Anasayfa
31 Aralık 2023, 10:36
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Yumurta Görmek

Rüyada Yumurta Görmek

Hoca
YUMURTA
Rüyada yumurta zenginliğin ve mutluluğun işaretidir. Ayrıca evliliği de işaret eder.


Cevap: Rüyada Yumurta Görmek

YAZGÜLÜ
Rüyada yumurta görmek bolluk ve bereketin habercisi olarak bilinmektedir.Yumurta yediğinizi görmek ne şekilde olursa olsun maddi yönden tüm sıkıntılarınızın son bulacağına ve bol nimetlerin geleceğine işaret eder.


Rüyada yumurta görmek

gulcehre
hayir aksamlar rüyamda yumurtayi kirdim bir kapda yag pasta malzemeleleri var yumurtayi kiriyorum içine ama sarisi varmi yokmu bilmiyorum yoktu galiba sora kabugünun içine bakiyorum siyah bu yumurta bozulmus diyorum kokluyorum kokmuyor bozulmamis diyorum yenilir diyorum baska bitane daha kiriyorum oda aynı bunu malzemelere katmiyayim diyom baska kiram onu kirmadan uyandim ama yumurtalar bozuk degildi kokmuyorlardi sadece kabugün ici siyahti


Yorum: Rüyada Yumurta Görmek

arifselim
Hayırlı günler. Böyle bir şekilde yumurta kırdığını görmek, genellikle insanın uzun süre boyunca bir konuda verdiği emeğe işaret eder. Yumurtanın siyah veya hoş görülmemesi eksikliklere ve sorunlara tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
İstihare rüyamda beyaz yumurta görüyordum aralarinda küçücük yumurta larda vardı ve o küçük yumurtaların kırıldığını görüyordum


arifselim
Yumurta görülmesi hayırlı olsa da yumurtaların kırılması şansızlık ve aksiliklere yorumlanır. İstiharede esas önemli olan ise senin kalbinin neye meylettiğine bakmanla meydana gelir. Bu hissin sana en doğru işaret olarak kabul edilir. Eğer için rahat etmediyse istihareni bir daha tekrar edebilirsin.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm hocam,
Rüyamda namaz kıldığımı gördüm bu arada gerçek hayatta da namazımı aksatmam hangi vakit olduğunu bilmiyorum ama renkli bir seccade üstündeydi ve hemen akabinde beyaz yumurtlalar gördüm 5-6 kutu vardı ve hepsinin içinde 3’er 4’er yumurtalar vardı. Evli ve iki evladım var hocam daha rahat yorumlamanız için belirtmek istedim. Şimdiden çok sağolun.


arifselim
Aleykum selam kardeşim. Çok hayırlı bir rüya görmüşsün Allah mübarek eylesin. Güzel bir ahlak sahibi olmaya, duaların kabulüne ve bereketin açık olmasına işaret eder. Bu hayırlı ve güzel anlamlara işaret eden rüyalardandır. Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada yeni doğan bebeğin öldüğünü görmenin yorumu nedir?

Nb01
Rüyamda buzdolabının yumurtalık kısmında üç tane yumurtanın kırılmış olduğunu gördüm yumurtaların beyazı da sarısı yerinde öylece duruyordu bende yere dökülmesin elimi altına koydum yumurtalar deliklerden elime aktı ben de oh yere düşmedi elime düştü dedim sonra uyanmışım. Rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim hocam hayırlı günde hayır olsun inşAllah rüyam


arifselim
Rüya sahibinin çeşitli sıkıntı, sorun ve problemlerle karşı karşıya kaldığına ama bunları atlatmak için verdiği uğraşların Allah’ın izniyle boşa çıkmayacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ruyamda ölmüş olan dedemin yasarken kullandigi bozdolabini belkide 100 tane koy yumurtasi ile doldurdugunu gördüm.yumurtalar tertemiz ve buyuktu.bunlari nasıl tasimis pazardan diye düşünüyordum.iyi gunler


arifselim
Allah rahmet eylesin. Bu rüya çok hayırlıdır. Bereket, bolluk, kısmet ve rızık gibi hayırlı anlamlara yorumlanır. Deden için yine hayırlıdır ve onu iyilikle anmaya ve hayırlı dualar almaya işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


