Anasayfa
13 Eylül 2023, 15:09
saglik
Yönetici

Şeker hastalığını Allahın izni ile yenmenin yolu!

Şeker hastalığını Allahın izni ile yenmenin yolu!

cengiz__11
ALLAH’IN (c.c.) İZNİ İLE ŞEKER HASTALIĞINA ÇÖZÜM BULUNDU…!!!

Yoğun araştırmalar ve elverişli deneylerden sonra pek çok yaşlı kadın ve erkeğin şeker hastalığına yüce mevla’nın yardımıyla ilaç bulundu.

Alınan ilacın niteliği ve miktarı aşağıda açıklanmıştır.

Malzemeler =
1. 500 gr BUĞDAY
2. 500 gr ARPA
3. 500 gr ÇÖREKOTU
4. 500 gr ÇAMSAKIZI

Hazırlanışı =
Malzemelerin hepsinden (çamsakızı hariç) 100 er gr bir poşetin içine konulur. (100gr buğday, 100gr arpa, 100gr çörekotu ) hafif ikiye bölünecek şekilde dövülür, ( un gibi olmayacak, mikser de falan yapmayın ). Daha sonra 2 litre sıcak suyun içine ikiye ayırdığımız, 100gr buğday, 100gr arpa, 100gr çörekotu atılır, 100gr’ da çamsakızı eklenir. Sadece 10 dakika kaynatılır ( arada sırada karıştırın ). Soğumaya bırakılır, soğuduktan sonra süzün.

Kullanımı =
Süzmüş olduğumuz suyu 10 gün içersinde sabah aç karnına tüketeceğiz. 10 gün sonra aynı şekilde bir daha yapılacak.

5 sefer yapılıp içilecek.

NOT: kesinlikle 500gr’ın hepsini beraber yapmayın bozulur, 100gr şeklinde 10 ar gün olması gerekiyor.

İsmail CENGİZ

ALLAH’IN (c.c.) İZNİ İLE ŞEKER HASTALIĞINA ÇÖZÜM BULUNDU…!!!

Yoğun araştırmalar ve elverişli deneylerden sonra pek çok yaşlı kadın ve erkeğin şeker hastalığına yüce mevla’nın yardımıyla ilaç bulundu.

Alınan ilacın niteliği ve miktarı aşağıda açıklanmıştır.

Malzemeler =
1. 100 gr BUĞDAY
2. 100 gr ARPA
3. 100 gr ÇÖREKOTU
4. 100 gr ÇAMSAKIZI

KULLANIM ŞEKLİ

Yukarıdaki miktarlar harman yapılıp üzerine 2 litre su ilave edilerek ateşte 10 dakika kaynatıldıktan sonra soğumaya terk edilecek, daha sonra süzgeçten süzülerek bir cam surahiye konulacak. Bu işlemlerden sonra hasta 40 gün süre ile her sabah aç karnına birer fincan içecektir. 40 gün tamamlandıktan sonra 3 gün daha gün aşırı içmeye devam ettikten sonra tedavi süresi tamamlanmış olacaktır. Bu işlemlerden sonra hasta daha önce yemesi yasak olan her şeyi Allah’ın (c.c.) izni ile çekinmeden yiyebilecektir. Çünkü hastalık tamamen iyleşmiş olacaktır. Bu reçete eline geçen kişinin reçeteyi bir başkasına ulaştırmasını din kardeşliğimizin bir gereği olduğunu lütfen unutmayalım.

Not: Çam sakızı dışında kalanların kaynatılmadan önce kırılarak, ezilerek kaynatılmasının daha rahat olacağını lütfen unutmayalım. İş bu reçeteyi size sunan Halil AĞIRKAN ve İsmail CENGİZ kardeşlerinizi de dualarınızla lütfen unutmayınız.

İmza: Halil AĞIRKAN İmza: İsmail CENGİZ

ALLAHIN İZNİYLE VESİLE OLURUM İNŞALLAH.

Okudunuz mu?  Zilhicce ayının fazileti. Zilhicce hangi aydır, önemi nedir?

