Anasayfa
8 Mayıs 2021, 0:56
kandil
Yönetici

Beraat Kandili ile ilgili Ayetler

Beraat Kandili ile ilgili Ayetler

Kayıtsız Üye
Beraat Kandili ile ilgili Ayetler neledir Beraat Kandili hakkında ayeti kelimeler bulur musunuz ?


Cevap: Beraat Kandili ile ilgili Ayetler

Şema
Bereat kandili gecesi hakkında arapça ve türkçe anlamı ayet

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنْفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ اللهِ إِنَّ اللهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُ

Okudunuz mu?  Şaban ayı kimin ayıdır?

Ey kendilerine kötülük edip aşırı giden kullarım! Allah’ın rahmetinden ümidinizi kesmeyin. Şüphesiz Allah bütün günahları affeder. Çünkü O, çok bağışlayandır, çok merhamet edendir


Cevap: Beraat Kandili ile ilgili Ayetler

Ramadan
Beraat gecesi hakkında sadece Duhan süresi 1. ayet olduklarını söylerler, kimi de bunu da kabul etmez ve kadir gecesi hakkındadır der.

Okudunuz mu?  Berat gecesi meşhur duası

‘Apaçık kitaba yemin olsun ki, Biz Kur’an-ı mübarek bir gecede indirdik. Biz, gerçekten uyarıcıyız. O mübarek gecede, her hikmetli iş katımızdan bir emirle ayırt edilir…‘(Duhan, 44/1-4)


kuranda beranda beraat gecesi ilgili ayet, mirac kandili ile ilgili ayet

Bu kategoride yer alan Miraç kandili ile ilgili hadisler başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Beraat Kandili ile ilgili Ayetler Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.