Anasayfa
8 Mayıs 2021, 0:56
kandil
Yönetici

Kandil geceleri tam olarak ne zaman başlar ne zaman sona erer?

Kandil geceleri tam olarak ne zaman başlar ne zaman sona erer?

Kayıtsız Üye
Kandil geceleri tam olarak ne zaman başlar ne zaman sona erer


Cevap: Kandil geceleri tam olarak ne zaman başlar ne zaman sona erer?

Muhammed
Vakitler akşam ezanının okunmasıyla girer ve akşam ezanının okunmasıyla başlar. Mübarek geceler akşamla başlayıp imsak vaktine kadar devam eder. Bir gün akşam ezanı ile başlayıp akşam ezanında sona erer.

Okudunuz mu?  Şaban ayı kimin ayıdır?

regaip kandili ne zaman başlar ne zaman biter, kandil ne zaman başlar ne zaman biter, mirac kandili ne zaman baslar ne zaman biter

Bu kategoride yer alan Adetli bayanlar regaip kandilinde nasıl ibadet etmelidir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kandil geceleri tam olarak ne zaman başlar ne zaman sona erer? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.