NOT: Arkadaşlar ben canlı şahidiyim benim abim 10 yıldır şeker hastası idi yukarıda ismi olan İsmail CENGİZ, Allahın izni ile bu ilacı kullanınca şeker kalmadı, eskiden 300 den aşağıya inmeyen şeker Allah’ın (c.c.) izni ile şimdi 100 ile 150 arasında duruyor, ben bu sıkıntıyı iyi bilirim bu yüzden vesile olabilirsem ne mutlu bana, yukarıdaki yazıyı abim söyledi ben yazdım bizede Halil AĞIRKAN abimizden medineden yollandı bu; inşAllah sıhhatinize kavuşur bizlerdende duanızı eksik etmezsiniz

Allah’a (c.c.) emanet olun…. Mustafa CENGİZ


Cevap: şeker hastalığını Allah (c.c.) izni ile yenmenin yolu!!!önemli!!!

ravzanur
hayırlısı..inşaAllah yan etkisi yoktur.sağlık hiçbirşeye benzemiyor ki:S


Yanıt: şeker hastalığını Allah (c.c.) izni ile yenmenin yolu!!!önemli!!!

cengiz__11
evet öyle … fakat bu söylediğim malzemeler tamamen doğal, ayrıca bu ilacı kullanan 4,5 kişi aynı şekilde şekerden kurtuldu…ALLAH’ın (c.c.) izni ile…

inşALLAH


Soru: şeker hastalığını Allah (c.c.) izni ile yenmenin yolu!!!önemli!!!

Efdal
Allah razı olsun güzel bilgiler fakat yararı oldugu gibi vucuda bir zararı olup olmadıgını araştırmak gerekiyor…


cengiz__11
arkadaşlar bu yapılan tamamen doğal sizce bir zararı olurmu…ve bunu kullanan benim öz abimm..ve şu an her türlü tatlıyı yiyor şekeri de normal insanlar gibi… birkaç doktorla konuştumm..
şeker hastalığının nedeni penkreasın düzenli insilün üretmemesinden kaynaklandığını, bu ilaç sayesinde pankreasın tam olarak çalışabileceğini söylediler..fakat arkadaşlar, bu ilaç sadece vesile takdir ve sağlığı vermek ALLAH (c.c.) sayesinde olur…
saygılarımlaa…


nurşin
Arkadaşlar buğdaydan arpadan ve çrek otundan zarar geleçeğinen iannamıyrum inanark kulananların işine ayarçağını inanıyorum Allahın iznyle şifa olur çünkü tedavisi çok zor olan bir hastalık ve bu malesef çok fazla insnada bulunan bir hastalık denemek gerekiyor bence


misafir38
9 yaşında tip1 diyabetli, 4-5 öğün insilün kullanan kızım var. Bu reçete çocuklarda kullanılabilirmi? Örnekleri varmı? Şifa bulan ya da yan etkiye maruz kalan. Yardımlarınız için teşekkürler.


cengiz__11
arkadaşım öncelikle bu ilacı benim öz abim kullandı, şekeri 300 den aşağıya düşmüyordu,abimde insilün kullanıyordu bu ilaca başlayınca inilünü bıraktı şekeri şimdi normal insanlarda ki gibi geliyor..bu ilacın tarifini heryerden istiyorlar bende ALLAH (c.c.) rızası için herkese göndermek istiyorum ALLAH’ın (c.c.) izni ile vesile oluruz da bu hastalıktan kurtulur kardeşlerimiz..zaten tamamen doğal olduğu için bir zararı olmayacağını söyledi doktorlar denemekte fayda olduğunu söylediler, yalnız buğday arpa da yapısı gereği maya olduğu için fazla bekletilmemesi gerekior, bozulabilir düşüncesindeyim.. Allah (c.c.) izni ile dermansız dert yoktur..esselamun eleykum..

Okudunuz mu?  Üç Aylar Ne Demektir, Üç Aylar Nedir, Üç Aylar Hakkında Kısaca Bilgi

naqshi
Allah razı olsun . ailecek deneyeceğiz inşAllah. vesselam veddua


cengiz__11
KARDESLERİM KAFANIZA TAKILAN BİRŞEY OLURSA MSN ADRESİM VAR ELİMDEN GELDİĞİ KADAR YARDIMCI OLURUMM..cep nomu verecektim fakat reklam die düşünüldüğü için vermiyorum..tamamen ALLAH (c.c.) rıza sı için yardımcı olmaya çalışıyorum..hiçbir maddi kazanç düşüncem yoktur..saygılarımla..


hale_nur
Allah cc. razı olsun inşAllah akrabalarda şeker hastası çok bunu onlara ileteceğim.Bence sağlık için kendileri bitkisel ilaç kullanıp şifa bulan hastalar burada beraber paylaşalım inşAllah


misafir38
şeker reçetesinin içine konulanları ölçülerini yapılışını ve birde ne kadar kullanılması gerektiğini yazarmısınız ALLAH razı olsun


taşkın
İnsanların saglıkları tabii ki önemli ama bu formül daha önceden de (yaklaşık 1 yıl kadar oldu)insanlara sunuldu.Ve ben kendim bu şifa olacak malzemeyi alarak 3 ay kadar denedim.Malesef bir yararı olmadı.Şu an ünsilin kullanıyorum.Yinede denemekte fayda oldugunu umanlar deneyebilirler.Saglıcakla kalın.


