Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:46
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Yemek Görmek

Rüyada Yemek Görmek

Hoca
RÜYADA YEMEK
Tek başına yemek yemek , kötü bir haber alacağınıza yorumlanır. Hareketlerinize dikkat etmeniz gerektiğini de belirtir. Birçok insanla yemek yediğinizi gördüyseniz, bolluğun ve refahın habercisidir. Kazanç elde edip, kazancınızı başka insanlarla paylaşacaksınız.


Cevap: Rüyada Yemek Görmek

YAZGÜLÜ
Rüyada yemek görmek şayet yemeği tabakta yemiş isen çok büyük ideallerin ve hedeflerin olmayan ve para hırsına kapılmadan kendi başına yaşamaya razı olan ve gönlü bol olan kişiye yada alın teri dökmeden haksız yere kazanılan para ile yemek yemek ise malını,paranı ve rızıkı kaybedeceğine işaret eder.


Yorum: Rüyada Yemek Görmek

Kayıtsız Üye
Hocam selamünaleyküm. Benim bir sevdiğim var ve babam memleket meselesinden ötürü aileyle tanışmak istemedi. Sevdiğim çocukla beklemedeyiz ve hep dua ediyoruz babamın inadı kırılsın herşey güzellikle olsun diye. Bu gece rüyamda büyük bir sofrada, güneşli açık havada ,sevdiğimle beraber oturuyoruz. Çok güzel yemekler var. Ve sevdiğimle birlikte aynı tabaktan yemek yiyoruz. Bunun anlamı ne olabilir hocam.. Allah razı olsun şimdiden.


Yorum: Rüyada Yemek Görmek

arifselim
Aleykum selam. Görmüş olduğun rüya hayırlıdır. Bolluk, bereket ve mutluluk manasındadır. Lakin bu tür süreçlerden geçerken görülen rüyaların çoğu bilinçaltından kaynaklanır ve yorumu da olmaz. Bu açıdan anne ve babanı üzme ve haram bir ilişkiden de uzak dur ki Allah sana hem dünyada hemde ahirette güzellikler versin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada yeşil kuş görmenin tabiri nedir?

Kayıtsız Üye
Merhaba , rüyamda kızım ve öğretmeniyle kahvaltı yapıcakmışız ben hazırlamaya gidiyorum her gidip geldiğimde kahvaltılıklar çoğalıyo açık büfe gibi omlet yapan aşçılar su börekleri yapan kadınlar daha sonra pastalar tatlılar ben ne alacağımı şaşırıyorum çok acele ediyorum bekliyolar diye bide keşke diyorum bizim mutfağa kapı olsaydı rahat taşırdım diyorum bir bakıyorum kapı açılmış yemekhaneye dönmüş uzunmasa herkes yemek yiyo ben aceleden ter içinde kalıyodum uyandım


arifselim
Merhaba. rızık elde etmeye, başarılar kazanmaya, hedeflerine ulaşmaya ve kurduğu hayallerine kavuşacağına işaret olarak tabir edilir. Yemeklerin çoğalması aynı şekilde bereketin artması manasındadır ve hayırlı olarak yorumlanır. Sende hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba, rüyamda bir sitede oturuyormuşum bahçesinde toplantı varmış kekler kurabiyeler falan var ben çocuklar için Alıyorum onlardan geç kaldım bir şey kalmamış diye üzülürken üskata çıktığımda 3 4 tane kadın yemekler yapmışlar herçeşit pastalar bide arkaya doğru bakıyorum masalarda pirinç pilavları ben kadına diyorum ki eskiden böyle olurdu artık olmaz zannediyordum diyorum oda bu ne ki artık hep böyle olacak diyor teşekkürler şindiden

