Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:46
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Yorgan Görmek

Rüyada Yorgan Görmek

Hoca
YORGAN
Rüyada yorgan gören kişi mutlu olacak demektir. Akıllıca davranmak rahat bir geleceğe sahip olmanızı sağlayacak demektir. yorumlanır.


Cevap: Rüyada Yorgan Görmek

YAZGÜLÜ
Rüyada yorgan görmek bekar iseniz yuva kuracağınıza ve topluluğa,size kol kanat gerecek büyüklerinizin yanınızda olduğuna ve çok yakın bir zamanda sizinle duygusal bir konuda konuşma yapacaklarına işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada yolculuğa çıkmak ve pislik temizlemek ne anlama geliyor?

Yorum: Rüyada Yorgan Görmek

Kayıtsız Üye
Ruyamda bir bebegn ağladığını bu bebeğe sut ısıtıp biberonla verdiğimi gördüm bir dükkan gibi birer yerden un alacagim torba ile alıyorum ağır olduğu için küçük bir araba katıyorlar sonra annem veya kardeşim gelip alır diyorum torba ağır olduğu için en son bir yorgan gördüm beyaz sadece en üst kısmında kirmizi çiçek var ama canlı değil sonra o kahverengi renk alıyor bu arada bekar biriyim bu rüyayı öyle yorumlayabilir misiniz

Okudunuz mu?  Rüyada Zengin Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada Yorgan Görmek

arifselim
Allah’a çok yalvardığın ve olmasını çok istediğin bir işinin olacağına işaret eder. Ayrıca bolluk, bereket ve ferah dolu günlerin gelmesine alamet eder. Bekar bir kimse içinde kısmetinin açık olacağına yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada yaşayan birini ölü görmek

Büşra uysal
Selaminaleykum ben rüyamda kaynanamin evinde benim yeşil yün döşeğimi ve hurc içinde yorganlarimi gördüm dürülmüş dolap gibi bir yerde duruyordu birde tam olarak hatırlamıyor ama raf gibi bir yerde çarşaf yastık kılıfı yorgan kılıfı gibi birşeyler vardı onlarada bakıyordum kaynanama birşeyler söylüyorum ama ne söylediğimi hatırlamıyorum rabbim hayra cikarsin inşAllah şimdiden teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada yıkılan bina ve eski kulübe görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Hayırlı bir rüyadır. Kişinin evliliğinin mutlu ve huzurlu bir şekilde süreceğine, etrafınızdakilere yararınızın dokunacağına, güvende ve tehlikelerden uzak bir ömre delalet eder. En doğrusunu bilen bir tek Allahtır elbette.


rüyada eski yorgan mumsema, rüyada kirli yorgan görmek mumsema, Yorgan

Bu kategoride yer alan Rüyada Zemin Kat Görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Yorgan Görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.