kocsabri38
bu kardeşimizin dediği receteyi kulanan oldumu aceba benim abimde yeni yakalandı buhastalıga.lütfen eğer kulanıpta şifa bulan varsa buraya yazsın.teşekkürler…


uSTa
şimdi ben bunu şeker hastalığı olan birine tavsiye etsem ve o kişide yan etki yaparsa ne olacak garanti verebilirmisin 🙂


kocsabri38
evet arkadaşlar bu reçeteyi kulanıpta şifa bulan olduysa lütfen paylaşsın.sayğılar


kerkenezce
Arkadaşlar bu tip bitkisel ilaçları kullanırken çok dikkatli olun. çünkü en bilinmeyen şey doz ayarlaması. Eğer ölçü çok ve aşırı doz olursa geri dönüşü olmayan hasarlar oluşabilir. Birde birine iyi gelen diğerine yararı olmayabilir. Bu konuda uzman Prof Ahmet Maranki; Prof İbrahim Saraçoğlu ve Prof Erkan Topuz’a bu konuyu iletin. Onlar denesin ve kamuoyuna açıklasın. Ayrıca bu ilacı yazan kişiyle özel irtibat kurupta ilaç satış reklam ve pazarlamasına dikkat edin. Dindar kişiler bu olaya yatkın ve dolandırılmaya meyilli.


kocsabri38
haklısın kardeşim ama doktorlar ömürboyu insülin kulanmamız gerektiğini söylüyor eğer böyle bir reçete ile bu hastslıktan kurtulan kardeşlerimiz bizimle burada paylaşımda bulunursalar faydası olur diye düşünüyorum.

Okudunuz mu?  Şeyh Seyyid Abdurrezzak El-haleli Hz.lerinin şeyh Ahmed El-hazneviye Intisabı

cengiz__11
Bu reçeteyi kendi abim kullandı, şeker hastalığından dolayı gözlerini kaybetti 14 yıllık şeker hastası idi, bu ilacı kulklandıkdan sonra şekeri normal seviyelere indi.
ben kendim hastanede çalışıyorum burada ki doktor arkadaşlarımın hepsine özellikle sordum bir yan etkisi olup olmayacağını, hepsi aynı şeyi söyledi çünkü kullanılan şeyler tamamen doğal, fakat şu bir gerçek kullandığımız malzemenin içinde buğday, arpa maya özlü olduğu bozulma riski var saklanması da ona göre olmalıdır.
birde bu reçeteyi benden, türkiyenin heryerinden isteyen oldu ben çıkar amaçlı bu reçeteyi buraya yazmadım, bu rahatsızlığın nasıl bir rahatsızlık olduğunu bildiğim için öz abimde bu sorunu yaşadığım için onun düzeldiğini gördüğüm için buraya yazdım. ve verdiğim insanlarda da aynı cevabı aldım, şu da bir gerçek bu ilaç anca vesile olur, şifayı veren ALLAH c.c. dür, onun hikmetinden sual olunmaz..

Not: kafanıza takılan bir şey olursa buraya yazarsınız elimden göeldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım..
şimdiden rahatsız olan kardeşlerime ALLAH c.c. den şifa dilerim. selam ve dua ile..


kocsabri38
cengiz-11 kardeş benim abimde yaklaşık bir ay önce yakalandı bu hastalığa ve doktorlar ömürboyu insülin kulnmasını söylediler. bu reçeteyi kulanırken hem insülini hem bu receteyimi kulanacağız. birde yapılan ilacı saklamamız gerektiğini söylemişiniz buzdolabındamı saklamamız gerekiyor orayı tam açıklarsanız seviniriz.saygılar.


cengiz__11
sabri kardeş kullanımını orada açıkladım ama!!
kullanım şekli.:
arkadaşlar örneğin: çörek otu 500gr olacak, fakat 100gr olarak ayrı ayrı yani 5 tane 100 er gr lık çörek otu olacak.(bütün malzemeyi bu şekilde 100 er gr şeklinde kayrı ayrı poşetlettirin..) o şekilde yapın.
saklama konusu da yaptığımız malzemenin içinde arpa ile buğday var bunlar bilindiği gibi içinde maya olan bitkiler dolapda cam sürahinin içinde saklarsanız daha sağlıklı olur.zaten 500gr şeklinde yapmayın dememisin sebebi de bozulmaması için.
arkadaşlar sorunuz olursa elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım inşl..


cengiz__11
Arkadaşlar kullanım şekli ilk olarak yaptığınız şurupları 10 gün içinde sabahları aç karnına bitireceksiniz, birdaha yapıp bir 10 gündaha içiorsunuz bu şekilde 40 gün içiorsunuz yaptığınız şurupları, son olarak yaptığınız şurubu ise, bir gün içiyor bir gün içmiyorsunuz gün aşarı şeklinde 3 gün içiliyor kalan şurubu döküyorsunuz.
ALLAH (c.c.) sizlerin iyileşmesinde bizleri vesile kılar inşaALLAH. Abim kurtuldu şekerden sizde kurtulursunuz ALLAH (c.c.) izni ile.

