Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:46
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Yufka Görmek

Rüyada Yufka Görmek

Hoca
RÜYADA YUFKA
Rüyada yufka görmek çektiğiniz sıkıntılardan kurtulacağınıza ve rahat ve huzurlu bir hayat göstereceğinize işaret eder.


Cevap: Rüyada Yufka Görmek

YAZGÜLÜ
Rüyada yufka görmek kısa süre içerisinde işlerinizin hayırlı bir şekilde artacağına sorunların ve sıkıntıların sona ererek uzun zamandır çalıştığın bir konuyu rafa kaldırmak zorunda kaldığın bir iş de büyük bir başarı kazanacağına işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada yüzüne tükürdüğünü görmek

Rüyada küflenmiş yufka görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda buzdolabında 4-5 paket yufka oluyor ve hepsinde nokta nokta birkaç küf oluşmuş oluyor sonra toplayıp hepsini atıyorum üzülerek. rüyamı yorumlar mısınız.

Ama yufkalar küflenmeye başlamış oluyor ve atıyorum yine aynı manayamı getirmeliyim tesekkür ederim yorumlarınız için de

Okudunuz mu?  Rüyada Yaratık Görmek

Yorum: Rüyada Yufka Görmek

arifselim
Merhaba. Rüyada yufka görülmesi çok hayırlıdır ama küflü olarak görülmesi maddi anlamda sorunlarla karşılaşmaya ve maddi gelirin azalmasına tabir edilir. Yinede Allah’tan hayırlısını dilemek en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayırlı geceler annem rüyasında benim yufka açtığımı ve pisirdigimi görmüş ama pişen yufka ortada yokmuş annem Gil ciger pisirm iş yemişler ama pişirip yedikleri ciğeride görmemiş ama ben yiyeyim diye bana el kadar ciger ayırmış çiğ ekmeği yaptıktan sonra ates de pisir ye diyormuş

Okudunuz mu?  Rüyada Zayıflık Görmek (imam nablusi)

Tohat
Hayırlı geceler. Rüyanızda genel olarak gördüğünüz yemekler gerçek hayattaki gibi haz duyulan şeylerin varlığına ve gerçekleşme olasılığı olan durumları gösterir. İş, para, sağlık ve hayattan tat almak istediğiniz şeyleri yaşayacağınıza işaret eder. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır tabiki.


Ferit ali
Hayırlı geceler hocam ben rüyamda bir evdeyim 3 büyük direk kuru yufka ekmek var sonra bir rüzgar ediyor hafif direğin yarısı yıkılıyor sonra olmuş olan bir tanıdığımızı gördüm bana kızacak diye korkuyorum yufka ekmekler kırıldıya olmuş olan tanıdığımızın beyaz başörtüsü var başında bir ceviz ağacı altındayız yeşil kabuklu ceviz alıyor yerden kırıyor ben kırma onlar boştur diyorum ve boş çıkıyor içi ara sıra ceviz ağacından yeşil ceviz düşüyor hayır diyelim hayır olsun inşAllah rüyam.

Okudunuz mu?  Rüyada yeni doğmuş bebek görmek

Tohat
Hayırlı günler. Hakkında hayırlı olmayacak ve dünyana ahiretine zarar verebilecek yollara başvuracağın ve bunun helal olmayan kazançlar getireceğini hatanın yolun başında iken fark ederek doğru yola meyl edeceğine ömründe hayırlı gelişmeler, ilişkiler ve kazançlar sağlayacağına delalet etmektedir. Doğrusunu bilen Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada yeşeren soğan görmek (anlamı nedir?)

Rüyada yufka ekmek görmek nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada Vedalaşma Görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Yufka Görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.