Anasayfa
5 Ağustos 2021, 14:21
dinisorular
Yönetici

Mezi çıkınca abdest almak yeterli mi yoksa gusul mü gerekir?

Mezi çıkınca abdest almak yeterli mi yoksa gusül mü gerekir?

Kayıtsız Üye
her uyuduğumda hemen hemen mezi geliyor ve ben duşa girip temizlenip çıkıp abdest alıyorum çok sık oluyor sadece abdest almam yeterlimidir yada her defasında duşa girip temizlemem gerekir mi ?

Okudunuz mu?  Doğumda bebekler karışır mı

Cevap: Mezi çıkınca abdest almak yeterli mi yoksa gusül mü gerekir?

Katade
Kişiden gelen sıvı meni gusül abdesti alması gerekir
mezi veya vedi ise abdest bozulsa da gusül gerekmez.

Bu kategoride yer alan Hayızım çok Uzun Sürüyor Ve Bitip Bitmediğini Anlayamıyorum. Bittiğinden Nasıl Emin Olabilirim, Ne Y başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Mezi çıkınca abdest almak yeterli mi yoksa gusul mü gerekir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.