Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:23
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Jandarma Görmek

Rüyada Jandarma Görmek

Hoca
RüYADA JANDARMA
Rüyada jandarma gören kişiyi, kısa bir zaman içinde büyük bazı işler bekliyor demektir. Ancak, bu rüyayı gören emeğinin karşılığını fazlasıyla alacaktır.


Cevap: Rüyada Jandarma Görmek

YAZGÜLÜ
Rüyada jandarma görmek büyük bir sorumluluğun üstünüze verilerek o sorumluluğu alacağınıza yada kendinizi jandarma olarak görmüş iseniz hayatınızı baştan aşağıya değiştirecek önemli kararlar alacağınıza işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada İskelet görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Jandarma Çevirmesi

rdre
arabamın gerçek hayatta da icradan yakalaması var ve rüyamda ben de farkındayım. rüyamda bir kavşaktan geçerken jandarma çevirmesi görüyorum. jandarma arabası var. arabayı durdurmasınlar diye korkarken bana tören üniformalı bir jandarma durdurmuyor, geç diyor. sonra telefonla çevirme ve radar uyarı grubuna noktayı da vererek arkamdaki minibüs kamyonet gibi bir aracı durduruyorlar.sonra telefonla çevirme ve radar uyarı grubuna noktayı da vererek … karakolun önünde jandarma çevirmesi var diye sesli mesaj atıyorum. sonra bir okulun önüne park ediyorum. duvarın üstünde bir adam var. onunla konuşuyoruz. duvarın üstüne çıkmamı istiyor. ben de duvardan tırmanıp üste çıkıyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada İrin görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada Jandarma Görmek

Tohat
Kendini güvende hissedip var olan sorumluluklarının bilince olacağına ve bu konuda daha dikkatli olacağı anlamı taşıyan bir rüya olsa da bu yaşadıklarının tesiri ile de görülmesi muhtemel olan bir rüya olabilir. Ge riki durumda da olumsuz bir çıkarımı bulunmamaktadır. En doğrusunu bilen bir tek Allah’tır elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada İnsan Eti görmek (İmam Nablusi)

Jandarma

Bu kategoride yer alan Rüyada İpek Böceği görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Jandarma Görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.