Okudunuz mu?  Cinler Nasıl Varlıklardır?

kevseri
İnş Bu formülü yarın deneyeceğim bende 1 aydır şeker hastasıyım inş faydalı olur. Cengiz bey şekerime faydalı gelsin sizi abbaslıktan istasyona kadar sırtımda taşırım.


Mert_R6V2
çok saolun din kardeşlerim bende yeni yakalandım inş. deneyecegim Allahın izni ile saygılarımla.

bu arada abin tip 1 miydi 2 miydi 1 idi sanırım umarım 1 dir çünkü bende 1 im


serkan_1980
iyi günler benim eşim doğumdan sonra tip 1 şeker hastası oldu doktorlar sıkıntı şekeri teshişi koydu bu sitede bir karışım gördüm 3 gündür onu uyguluyoruz bu karışımdan daha önce kullanan oldumu bana hemen bir bilgi verirseniz seviniriz arpa buğday çörek otu çam sakızı bunları uyguluyoruz Allah herkese şifa versin


cengiz__11
benim öz abim kullandı. keşke gözlerini kaybetmeden kullanmış olsaydı, şuan şekeri çok iyi, inşAllah sizinde iyi olur.


cengiz__11
serkan_1980 kardeşim eşiniz kullanmıştır bu şurubu sonuç ne oldu buraya yazarmısınız, ALLAH (C.C.) izniyle iyi olmuştur, İNŞEALLAH.


kanuni72
BEN BURADA YAZAN İLACI DENEDİM BUGÜN 16. GÜNÜMDEYİM bakın arkadaşlar bundan 1 ay kadar önce aşırı su ve sık idrara çıkmaya başladım açlık kan şekerimi ölçtürdüğümde 270 çıktı eczacı hemen doktora gitmemi söyledi doktora gitmeden sıkı bir diyet yaptım şekerin damlasını ağzıma koymadım 1 hafta sonra tekrar ölçtürdüm 230 çıktı ne yapsamda düşmüyordu bağkura borcum vardı sağlık hizmetinden faydalanamıyordum arabamı satışa çıkardım ve internette bu sayfaya rastladım bu tarifin herhangi bir zararı olamayacığını düşünerek uyguladım hatta arpa buğday tanelerini havanda dövmeye kalktım parçalayamadım bende bütün olarak hepsini birden kaynattım suyunu çektikçe su ilave ettim yaklaşık 2-3 saat kaynattım 16 martta bu ilaca başladım bu arada arabama müşteri çıktı satıp bağkura olan borcumu ödedim ve 29 martta bağcılar devlet hastanesi dahiliye bölümüne muayene oldum tam kan ve tam idrar tahlili yaptılar 30 martta sonuçlar için gittiğimde açlık kan şekerimin 134 edüştüğü fakat son 3 aylık şekerin yüksek olduğunu söyledi doktor hap ve kan şekeri ölçüm cihazı yazdı hapı kullanmadım 31 martta evde kendim ölçmeye başladım 130 çıktı bugün ölçtüm 115 e düşmüş Allahıma bin şükürler olsunki hergün daha iyiye gidiyor bu arada okunmuş bir suda içiyorum suya okuduğum ayetler şunlar BEYYİNE SURESİ TAMAMI AYETEL KÜRSİ 1 ADET HÜMEZE SURESİ 7-8-9 UNCU AYETLER TEVBE SURESİ 128. AYET ilacı kullanmaya başladığımın 16.ncı günündeyim 43 gün tamam olunca Allahın izniyle sonucu yazarım bir nebze faydam olduysa ne mutlu bana dualarınızı eksik etmeyin a.e.olun

Okudunuz mu?  Cinler, şeytan ve bunların verdiği rahatsızlıklar hakkında bilinmesi gereken başlıca bilgiler nelerdir?

