Anasayfa
28 Temmuz 2023, 6:57
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Yol Görmek

Rüyada Yol Görmek

Hoca
RÜYADA YOL
Rüyada dar veya taşlı yolda yürümek, bazı kavgaların başınızdan geçeceğine işaret eder. Kenarları çiçekli bir yol görmekse, aşk yaşamınızda güzel bir ilişkiye başlayacaksınız demektir.


Cevap: Rüyada Yol Görmek

YAZGÜLÜ
Rüyada yol görmek bir çok badireler atlatacağınıza kısmete,şansa ve aşka şayet dar bir yol görmüş isen kendi başınıza alamadığınız kararlarda size yardımcı olacak kişilerin en doğru kararları size söyleyeceklerine işaret eder.


Yorum: Rüyada Yol Görmek

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum. Rüyamda kenarında yeşillik ağaç bulunan güzel bir yol gördüm. Her yer yesillikti. Yola doğru bakıyordum, yola doğru gidiyordum. Yola bakarken Kayısı ağacı gördüm ve yerde de kayısılar kurutuluyodu. Acaba yorumu nedir ?

Okudunuz mu?  Rüyada zina yapanları görmek

Yorum: Rüyada Yol Görmek

arifselim
Aleykum selam. Gördüğün yolun güzel olması ile kaysı ağacı görmen aynı anlamlara gelir. Rüyan güzel ve mutluluk verici gelişmelerin olacağına işaret eder. En doğrusunu elbette Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamunaleykum. Ruyamda amcamin ogluyla birlikte yari yikilmis yarisida yikilacak
Gibi duran tas bir yoldan geciyorduk. Bir tarafimizda yesil kavak agaclari vardi ama
Bir tarafida tuhaf biseydi toprak gibi ama degil.

Okudunuz mu?  Rüyada yüksekten atlamaya çalışmak

arifselim
Aleykum selam. Taşlı bir yol, ancak genişlik ve rahatlığına göre yada darlık ve bozukluğuna göre yorumlanır. Bu şekilde gördüğün rüya ise bazı gürültü ve patırtılarla karşılaşmaya ve zoruluklarla karşılaşmaya işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamlar
Ruyamda koyumuzun içindeki yolu goruyorum. Koy yolu degismis, yani koyun içinden gecen yol azicik degistirilerek baska yerden gecirilmis ve rüyada o anda bir çok arabanin gectigini goruyorum ben ise tam olarak eski yol ile yeni yolun kesistigi yrdeyim. Yani yol kisa bir mesafe degisiyor ve bir yerden sonra tekrar birlesiyor. Bi ayrilip tekrar birlesen yol neyi ifade ediyor, yol tekrar birlesiyorsa eski guzergah neden degisiyor ve ben neden bu kesisme yerindeyim. Aciklarsaniz sevinirim suanki isimden ciddi olarak ayrilmaya karar verdim aynı aksam bir anlami olabilir mi teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada yeşeren soğan görmek (anlamı nedir?)

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya bir işle ilgili zor bir karar verilmesi gerektiğine, çalışmaların ancak bu sayede iyi bir hal alacağına ve sabır gösterilmesi gerektiğine işaret eder. Verdiğin kararla ilgili olması mümkündür. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Meraba ben dün gece rüyamda annemle bir yolda yürüyiruz bir yere gitcaz annem bir yöne tarafa doğru gidiyor bir bakiyorum ki yol değil bir arazi orasi islak zemin sanki yagmur yagmiş oraya biz yukardayiz ora aşagida uçurum tarzi bir yer ama çok yüksek değil ben annemin kolindan tutup cekiyorum gel oradan inersek islaniriz diyirum sonra bir araba yanimizda duruyor diyorki yanliş yöndesiniz bu tarafa gidin diye bende yok anne burdan gitcaz diyip annemi o tarafa götürüyorum arabadan inip bize yol tarifi yapan adam uzun sacli biyik ve sakalli biriydi yorumlarsanız çok sevinirim .