M.ali
S.a hocam rüyamda eve aldiğım yumurtaların aniden devekuşu yumurtalarına dönüştüğünü gördüm yani yumurtalar o kdr büyük ki rüyamda, olsa olsa bunlar devekuşu yumurtasıdır diye aklimdan gecirdigimi hatirliyorum


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya bol kazanç ve boş bereket demektir. Maddi açıdan olan hedeflerinden veya yatırımlarından çok fazla kazanç elde edeceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


mhmmd90
Selamun Aleyküm Rüyam Biraz Karışık Rüyamda Evdeyim Babam Solumda Duruyor Kırmızı Giyinmiş Babam İşte bana Harçlıl Vermicek Gibisine Diyor bende diyorumki verme Rızkımı Veren Allahtır. Sonra çıkıp evden gidiyorum Dükkan Gibi Biryere gidiyorum Bir kadın Bana Yumurta Getiriyor,Pişmiş Tavada,Bende Bunu Başörtüsüyle Yiyorum Desenli Bir Başörtüsü Rengi Koyu Mavi (Bu Renk 2. Defa Karşıma Çıkıyor Anlamadım) Sonra Kadın Başörtüsünü Sol Tarafımdan Alıyor(Sol Tarafıda Sık Sık Rüyalarda Fark Ediyorum) tanımadığım bir yerde yolda Yürüyorum Sonra Aşşağı Doğru Ama Hani Orman gibi Bir Yer Açıklık Alt Tarafta Arabalar Var Kayıyorum Sonrasını Hatırlamıyorum.
Son Olarak Saçma Kısmı Geçiyorum Büyükbabamın Eski Evinde Bir Küçük Kız Çocuğu Var Yanıma Geliyor(1 yaşlarında) Eğiliyorum Benimde Üst Tarafım Göbek Tarafı Açık Kıza Sarılıp Teselli Ediyorum Sonra İçeri Gidip Dizime Oturuyor,Konuşuyoruz Cinsiyetini Merak Ediyorum Bakıyorum(Çok Özir Diliyorum)Çocuğun Avret Yeri Açık Kız Olduğunu Anlıyorum Rüyada.

Okudunuz mu?  Rüyada zeytinyağı görmek

Teşekkürler.


arifselim
Aleykum selam. Evet rüyan gerçekten karışık ve berrak bir rüya değildir. Esasen sadece berrak rüyalar tabir edilebilir. Bir çok şey ve iç içe karışmış olarak görülen rüyaları tabir etmiyoruz. Böyle rüyaları Allah’a havale edin ve ondan hayırlısını dileyin bu yeterli olur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm rüyamda bir markette çalışıyordum orada birsürü yumurta gördüm o yumurtalar çok karmaşık duruyordu ben de düzeltmeye çalışıyordum. Sonra birkac kız gördüm onlardan biri ile tartıştım en sonn çok yuksek bir merdiven gördüm ama duvar gibiydi ben sonuna kadar cıktım ama diğer kızlar çıkamadılar.


arifselim
Aleykum selam. Hayırlı olarak yorumlanır. Bu rüya sahibi için iş ve maddi hayatına işaret eder. Düzensiz ve başarısız olan yönlerini düzelteceğine, kazanacağına ve kendisine sorun çıkaranlarla arasına mesafe koyacağına işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda bizim kümeste bizim tavuğun yumurtladığını gördüm. Tavuğun yanına giderek tavuğu kaldırdım ve yumurtayı elime aldığımda çok sevindim.maşaAllah yumurtasıda ne kadar güzel bir yumurta dedim.(Allaha emanet olun.)


arifselim
Yumurta görmek çoğunlukla iyidir ve bu rüyanda Her açıdan hayırla yorumlanır. İşlerinin açılmasına, kısmetin açık olmasına, sorunlarını çözmesine, berekete, zenginliğe ve Allah’ın izniyle bolluk içerisinde yaşamasına işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


müslüman_genç
selamun aleyküm hocam rüyamda yüzlerce beyaz yumurta gördüm büyüklü küçüklü yumurtalar galiba ticaretini yapıyordum bu yumurtaların ama aralarında kırılarak pişmiş yumurtalarda vardı ve bunlarıda kardeşimle beraber yiyorduk sizce anlamı nedir yorumlayabilir misiniz ? rica etsem


arifselim
Aleykum selam. Bir çok farklı yorumu olabilir, onun için kişiye özel yorumlanırsa en doğrusu olur. Gene olarak hayırlı bir eşe ve bir çok evlada sahip olmaya işaret eder. Allah’tan hayırlısını dilemek en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada yolculukta ters yöne girmek