Emind
cengiz__11 bey Allah razı olsun bunu bende deniyeceğim abiniz burdan yazan ilacı denerken aynı zamanda insülin kullanmaya devam ediyormuydu yani hem burdaki ilacı kullanıp hemde insülin iğnesi yapıyomuydu yada sadece burdaki yazan ilacı kullanıp insülin iğnesi yapmıyormuydu.Abiniz hastalığında günde kaç ünit insülin ve kaç defa iğne yapıyordu.forumda abinizn tip1 hastası olduğunu belirtmişsiniz bende tip1 şeker hastasıyım inşAllah şifa olur ümidindeyim


ftmnrgny
< cengiz__11 >
Bey,
ben tip 2 şeker hastasıyım. Söylenilen şekilde ilacı hazırladım. İnsüline devam edecek miyim? ben tip 2 diyabet hastasıyım burada ki diyabet hastalarının çoğu tip 1 acaba bana da faydası olacak mı?


mrvee
Bu ilacı abiniz kullanmış fakat aradan 5 yıl geçti ilaç kalıcımı daha sonradan zararları oldumu


münih
Okumanın faydası olur, olmaz değil ama pehrize devam edlebilir, edeceksiniz. Zaten 110 – 140 aç karna, tok karna zaten tutmaz 1200 e kadar normaldir. 200 den fazla olursa şeekrli yiycekelrden ve doktor tavsiyesine de okunmanın yanı sıra uymlı diyorum. Hasta kardeşlerimize geçmiş olsun, Allah şifalar versin inşAllah.

selam ve saygılarımla.

1200 değil, 200 olacaktı. sayın adminler niye yazı düzelme yok forumda, sakıncası nedir? lütven düzetsin, yazı düzeltme, değiştirme olsun.

selam ve saygılarımla.


cengiz__11
selamun aleykum arkadaşlar.
öncelikle abim bu karışımı içerken insilün kullanmayı bırakmıştı, evet kullanalı 5 yıl oldu, ve hala abim insilün kullanmıyor, şekeri de 110 larda, dilediği tatlıyı yiyor, ama dediğim gibi keşke abim gözlerini kaybetmeden bu karışımı bulsaymıştı. taktir yaradanın,
sorularınıza mümkün olduğunca cevap vermeye çalışıyorum, bildiğimiz gibi derdi verende ALLAH (c.c.) dermanı verende. sınavdayız bunu unutmayalım kardeşlerim.
duanızı esirgemeyin lütfen.
ALLAH (c.c.) emanet olun, selamun aleykum.

Okudunuz mu?  Mikrobiyoloji boyama yöntemleri nelerdir?

kardeş abim tip1 şeker hastasıydı. günde 3 defa insülün vuruyordu, bu karışımı kullanırken, insilün kullanmayı kesmişti.
zaten bu karışımı kullanırken, tavsiyem kullanan arkadaşlara, şekerlerini devamlı suretle takip altına almaları,olumsuz bir sonuçla karşılaşmamaları açısından. bilmem anlatabildim mi.!

Emind ve Kanuni72 kardeşlerim, ilacı kullandınız sanırım, sonucu buraya yazarsanız, diğer arkadaşlarında kafalarındaki soru işaretlerinin kaybolmasını sağlarız.
selam ve dua ile kalın.


kanuni72
s.a doktorun verdiği ilaca devam ediyorum (galvus met) sabah akşam 1 adet perhiz merhiz yapmıyorum açlık 110-115 lerde tokluğuda pek takip etmiyorum açıkçası Allah herkese acil şifalar versin


ftmnrgny
Ben başlayalı 34 gün oldu. Sabahları aç karna içiyorum şurubu ama şekerim 250 – 300 den aşağı düşmüyor. Söylenilenleri eksiksiz yaptım ama hiç bir değişim yok. İnsülinimi vurunmaya devam ediyorum yoksa daha da yükselecek. Doktorumla da görüştüm şekerim ilk başta tip2 imiş ama insülin kullandığım için tip1 olduğumu söylüyor neden faydasını göremiyorum? bana yardımcı olur msunuz?


cengiz__11
< Ben başlayalı 34 gün oldu. Sabahları aç karna içiyorum şurubu ama şekerim 250 – 300 den aşağı düşmüyor. Söylenilenleri eksiksiz yaptım ama hiç bir değişim yok. İnsülinimi vurunmaya devam ediyorum yoksa daha da yükselecek. Doktorumla da görüştüm şekerim ilk başta tip2 imiş ama insülin kullandığım için tip1 olduğumu söylüyor neden faydasını göremiyorum? bana yardımcı olur msunuz? >

Bu işlemlerden sonra hasta 40 gün süre ile her sabah aç karnına birer fincan içecektir. 40 gün tamamlandıktan sonra 3 gün daha gün aşırı içmeye devam ettikten sonra tedavi süresi tamamlanmış olacaktır. Bu işlemlerden sonra hasta daha önce yemesi yasak olan her şeyi Allah’ın (c.c.) izni ile çekinmeden yiyebilecektir. Çünkü hastalık tamamen iyleşmiş olacaktır. Bu reçete eline geçen kişinin reçeteyi bir başkasına ulaştırmasını din kardeşliğimizin bir gereği olduğunu lütfen unutmayalım.
. ALLAH (c.c.) emanet olun İNŞEALLAH.