Okudunuz mu?  Rüyada yılan görmenin yorumu nedir?

arifselim
Merhaba. Gerçek hayatta da bir konuda olan tereddüde ve kararsızlığa işarettir. Özel olarak rüyayı gören kişinin bir konuda olan fikirlerindeki sorulara cevap bulamadığına tabir edilebilir. Araştırmak ve dikkatli olmak manasında da yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm rüyamda otobüs kartını doldurdum. Ara sokaklardan yola caddeye nasıl çıkarım bir caminin minaresini gôrdüm. Dar sokaklarında yürürken cüzdanımda paralar var, onlara bir şey olmasın diye emniyete aldım. Sonra karşına oturmuş adamlar çıktı. Tam onlara sorayım derken sağa bir baktım caddeye çıkan yokuş yürüyüp çıktım. Tam yokuşun başında yorulmuş gibi oldum elimi sağ ve soldaki duvara attım.yola çıktım, duvarlar mozaik fayans türü birşeyle kaplıydı. Büyük geniş caddeden karşıya geçtim. Otobüs durağında arkadaşla karşılaştım. Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Okudunuz mu?  Rüyada yaşayan birini ölü görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. İstikbalin için hedeflediğin amaçların ve hayallerin uğruna önüne çıkan tüm engel ve badireleri aşmaya azmedeceğine bundan ne pahasına olursa olsun vazgeçmeyerek aynı hırs ve dirayet ile devam edeceğine delalet eden hakkında hayırlı olan bir rüyadır. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Yakup Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm. Rüyamda bir otobüsün içerisinde yolculuk yapmaktayım. Yanımda oğlum ya da eşim var hatırlamıyorum. Otobüse bindiğimi görmedim hiç. Normal hayatta otobüs yolculuğundan korkarım. Bu yolculuk esnasında biön tarafta bir yerledeyim bir vakit sanki en öndeyim ve kısa süre yolu görüyorum. Yol pürüzsüz siyah ve güzel bir asvalt oluyor. Tabiri caizse jilet gibi bir yol. Ayrıca yolda beyaz şeritler de çok güzel görünüyor. Kısa bir süre bu siyah asvaltlı beyaz şeritleri olan çift şerit tek yön yolu izledikten sonra uzanarak yolculuk yapıyorum. Sırt üstü ve baş kısmım otobüsün ön kısmına doğru ve ayaklarım otobüsün arkasına bakacak şekilde ama bu uzanma tam uzanma değil sanki. Otobüs bir anda fren yapıyor ve sanki kaza yapacakmış gibi oluyor ve bir anda duruyor. Yavaşlama anında korkuyorummve uzandığım yerden doğrulup öne doğru bakıyorum. Şöförü de kısa süreli görüp yola baktığımda önümüzde dip dibe sıralanmış bir kaç araç görüyorum hepsi birbiri ile dip dibe biz de en arka aracın hemen dibindeyiz. Ama bu araçların hiç biri birbirine çarpmamış oluyor sanki hepsi zincirleme kazaya karışacakmış gibi olmuş ama kaza yapan olmamış. Bu otobüse bindiğimi de görmedim otobüsten indiğimi de görmedim. Yorumlarsanız sevinirim. Teşekkürler…

Okudunuz mu?  Rüyada Yangın Görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Sana işlerin ve yapmak istediklerin konusunda hem yardımcı olacak hem de destek gösterecek olan bir kimsenin samimi yardımlarına tanık olabilirsin. Bunun yanı sıra gerçekten de bir yerden bir yere gitmek, yolculuk yapmak manasına da gelmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada yeni doğmuş bebek görmek

Rüyada yol, Rüyada cadde, rüyada yol görmek mumsema

Bu kategoride yer alan Rüyada Yemek Görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Yol Görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.