Okudunuz mu?  Rüyada yeryüzüne melek inmesi

Tohat
Merhaba. Hem bereketin, rızkın hayatında çok olacağına ve bu konuda sıkıntı çekmeden yaşayacağına delalet ettiği gibi sana uzaktan gelebilecek bir habere bu haberden hoşnut olmayacağın bir içeriğe sahip olduğuna delalettir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda bir arkadaşımla bir yere gidiyorduk bir mahalleden geçtik ve mahallede düğün site duvarından atladık topraklı bir yerdi ve çamur oldu ayakkabılarımız neyse o o arkadaşla dönüyorduk açıktık baktık bir adam elinde yemek içeri giriyor bir adet elime aldım hatırlamıyorum sonra bizi davet etti girdik içi kalabalıktı biraz yaşlı bir amcanın karşısına oturduk lahmacun yiyoruz ama niyeyse canım istemiyor temiz değil gibi geliyor başka bir etten yapılmış gibi yedim 1-2 tane sonra baktım midem ağrıypr karnımı tutarak dışarı çıktım baktım yine o düğün ama ben hala karnımı tutuyordum ve yediğimiz yemekte arkadaşta midesi ağrıyordu ve yediğimiz yemekte o düğünün yemeğiydi
(Bu rüyada o arkadaşla ilgili şüphelenmeye başladım onla alaksı var mi)

Okudunuz mu?  Rüyada yer yatağında uyuyan çocuklar görmek

Tohat
Helal kazanca önem vererek çalışacağına, kazancını bu doğrultuda artırmaya gayret edeceğine, karşına çıkan sorunlardan ötürü alacağın nasihatleri kulağına küpe yaparak yoluna sorunsuz ve daha az sıkıntı ile sürdüreceğine delalet etmektedir. Doğrusunu en iyi bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hocam iyi günler. Rüyamda bir arkadaşımın aldığı yemeği arkadaşım yokken izinsiz olarak yiyorum. Yemek tabulotun da patates kızartması ve tahin pekmez vardı. Sonra arkadaşım geliyor (bu arada benim yemeğin ona ait olduğundan haberim yok) naptın filan diyor. Özür diliyorum gidiyorum aynı yemeklerle tabulotunu doldurup getiriyorum. Arkadaşım tamam diyor yemeği alıyor ama hakkımda helal değil diyor. Rüyamı nasıl yorumlarsınız. Şimdiden teşekkürler


Tohat
Hayırlı günler. Gördüğün rüyan gerçek hayatta da dinen makul görülmeyen bir durumdur. Böyle bir rüya görmüş olmanın nedeni bazı yanlışlara kapılma riskin olabileceğidir. İşlerinin ters gitmesine neden olacak, haram yola meyl edecek davranışlar sergileme konusunda dikkatli olman hakkında uyarıdır. Rüyalar bu konuda bir nimettir. Allah doğrusunu en iyi bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada Zambak Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
3 tane rüya gördüm
1.rüya öğretmen olduğumu öğrencilere bir şeyler anlatırken görüyorum bunun tabiri nedir lütfen yazar Mısınız
2.rüya evde kedi var kediyle oynuyorum sonra kedi yemek yiyor bunun tabiri nedir acaba ?
3.rüya yemekhane gibi bir yerdeyim bir sürü insanlar var yemek alıyorlar bende yemek alıyorum ve yemekhanede masaya oturup yemek yiyorum bunun tabiri nedir acaba lütfen cevap bekliyorum rüyamı yorumlar mısınız ?


Tohat
Hayırlı günler. Birinci rüyanın tabiri, öğretmenlik mesleğinin gerçek yaşamda da değerli olmasından eğitim ve önem verilen bir meslek, kariyer olmasından dolayı tabiri de bu şekilde yorumlanır. Öğretmen olanlar veya bu yolda olanlar yapacakları başarılı projeler ile tanınmış saygın g ren bir kimse olacağına veya eğitime dayalı olarak uygulayacağın çalışmalar ile insanların faydalanacağı işlerde bulunacağına delalet eder.
İkinci rüyanın tabiri ise, kedi görmek kendini birinden koruman gerektiğine, bunun yakın çevrende olup haset ve kin dolu birine delalettir.
Üçüncü rüyanın tabiri olumlu bir haber alacağına fakat bu haberin neticesinde olumsuzlukların doğabileceğine işarettir. Bir miras sahibi olacağın gibi yakınlarınla hak meselesi yüzünden can sıkıcı durumlar yaşayabilirsiniz. Allah en iyisini bilendir elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada yüzü kararmış birini görmek