Efsane 66
Selamlar, benim babamda hasta.

Kendisi seker hastasi diyaliz makinesinede giriyor. Genelde sekeri 200 bazen 300 un uzerinde oluyor. Umarim faydali olur kendisine insAllah. ama Babamda kiloda var bakalim faydasi olacak mi.
Saygilar


xForeverKinqx
Sabahları Açkarnına İçeceğizde Fincanlamı yoksa su bardağıylamı hangisiyle ?

Okudunuz mu?  Boyun fıtığı ameliyatı ve sonrası dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?

kanuni72
Sabahları Açkarnına İçeceğizde Fincanlamı yoksa su bardağıylamı hangisiyle ?
FİNCANLA


Kayıtsız Üye
ben 3 aydır şekerim ben kullandım geçmedi


Kayıtsız Üye
ben şeker hastasıyım bende kullandım çok memnunum ben iş yerimi kapattım hastalık için sonra ögrendim bu ilacı hayata döndüm bu ilacı bilseydim iş ywerimi kapatmazdım fakat bende aşırı sitres yaşadıgım için senede bir kere yapıp içiyorum bende tamamen geçmedi fakat hekez için geçerli değil deneyin dua edersiniz hiç bir yan etkisi yok sonuçta yediğimiz şeyler rabbim şifa versin hepimize amin ……lütfen banada dua edin çok samimiyim Allah rızası için hülya


kanuni72
1 yıldır galvus met kullandım yaklaşık 1 ay önce ilacımı sağlık ocağında yazdırdım ama eczane vermedi raporun süresi dolmuş bağcılar eğitim araştırmadan randevu alamadım bende eyüp devletten aldım kan ve idrar tahlillerinden sonra dr galvus meti yazamayacağını eğitim araştırmada yazdırmam gerektiğini söyledi 1 aydır galvus meti kullanmıyorum açlık 130-140 larda tokluk 200 lerde böyle giderse ilaç kullanmayı kesicem Allah c.c herkese şifa ihsan etsin


Kayıtsız Üye
selam kanuni72,neden böyle giderse ilaç kullanmayı kesicem diyorsunuz?birde galvus met nasıl memnunmusunuz bende yeni kullanmaya başladım.


sailor
cengiz_11 kardeşim, arkadaş 34 gündür zerre fayda görmemiş bir haftada mı fayda verecek yapmayın Allah aşkına!
Faydasız olduğunu iddia etmiyorum ama çok kişinin fayda görmediğinede şahit oluyorum bununla ilgili birde forumlarda neler konuşuluyor diye araştırayım dedim hakkaten öyle yani! bu formül demekki herkeste aynı etkiyi göstermiyor. kesin ve net konuşulmaması gerekir yoksa büyük bir ümitten sonra hayal kırıklığı ve stres hastayı çok etkiliyor.


Kayıtsız Üye
cengiz-11 kardeş benim annem şeker hastası anneme bu karışımdan kullandırmayı düşünüyorum ama bu karışımı uygulamak için önce size güven duymalıyım kafama takılan bir şey var:18 ekim 2007 tarihinde abinizin 10 yıllık şeker hastalığı olduğunu yazmışsınız. burada da abinizin 14 yıllık şeker hastası olduğunu belirtmişsiniz bu tutarsızlığı açıklayabilir misiniz


Emrah
Normal ilaclarini kullanmayı birakmalimi acaba bu karışımı kullanmaya başlayınca ,,


zeyne_p
kardeşim bu karışım sırasında insülin kullanan bir hasta insüline devam edecek mi birde perhizine devam mı edilecek bu sürecte


Kayıtsız Üye
selam cengiz__11 öncelikle böyle birşeyi bizlerle paylaştığın için Allah razı olsun. Ben bu dediklerini harfiyen uygulayarak karışımı yaptım. Fakat kaynadıktan sonra süzmeden soğumaya bırakınca tamamen soğuduğunda karışımdaki arpa buğday şişip çam sakızıda dondu bu yüzdende su çok ciddi anlamda çekildi, acaba yanlış yaptığım bir yer mi var siz nasıl uyguladınız? Kaynadıktan sonra bir kaç dk bekletip hemen süzsek olmaz mı?

