Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:46
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Yıldız Görmek

Rüyada Yıldız Görmek

Hoca
RÜYADA YILDIz TABİRİ

YILDIZ
Rüyada yıldızlı gökyüzü gören kimsenin , mutlu olacağına, şansının iyi olacağına ve para sıkıntısı çekmeyeceğine yorumlanır. Yıldız kayması ise, kötü haber almak demektir.


Cevap: Rüyada Yıldız Görmek

YAZGÜLÜ
Rüyada yıldız görmek üzüntü ve kederin tükenmesine ,ulaşılamaz olamaya,sevgiliniz ile birlikte cinsel münasebete ve yapmış olduğunuz yatırımların değer kazanmasına yada yıldızın kaydığını görmüş iseniz dostunuzla ilgili sıkıntılar yaşayacağınıza günü birlik ilişkiler yaşayarak dostlarınıza karşı kırıcı olmaya işaret eder.


Yorum: Rüyada Yıldız Görmek

Kayıtsız Üye
Merhabalar. Ben rüyamda bir kızın benim vücuduma girdiğini ve bana neler yaşadığını gösterdiğini gördüm. Yani kendi gözlerimle. Balkonda uyuyordum ve kız içime girince uyandım. Sokaklarda hiçbişi yokken bir anda sokaklar sanki yılbaşı günüymüş gibi sarı ışıklar yanıyor ve kız da bir yandan beynimin içinde konuşuyor "ve işte böyle bir anda ışıklar söndü gitti" diye. Ve bu kadın benim içimde ne kadar kalıyorsa o kadar ölüme yaklaşıyoruz. Neyse sonra balkondaki yatağıma geri yatıyorum ve balkonun tavanında yıldızlar azken bir anda çoğaldını görüyorum. Sonra dışarıya bakıyorum polisler geliyor. Yatağıma geri yatıyorum tabi bu sırada da ikimizin de ölmesine gıdım kalmış. Yine yıldızların tavanda belirdiğini çoğaldığını ve sonradan azaldığını görüyorum ve kız da içimde son sözünü söylüyor "ve işte yıldızlar teker teker azalıyor" diye. Kız ölüyor ama ben ölmüyorum bu ne anlama geliyor?

Okudunuz mu?  Rüyada yokuştan aşağı yuvarlanmak

Yorum: Rüyada Yıldız Görmek

arifselim
Merhabalar. Genellikle gören kimse için kendisini pek ilgilendirmeyen şeylerle meşgul olmaya, tehlikeye düşmeye ve belalı kişilerle muhatap olmak zorunda kalmaya işaret eder. Allah’tan hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


18-Unexpected
Selamın aleyküm rüyamda baba tarafında dedemlerin evindeyim ve akşam vaktinde, yani ya akşam ya da yatsı namazı vaktinde ben balkonda yıldızlara bakıyorum ve hiçbir teknolojik araç olmaksızın o yıldızların isimlerini sadece gözlerim yardımıyla görebiliyorum. Gerçekte söyle bir şey vardır. Yıldız ne kadar uzaksa kırmızı gözükür; ama ne kadar yakınsa mavi gözükür diye ve ben de yıldızların bir kısmını mavi, diğer bir kısmını ise kırmızı görürken çoğunluk olarak beyaz yıldız görüyorum ve bu yıldızlar Dünya’ya normal uzaklıkta diyorum ve bir yıldıza bakıyorum. Diğer yıldızlardan daha parlak bir mavi ve şöyle diyorum, bu Dünya’ya çok yakın bir yıldız diyorum ve bu yıldız benim favori yıldızım olup aşık oluyorum da diyebiliriz. Yıldızın ismi yanında yazıyordu ama emin değilim ve o yıldıza bir de telefonumda bulunan ve yıldızları gösteren bir uygulamayla bakmak istiyorum ve o sırada hem ezan okunuyor hem de babam bizi bir yere götürecekti o yüzden bizi çağırıyor. Gidiyorum yanında ve telefonumun şarjı az diye aslında gitmek istemiyorum ama yine de gidiyorum. Gitmek istememin sebebi telefonun şarjının %11 olması ve benim telefonumda oyundan başka işlerimin olmasıydı ve arabaya bindiğimi ve babam şoför koltuğunda ve bense babamın yanında ve kardeşimse arka koltukta seyahat ederken bir akşam vakti ve rüya bitiyor. (ilk anlattığım rüyamla birleşik olabilir. Hatırlamıyorum.)

Okudunuz mu?  Rüyada zevk almak gusul

Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyanızda gördüğünüz yıldız rüyanızdaki belirgin olan nesne veya durumdur. Buradan yola çıkarak yıldızların yakınlığı ve parlaklığı göz önüne alarak etrafınızda şeref sahibi itibarlı kişilerin varlığının söz konusu olduğunu gösterir hakkıyla bilen bir tek Allahtır tabiki.


Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm bugün bir rüya gördüm hayırlara gelsin inşALLAH rüyamda ben arkadaşım annem yolun kenarında oturuyoruz yerde sofra bezi var birşeyler yiyoruz geceydi gökyüzü açık mavi ve koyu lacivertti beyâzimsi ışıklar vardı daha sonra birtane yıldız kaydı ve hepimiz o an dedikki hadi yıldız kayıyor dilek tutalım dedik ve dilek tuttuk.Allahim hayırlı eş versin dedim aileme bizlere uzun ömürler versin dedim herkesi herşeye karşı korusun inşAllah Allah’ım.herkesi dedim annem ve arkadaşımda dilek tuttu hep birlikte amin dedik yıldız çok güzeldi ama kuyruklu mu ne öyle bir şeydi hayırlısı olsun inşAllah yorumunuzu bekliyorum teşekkürler 😊

Okudunuz mu?  Rüyada Yeşil Ağaç Görmek - İSTİHARE RUYASI

Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyan, başarı, iş, parasal konularda oluşacak güzel gelişmeleri gösterir. İşinde başarı gösterecek ve istediğin emellere, kazançlara nail olabileceksin. En doğrusunu bilen bir tek Allahtır.


Kayıtsız Üye
rüyamda eski taşındığım evin mahallesinde yürüyordum.evime gitmek istiyordum.ordaki duraktan bindim otobüse.fakat otobüsün başka bir yere gittiğini anladım.inmek istedim.ben evime nasıl gidebileceğimi sordum.onlar da hemen varırsın dediler.sonra adresimi sordum yoldan geçenlere.akşam olmadan evime ulaşmak istiyordum.fakat akşam oldu.hala anlayamadım.nasıl çabucak akşam oldu.girdim bir apartmana ve camdan dışarıyı seyrettim.gökyüzünde çok farklı bir şey görmüştüm.iri iri yuvarlak şekilde bazı yıldızlar gördüm.fakat bu yıldızlar gökyüzünün her tarafına değil de sadece gözümün görebileceği yerde toplanıp kümelenmişlerdi.değişik bir şekil oluşturmuşlardı.sizde anlamı ne olabilir

Okudunuz mu?  Rüyada yaralama ve öldürme...

Tohat
Kafanı karıştıran bazı durumların söz konusu olduğuna ve bu nedenle işlerini aksatmak veya ertelemek zorunda kaldığına işarettir. Ayrıca bir çok fırsatın karşında olduğu bunların senin hayatını etkileyeceğini ve iyi ve doğru şekilde değerlendirmen gerektiğini gösterir. Doğrusunu en iyi bilen Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada yeni bir eve taşınmak

Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm rüyamda geceydi gökyüzüne baktım ay’ı aradım bulamadım parlak yıldızlar vardı arabada giderken bakıyordum sonra yıldızlar sonmeye başladı birde ayrı bir rüya dünyayı gördüm uzaydan altındada sonsuzbir şehir vardı sanki ahiret hayatı gibi geldi yarumlarmısınız Allah razı olsun Allah ilminizi arttırsın amin

Okudunuz mu?  Rüyada Ya Cami esmasını zikretmek nedir?

Tohat
Ve aleyküm selam. İlk rüyanın tabirinde senin kuş gibi hafif, neşeli, sevinçli, heyecanlı günler yaşamanı sağlayacak güzel olaylarla karşılaşmana delalettir. İkinci rüyanda ise geniş düşlere sahip olup bunları yaşama isteğini göstermekte olup uzaklara giderek yeni yerler keşfetmek, huzur içinde yaşamak düşüncesiyle hareket edebilmene işaret olup dünya veya ahiret için geçerli olan bir rüyadır. Allah doğrusunu en iyi bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada yabancı erkeğin eve girmesi

Zek
Hayırlı günler rüyamda karanlık bir yerdeyiz ama etrafımız gözüküyor , yanımda arkadaşlarım var ben gökyüzüne bakıyorum çok net bir sürü yıldızlar biraz izliyorum yıldızları bir den yıldızlar melek figürü oluşturuyor hareket ediyor gökyüzünde sonra yerde böcekler görüyoruz böcekler birden balıklara dönüşmeye başlıyor bizde balıklar ölmesin diye su kanallarına atmaya başlıyoruz birini atarken su ya atamıyoruz bende o balığı aramaya başlıyorum orada rüyam bitiyor.

Okudunuz mu?  Rüyada Zina ederek orucu bozmak

Tohat
Hayirli günler. Şans ve kısmetinin açılmasıyla birlikte iş ve maddiyatla ilgili önündeki engellerin ve başlarına giden yolların açılmasına, engel olmaya veya dedikodunun yapan kişilere aldırış etmeyerek rızkını elde etmek için çabalayacağına işaret etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada yildizlar, Yıldız, rüyada yıldız

Bu kategoride yer alan Rüyada Zeytin Görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Yıldız Görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.