Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:44
sizden94
Abone

Namazda aklıma kötü şeyler geliyor çok sıkıldım

Namazda aklıma kötü şeyler geliyor çok sıkıldım

ırmak
arkadaşlar namazımı hala kılıyorum ama bende bir gelişme yok çok sıkılıyorum namaz kılarken aklıma sürekli küfür dünyevi olaylar vs.herşey ölüm geliyor aklıma korkuyorum bu rahatsızlıklarımın geçeceğine inanmıyorum çok sıkıldım sanki ne yaparsam yapayım hiçbirşey düzelmiyecek gibi geliyor çok iğrenç düşünceler geliyor aklıma ne yapıcam ben ?

Okudunuz mu?  Celil ismi caiz mi

Cevap: çok sıkıldım

YakarıS
< arkadaşlar namazımı hala kılıyorum ama bende bir gelişme yok çok sıkılıyorum namaz kılarken aklıma sürekli küfür dünyevi olaylar vs.herşey ölüm geliyor aklıma korkuyorum bu rahatsızlıklarımın geçeceğine inanmıyorum çok sıkıldım sanki ne yaparsam yapayım hiçbirşey düzelmiyecek gibi geliyor çok iğrenç düşünceler geliyor aklıma ne yapıcam ben ?
>

Değerli kardeşim, bu durumun apaçık şeytanın vesvesesidir.dine aykırı vesveseler şeytandandır. Kur’an-ı kerimde mealen buyuruluyor ki:
(Hakikaten şeytan size düşmandır. Siz de onu düşman edinin. Çünkü o, kendine uyanları, [günahlara sokup] Cehennem ehlinden olmaya çağırıyor.) [Fatır 6]Namaz`a başlarken La havle’yi okuyunuz. İnsanın ihlası arttıkça düşüncesi de azalır diyor âlimler."Eğer şeytandan gelen bir vesvese seni dürtecek olursa, hemen Allah’a sığın. Çünkü O, hakkıyla işiten, (kullarının bütün işlerini) hakkıyla bilendir." (Fussilet Sûresi: 36).Gücün yettiği kadarıyla bu konuda düşünmekten yüz çevirmeye çalışmalı ve seni ondan oyalayacak şeyle meşgul olmalısın.Selam ve Dua ile.

Bu kategoride yer alan Şüpheli gıdalar başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Namazda aklıma kötü şeyler geliyor çok sıkıldım Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.