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm hocam rüyamda canim yumurta yemek istiyordu dolabi actim beyaz bir yumurta aldim ama pisirmeden soymaya basladim yemek için biraz soyunca yyumurta dagilacak gibi oldu bende ben bunu pisirmedim ki ondan boyle oldu bedim sonra bir kaba koydum içine su koydum ve iki beyaz yumurta daha koydum kaynatmaya basladim bir yandan da inşAllah birazini soydugum yumurta dagilmaz diyordum ama yumurta dağılacak gibi oldu sarisi falan biraz disari cikti. Allah razı olsun


arifselim
Aleykum selam. Rüya sahibinin hayatının daha sade, daha temiz, daha rahat, daha sağlıklı ve çok daha huzurlu hale geleceğine işaret eder. Gereksiz şeylerden uzak durarak hem maddi hemde manevi rahatlığa tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Derya78
Hocam selamün aleyküm rüyamda ölmüş dedemi babamı görüyorum birkaç kişi daha onlara sofra hazırlıyorum yemek yiyorlar sonra kalkıyorlar ama hep yerlere dökmüşler nasıl yemek yemişler sitede söyleniyorum evi süpürmeye çalışıyorum ama süpürgenin ucundaki aparatı çıkarıp süpürmeye çalışıyorum birde fişini takmamışım boşuna uğraşıyorum sonradan farkediyorum sonra bir sokaktayım eşimi görüyorum arabayla geçiyor bende süsleniyorum o gelecek diye sonra dolaptan yumurta alıyorum 4 5 tane yumurta var aldığım kırık atıyorum bir tanesi kırık ama pişmiş çürümüş atıyorum bir tane kaldı onuda cezveye koyup haşlıyorum sonra arabaya biniyoruz eşim koltuğu yatırmış yatak gibi kızımda kucagında öyle kullanıyor yolu görmüyor karşıda beyaz bir araba var yolun ortasında duruyor iki kapalı kadın var eşime bagırıyorum kaza yapacaksın yola bak diye sonra o arabayı teğet geçiyoruz şükür


arifselim
Aleykum selam. Rüyanın anlamı aslında çok açıktır ama yinede senin durumuna özel yorumlanmalıdır ki isabetli bir yorum yapılabilsin. Genel olarak hayatındaki tedirginlikleri, eksiklikleri, sıkıntıları ve önüne sürekli çıkıp duran engelleri işaret olarak tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Yılan Görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda babamların evinin oralardayım,ağaçların altında tek tek yumurtalar bulunduğunu hatta bir tavuğun yumurtlayıp kalktığını gördüm,yeni yumurtlanan yumurtayı elime alıyorum sıcakmış diyorum çok sayıda ağaçlar ve yumurtalar var toplamaya başladım elime alınca Amcam,amcamın kızı ve halam geliyor, amcamlarınmış yumurtalar,benden alıyor diyorum ki onlara birkaç tane verseniz bende eve götürürdüm Ali(eşim )sever köy yumurtasını diyorum ama Hepsini alıp vermediler


Tohat
Yumurta iki anlam ifade eder. Birincisi evli olanlar için evlat sahibi olabileceklerine olan işarettir. İkincisi ise yumurtaları topluyor olmanız rızkınızın peşinden giderek helal yoldan malınızı kazanmaya çalıştığınızdan, kapı kapı dolanarak iş imkanı aradığınıza delalet eder. Hakkıyla bir tek Allah bilebilir.


Çalarsaat
Selamun aleykum Ben rüyamda depo gibi bir yerdeydim karsimda duran birkac genc vardi hem bayan hem erkek her birinin onundede buyuk demirden kova gibi bisey vardi hepsinde yuzlerce yumurya vardi.ikitane kovada sadece yumurtanin sarisiydi pismis halde ve yumuryanin sarilari birbirine yapismis kalin IP gibi uzatimisti.Ben bütün kovalara baktim ve digerlerine dedim bu ikisinde AZ var.digerlirinden rica ettim ve herbirinden bir tane alip AZ olan kovalarin içine yumurtayi kirdim.ve hepsini paylastirdim.yorum için Allah razı olsun.


