Anasayfa
7 Mayıs 2021, 14:03
Sozler
Yönetici

Helal lokma ile ilgili sözler

Helal lokma ile ilgili sözler

Kayıtsız Üye
helal lokma ile ilgili sözlere ihtiyacım var bana alimlerin helal lokma hakkında söylemiş oldukları sözleri yazar mısınız ?


Cevap: Helal lokma ile ilgili sözler

S-a-b-i-h-a
Helal lokma tohum gibidir. Meyvesi güzel fikir tefekkür ve tövbedir.Haram lokma afyon gibidir. İnsanı gaflete sürükler Allah’a itaatten uzak bırakır.

Okudunuz mu?  Ticaret ile ilgili atasözleri

Haram lokma yendiği dakikada melek ilhamını keser. Rahmanî feyz vebereket kalbe inmez. Böylece o kimsenin sıfatı değişir. Onun içintalebe, öğrenciliğin yüzde doksanı helâl lokmadır. Yüzde onu da gayrettir.

Gıdası haram olanın ameli çirkin olur. Kimin ruhunu da melek emzirir ve kalbine yoldaş olursa o kimse ibadet ve taata ulaşır halim-selim olur adeta melekleşir.

Okudunuz mu?  Dini cuma mesajları


Cevap: Helal lokma ile ilgili sözler

свеча
helal lokma benzin gibidir. haram lokma ise araca benzin yerine su koymak gibidir.

helal haram lok hakkında uydurma söz.


helal lokma sözleri

Bu kategoride yer alan El ile ilgili deyimler başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Helal lokma ile ilgili sözler Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.