Kayıtsız Üye
Selâmünaleyküm, rüyamda camiide yemek veriliyormuş, sevise yardım ediyordum. Masalarda bir kaç kişi oturuyordu. Tabaklara salata böldüğümü görüyorum. Tabağın en altında mor lahana salatası görüyorum, onuda bölüyorum tabağa. çok sevdiğim, fakat iki yıldır görüşmedigim bir kişi hanımı ile geliyor o ortama. oturuyor masaya. ben onlar geldi diye o ortamdan mutfağa geçiyorum. prada oturanlara eşlik ediyorum.
yorumlarsanız sevinirim Allah razı olsun


Tohat
Ve aleyküm selam. Etrafında Allah rızası için zamanını harcayan ve onlardan istifade edebileceğin insanların olabileceğine, senin de hayır hasenat işlemek adına her yöreye ve her yere kovuşturmaya çalışırken bir çok parçaya bölünmek isteyeceğine delalet eder. Allah en iyisini bilendir tâbi.


Vatandaş
Selam aleyküm, Diğer web sayfalarında yorum için araştırdım. sağlıklı bilgi bulamadım.
ben bekar bir erkeğim.
Rüyamda başörtülü tesettürlü tanımadığım bir kadınla evimdeki mutfakta yemek yiyorum
Kolyesindeki parça zincirinden çıkıyor ve tabağımdaki şehriye çorbasının içerisine girip yüzüyor ve içinden yukarı doğru havaya çıkıyor, kafamın hizasında havada süzüldü. Havada iken o kadın kolyenin parçasını eline alıyor.
Sonrasında ise sol göğsünü açmış ve göğsünün çevresinde bebek heykelleri gördüm
küçük,
hepsi aynı boyutlarda,
kahverengi renkteki bebek heykelleri sıra sıra dizilmiş duruyordu.
Bunların hepsi yemek masasında oluyor.
Kolyesindeki özellik ve sıra sıra dizilmiş baş parmak boyutlarındaki bebek heykellerinin yorumu nedir? Bebek heykellerinin sayısını hatırlamıyorum 3-4 adet olabilir.
Rüya saçma ise sorduğum için özür dilerim 🙂
Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim . Allah razı olsun

Okudunuz mu?  Rüyada Zengin Görmek (imam nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Çekilmesi zor, huzursuzluk yaratan kişilere işaret olan ve bunlardan doğabilecek irili ufaklı sorunlara delalet olan bir rüyadır. Özellikle bir kadının iyi görünmesinin ardındaki gerçek yüzünün farklı olabileceğine ve gizliden sorunlar serpiştirdiğine buna karşı dikkatli olunması gerektiğine delalet etmektedir. Allah en iyisini bilendir tabi.


18-Unexpected
Selamın aleyküm. Rüyamda; annemin evindeki mutfaktayım, mutfak kapısı kapalı, sanki başka bir odaya gidemiyormuşuz gibi ve yanımda kardeşim ve birisi daha vardı ama kimdi emin değilim.
Neyse karnımız acıktı ve ben bir şeyler hazırlamaya başladım. Sanırım makarna ve onun yanında bir yemek daha hazırlamaya başladım ama neydi o emin değilim.
Artı bu yemeklerin yanında bir dürüm ve bir ekmek arası hazırladım, daha sonra ekmek arasını, tabak içinde bir yemek vardı, onu ve bir şeyi daha mikrodalga fırına koydum ve zamanlayıcıyı da ayarladım falan. Diğer tarafta da yemekler oluyor.
Neyse, sonra ben geçtim masaya ve bilgisayarımdan bir video açtım ama öyle boş beleş videolardan değil, eğitimle ilgili bir video olması lazım ya da kişisel gelişim ile ilgili.
Neyse daha sonra, ben dürümümün yarısını hemencecik yedim, he bu arada elimde de bir ayran vardı ama ayranın tadı kötüydü ama yine de birkaç yudum içmiştim ama hepsini içmiş miydim bilmiyorum.
Neyse kardeşim köşede bir yerde yemeğini yerken diğer tanımadığım kişi ise benim hemen yanımda bir şeyler yiyor ve bense onun yanın bir şeyler yiyorum, bilgisayar karşısında.
Neyse daha sonra, ben dürümümün yarısını yedim ve bu çok çabuk bitti ya tarzı bir şey dedim içimden ve kardeşime bana ekmek arasını da getirsene diycektim ama demedim, şimdi çocuğa hizmetçilik olmasın diye sanırsam, yani kardeşime.
Neyse, dürümümü yemeye devam ettim ve hemen yanımdaki o kişi de yerken bir şeyleri, birden sandalyesini bana yaklaştırmaya başladı ve bayağı bir yaklaştı, kulağımın dibine kadar yaklaştı ve sanki kafasını bana doğru, yani kulağıma doğru uzatıp o yemeye devam ettiği şeyi yemeye devam ederken ben buna acayip sinirlendim. Sonra ise sinirden kendimi uyandırdım galiba. Teşekkürler şimdiden.