Tohat
Ve aleyküm selam. Bu rüyayı gören kişinin durumuna bakılarak tabiri yapılmaktadır. Yumurta hayırlı işlere delalet eder. Eğer bu kimse bekarsa istediği birini bularak evliliğe doğru adım atabilir, evliyse kadın veya erkek fark etmeksizin çocuk sahibi olur, işsiz ve iş arayan biriyse iş imkanına nail olur şeklinde tabir edilmektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır elbette.


Kayıtsız Üye
Günaydın hayırlı sabahlar ben eşimle küsüm ve boşanma davam var şu an ailemin yanında kalıyorum ama rüyada eşimin evinde görüyorum kendimi benim bir arkadaşım var mış orda onu ariyorum diyorlardı bana onun bugün nişanı var ama ben yine onu arıyorum bina içinde ararken aradığım kişiyi görüyorum tam evlerinin kapısını açarken görüyorum onu beyaz üstüne mavi çiçekli bir elbise si var üstünde ama ben bu kişiyi tanimiyorum bana diyorken sana bir şey aldım bana bir koli yumurta almış yanlız kapının kenarında duruyor bana al diyor bende alıp asansöre doğru gidiyorum diyorum ben ne yapcam yumurtayı Nisan yapmış bana yumurta almış sonra uyandım bu ilk rüyam aynı gece de gördüğüm rüya bu ikinci buseye annem gelin evinde oluyorum rüyamda annem gelin tavukları var kümese gidiyorum bakiyorum kümeste 2 tane yumurta var onu alıyorum diyorum ki evde birtane vardı bunlarla 3 oldu çocuklara birer tane pişiren de yedirem diyorum pisirdigimihatırlamıyorum ama

Okudunuz mu?  Rüyada yaşlı adam görmek

Tohat
Hayırlı günler. Hayırlı gelişmelerin vuku bulacağını gösterir. Her iki rüya için de aynı şey geçerlidir. Maddi anlamda iyi konuma gelecek mevkinizin artacağını, para kazanıp kazandıracağınızı, kısmetinizin açılacağını ve bunlarla birlikte mutlu huzurlu bir yaşam standardı içinde hayatınızı sürdüreceğine delalet eder. En doğrusunu bilen bir tek Allahtır elbette.


Kayıtsız Üye
mumsema selâmün aleyküm
rüyamda ramazan ayında olduğumuzu gördüm, marketlerde ve bakkallarda sıcak ekmekler ve çörekler gördüm, bastonuyla yürüyen amca gördüm, amcayı gerçek hayatta tanımıyorum, bastonuyla yürüyen amca sanki sesini bana duyurmaya çalışıyordu. diyordu ki bu benim son ramazanım bir sonraki ramazan da ben olmayacağım diyordu. ben bir marketlerin önünden geçerken marketin önünde 1 yumurta sepeti ve içinde bir sürü yumurta olduğunu gördüm, ama yumurtalar sarı, fıstık yeşili ve yeşil rekteydiler ve akşam onlardan yeşil olanından yiyeceğimi söylüyordum, yumurtalar çok alımlı görünüyorlardı. rüyamı yorumladığınız için teşşekkür ederim.


Tohat
Ve aleyküm selam. Hayatınızdaki olumsuz durumların sizden uzaklaşarak hayırlı gelişmelere kendilerini bırakacağını, hayallerinizin gerçekleşerek kısa süre içinde bulunduğunuz durumdan daha iyi bir duruma geleceğinize işaret eder. en doğrusunu bilen bir tek Allahtır tabiki.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm hocam rüyamda bir kapta bir sürü yumurta vardı hepsi kırılmışdı bende sarısıyla yumurtanın akını ayırdım sonra çırptım baktım yüksek bir dağa çıkmışım o kadar yülsekki çok korkuyordum manzarası vardı etrafı hep dalgalı denizdi. Eşim güya kansermiş birisine demiş artık boşanalım bir daha o yüksek yere çıktım neden buraya sürekli çıkıyoruz dedim uyandım. Evliyim çocuğum yok sınavlara hazırlanıyorum okuyorum hocam şimdiden teşekkür ederim Allah sizden razı olsun

