne geldiğimiz zaman kolumuz uzunda olsa sıyırıyoruz yukarı ıslanmasın diye yazın sıcakta kısa kollu duruyoruz abdestimizi alıp biz bayanlar kısa yani yarım kollu kazaklarımızın üstüne hırkamızı giyip namazımızı kılıp kuranımızı okuyoruz ,erkeklerin kısa kollarını kapatma diye bir sorunları yok bu durum yalnızca biz bayanlar için geçerlidir

Okudunuz mu?  İhtilam olma sıklığı ve sebepleri

Cevap: Kisa kollu abdest alinir mi?

kul93
Yani kisa kollu kazak ile abdest almak caiz doğru mu anladim?


Cevap: Kısa kollu abdest alınır mı?

Şema
Kısa kol elbise ile abdest almanın ne gibi sakıncası olabilir?


mehtaphann
İyi günler ben bugüne kadar çoğu zaman kısa kollu yani kolları omuzlarımı ve omuzlarımın altının bir kısmını örten tişörtler giyerek abdest aldım. Bunun bir sakıncası var mı?

Okudunuz mu?  İspatı vacip nedir

Ebû Mansur
Kısa kol elbise ile abdest almanın ne gibi sakıncası olabilir? 🙂


şortla abdest alınır mı, kısa kolla abdest alınır mı, kolu kısa abdest alınırmı

Bu kategoride yer alan Şeytanın vesveselerine karşı durmanın yolları nelerdir ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kısa kollu abdest alınır mı? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.