Okudunuz mu?  Rüyada yazı yazmak

Tohat
Ve aleyküm selam . Ileride gelirinin iyi olmasına rağmen senin buna yetinmeyerek kendini zorlamadan ekten bir gelir daha gelmesini sağlayacak bir işte daha çalışmana ve gelirini ikiye katlamana, yapacağın işlerin hakkında hayırlı olup olmayacağına dikkat etmen gerektiğine, sana zararı dokunacak durum ve işlerden feri durman gerektiğine delalet eder. Yaptığın işlerde, kazandığın parada, elinde olan herhangi bir şeyin etrafındaki kimsenin gözünde olduğuna ve alıcı gözüyle baktığına delalet etmektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Yastık Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum hayırlı geceler hocalarım ben bu sabah bir rüya gördüm anlamı varsa açıklarsanız sevinirim.
Gerçek hayatta gitmek istediğim bir yer var dini sohbetlerin yapıldığı bir ortam daha önce böyle bir ortamda bulunmadım ve gitmeyi çok istiyorum rüyamda o ortama gittiğimi gördüm. Rüyamda yemek ve dikiş yapıyorlardi hatta bana da gösteriyorlardı yemeğe davet ettiler mutlu olduğum bir ortamdı sonra ordaki birinin eşi beni eve bıraktı hocam arabada giderken de hep ama bu günah niye arabaya bindim vs diye düşüne düşüne geldim arabadan inince de başka bir erkek eşinin tanıdığı bana yemek göndermişler geldiğim yerdeki kızlar yemek verdi nasıl oldu bilmiyorum yemek kabinin teki yere düştü yemek döküldü ben de hepsi dökülmedi sadece bu döküldü diyip topluyordum yerden o sırada sokağa bakınca da çöp gördüm yerlerde beyaz poşet tarzı şeyler vardı hatta bizim mahallemiz de böyle insanlar yerlere çöp atıyor diye kızıyordum rüyada o sırada da uyandım hocam.
Belki psikolojik olarak gördüm belki de bir uyarı yada başka bir şey bilmiyorum hocam ancak bir anlamı varsa ve yorumlarsanız içim daha da rahat edecek Allah’a emanet olun

Okudunuz mu?  Rüyada zina yapanları görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. İşlerinin nizamında ilerlemesi ile tıkırında gelişeceğine, emekle, çabayla işlerini büyüterek hayırlı gelişmelere kapı aralayacağına, bolluk ve bereketin nail olacağına, bazı konularda ön yargılı olduğuna bilmeden peşi hüküm vermekten geri durman, gördükten sonra iyice değerlendirmen gerektiğine delalet eder. Rüyan aslında anlattığın hal durumunu çok iyi yansıtan hayırlı bir rüyadır. Allah en iyisini bilir tabi.

Okudunuz mu?  Rüyada zenci olmak

Rüyada Yemek, rüyada annenin ağlaması, Rüyada Başkasının Yemeğini Yemek

Bu kategoride yer alan Rüyada Yahudi Görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Yemek Görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.