Okudunuz mu?  Rüyada Yıkılan Evin Tekrar Yapıldığını Görmek

arifselim
Aleykum selam. Yumurtaların kırık olması önündeki zorlu sürece işaret eder. Daha sonra bu engelleri tek tek aşacağına ve Allah’ın izniyle hedeflerine ulaşacağına işaret olarak tabir edilir. Sende bu şekilde gördüğün rüyanın hayrını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm,rüyada çocukluğumda giydiğim ayakkabının aynısını giymiş apartman merdivenlerinde iniyordum.ayakkabı ne yeni ne eskiydi yırtığı falan yoktu siyah renkteydi. Yine apartmanda kardeşim poşet taşırken yumurtaları yere düşürüp kırmış.Yumurtaların sadece kabukları var içi yok.kırıkları topluyorum beyaz yumurtaydı. Daha sonra evde salonda oturup yaprak sarması sardığımı gördüm.Yanımda anneannem ve büyük ninem var sen sarmaya başladın bende gidip eti yoğurayım diyor.Bir gece de üç farklı rüya gördüm.hayırlar olsun yorumlar mısınız


arifselim
Aleykum selam. Her rüya başlı başına yorumlanmalıdır. Yumurtaların kırılması uğursuzluk ve üzüntü olarak kabul edilir. Ayakkabını bu şekilde görmen de aynı manadadır. Hayatın zorluklarına karşı mücadele etmeye ve emek harcamaya yorumlanır. Sonuçta bunlar rüyadır ve hayrını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hocam merhaba ..
Hocam ben rüyamda elimde bikac yumurta var , iki elimi birleşirmişim yumurtalarda elimde.
Yumurtalar ; yumuşak ve orta buyuklukteydi . Renkleri de galiba beyazdı tam hatırlamıyorum ama koyu değildi onu net hatırlıyorum. Kuluçka makinesi varmış gerçek hayatta daha önce görmedim ilkdefa rüyamda gördüm . Kuluçka makinesine yumurtaları koyuyorum çok süre geçmeden geri aliyorum . Yumurtalar aynı idi aldigimda bir değişiklik yoktu. Bu kadar ..
Hocam ben bu ara iş sıkıntısı cekiyorum maddi olarakta sıkıntı oluşturdu bu bende . Rüyam bununla mi alakalı bilemedim , belirmek istedim .. şimdiden tsk ederim, iyi günler.


arifselim
Merhaba. Büyük ihtimalle dediğin gibi bu rüya maddi durumunla ilgili kabul edilebilir. Çalışmaya, uğraşmaya ve sonunda da emeklerinin karşılığını almaya işaret olarak tabir edilir. Bir çok rüyanın neye işaret ettiği zaten gören kişinin kalbine doğabilir. Sende hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada yaşayan birini ölü görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba selamın aleyküm. Dün gece rüyamda evimdeki buzdolabını açıyorum gözüme direk dolabın yumurtalık kısmında dizili kimisi beyaz kimisi köy yumurtası renginde yani kahverengi gibi yumurtalar görünüyo sonra yumurtalara bakıp dolabı kapatıyorum hocam. Aynı gece eşimle cinsel münasebette bulunduğumuzu ve mutlu olduğumuzu gördüm.
(Normalde de mutlu bir evliliğim sadece şu aralar kendi ailemin yani abim ve babamın sıkıntıları mevcut) Çok teşekkürler


Tohat
ve aleyküm selam. İlk rüyan eşinin hayırlı ve ahlakı güzel biri olduğuna mutluluğa işaret ederken bazı alimlere göre ise bir evlat sahibi olmaya delalet ettiği şeklinde tabir edilir.
İkinci rüyanda ise takdir göreceğin işlerde bulunacak, başarılar elde edeceğine ve her şeyin yoluna gittiği hayatında ailenle mutlu olacağına işaret etmektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır.


Kayıtsız Üye
Merhaba
Geçen gece rüyamda çok güzel giyinmişim bir pasajda terzi varmış terziye gidiyomuşum tam terzinin önüne yaklaştım yerde 2 veya 3 tane demir 1 lira ve 25 kuruş buluyorum alsam mı almasam mı diye kendimce düşünüyorum sonra yerden paraları alıyorum. Yorumunuz için şimdiden Teşekkür ederim


Tohat
Merhaba. Bozuk parayı bulup alman hayatında ya aile içinde ya da iş ortamında yaşayacağın bir sorun ve huzursuzluğu gösterir. Allahtan yardım istemek dua etmek en güzel çıkıştır. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır.