Okudunuz mu?  Cin neden intikam alıyor ve sorun ciddileşiyor?

tolunay_42
Selam cengiz__11 ben bu karışımı harfiyen uyarak hazırladım fakat kaynattıktan sonra öylece soğumaya bırakınca su çok fazla çekildi, önce içindeki arpayı buğdayı vs. süzdükten sonra mı soğumaya bırakmam gerekiyordu? Kaynadıktan sonra tam olarak nasıl yapmam gerekiyor, siz nasıl yapmıştınız?


Kayıtsız Üye
Arkadaşlar, diabet(şeker) hastası değilim ama bu hastalık hakkında konuşabilecek kadar yaşanmışlıklarım var.. Bu tarz şeyleri kesinlikle ciddiye almayın.. Ne yazık ki diabet hastalığının henüz tam tedavisi bulunamadı Bu nedenle diabetli bireyler, ömür boyu diyetlerine,ilaçlarına, kan şeker düzeylerine dikkat ederek yaşamak durumunda kalıyor Bunun farkındayım .. Çok zor süreçlerden geçiyorlar Sağlığımı geri kazanacağım ümidiyle her türlü yola başvurabiliyorlar Fakat bunların sizlere zarar vermeyeceğinin garantisini kim verebilir?.. Bu vücudunuzu daha da sağlıksız hale getirebilir Uygulamadan önce mutlaka doktorunuza veya herhangi bir diabet hemşiresine danışın.. Onlar ne yapmanız gerektiği konusunda mutlaka yardımcı olacaklardır sizlere…


hemşire
< KARDESLERİM KAFANIZA TAKILAN BİRŞEY OLURSA MSN ADRESİM VAR ELİMDEN GELDİĞİ KADAR YARDIMCI OLURUMM..cep nomu verecektim fakat reklam die düşünüldüğü için vermiyorum..tamamen ALLAH (c.c.) rıza sı için yardımcı olmaya çalışıyorum..hiçbir maddi kazanç düşüncem yoktur..saygılarımla.. >

Peki bunu yapan birine bir şey olsa O zaman sorumluluğu alır mısın arkadaşım?


Kayıtsız Üye
bir de arkadaşın biri demişki suya okuyup bunu içiyorum.. bırrakın arkadaşlar batıl şeyleri böyle oku dua et ama suya okuyup içmek ne putlaştırmayın ya direk okuyunca ALLAH (cc) a gtmiyor mu


Kayıtsız Üye
Arkadaşlar bu ilacı kullanan çoğu kişinin şeker hastalığından kurtulduğuna şahidim. Her kullananında şifa bulmadığını söylemeliyim. Malzemeler tamamen doğaldır kullanan kişilerden her hangi bir şikayet gelmemiştir. Şifayı önce yüce Mevlamdan isteyip sonrada ilacı bir vesile olarak görüp başlarsanız Allahın izniyle faydalı olacaktır. Eğer nasıl şahit olduğumu sorcak olursanız ben Halit AĞIRKAN’a yakınıyım ve dünyanın 4 bir tarafından Allah razı olsun diye gelen telefonlardan biliyorum.
Rabbim cümlemize acil şifalar ihsan eylesin İNŞAALLAH.

Okudunuz mu?  Tındalızasyon ve UHT işlemleri nedir?

Kayıtsız Üye
bu tedavi ile birlikte ilac yine kullanacakmıyız ilaç galvus met 1000 mg


Kayıtsız Üye
Mrb bunu kullanırken ilacıda kullanalımı acaba hem ilac hemde bunu kullanırken yan etki olmasın


Kayıtsız Üye
canim kardesim ALLAH(C.C)senden ve abinizden binlerce defa razı olsun bilginizi bizlerle paylastiginiz için.Ben su anda sizin kuru kullaniyorum.INSAALLAH rabbimin izniyle sifa bulurum .Kur sonunda sizinle paylasirim.Emanetiniz ALLAH’a olsun.


koleksiyoner
Sn: Mustafa Cengiz ve Halil Ağırkan
paylaşımlarınızdan dolayı teşekkür ederiz.

konuyla ilgili sizlere bir soru sormak istiyorum.
Sizler bu terkibi nerden aldınız. Yada şeker hastası olan ağabeynize bu terkibi kim verdi.


Kayıtsız Üye
bu ilacı kullanırken pehriz yapıp doktorun verdiği ilaçlar kullanılacakmı yoksa sadece bu karışımmı kullanılacak 40 gün boyunca


Kayıtsız Üye
Cengiz b. Bende 15 gündür yapıyorum neredeyse 2 kilo aldım. Birde bir kere kaynattim buzdolabına koydum. Aynı karışımı 46 gün icicem diye biliyordum. Kilo almam normalmi? Teşekkürler


emrw
Abi ben şeker hastasıyım ilaç kullanıyorum peki bunu yaparken ilaçda kullanacakmiyiz


Kayıtsız Üye
Ben kullandim faydasi oldu olmadi deyil ama benim bildiyim 40 gun boyunca hiç tatli agzinizacsurmeyeceksiniz 40 gunden sonra azar aazar yiyip kandaki hucrelere tanitacaksiniz .ama tadi çok kotu .insAllah sizede sifa olur.


