Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:08
sizden4
Abone

Deri ve saç kepeği gusle engel midir?

Deri ve saç kepeği gusle engel midir?

nrsn15
tabakalaşmış beden kirlerinin ve saç kepeklerinin, kulağın içindeki, kıvrımlarındaki kirlerin altına su geçer mi? kolayca temizlenebilecek türden olduğu halde bir kişi bunları bilerek hiç temizlemese aldığı gusül sahih midir?
kaynak belireterek cevaplarsanız sevinirim arkadaşlar acil

Okudunuz mu?  Yara bandındaki kan

Cevap: Deri ve saç kepeği gusle engel midir?

Hoca
Kepek dibine su geçirdiği için gusle engel değildir.
Bilerek kepeği temizlemeyen kişinin abdesti geçerlidir.


Cevap: Deri ve saç kepeği gusle engel midir?

nrsn15
peki beden kirleri de suyu geçirir mi yani bir insan var vücudunu kaşıdıkça kirler çıkıyor kaşıdıkça kir dökülüyor kirler tabaka oluşturmuş vücudunda.bu kişi bedenindeki tabaka oluşturmuş beden kirlerini hiç temizlemese guslü geçerli olur mu lütfen cevap beden kirleri de suyu geçirir mi

Okudunuz mu?  Delilleriyle Hanefi Fikhi kitabını tavsiye eder misiniz?

kepek gusle engel mi, saç kepeği gusle mani mi, saç kepeği gusle engel mi

Bu kategoride yer alan İslamı ögremek için ne yapmam lazım? Hangi kitapları okumam gerekir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Deri ve saç kepeği gusle engel midir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.