Kayıtsız Üye
Hayırlı günler hocam. Ben rüyamda ablamla beraber eski evimizin olduğu yere gidiyordum. Yolda giderken yerde beyaz bir yumurta buldum. Yumurtanın pişip pişmediğini merak ettim. Ortadan ikiye ayırdım. yumurta haşlanmıştı ve çift sarısı vardı. Sanki iki ayri yumurta çıkmış gibi oldu. Sevindik ablamla. Yorumlarsanız sevinirim.


Tohat
Hayırlı günler. Titizlikle uğraş vereceğin çalışmaların ve emeklerinin karşılığını emek verdiğinden daha ziyadesiyle meyvesini alacağına hak ettiğinin en iyisine ulaşacağına delalet eder. En doğrusunu bilen bir tek Allah’tır elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada yumurta kırıp karıştırmak

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm hocam ben rüyamda hamur açıyordum dedim bu tatlıya yetmez yine hamur açalım üç yumurta aldım bir tanesini çöpe attım ikisini kırdım Bi kaba sonra baktım ki Babam gilin evdeyim Bi timsah var gizlenmiş dedim kaçın onu korkuttuk timsah gizlendi yine sürekli o timsahla uğraşıyordum çok etkilendim Bi baktım havada uçuyorum uyandım sonra yorumunuz için teşekkür ederim


Tohat
Ve aleyküm selam. Yaşantında yapmakta olduğun bazı konularda plan ve girişimlerin konusunda farklı yollara başvurman gerektiğine böylece mutluluğu yakalayacak, huzurlu ve hayatını daha iyiye götürmene vesile olacağına delalettir. Allah doğrusunu bilendir.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm
Hocam Rüyamda ocağın yanında pişirmek üzre yumurta kırıyordum. Yumurtayı kırıp ikiye ayırdım bir tarafını tabağa boşalttım iki tane sarı tabağa düştü çift sarılı imiş diye hayret ettim. Sonra diğer tarafınıda tabağa boşalttığımda iki sarı daha düştü. Çok hayret ediyordum 4 sarılı bir yumurtaymış diye.
Yorumladığınız için teşekkür ederim.


Tohat
Ve aleyküm selam. İşlerinin yoluna girmesi, projelerinin beklediğinden daha iyiye gitmesi ve başarılar kazanmış olman ertelenmiş ve zamana bırakmış olduğun bazı planlarını da hayata geçireceğine hayatın yapmak istediklerini faaliyete geçirmekle ve olumlu sonuçlar görmekle tabir edilir. Hakkıyla bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamaleykum hocam rüyamda kiz kardesimle bas örtumuzu bağlayıp ise gidicez ama benin eşabım ütüsüz elektrik kesik utuleyemiyorum bende neden se birden saclarımı yaptım upuzun 1 saçım vardı topuz yaptım sonra tekrar açtım ve ben böyle gidicem dedim son anada vazgecip tekrar esabimi takıp sonra ise gitmek için kiz kardeşimle yola çıktık servisi beklerken bir suru köy yumurtası gördüm annem 15 20 tane bana veriyor diğeri onda kaldı bana verdiklerini kirmadan bir yere koymaya çalışıyordum


Tohat
Ve aleyküm selam. Bir evladın yapması gerekenleri layığıyla yapmak ve anne, babanın rızası doğrultusunda hareket etmek anlamına geldiği gibi bulunduğun durumdan hem maddi hem iş hem de mutluluk gibi olaylardan daha iyi bir duruma gelmene işarettir. Doğrusunu bilen Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Vekil Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamunaleykum rüyamda annemlerin bahçesine taze yeşil fasulye toplamaya giderken bahçenin ortasında bir ağacın dibinde samanlarin içinde yumurtalar var onları etegime toplayıp dolduruyorum ve arkadaşıma gösteriyorum bak annemlerin tavuklari buraya yumurtlamis topladım diyorum sonra taze fasulyelere yöneldim toplamak için sonra uyandim


Tohat
Ve aleyküm selam. Ticarete atılmak, ticari faaliyetlerde bulunma neticesinde işlerinin karlı olmasından dolayı hayatının işlerinin bolluk ve bereket içinde geçmesine işaret olan hayırlı bir rüyadır. Doğrusunu en iyi bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm kardeşim rüyamda bebeğimin battaniyesinin içinden fare gördüm sonra erkek kardeşimle birlikte büyük yumurtaya bakıyoruz yumurta içinden kırılıyor ama zarı duruyor içinde kaplumbağa yavrusu var çıkamıyor içinden sonra şerbetli tatlı istedik ama yedik mi hatırlamıyorum kardeşimle


Tohat
Ve aleyküm selam. Bolluk ve bereketin evinde hasıl olmasının yanı sıra hayırlı bir insana, faydası dokunacak ve dostluğun göreceğin birine de işarettir. Ağız tadının iyi olması, şu anki yaşantından maddi ve manevi olarak daha iyi bir yaşantıya sahip olacağın, mutlu olup zenginleşeceğin ve itibar sahibi olacağın manasındadır. Allah doğrusunu bilendir.


Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm. Rüyamda şu anki mutfağımdayım tezgahım ve fırınım ve rüyamda görmüş olduğum eşyalar aynı eşyalar. Rüyam şöyle: mutfağımdayım ve 3 tane beyaz yumurta haşlamak niyetiyle ( ki her sabah da 3 yumurta haşlar kızım ve oğlumla yeriz) kullandığım sapı kırık cezveye bir yumurta koyuyorum ve yumurtanın sivri olan uç kısmı çatlıyor ve yanımda bulunan 7 yaşında oğlum kahkaha ile gülüyor. İkinci yumurtayı da koyuyorum o da çatlıyor aynı yerden oğlum yine kahkaha atıyor. Üçüncü yumurtada da aynısı gerçekleşiyor. Bu defa madem çatladılar haşlama değil tavada kırıp yapayım diyorum. Yumurtaları cezveden çıkardığımı görmedim sadece tezgahın üzerinde bulunan küçük çöp kutuma sadece birini tam koyacakken normalde kırılmamış olan yumurtanın uç kısmının kırık ve az bir şekilde açık olduğunu gördüm. Bu yumurtanın iki sarısı var bir sarısı bu kırık ksıımdan dışarıya çıkmış ve dışarıdaki sarı haşlanmış gibi ve civciv embriyosu olduğunu hissedip şaşırarak az kalsın civciv yiyecektik diyorum .ama bu yumurtanın içindeki diğer sarı pişmemiş cıvık ve çok güzel bir sarı oluyor. Diğer yumurtaları sonradan görmedim bu çift sarılı yumurtayı da ne yaptığımı hatırlamıyorum. Yorumlarsanız sevinirim..

Okudunuz mu?  Rüyada Zina ederek orucu bozmak

Tohat
Ve aleyküm selam. Yapılacak olan bir hata neticesinde kişi beklemediği bir durumla karşılaşabilir, işlerinden yana hayal kırıklığı yaşayabilir. Hatanı düzeltmeye yönelik atacağın adımlar sayesinde üstesinden gelerek işlerini yoluna koyacak öyleki akıllıca davranman sayesinde mali olarak da rahatlamanı sağlayacağını göstermektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


ezgi9696
Hayırlara vesile olsun dün sabah namazını kıldıktan sonra geri uyudum yatarken içimde sıkıntı vardı kaygılı olarak uyuyakalmışım.Önce rüyamda köyümüzde amcam büyük bir traktör ile kardeşim ve beni güzel bir yere pikniğe götürmek için yola çıkıyoruz.Daha sonra sanırım az önceki rüyamın devamı olarak sadece kız kardeşim ve ikimiz varız ormanlık alanda yerde bir çok sayısız kahverengi yumurtalar var.Kardeşim yumurtanın üzerine düşerek yumurtaların bazılarını kırıyor.Kırılmış yumurtların sarıları gözüküyor.Kırık yumurtalardan hiç hoşlanmıyorum iğrendiğimi hatırlıyorum.Rüyamın tamamını hatırlayamıyorum ama sanırım sadece bu kadardı.Rica etsem yorumlayabilirmisiniz.🙏


Tohat
Hayırlı günler. Çalışan kimseler için işlerinin açılmasıyla görecekleri bolluk ve berekete, katlarının artacağına, işsiz olanlar içinse bir iş sahibi olup işleriyle ilgili olarak maddi kaygılarını geride bırakacaklarına delalet etmektedir. Rüyanda görmüş olduğun tüm ayrıntılar ise ve maddi ferahlığa işarettir. Bununyani sıra evli bayanlar için bebek sahibi olmaya, bazen de bekarların evlenmesine de yorulmaktadır. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


yumurta, Rüyada Yumurta, rüyada yumurta kırıldığını görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Yüzmek Görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Yumurta Görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.