Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:01
missa02
Abone

Zina yapan birine nasıl davranmalıyız?

Zina yapan birine nasıl davranmalıyız?

Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm kardeşlerim şuan çok kötü durumdayım ablamın böyle bir şey yapması aklımdan bile geçmiyordu sizce ne yapmalıyım gerekiyor gerçekten çok kötü durumdayım kaç kere kendimce sordum neden oldu ne yaptım da böyle bir şey başıma geldi diye ve içim hiç rahat değil lütfen yardım edin.

Okudunuz mu?  Vandalizm nedir? Vandallar kimlerdir?

Yorum: Zina yapan birine nasıl davranmalıyız?

Kuldurdileyen
1-Sen hala onun kardeşisin, sen onu desteklemeye devam et (sen onun günahlarına destek olma sadece) kardeşlik görevlerinden birinden bile azaltma. Kınayan insanın kardeşi olursa insanın kalesi içten yıkılmıştır. Kınayan kardeşi olacağına, olmaması hem kerdeşi hemde kendisi için daha hayırlıdır.
2-Babası veya eşi varsa, akıl vermek gerekirse ve onlar veriyorsa bir de sen akıl verme. Eğer kınarsan, yahut akıl verirken onu üzecek olur, bu da onun bir işine yarmazsa, sende onun gibi utandırılır alemin gözünde ayıplı hale getirilirsin.
3-Ayıpları ve hataları örtmede gece gibi ol ve sende unut o söylenmesi dile yakışmayan şeyleri, ve asla Rabbinin kullarını utandırma.
4-Kardeşin ağır bir sınavda yanılmıştır, hesap gününü sahibi Allah tır, sakın ona hesap sormada ortakçı olmaya kalkma. Kalktığın gün bittiğin gün, bağışladığın gün ise bağışlandığın gündür. Şöyle de insanlara: Gününüzü seçin ey cahillikte şeytanı geçmeye çalışan kullar ve seçtiğiniz günün akıbetine de razı olun.

Okudunuz mu?  Hristiyanlar da cennete gireceğiz diyorlar bizde hangisi doğru??

zina yapan kocaya nasıl davranmalı, zina günahı nasıl temizlenir, zina yapana selam verilirmi

Bu kategoride yer alan İki kızım var. oğlum olsun diye implant yoluyla cinsiyet belirlemek caiz mi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Zina yapan birine nasıl davranmalıyız? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.