Kayıtsız Üye
Ben Huseyin alagoz Slm.bu bilgileri yazana bizlere bilgi olarak sunana simdiden tskler.benim midemde küçük sorunum var mideye zarari varmi bilgilendirirseniz sevinirim..


Kayıtsız Üye
ben 12 yıldır şeker hastasıyım vede bu hafta ço yükseldi karışım dediyiniz nedir acaba bende kullanabilirmiyim tarif ederseniz memnun olurum


Kayıtsız Üye
Abi iki tane secenek görünüyor biri 100g r diğeride 500 gr bunun hangisi yapmakta fayda olur


Kayıtsız Üye
Bunu tatlandirabilme ihtimalimiz yokmu bir sekilde fena aci şu cam sakizinin kokusu tum evi kapladi


Kayıtsız Üye
Selamunaleyküm , ben 21 yaşındayım ve şeker hastalağına yakalandım. 4 aydır insülin tedavisi görüyorum , Şifayı veren ALLAH AZZE VE CELLEDİR , Onun şifasına sığındım , dermanı veren Allah’tır bir iznillah , bizimde bu dermanları aramamız ve bulmamız gerekiyor , benim şekerim 200 den yukarı çıkmıyor , genellikle 40 ,50 , 70 ,90, 150 , 174 gibi sonuçlar çıkıyor hep , ben Allah’ın izni ile bu şeker hastalığını yenmek istiyorum , bu sayfada okudum sizin ŞEKER HASTALIĞI için doğal yönteminizi , ama orda yaşlı kadın ve erkekl yazdığınız için tereddüt ettim. Vesile olursanız yani , ben 21 yaşındayım bu yöntemi kullanabiirmiyim. işe yararmı , zarar verirmi , Zaren çörek otu yağı kullanıyorum sabah ve akşam.

Okudunuz mu?  Miraç gecesi namazın emredilişi - Namaz Elli Vakitten Beş Vakte Nasıl Indirildi?

Kayıtsız Üye
evt arkadaşlarbu tarifi kullanıpta şifa bulanlar sonuçlarınızı yazarmısınız…


Kayıtsız Üye
insanların duygularıyla oynamayın kardeşim cahil cühela takımı gibi kafa karıştırıp duruyosunuz elinde somut bilgisi olan çıksın konuşsun .


Kayıtsız Üye
cengiz bey ben dediginiz ilacı şöyle hazırladım acaba doğrumu? 100gr,arpa 100gr,bugday 100gr,çamsakızı 100gr,çörekotu bunları baya kırılmış şekilde yapdık ve soguk 2litre su döküp ve çamsakızınıda ezerek içine koyup 10 dakika kaynattık ama bildiğimiz boza veya pudik kıvamında oldu süzdükdensonra vede 1 litre kaldı acaba doğrumu ? sizin dediginiz gibi su olarak kalmadı ismim fetin saygılar


Kayıtsız Üye
Sadece çam sakızını yemeklerden sonra nohut büyüklüğünde yutsaniz bile seker düşüyor. Burda okudum bir arkadaşima söyledim. O da sakız toplayip yutmus. Şekeri 350 çıkarken 150’ye düşmüş. Hatta yemekten sonra üç tane çikolata yedikten sonra ölcmüş 150 çıkmış.


Elazig
Bende seker var bende deniyecegim faydasi olursa omur boyu dua edecegim.


Kayıtsız Üye
Yorum yapan hastalar 5 yıldır Bi daha hiç yorum yapmamış. Hepsi bu kürü kullanıp iyileşir kurtuldu ve diğerlerini unuttu mu. Yoksa kullanıp öldüler mi


Kayıtsız Üye
Salam bu karisim 5defe10gun icilenden sonra 40gun birde icilecek lütfen cavab yazardiniz


Kayıtsız Üye
İyi günler annem kullanmak istiyor ama mide rahatsızlığı var ve de yaptığımız karışımın tadı çok acı oldu mideye zararı olur mu


halit ağırkan, Allahın izniyle şeker hastalığına kesin çözüm bulundu, acı çam sakızı

Bu kategoride yer alan SİGARA ve ALKOL Kullanmakla İlgili Sözler (Sloganlar !) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Şeker hastalığını Allahın izni ile yenmenin yolu! Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.